Hivatalos Leírás

Intézmény leírása

Gasztronómia széles skáláját kínálja a szakma, és minden diák, aki szeretné irányítani a tanulmányok felé kulináris művészetek, vagy szeretne építeni a meglévő tudás mellett kivételes mentorokat rengeteg szakmai tapasztalattal és elméleti tudással várjuk Kul IN.

Kul IN kívánja, hogy a diákok a legkülönbözőbb gasztronómiai tudás, az élelmiszeripar és a gasztronómia. Annak érdekében, hogy a diákok minden tökéletes a szükséges készségeket a dolgozó egy minőségi étterem, kezdjük olyan fontos alapítványok, hogy minden diák, függetlenül attól, iskolai végzettségéről, át kell adni.

Ennek részeként a program, a diákok megismerhetik a termikus és mechanikus élelmiszer-feldolgozás, felismerve minőségű alapanyagokból, kapcsolás ételízesítő összetevőket, ami a minőség éttermi menük, szervezése és tálaló edényeket, szakmai standardok főzés, élelmiszerek tárolására, élelmiszer adagok, és a történelem a gasztronómia.

Látomás

Kul IN célja, hogy dolgozzon ki egy oktatási központ, amelynek középpontjában a kreativitás, a kutatás és az olyan korszerű konyha és konyhai technológiákat. Mind az oktatás szakmai szakácsok, cukrászok, és szakemberek más ágai gasztronómia. Építünk egy intézet, amely egy különleges hely a szakácsok, étterem-tulajdonosok, vezetők, és a kulináris média, hogy a vonat, és frissíteni tudásukat, és hogy megtudjuk, mi az új a világban az élelmiszerek, italok és desszertek.

Nemzetközi Tanúsítványok

Annak érdekében, hogy a diákjaink a teljes élményt, ha tanul az olasz gasztronómia és konyha hoztunk létre, közös programok a világhírű gasztronómiai iskola ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana.

Culinary Institute Kul IN és ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana sikeresen kifejlesztett két közös programok: "Szakmai Cook olasz konyha" és a "szakmai Pastry Chef az olasz Desszertek." Intenzív és dinamikus vizsgálatok végbemenő részben Sisak, részben A Colorno, Olaszországban, a diákok a lehetőséget, hogy szert értékes nemzetközi tapasztalatokat, és ennek igazán elmerül a kultúra formálta a világhíres konyhát. Amellett, hogy óra gyakorlati képzés, tanulmányi kirándulások, és practicums, a diákok is kap egy több hónapos szakmai, ahol tapasztalatokat szerezzenek dolgozó elit éttermek és cukrászdák. Hálózati lehetőségek végtelenek, és nyitott ajtókkal a potenciális munkahelyek diákok bizonyítani magukat, amely szakácsok a valós világban a high-end gasztronómia.

Annak érdekében, hogy ha a teljes élményt a tanuló Culinary Institute Kul IN kérjük, hogy látogassa meg a virtuális túra.

Program oktatási nyelve:
Angol
Olasz

Az intézmény további kínálata:


Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN és partneriskola Az ALMA a Scuola Internazionale di Cucina Italiana nemzetközi közös programot kínál a diákok számára, akik szakmailag specializ ... [+]

Culinary Institute Kul IN és partneriskola Az ALMA a Scuola Internazionale di Cucina Italiana új nemzetközi közös programot kínál az olyan diákoknak, akik szakmailag specializálódtak az olasz konyhákban. Ez a 10 hónapos program célja, hogy teljes mértékben képzett szakmai szakácsokat készítsen, akik az olasz konyha művészetére szakosodtak. Az egyedülálló tananyag lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy újonnan szerzett készségeiket gyakorolják, amelyeket a Kul IN és az ALMA intenzív tanfolyamokon szereztek, az elit olasz éttermek és szállodák internáltak. A külföldön való részvétel a diákok számára felbecsülhetetlen lehetőséget nyújt a nemzetközivé váláshoz és az olaszországi és a világ egyik legeredményesebb séfjéhez. AZ ITALIAN KISKERESKEDELEM SZAKMAI FOGYASZTÁSI PROGRAMJÁNAK RÉSZLETEI... [-]

Horvátország Sisak
Június 2019
Nappali
10 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute Kul IN

A Kulináris Művészeti kurzus zászlóshajó programunk, és ideális azok számára, akik szakmai karrierjüket terveznek a kulináris iparban, vagy figyelembe veszik a karrier-vá ... [+]

Kurzus: Kulináris művészetek

A két hónapos program során a résztvevők széles körű és intenzív oktatásban részesülnek a szakmai főzésben és cukrászatban. A dinamikus kurzusterv olyan emberek számára készült, akik szeretnék fejleszteni kulináris készségeiket, vagy akik a szakmai gasztronómiában való karrier felé irányulnak. A program gyakorlati megközelítést alkalmaz a főzési technikában, a napi főzőlaboratóriumokat, amelyek kiegészítik a leckéket, valamint számos helyi kirándulást szerveznek a helyi élelmiszer-termelési központok, valamint a horvát és nemzetközi szakácsok vendégelőadásaival. A hallgatók megkapják az alapvető ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy kulináris szakmában kezdjenek dolgozni. A diákok megismerik a termikus és mechanikai élelmiszer-feldolgozást, azonosítják az összetevők minőségét, a fűszerezést, a késmunkát, a minőségi éttermi menüket, az ételek rendezését és ételét, a szakmai főzési szabványokat, az ételeket, az élelmiszer-megőrzést és a gasztronómia történelmét. A hallgatók e program során szerzett szakmai ismeretei mellett lehetőségük nyílik arra, hogy találkozzanak a kortárs gasztronómiában dolgozó sikeres szakácsokkal, és hálózatot alakítsanak ki az ipar szakembereivel. Fedezze fel a gasztronómia iránti szenvedélyét a Kul IN diákhálózaton keresztül. ... [-]

Horvátország Sisak
Június 2019
Nappali
2 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute Kul IN

Ez az intenzív két hónapos tanfolyam a modern sütemények és édességek célja, hogy a diákok szilárd alapot és fejlett technikákat törekvő cukrászok séf. A kis méretű méret ... [+]

A cukrásztermékek széles választéka, amelyek már eljutottak a piactért, létrehozta az édességek és desszertek tanulmányozásának szükségességét a kulináris művészetek saját entitásaként. Tekintettel arra, hogy a klasszikus cukrászati ​​technikák a modern gasztronómiai világot formáló technológiával fejlődtek, az édes gasztronómiai ágazat széleskörű tanulmányi anyagot kínál. Az eddigi szakképzett szakemberek egyre nagyobb népszerűségének és igényének köszönhetően a Culinary Institute Kul IN szakmai cukrászati ​​programot hozott létre a modern édességek számára.

Fedezze fel a gasztronómia iránti szenvedélyét a Kul IN diákhálózaton keresztül.... [-]

Horvátország Sisak
Június 2019
Nappali
2 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute Kul IN

Tudta, hogy a Zinfandel szőlő származik Horvátországból? Történelmileg Horvátországban hosszú és szoros kapcsolat van a borral, és a szőlőültetvények tele vannak őshonos ... [+]

Az étkezés modern kultúrája elképzelhetetlen bor és egyéb alkoholtartalmú italok nélkül, amelyek a gasztronómia és a mindennapi élet elengedhetetlen részévé váltak. A borkóstoláshoz és tároláshoz, a borkultúra ismerete és annak története, valamint a minőségi prezentációs és kommunikációs készségek mindegyike szükséges a bor szakmai munkájához. A borkülönlegességek megismerése mellett a sommelierseknek meg kell követniük az új trendeket az üzletben, hiszen a bor élő termék, és folyamatos ízű, megfontolásokat és kutatást igényel.

Kul IN Wine Program ötvözi az elméleti és a gyakorlati képzést, hogy a diákok teljes betekintést nyerhessenek a bor világába. A program a turizmusban, a vendéglátóiparban, az éttermekben és szállodákban, a borászok, az értékesítési képviselők, a borkritikusok és a bor szerelmeseinek dolgozik. A befejezés után a diákok képesek lesznek függetlenül meghatározni a borminőséget, kiválasztani a borokat, párosítani a bort az ételekkel, és összeírni egy borjegyzéket.... [-]

Horvátország Sisak
Július 2019
Nappali
50 óra
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute Kul IN

Ha szeretné megvalósítani a gasztronómia iránti szenvedélyét, fejlessze szakmai készségeit átfogó kurzusokon és szakmai gyakorlatokon keresztül, és tapasztalja meg Európá ... [+]

Ha szeretné megvalósítani a gasztronómia iránti szenvedélyét, fejlessze szakmai készségeit átfogó kurzusokon és szakmai gyakorlatokon keresztül, és tapasztalja meg Európát, miközben megszerzi álmai karrierjét , ez a program az Ön számára.

Ebben az új nemzetközi kulináris programban a hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy két hónapig a kulináris művészetet tanulmányozzák a Kul IN , hogy folytassák továbbképzésüket a svájci Luzern Business and Hotel Management School-ban.

A Kul IN két hónapos kulináris programjának részeként a diákok megtanulják az alapvető kulináris technikákat , dolgoznak különböző összetevőkkel és élelmiszerekkel, megtanulják kezelni a professzionális berendezéseket, készítenek a la carte ételeket és készítenek menüket. A program során a hallgatók megszerzik a szakmai konyhában való boldoguláshoz szükséges készségeket.... [-]

Horvátország Sisak
Október 2019
Nappali
8 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Address
KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, Horvátország
Honlap
Telefonszám
false