Hong Kong Institute of Vocational Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tagjaként a VTC Group, a Hong Kong Szakképzési Intézet (IVE) a vezető szakmai és szakmai oktatási szolgáltató Hong Kong, amely elkötelezett a gondoskodó szakemberek értékelik iparágakban. IVE már fejlődik párhuzamosan a gazdasági fejlődés Hong Kong, az épület egy kompetens és innovatív munkaerő szükséges a tudásalapú gazdaságban.

kitűnő lehetőség Gazdagítják a tanulási tapasztalat IVE diákok, szolgáltatások az ipari szabványok vannak beállítva, hogy szimulálja a munkahelyi környezet. A laboratóriumok és központok frissített rendszeresen lépést tartani a legújabb iparági trendeket.

élénk egyetemen Belépő hallgatók egy IVE program felfedezni gazdagító és vidám tanulmány életet. A 9 IVE campus létrehozása egy interaktív tanulási környezetet a diákok művelni a szenvedély a tanulás és fejlesszék érdekeit és tehetségüket különböző sport- és kulturális tevékenységek.

IVE a campusok területén keresztül teljesen felszerelt lényeges state-of-the-art létesítmények felkészíteni a hallgatókat egy jól lekerekített egyetemi élet. Minden egyetemen volt erre a célra épített speciális létesítmények diákoknak a különböző tudományágak szerezni know-how és gyakorlati ismeretek az általuk választott területeken.

Tanítási Excellence A magasan képzett tanári csapat rendelkezik szilárd szakmai tapasztalattal. Egyedülálló "Gondolkozz és Do" megközelítés, tanáraink kölcsönöz kiegyensúlyozott elméleti tudás és gyakorlati know-how szükséges a tényleges munkahelyen elengedhetetlen a szakmai siker.

A végrehajtás a személyzet fejlesztési programok, oktatók marad a pulzus az ágazat fejlődését. A diákok tanulnak a tanárok a leginkább up-to-date tudást és fel kell szerelni kompetenciák jövőbeni fejlődésüket.

Erős ipar Network IVE arra törekszik, hogy haladjanak a hosszú távú iparági partnerség támogatására tanfolyam tervezés és tananyag tervezése. Ipari támogatás formát is ölt, interaktív tanulási tevékenységek, lehetőséget biztosít az ipar mellékletet és munkaközvetítés.

ígéretes jövő Diákjaink folyamatosan kapnak számos díjat és ösztöndíjat, bizonyságul a tudományos kiválóság és a kiváló eredményeket. Több mint 300 ösztöndíj által nyújtott vállalatok, szakmai szervezetek és a rajongók.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Felsőfokú Diplomák » Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Felsőfokú diploma a nemzetközi üzleti menedzsmentben a nyelvekkel

Campus Nappali 2 év September 2019 Hongkong Hong Kong

A program célja, hogy lehetővé tegye a diákok számára a nemzetközi üzleti és kereskedelmi tevékenységet folytató multinacionális vállalkozásokban való karriert. Kiemeli a gyakorlati képzést, és magában foglalja az üzleti nyelveket (japán / koreai / spanyol), tudományos, műszaki és vezetői készségeket a nemzetközi üzleti környezetben, a jogi és pénzügyi szempontokat, az e-marketinget, a kultúrák közötti irányítási készségeket, a gyakorlati kiállítást és a minőségmenedzsmentet. [+]

A program céljai

A program célja, hogy lehetővé tegye a diákok számára a nemzetközi üzleti és kereskedelmi tevékenységet folytató multinacionális vállalkozásokban való karriert. Kiemeli a gyakorlati képzést, és magában foglalja az üzleti nyelveket (japán / koreai / spanyol), tudományos, műszaki és vezetői készségeket a nemzetközi üzleti környezetben, a jogi és pénzügyi szempontokat, az e-marketinget, a kultúrák közötti irányítási készségeket, a gyakorlati kiállítást és a minőségmenedzsmentet.

Ez a program a generikus és nyelvi képzésre, az egész személyre kiterjedő fejlesztésre és a munkahelyi tapasztalatra helyezi a hangsúlyt, hogy jobban felkészítse a hallgatókat a további tanulmányokra és a foglalkoztatásra az érettségi után.... [-]


Felsőfokú Diploma

Felsőfokú diploma játékokban és animációban

Campus Nappali 2 év September 2019 Hongkong Hong Kong

A digitális szórakoztatóipar gyors fejlődése Hongkongban és Ázsiában, a program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a gyakorlati tudásra és készségekre, hogy szakembergé váljanak a számítógépes játék, a számítógépes animáció és a vizuális hatások tervezéséhez és fejlesztéséhez. [+]

A program céljai

A digitális szórakoztatóipar gyors fejlődése Hongkongban és Ázsiában, a program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a gyakorlati tudásra és készségekre, hogy szakembergé váljanak a számítógépes játék, a számítógépes animáció és a vizuális hatások tervezéséhez és fejlesztéséhez. Ez egy egyedülálló program, amelyben a diákok hozzáférhetnek az élvonalbeli számítógépes rendszerekhez és szoftverekhez, hogy megvalósítsák kreatív ötleteiket a digitális szórakoztató termékek előállításához.

A számítógépes játékfolyam olyan modullal tervezett, amely fejleszti a diplomások kompetenciáját számítógépes grafikus programozási technikák alkalmazásával az interaktív játék- és képzési szimulációs alkalmazások fejlesztésében.... [-]


Kapcsolat
Cím
VTC Admissions Office
Room 032, Ground Floor,
6 Oi Kwan Road, Wan Chai, Hong Kong

HK