Hong Kong Institute of Vocational Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A VTC Csoport tagjaként a Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) Hong Kong Institute of Vocational Education vezető szakképzési szolgáltatója, elkötelezett amellett, hogy az iparágak által értékelt szakembereket támogassa. Az IVE Hongkong gazdasági fejlődésével párhuzamosan fejlődik, kompetens és innovatív munkaerőt építve a tudásgazdaságban.

Kiváló létesítmények

Az alapképzésben részt vevő hallgatók tanulási tapasztalatainak gazdagítása érdekében felállítják az ipari szabványok létesítményeit a munkahelyi környezet szimulálására. Laboratóriumainkat és központjainkat rendszeresen frissítjük, hogy lépést tudjunk tartani a legújabb ipari tendenciákkal.

129249_IVE_0004.jpg

Élénk campusok

Az IVE programba belépő hallgatók gazdagító és szórakoztató tanulási életet fedeznek fel. 9 IVE campusunk interaktív tanulási környezetet hoz létre a hallgatók számára, hogy ápolják a tanulás iránti szenvedélyt, és érdeklődési körüket és tehetségeiket alakítsák ki különböző sport- és kulturális tevékenységek révén.

Az IVE egyetemi campusai teljes területén fel vannak szerelve alapvető, legmodernebb eszközökkel, hogy felkészítsék a hallgatókat a körkörös életre. Mindegyik egyetemet speciális létesítményekkel tervezték, különféle tudományágak hallgatói számára, hogy know-how-t és gyakorlati készségeket szerezzenek a választott területeken.

129250_IVE_0001.jpg

Oktatási kiválóság

Magasan képzett tanárcsapatunk szilárd ipari tapasztalattal rendelkezik. Az egyedülálló „gondolkodj és csinálj” megközelítésünk segítségével tanáraink kiegyensúlyozott tudományos ismereteket és gyakorlati know-how-t bocsátanak rendelkezésre a tényleges munkahelyen, amely a szakmai sikerhez nélkülözhetetlen.

A személyzetfejlesztési programok végrehajtásával az oktatók továbbra is az ipari fejlemények impulzusán maradnak. A hallgatók megtanulhatják a tanároktól a legfrissebb ismereteket és felkészülhetnek kompetenciákra jövőbeli fejlődésükhöz.129251_IVE_0005.jpg

Erős ipari hálózat

Az IVE arra törekszik, hogy hosszú távú ipari partnerséget alakítson ki tanfolyam-tervezésünk és a tantervek kialakításának támogatása érdekében. Az ipari támogatás interaktív tanulási tevékenységek, iparági csatolódási lehetőségek és munkahelyi elhelyezkedés formájában is megvalósul.

Ígéretes jövő

Diákjaink következetesen számos díjjal és ösztöndíjjal részesülnek, tanúi kiválóságukkal és kiemelkedő eredményeikkel. Több mint 300 ösztöndíjat nyújtanak vállalatok, szakmai testületek és rajongók.

Helyszínek

Hong Kong

Address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, Hongkong

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket