Hivatalos Leírás

Q LANGUAGE angol, mandarin, kantoni és koreai nyelvtanfolyamok széles skáláját kínálja a diákok számára a világ minden tájáról. A következő nyelvi igényeket szolgáljuk:

 • fiatal tanulók felkészülve az egyetemre
 • felnõtt felnõttek számára
 • olyan üzletemberek, akik szeretnék javítani a karrierjüket a továbbfejlesztett nyelvi készségekkel
 • bárkinek, aki szüksége van, érdeklődés vagy szenvedély a nyelvtanuláshoz

A tanfolyamok alapja heti 24 óra vagy heti 15 óra általános angol tanulmány. Rugalmas órarendünk lehetővé teszi az AM vagy a PM osztályok kiválasztását. Az intenzív tanfolyam azoknak a diákoknak szól, akik maximálisan szeretnék nyelvtanulási gyakorlatukat tartózkodásuk alatt. A tanfolyamok nagy hangsúlyt fektetnek a beszéd- és kommunikációs készségekre a magasabb szinteken, de minden alapot is biztosítanak. Ezek a leckék lehetőséget nyújtanak arra, hogy megtanulják a helyi kultúrát és szokásokat.

Középfokú és fejlett hallgatók is lehetőségük tanulni a teszt-előkészítő és üzleti osztályok. Minden anyag, mint a tankönyvek, a nyelvtan, a szókincs gyakorlatok és a hivatalos angol tesztek készítése, mint az IELTS vagy a TOEFL.

A tengerentúli diákok számára kínálunk diákhitel-szolgáltatást, és biztonságos, kényelmes és megfizethető szállást tudunk biztosítani, miközben Hongkongban tanít velünk.

Büszkék vagyunk a magasan képzett szakemberek csapatára. Oktatóink mindnyájan nemzetközileg elismert akadémiai képzettséggel és világméretű munkatapasztalattal rendelkeznek. Elkötelezettek a nyelvtudás tanításában, hogy segítsenek Önnek a céljai között egy nyugodt tanulási környezetben.

Tanfolyam

Különböző kurzusokat kínálunk, amelyek megfelelnek a kezdeti szinttől a felső középfokú szintig

 • Intenzív 15 Általános angol
 • Intenzív 24 Általános angol
 • Intenzív 15 általános üzleti angol
 • Intenzív 24 Általános Üzleti Angol
 • Félig intenzív 9 Általános angol
 • Napközben 6 Általános angol
 • Intenzív 15 mandarin tanfolyam
 • Intenzív 24 mandarin tanfolyam
 • Intenzív 15 mandarin kantoni tanfolyam
 • Intenzív 24 mandarin kantoni tanfolyam

VÍZUMTÁMOGATÁS

Ha rendelkezik a következő elemekkel, a Visa támogató csapatunk segíthet abban, hogy Hongkongban, Hongkongban, Hongkongban biztosítsa a nyelvtanulásait, beleértve az angol vagy a kínai

SZÁLLÁS SZOLGÁLTATÁSOK

Az összes költségvetéshez és igényhez széles választékot kínálunk:

 • Megosztott ház
 • Alapvető stúdiók
 • Serviced Studios
 • Apartmanok pároknak vagy családoknak
Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Kínai

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Q LANGUAGE

Ha szeretné megtanulni a mandarin Hongkongban való tanulását, mind az Intenzív 24 Mandarin tanfolyamunk, mind az Intenzív 15 Mandarin tanfolyamunk helyi és külföldi hallg ... [+]

Intenzív mandarin kínai tanfolyamIntenzív 24

Ha szeretné megtanulni a mandarin Hongkongban való tanulását , mind az Intenzív 24 Mandarin tanfolyamunk, mind az Intenzív 15 Mandarin tanfolyamunk helyi és külföldi hallgatók teljes munkaidős tanulmányait kínálja Hongkong bevándorlási osztályának (Hong Kong) központjába (Hong Kong) a vízumba.

A tanfolyamok alapja heti 24 óra vagy heti 15 óra általános mandarin nyelvvizsga; a választás a tiéd. Mi több, rugalmas órarendünk lehetővé teszi, hogy választhasson AM vagy PM osztályokat.

Ezek a tanfolyamok Önnek megfelelőek?Igen, ha kezdő, középszint vagy haladó szinten vagyIgen, ha kis csoportokat szeretsz, baráti és támogató osztálytársaim szerte a világon!Igen, ha keményen tanulsz egy szórakoztató és nyugodt környezetbenIgen, ha gyorsan szeretné javítani a kínai nyelv tanfolyamát, megértését és használatát a valóságos helyzetekbenIgen, ha Hongkongban szeretne megtanulni a mandarinatIntenzív 24 - Mandarin tanfolyamok... [-]
Hongkong Hong Kong
Nyílt Beiratkozás
Angol,Kínai
Nappali
1 - 48 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Q LANGUAGE

Ha Hongkongban szeretne angolul tanulni, mind az intenzív 24 általános angol nyelvtanfolyamunk, mind az intenzív 15 általános angol nyelvtanfolyamunk helyi és külföldi ha ... [+]

Intenzív általános angol nyelvtanfolyamok HongkongbanIntenzív 24

Ha Hongkongban szeretne angolul tanulni , mind az intenzív 24 általános angol nyelvtanfolyamunk, mind az intenzív 15 általános angol nyelvtanfolyamunk helyi és külföldi hallgatókat teljes munkaidőben tanulmányozza Hongkongban (Hong Kong), ahol Hongkongban a diákhitel-szponzoráció is szerepel.

A tanfolyamok alapja heti 24 óra vagy heti 15 óra általános angol tanulmány; a választás a tiéd. Mi több, rugalmas órarendünk lehetővé teszi, hogy választhasson AM vagy PM osztályokat.

Ezek a tanfolyamok Önnek megfelelőek?Igen, ha kezdő, középszint vagy haladó szinten vagyIgen, ha kis csoportokat szeretsz, baráti és támogató osztálytársaim szerte a világon!Igen, ha keményen tanulsz egy szórakoztató és nyugodt környezetben.Igen, ha gyorsan szeretné javítani angol nyelvtanfolyamát, értelmezését és használatát a valós élethelyzetekben.Igen, ha Hongkongban szeretnél angolul tanulni.Intenzív 24 - általános angol nyelvtanfolyam... [-]
Hongkong Hong Kong
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
1 - 48 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Q LANGUAGE

Ha szeretné megtanulni az üzleti angol nyelvet Hongkongban, mind az Intenzív 24 üzleti angol tanfolyamunk, mind az Intenzív 15 üzleti angol tanfolyamunk helyi és külföldi ... [+]

Intenzív üzleti angol nyelvtanfolyamok - Hong KongIntenzív 24

Ha szeretné megtanulni az üzleti angol nyelvet Hongkongban , mind az Intenzív 24 üzleti angol tanfolyamunk, mind az Intenzív 15 üzleti angol tanfolyamunk helyi és külföldi hallgatók számára teljes munkaidős tanulmányokat kínál Hongkongban (Hongkong) a Hongkongi diákhitel-támogatással.

A tanfolyamok alapja heti 24 óra vagy heti 15 óra általános angol tanulmány; a választás a tiéd. Mi több, rugalmas órarendünk lehetővé teszi, hogy választhasson AM vagy PM osztályokat.

Ezek a tanfolyamok Önnek megfelelőek?Igen, ha kezdő, középszint vagy haladó szinten vagyIgen, ha kis csoportokat szeretsz, baráti és támogató osztálytársaim szerte a világon!Igen, ha keményen tanulsz egy szórakoztató és nyugodt környezetben.Igen, ha gyorsan szeretné javítani angol nyelvtanfolyamát, értelmezését és használatát a valós élethelyzetekben.Igen, ha Hongkongban szeretnél angolul tanulni.Intenzív 24 - üzleti angol nyelvtanfolyam... [-]
Hongkong Hong Kong
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 48 hetek
Campus
Bővebben magyarul

English Language Students ~ They Love Hong Kong and Q Language