Hivatalos Leírás

Tagjaként a VTC Group, a Hong Kong Szakképzési Intézet (IVE) a vezető szakmai és szakmai oktatási szolgáltató Hong Kong, amely elkötelezett a gondoskodó szakemberek értékelik iparágakban. IVE már fejlődik párhuzamosan a gazdasági fejlődés Hong Kong, az épület egy kompetens és innovatív munkaerő szükséges a tudásalapú gazdaságban.

kitűnő lehetőség Gazdagítják a tanulási tapasztalat IVE diákok, szolgáltatások az ipari szabványok vannak beállítva, hogy szimulálja a munkahelyi környezet. A laboratóriumok és központok frissített rendszeresen lépést tartani a legújabb iparági trendeket.

élénk egyetemen Belépő hallgatók egy IVE program felfedezni gazdagító és vidám tanulmány életet. A 9 IVE campus létrehozása egy interaktív tanulási környezetet a diákok művelni a szenvedély a tanulás és fejlesszék érdekeit és tehetségüket különböző sport- és kulturális tevékenységek.

IVE a campusok területén keresztül teljesen felszerelt lényeges state-of-the-art létesítmények felkészíteni a hallgatókat egy jól lekerekített egyetemi élet. Minden egyetemen volt erre a célra épített speciális létesítmények diákoknak a különböző tudományágak szerezni know-how és gyakorlati ismeretek az általuk választott területeken.

Tanítási Excellence A magasan képzett tanári csapat rendelkezik szilárd szakmai tapasztalattal. Egyedülálló "Gondolkozz és Do" megközelítés, tanáraink kölcsönöz kiegyensúlyozott elméleti tudás és gyakorlati know-how szükséges a tényleges munkahelyen elengedhetetlen a szakmai siker.

A végrehajtás a személyzet fejlesztési programok, oktatók marad a pulzus az ágazat fejlődését. A diákok tanulnak a tanárok a leginkább up-to-date tudást és fel kell szerelni kompetenciák jövőbeni fejlődésüket.

Erős ipar Network IVE arra törekszik, hogy haladjanak a hosszú távú iparági partnerség támogatására tanfolyam tervezés és tananyag tervezése. Ipari támogatás formát is ölt, interaktív tanulási tevékenységek, lehetőséget biztosít az ipar mellékletet és munkaközvetítés.

ígéretes jövő Diákjaink folyamatosan kapnak számos díjat és ösztöndíjat, bizonyságul a tudományos kiválóság és a kiváló eredményeket. Több mint 300 ösztöndíj által nyújtott vállalatok, szakmai szervezetek és a rajongók.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Felsőfokú Diploma

Hong Kong Institute of Vocational Education

A program célja, hogy lehetővé tegye a diákok számára a nemzetközi üzleti és kereskedelmi tevékenységet folytató multinacionális vállalkozásokban való karriert. Kiemeli a ... [+]

A program céljai

Ez a program célja, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára, hogy folytassák karrierjüket a multinacionális vállalkozásokban, amelyek nemzetközi üzleti tevékenységet folytatnak. Hangsúlyozza a gyakorlati képzést, és magában foglalja az üzleti nyelveket (japán / koreai / spanyol), akadémiai, technikai és vezetői ismereteket egy nemzetközi üzleti környezetben, jogi és pénzügyi szempontokat, e-marketinget, kultúrák közötti irányítási készségeket, gyakorlati kiállítási menedzsmentet és minőségirányítást.

Ez a program az általános és nyelvi képzés, az egész személy fejlődésének és a munkatapasztalatnak a hangsúlyozására irányul, hogy a hallgatók jobban felkészítsék a további tanulmányokat és a foglalkoztatást az érettségi után.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Hong Kong Institute of Vocational Education

A digitális szórakoztatóipar gyors fejlődése Hongkongban és Ázsiában, a program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a gyakorlati tudásra és készségekre, hogy szakemberg ... [+]

A program céljai

A digitális szórakoztatóipar gyors fejlődése Hongkongban és Ázsiában, a program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a gyakorlati tudásra és készségekre, hogy szakembergé váljanak a számítógépes játék, a számítógépes animáció és a vizuális hatások tervezéséhez és fejlesztéséhez. Ez egy egyedülálló program, amelyben a diákok hozzáférhetnek az élvonalbeli számítógépes rendszerekhez és szoftverekhez, hogy megvalósítsák kreatív ötleteiket a digitális szórakoztató termékek előállításához.

A számítógépes játékfolyam olyan modullal tervezett, amely fejleszti a diplomások kompetenciáját számítógépes grafikus programozási technikák alkalmazásával az interaktív játék- és képzési szimulációs alkalmazások fejlesztésében.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Hong Kong Institute of Vocational Education

Ez a program célja, hogy felkészítse a diákokat a szükséges szakmai ismeretek és készségek folytatni karrierjét a szállodai és vendéglátóiparban. A program mind elméleti, ... [+]

A program céljai

Ez a program célja, hogy felkészítse a diákokat a szükséges szakmai ismeretek és készségek folytatni karrierjét a szállodai és vendéglátóiparban. A program mind elméleti, mind gyakorlati képzésre összpontosít. A szimulált munkakörnyezet és az ipari kötődés révén a diákok megszerzik az iparág megfelelő technikai kompetenciáját és szakmai ismereteit.

Ez a program az általános és nyelvi képzés, az egész személy fejlődésének és a munkatapasztalatnak a hangsúlyozására irányul, hogy a hallgatók jobban felkészülhessenek a továbbtanulásra és a foglalkoztatásra a diploma megszerzése után.

Tanterv

Félév 1

Vendéglátás alapvető üzleti tanulmányaiÉlelmiszer- és italszolgáltatási elvek és gyakorlatokKulináris alapok és gyakorlatokInformatikai alapok - VendéglátásSzálláshelyi tevékenységek ISzálláshelyi gyakorlatKortárs kérdések a szállodaiparban (az 1.-5. Félévben kerül sor)angolTeljes személy fejlődés - együttműködés, csapatmunka... [-]
Hongkong Hong Kong
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

VTC International Student Section (ISS) - Study in Amazing Hong Kong

Location address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, HK