Hong Kong Design Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

139938_HKDI_campus.jpg

A Hong Kong Design Institute ( HKDI ) a VTC Group egyik vezető tervezőintézete. Kiváló minőségű oktatást nyújt az ismeretek és a professzionalizmus fejlesztése érdekében, elősegítve a feltörekvő tehetségeket, akik megalapozzák a hongkongi kreatív iparágakat.

A HKDI szerzett több éves tapasztalattal egyesíti tervezési részlegeinek erősségeit - építészet, belsőépítészet és terméktervezés, kommunikációs tervezés, digitális média és divat- és HKDI -, és több mint 20 tervezési programot kínál. A HKDI rendkívül rugalmas tagoltságban és haladó oktatásban kínál hároméves egyetemi diplomát a Pathway from a Higher Diploma és az egyéves Bachelor fokozatok között, amelyeket az Egyesült Királyságban elismert egyetemek nyújtanak.

HKDI a „gondolkodó-teendő” megközelítést alkalmazza a kortárs tanterv és a helyi és nemzetközi tudományos és ipari partnerekkel való aktív együttműködés révén. A diákok lehetőséget kapnak a gyakorlati tapasztalatok megszerzésére és a globális csereprogramokban való részvételre, hogy bővítsék látókörüket, miközben növelik kreatív gondolkodásukat és társadalmi érzékenységüket.

139939_HKDI_0007.jpg

Dinamikus tanulási környezet

A HKDI a 2010/11-es tanévet Tiu Keng HKDI díjnyertes új campusán kezdte. Az egyetem elkötelezett amellett, hogy a legdinamikusabb tanulási környezetet biztosítsa a minőségi tervezési oktatáshoz.

Minőségi programok és hallgatói támogatás

Tantervünket az ipar vezetőinek közreműködésével terveztük, hogy biztosítsuk annak relevanciáját és reagálását az ipar fejlődésére. HKDI programok minőségét a Hongkongi Tanács biztosítja az akadémiai és szakképesítések akkreditálásához.

Hallgatóinknak és öregdiákjainknak karrierfejlesztési tanácsadási és támogatási szolgáltatásokat nyújtanak. Híres tengerentúli egyetemekkel történő artikulációs megállapodások révén a HKDI felsőfokú diplomát szerzett diplomások helyi szinten folytathatnak felsőoktatási képzést, és egy vagy két éven belül megszerezhetik a képesítést.

A kreativitás működés közben

A HKDI átfogó tervezési programjai olyan tevékenységeket tartalmaznak, amelyek elősegítik kreatív gondolkodását és döntéshozatali képességeit, kulturális érzékenységét és globális perspektíváját. A HKDI tapasztalat „gondolkodj és tegyél” megközelítésen alapul, amely lehetővé teszi számodra, hogy kifejlessd a design iránti szenvedélyedet, miközben átadod a sikerhez szükséges készségeket és tudást.

Értékes választás a sikerhez

A dizájn elbűvölő és teljesítő karriert kínál. Bízunk benne, hogy a HKDI család tagja lesz.

Helyszínek

Hong Kong

Address
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Hong Kong, Hongkong

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket