Hong Kong Design Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Hong Kong Design Institute ( HKDI ) a VTC Csoport vezető formatervezési intézménye. Magas színvonalú oktatást nyújt a tudás és a professzionalizmus ápolása érdekében, és olyan új tehetségeket állít elő, amelyek a kreatív iparágak alapját képezik Hong Kongban.


Dinamikus tanulási környezet

HKDI díjnyertes egyeteme arra törekszik, hogy biztosítsa a legdinamikusabb tanulási környezetet a minőségi design oktatás számára.


Minőségi programok

A HKDI évek óta szerzett tapasztalattal rendelkezik a tervezési oktatás terén, és öt tervezési osztály erősségeit HKDI : építészet, belső és terméktervezés, kommunikációs tervezés és digitális média, tervező alapítvány tanulmányok és divat- és HKDI , hogy 20 tervezési programot kínáljon. Rendkívül rugalmas csukló és a fejlett oktatás, HKDI a diákok egy hároméves egyetemi Pathway egy Felsőfokú diploma Bachelor fok által kínált neves egyetem az Egyesült Királyságban. Tantervünk az iparági vezetők hozzájárulásával van kialakítva annak biztosítása érdekében, hogy relevanciáját és az iparági fejlesztésekre való reagálást biztosítsa. HKDI programokat a Hongkongi Akadémiai és Szakképesítési Akkreditációs Tanács biztosítja.


Kreativitás akcióban

HKDI a „gondolkodó-teendő” megközelítést alkalmazza a kortárs tanterv és a helyi és nemzetközi tudományos és ipari partnerekkel való aktív együttműködés révén. A diákok lehetőséget kapnak a gyakorlati tapasztalatok megszerzésére és a globális csereprogramokban való részvételre, hogy bővítsék látókörüket, miközben növelik kreatív gondolkodásukat és társadalmi érzékenységüket.


Értékelt választás a sikerhez

A dizájn elbűvölő és teljesítő karriert kínál. Bízunk benne, hogy a HKDI család tagja lesz.

Helyszínek

Hong Kong

Address
Hong Kong Design Institute 3 King Ling Road, Tseung Kwan O, New Territories
Hong Kong, Hongkong