Q LANGUAGE

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Q LANGUAGE angol, mandarin, kantoni és koreai nyelvtanfolyamok széles skáláját kínálja a diákok számára a világ minden tájáról. A következő nyelvi igényeket szolgáljuk:

 • fiatal tanulók felkészülve az egyetemre
 • felnõtt felnõttek számára
 • olyan üzletemberek, akik szeretnék javítani a karrierjüket a továbbfejlesztett nyelvi készségekkel
 • bárkinek, aki szüksége van, érdeklődés vagy szenvedély a nyelvtanuláshoz

A tanfolyamok alapja heti 24 óra vagy heti 15 óra általános angol tanulmány. Rugalmas órarendünk lehetővé teszi az AM vagy a PM osztályok kiválasztását. Az intenzív tanfolyam azoknak a diákoknak szól, akik maximálisan szeretnék nyelvtanulási gyakorlatukat tartózkodásuk alatt. A tanfolyamok nagy hangsúlyt fektetnek a beszéd- és kommunikációs készségekre a magasabb szinteken, de minden alapot is biztosítanak. Ezek a leckék lehetőséget nyújtanak arra, hogy megtanulják a helyi kultúrát és szokásokat.

Középfokú és fejlett hallgatók is lehetőségük tanulni a teszt-előkészítő és üzleti osztályok. Minden anyag, mint a tankönyvek, a nyelvtan, a szókincs gyakorlatok és a hivatalos angol tesztek készítése, mint az IELTS vagy a TOEFL.

A tengerentúli diákok számára kínálunk diákhitel-szolgáltatást, és biztonságos, kényelmes és megfizethető szállást tudunk biztosítani, miközben Hongkongban tanít velünk.

Büszkék vagyunk a magasan képzett szakemberek csapatára. Oktatóink mindnyájan nemzetközileg elismert akadémiai képzettséggel és világméretű munkatapasztalattal rendelkeznek. Elkötelezettek a nyelvtudás tanításában, hogy segítsenek Önnek a céljai között egy nyugodt tanulási környezetben.

Tanfolyam

Különböző kurzusokat kínálunk, amelyek megfelelnek a kezdeti szinttől a felső középfokú szintig

 • Intenzív 15 Általános angol
 • Intenzív 24 Általános angol
 • Intenzív 15 általános üzleti angol
 • Intenzív 24 Általános Üzleti Angol
 • Félig intenzív 9 Általános angol
 • Napközben 6 Általános angol
 • Intenzív 15 mandarin tanfolyam
 • Intenzív 24 mandarin tanfolyam
 • Intenzív 15 mandarin kantoni tanfolyam
 • Intenzív 24 mandarin kantoni tanfolyam

VÍZUMTÁMOGATÁS

Ha rendelkezik a következő elemekkel, a Visa támogató csapatunk segíthet abban, hogy Hongkongban, Hongkongban, Hongkongban biztosítsa a nyelvtanulásait, beleértve az angol vagy a kínai

SZÁLLÁS SZOLGÁLTATÁSOK

Az összes költségvetéshez és igényhez széles választékot kínálunk:

 • Megosztott ház
 • Alapvető stúdiók
 • Serviced Studios
 • Apartmanok pároknak vagy családoknak
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Kínai

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Intenzív mandarin kínai tanfolyam

Campus Nappali 1 - 48 hetek Nyílt Beiratkozás Hongkong Hong Kong

Ha szeretné megtanulni a mandarin Hongkongban való tanulását, mind az Intenzív 24 Mandarin tanfolyamunk, mind az Intenzív 15 Mandarin tanfolyamunk helyi és külföldi hallgatók teljes munkaidős tanulmányait kínálja Hongkong bevándorlási osztályának (Hong Kong) központjába (Hong Kong) a vízumba. [+]

Intenzív mandarin kínai tanfolyamIntenzív 24

Ha szeretné megtanulni a mandarin Hongkongban való tanulását , mind az Intenzív 24 Mandarin tanfolyamunk, mind az Intenzív 15 Mandarin tanfolyamunk helyi és külföldi hallgatók teljes munkaidős tanulmányait kínálja Hongkong bevándorlási osztályának (Hong Kong) központjába (Hong Kong) a vízumba.

A tanfolyamok alapja heti 24 óra vagy heti 15 óra általános mandarin nyelvvizsga; a választás a tiéd. Mi több, rugalmas órarendünk lehetővé teszi, hogy választhasson AM vagy PM osztályokat.

Ezek a tanfolyamok Önnek megfelelőek?Igen, ha kezdő, középszint vagy haladó szinten vagyIgen, ha kis csoportokat szeretsz, baráti és támogató osztálytársaim szerte a világon!Igen, ha keményen tanulsz egy szórakoztató és nyugodt környezetbenIgen, ha gyorsan szeretné javítani a kínai nyelv tanfolyamát, megértését és használatát a valóságos helyzetekbenIgen, ha Hongkongban szeretne megtanulni a mandarinatIntenzív 24 - Mandarin tanfolyamok... [-]

Intenzív általános angol nyelvtanfolyamok

Campus Nappali 1 - 48 hetek Nyílt Beiratkozás Hongkong Hong Kong

Ha Hongkongban szeretne angolul tanulni, mind az intenzív 24 általános angol nyelvtanfolyamunk, mind az intenzív 15 általános angol nyelvtanfolyamunk helyi és külföldi hallgatókat teljes munkaidőben tanulmányozza Hongkongban (Hong Kong), ahol Hongkongban a diákhitel-szponzoráció is szerepel. [+]

Intenzív általános angol nyelvtanfolyamok HongkongbanIntenzív 24

Ha Hongkongban szeretne angolul tanulni , mind az intenzív 24 általános angol nyelvtanfolyamunk, mind az intenzív 15 általános angol nyelvtanfolyamunk helyi és külföldi hallgatókat teljes munkaidőben tanulmányozza Hongkongban (Hong Kong), ahol Hongkongban a diákhitel-szponzoráció is szerepel.

A tanfolyamok alapja heti 24 óra vagy heti 15 óra általános angol tanulmány; a választás a tiéd. Mi több, rugalmas órarendünk lehetővé teszi, hogy választhasson AM vagy PM osztályokat.

Ezek a tanfolyamok Önnek megfelelőek?Igen, ha kezdő, középszint vagy haladó szinten vagyIgen, ha kis csoportokat szeretsz, baráti és támogató osztálytársaim szerte a világon!Igen, ha keményen tanulsz egy szórakoztató és nyugodt környezetben.Igen, ha gyorsan szeretné javítani angol nyelvtanfolyamát, értelmezését és használatát a valós élethelyzetekben.Igen, ha Hongkongban szeretnél angolul tanulni.Intenzív 24 - általános angol nyelvtanfolyam... [-]

Intenzív üzleti angol nyelvtanfolyamok

Campus Nappali 1 - 48 hetek January 2019 Hongkong Hong Kong

Ha szeretné megtanulni az üzleti angol nyelvet Hongkongban, mind az Intenzív 24 üzleti angol tanfolyamunk, mind az Intenzív 15 üzleti angol tanfolyamunk helyi és külföldi hallgatók számára teljes munkaidős tanulmányokat kínál Hongkongban (Hongkong) a Hongkongi diákhitel-támogatással. [+]

Intenzív üzleti angol nyelvtanfolyamok - Hong KongIntenzív 24

Ha szeretné megtanulni az üzleti angol nyelvet Hongkongban , mind az Intenzív 24 üzleti angol tanfolyamunk, mind az Intenzív 15 üzleti angol tanfolyamunk helyi és külföldi hallgatók számára teljes munkaidős tanulmányokat kínál Hongkongban (Hongkong) a Hongkongi diákhitel-támogatással.

A tanfolyamok alapja heti 24 óra vagy heti 15 óra általános angol tanulmány; a választás a tiéd. Mi több, rugalmas órarendünk lehetővé teszi, hogy választhasson AM vagy PM osztályokat.

Ezek a tanfolyamok Önnek megfelelőek?Igen, ha kezdő, középszint vagy haladó szinten vagyIgen, ha kis csoportokat szeretsz, baráti és támogató osztálytársaim szerte a világon!Igen, ha keményen tanulsz egy szórakoztató és nyugodt környezetben.Igen, ha gyorsan szeretné javítani angol nyelvtanfolyamát, értelmezését és használatát a valós élethelyzetekben.Igen, ha Hongkongban szeretnél angolul tanulni.Intenzív 24 - üzleti angol nyelvtanfolyam... [-]

Videók

English Language Students ~ They Love Hong Kong and Q Language

Kapcsolat

Cím Q Language Ltd
, 14/F Wing On Cheong Building, 
5 Wing Lok St, 
Central
Hong Kong, Hongkong
Honlap www.qlanguage.com.hk