Culinary Institute Kul IN

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Intézmény leírása

Gasztronómia széles skáláját kínálja a szakma, és minden diák, aki szeretné irányítani a tanulmányok felé kulináris művészetek, vagy szeretne építeni a meglévő tudás mellett kivételes mentorokat rengeteg szakmai tapasztalattal és elméleti tudással várjuk Kul IN.

Kul IN kívánja, hogy a diákok a legkülönbözőbb gasztronómiai tudás, az élelmiszeripar és a gasztronómia. Annak érdekében, hogy a diákok minden tökéletes a szükséges készségeket a dolgozó egy minőségi étterem, kezdjük olyan fontos alapítványok, hogy minden diák, függetlenül attól, iskolai végzettségéről, át kell adni.

Ennek részeként a program, a diákok megismerhetik a termikus és mechanikus élelmiszer-feldolgozás, felismerve minőségű alapanyagokból, kapcsolás ételízesítő összetevőket, ami a minőség éttermi menük, szervezése és tálaló edényeket, szakmai standardok főzés, élelmiszerek tárolására, élelmiszer adagok, és a történelem a gasztronómia.

Látomás

Kul IN célja, hogy dolgozzon ki egy oktatási központ, amelynek középpontjában a kreativitás, a kutatás és az olyan korszerű konyha és konyhai technológiákat. Mind az oktatás szakmai szakácsok, cukrászok, és szakemberek más ágai gasztronómia. Építünk egy intézet, amely egy különleges hely a szakácsok, étterem-tulajdonosok, vezetők, és a kulináris média, hogy a vonat, és frissíteni tudásukat, és hogy megtudjuk, mi az új a világban az élelmiszerek, italok és desszertek.

Nemzetközi Tanúsítványok

Annak érdekében, hogy a diákjaink a teljes élményt, ha tanul az olasz gasztronómia és konyha hoztunk létre, közös programok a világhírű gasztronómiai iskola ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana.

Culinary Institute Kul IN és ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana sikeresen kifejlesztett két közös programok: "Szakmai Cook olasz konyha" és a "szakmai Pastry Chef az olasz Desszertek." Intenzív és dinamikus vizsgálatok végbemenő részben Sisak, részben A Colorno, Olaszországban, a diákok a lehetőséget, hogy szert értékes nemzetközi tapasztalatokat, és ennek igazán elmerül a kultúra formálta a világhíres konyhát. Amellett, hogy óra gyakorlati képzés, tanulmányi kirándulások, és practicums, a diákok is kap egy több hónapos szakmai, ahol tapasztalatokat szerezzenek dolgozó elit éttermek és cukrászdák. Hálózati lehetőségek végtelenek, és nyitott ajtókkal a potenciális munkahelyek diákok bizonyítani magukat, amely szakácsok a valós világban a high-end gasztronómia.

Annak érdekében, hogy ha a teljes élményt a tanuló Culinary Institute Kul IN kérjük, hogy látogassa meg a virtuális túra.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Olasz

Megjelenítés Oklevelek » Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:


Az olasz konyha szakácsa bizonyítványa

Campus Nappali 10 hónapok March 2019 Horvátország Sisak

Culinary Institute Kul IN és partneriskola Az ALMA a Scuola Internazionale di Cucina Italiana nemzetközi közös programot kínál a diákok számára, akik szakmailag specializálódtak az olasz konyha specialitására. Ez a 10 hónapos program célja, hogy teljes mértékben képzett szakmai szakácsokat készítsen, akik az olasz konyha művészetére szakosodtak. A diákok intenzív 2 hónapos kulináris kurzuson kezdődnek a Kul IN , majd tovább folytatják az olasz konyha specializálódását az ALMA-nál. Diákok, majd gyakornok egy elit olasz étteremben vagy szállodában 5 hónapig. A külföldön való részvétel a diákok számára felbecsülhetetlen lehetőséget nyújt a nemzetközivé váláshoz és az olaszországi és a világ egyik legeredményesebb séfjéhez. [+]

Culinary Institute Kul IN és partneriskola Az ALMA a Scuola Internazionale di Cucina Italiana új nemzetközi közös programot kínál az olyan diákoknak, akik szakmailag specializálódtak az olasz konyhákban. Ez a 10 hónapos program célja, hogy teljes mértékben képzett szakmai szakácsokat készítsen, akik az olasz konyha művészetére szakosodtak. Az egyedülálló tananyag lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy újonnan szerzett készségeiket gyakorolják, amelyeket a Kul IN és az ALMA intenzív tanfolyamokon szereztek, az elit olasz éttermek és szállodák internáltak. A külföldön való részvétel a diákok számára felbecsülhetetlen lehetőséget nyújt a nemzetközivé váláshoz és az olaszországi és a világ egyik legeredményesebb séfjéhez. AZ ITALIAN KISKERESKEDELEM SZAKMAI FOGYASZTÁSI PROGRAMJÁNAK RÉSZLETEI... [-]


Konyhaművészet

Campus Nappali 2 hónapok January 2019 Horvátország Sisak

A Kulináris Művészeti kurzus zászlóshajó programunk, és ideális azok számára, akik szakmai karrierjüket terveznek a kulináris iparban, vagy figyelembe veszik a karrier-változást. A két hónapos kurzus során a hallgatók átfogó képet kapnak a francia és az olasz konyha főzési módszereiről és technikáiról, valamint a HoReCa ipar és szabványok, az élelmiszer-higiénia és az éttermi menedzsment mélyebb megértéséről. A kurzus nagyon gyakorlati, és a diákok a konyha órájának 80% -át töltik a húsok, kagylók, tészta, sütemények stb. Ezen kívül a diákok vesznek részt osztályok enológia és a bor párosítás. A kurzus végén a diákok választhatnak egy gyakornokot egy elit étteremben vagy szállodában Horvátországban. [+]

Kurzus: Kulináris művészetek

A két hónapos program során a résztvevők széles körű és intenzív oktatásban részesülnek a szakmai főzésben és cukrászatban. A dinamikus kurzusterv olyan emberek számára készült, akik szeretnék fejleszteni kulináris készségeiket, vagy akik a szakmai gasztronómiában való karrier felé irányulnak. A program gyakorlati megközelítést alkalmaz a főzési technikában, a napi főzőlaboratóriumokat, amelyek kiegészítik a leckéket, valamint számos helyi kirándulást szerveznek a helyi élelmiszer-termelési központok, valamint a horvát és nemzetközi szakácsok vendégelőadásaival. A hallgatók megkapják az alapvető ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy kulináris szakmában kezdjenek dolgozni. A diákok megismerik a termikus és mechanikai élelmiszer-feldolgozást, azonosítják az összetevők minőségét, a fűszerezést, a késmunkát, a minőségi éttermi menüket, az ételek rendezését és ételét, a szakmai főzési szabványokat, az ételeket, az élelmiszer-megőrzést és a gasztronómia történelmét. A hallgatók e program során szerzett szakmai ismeretei mellett lehetőségük nyílik arra, hogy találkozzanak a kortárs gasztronómiában dolgozó sikeres szakácsokkal, és hálózatot alakítsanak ki az ipar szakembereivel. Fedezze fel a gasztronómia iránti szenvedélyét a Kul IN diákhálózaton keresztül. ... [-]


Szakmai péksütemények és cukrászdák

Campus Nappali 2 hónapok January 2019 Horvátország Sisak

Ez az intenzív két hónapos tanfolyam a modern sütemények és édességek célja, hogy a diákok szilárd alapot és fejlett technikákat törekvő cukrászok séf. A kis méretű méretek lehetővé teszik tapasztalt professzor-szakácsaink számára, hogy a hallgatóknak sok egy-egy figyelmet és egyéni visszajelzést adjanak. A diákok az osztályidő 80% -át a konyhában gyakorlati gyakorlati tapasztalattal töltik. A kurzus magában foglalja a sütőipari és cukrászati ​​termékeket, édes és sós süteményeket, valamint az olasz és francia süteményeket. Ezenkívül a diákok bemutatkoznak a borpárosítással és az üzleti menedzsmenttel, és elit étteremben, szállodában vagy cukrászdában végezhetnek szakmai gyakorlatot.

[+]

A cukrásztermékek széles választéka, amelyek már eljutottak a piactért, létrehozta az édességek és desszertek tanulmányozásának szükségességét a kulináris művészetek saját entitásaként. Tekintettel arra, hogy a klasszikus cukrászati ​​technikák a modern gasztronómiai világot formáló technológiával fejlődtek, az édes gasztronómiai ágazat széleskörű tanulmányi anyagot kínál. Az eddigi szakképzett szakemberek egyre nagyobb népszerűségének és igényének köszönhetően a Culinary Institute Kul IN szakmai cukrászati ​​programot hozott létre a modern édességek számára.

Fedezze fel a gasztronómia iránti szenvedélyét a Kul IN diákhálózaton keresztül.... [-]


Borprogram

Campus Nappali 50 óra February 2019 Horvátország Sisak

Tudta, hogy a Zinfandel szőlő származik Horvátországból? Történelmileg Horvátországban hosszú és szoros kapcsolat van a borral, és a szőlőültetvények tele vannak őshonos szőlőfajtákkal, gazdagítva a régió borkultúráját. Ez a kéthetes program egy komplett csomag, amely beleveti magát a bor világába, amely az Old World és New World borokat, a hagyományos horvát borokat, a szőlőművelést, a borászati ​​technológiát, a borászati ​​marketingeket és a borcímkék megértését szolgálja. Meg fogja találni a belső sommelierjét, miközben megtanulod megkülönböztetni a finom ízeket és aromákat, és meglátogatja a helyi szőlőültetvényeket és pincészeteket, hogy megismerje a bortermelést. Akár borkóstoló, borkritikus vagy sommelier vagy, ez a kurzus kínál valami új és izgalmasat az Ön számára. [+]

Az étkezés modern kultúrája elképzelhetetlen bor és egyéb alkoholtartalmú italok nélkül, amelyek a gasztronómia és a mindennapi élet elengedhetetlen részévé váltak. A borkóstoláshoz és tároláshoz, a borkultúra ismerete és annak története, valamint a minőségi prezentációs és kommunikációs készségek mindegyike szükséges a bor szakmai munkájához. A borkülönlegességek megismerése mellett a sommelierseknek meg kell követniük az új trendeket az üzletben, hiszen a bor élő termék, és folyamatos ízű, megfontolásokat és kutatást igényel.

Kul IN Wine Program ötvözi az elméleti és a gyakorlati képzést, hogy a diákok teljes betekintést nyerhessenek a bor világába. A program a turizmusban, a vendéglátóiparban, az éttermekben és szállodákban, a borászok, az értékesítési képviselők, a borkritikusok és a bor szerelmeseinek dolgozik. A befejezés után a diákok képesek lesznek függetlenül meghatározni a borminőséget, kiválasztani a borokat, párosítani a bort az ételekkel, és összeírni egy borjegyzéket.... [-]


Certificate in Culinary Management

Campus 3 hónapok January 2019 Horvátország Sisak

A Culinary Institute Kul IN és a ZSEM Üzleti Akadémia közötti közös program a hallgatók számára biztosítja az egyensúlyt a kreatív kulináris művészetek és a sikerhez szükséges pénzügyi realizmus között. A kulináris menedzsment olyan diákok számára készült, akik a gasztronómia területén tevékenykednek, mint éttermi vagy cukrászüzemvezetők, vagy akik saját éttermi üzletet kívánnak megnyitni. [+]

Azok a diákok, akik a gasztronómia területén éttermi vagy cukrászüzemvezetőként dolgozni kívánnak, vagy akik saját éttermi üzletet kívánnak megnyitni, átfogó képet fognak kapni az élelmiszeriparról a jól átgondolt programon keresztül. A Kul IN -nál a diákok intenzív kulináris gyakorlataik révén erősítik főzési készségüket. A ZSEM Üzleti Akadémián a digitális üzletekben, a pénzügyekben, az üzleti környezetben, az innovációban és az egyéb gazdasági területeken tanulják a modern üzleti és menedzsment osztályokat, amelyek fontosak az éttermi és élelmiszeriparban.

A szenvedély nem az egyetlen olyan sikeres vállalkozás megnyitása, amely különösen a HoReCa iparban van. A Culinary Institute Kul IN és a ZSEM Üzleti Akadémia közötti közös program a hallgatók számára biztosítja az egyensúlyt a kreatív kulináris művészetek és a sikerhez szükséges pénzügyi realizmus között. A kulináris menedzsment olyan diákok számára készült, akik a gasztronómia területén tevékenykednek, mint éttermi vagy cukrászüzemvezetők, vagy akik saját éttermi üzletet kívánnak megnyitni. A diákok először két hónapon keresztül erősítik kulináris készségeiket a Kul IN . Ezután megtudják a modern üzleti és menedzsment osztályokon keresztül a digitális marketing, a pénzügyek, az üzleti környezet, az innováció és más gazdasági területek, amelyek fontosak a megértés az étterem és az élelmiszeripar.... [-]


Kul IN Nyelv Akadémia Tanulmány és tapasztalat: angol

Campus Nappali 2 hónapok January 2019 Horvátország Sisak

Ez a két hónapos kurzus egy komplett csomag, amely kombinálja az intenzív angol nyelvórákat, a személyre szabott egy-egy tutoriumot, valamint a különböző kirándulások és tevékenységek, amelyek bemutatják a horvát és európai kultúrát. A hallgatóknak lehetőségük van egy angol nyelvvizsga előkészítő tanfolyam hozzáadására a tanulmányi csomagjukban.

[+]

Kul IN Nyelvi AkadémiaTanulmány és tapasztalat: angol

Ez a két hónapos kurzus egy komplett csomag, amely kombinálja az intenzív angol nyelvórákat, a személyre szabott egy-egy tutoriumot, valamint a különböző kirándulások és tevékenységek, amelyek bemutatják a horvát és európai kultúrát. A hallgatóknak lehetőségük van egy angol nyelvvizsga előkészítő tanfolyam hozzáadására a tanulmányi csomagjukban. A tandíj magában foglalja a házat, az ebédet hétköznapokon, valamint az iskola által szervezett terepjárókat és tevékenységeket. A tanfolyam igazgatója Kaliforniából származik, és az egyetem óta tanít és tanít angolul.

Program leírása... [-]

Kapcsolat

Cím KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, Horvátország
Honlap http://www.kulinst.hr/en
Telefon false