Hong Kong Design Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Hong Kong Design Institute ( HKDI ) a VTC Csoport egyik vezető tervezőintézete. Kiváló minőségű oktatást nyújt a tudás és a professzionalizmus ápolására, és olyan tehetséges tehetségeket hoz létre, akik Hongkongban a kreatív iparágakat támogatják.


Dinamikus tanulási környezet

127860_HKDI_0009.jpg

HKDI díjnyertes egyeteme arra törekszik, hogy biztosítsa a legdinamikusabb tanulási környezetet a minőségi design oktatás számára.


Minőségi programok

A tervezési oktatásban szerzett éves tapasztalattal rendelkező HKDI négy tervezési osztály erősségeit HKDI - Építészet, Belsőépítészet és Terméktervezés, Kommunikációs Tervezés és Digitális Média, Design Alapítvány Tanulmányok és Divat- és Képtervezés -, hogy 20 tervezési programot kínáljon. Rendkívül rugalmas csukló és a fejlett oktatás, HKDI a diákok egy hároméves egyetemi Pathway egy Felsőfokú diploma Bachelor fok által kínált neves egyetem az Egyesült Királyságban. Tantervünket az iparági vezetők hozzájárulásával alakítottuk ki, hogy biztosítsuk annak relevanciáját és az iparági fejleményekre való reagálhatóságát. HKDI programokat a tudományos és szakmai képesítések akkreditációjának hongkongi tanácsa garantálja.

127859_HKDI_0008.jpg


Kreativitás akcióban

HKDI a „gondolkodó-teendő” megközelítést alkalmazza a kortárs tanterv és a helyi és nemzetközi tudományos és ipari partnerekkel való aktív együttműködés révén. A diákok lehetőséget kapnak a gyakorlati tapasztalatok megszerzésére és a globális csereprogramokban való részvételre, hogy bővítsék látókörüket, miközben növelik kreatív gondolkodásukat és társadalmi érzékenységüket.


Értékelt választás a sikerhez

A dizájn elbűvölő és teljesítő karriert kínál. Bízunk benne, hogy a HKDI család tagja lesz.

Helyszínek

Hong Kong

Address
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Hong Kong, Hongkong