Hivatalos Leírás

Iskolai leírás

A gasztronómia széleskörű szakmákat kínál, és minden olyan diák, aki a kulináris művészet irányába kívánja irányítani tanulmányait, vagy a meglévő ismereteikre építve, kivételes mentorok mellett, sok tapasztalattal és elméleti ismerettel várja a Kul IN . Kul IN a kulináris ismeretek, az élelmiszeripar és a gasztronómia széles skáláját kívánja nyújtani a diákoknak. Annak biztosítása érdekében, hogy diákjaink tökéletesítsék az összes szükséges készséget a minőségi étteremben való munkavégzéshez, elkezdjük a fontos alapokat, amelyeket minden diáknak oktatási hátterüktől függetlenül át kell adnia. Ennek a programnak a részeként a diákok megismerkednek a termikus és mechanikus élelmiszer-feldolgozással, a minőségi összetevők felismerésével, az ízesítők összekeverésével az összetevőkkel, minőségi éttermi menük létrehozásával, ételek megszervezésével és kiszolgálásával, szakmai főzési szabványokkal, élelmiszer-tárolással, élelmiszer-adagokkal és a gasztronómia történetével.

Látomás

Kul IN célja egy olyan oktatási központ kialakítása, amelynek középpontjában a kreativitás, a kutatás és a modern konyha és a kulináris technológiák népszerűsítése áll. Szakmai szakácsok, cukrászdák és szakemberek oktatásával a gasztronómia más ágaiban. Olyan Intézetet építünk, amely egyedülálló hely a szakácsok, az éttermi tulajdonosok, a menedzserek és a kulináris média számára, hogy tudásukat felkészítsék és frissítsék, és megtudják, mi újdonság az élelmiszer, az italok és a desszertek világában.

Nemzetközi tanúsítványok

Annak érdekében, hogy diákjaink teljes élményt nyújtsanak olasz gasztronómia és konyhaművészet tanulmányozása során, közös programokat hoztunk létre a világhírű ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana kulináris iskolával.
Culinary Institute Kul IN és az ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana sikeresen kifejlesztett két közös programot: „Olasz konyha szakács” és „Olasz desszertek professzionális sütőfőnöke”. Intenzív és dinamikus tanulmányok révén, amelyek részben Sisakban és részben Colornóban, Olaszországban a diákok felbecsülhetetlen nemzetközi tapasztalatokat szerezhetnek, és valóban elmerülnek a világhírű konyhát formáló kultúrában. Az órákon át tartó gyakorlati képzés, helyszíni kirándulások és gyakorlatok mellett a hallgatóknak több hónapos szakmai gyakorlatot is kapnak, ahol az elit éttermekben és cukrászdákban dolgoznak. A hálózatépítési lehetőségek végtelen és nyílt ajtók a potenciális munkákhoz, mivel a diákok bizonyítékként képesek arra, hogy képesek legyenek a legjobb minőségű gasztronómia valós világában.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Olasz

Az intézmény további kínálata:


Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN és partneriskola Az ALMA a Scuola Internazionale di Cucina Italiana nemzetközi közös programot kínál a diákok számára, akik szakmailag specializ ... [+]

Culinary Institute Kul IN és partneriskola Az ALMA a Scuola Internazionale di Cucina Italiana új nemzetközi közös programot kínál az olyan diákoknak, akik szakmailag specializálódtak az olasz konyhákban. Ez a 10 hónapos program célja, hogy teljes mértékben képzett szakmai szakácsokat készítsen, akik az olasz konyha művészetére szakosodtak. Az egyedülálló tananyag lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy újonnan szerzett készségeiket gyakorolják, amelyeket a Kul IN és az ALMA intenzív tanfolyamokon szereztek, az elit olasz éttermek és szállodák internáltak. A külföldön való részvétel a diákok számára felbecsülhetetlen lehetőséget nyújt a nemzetközivé váláshoz és az olaszországi és a világ egyik legeredményesebb séfjéhez. AZ ITALIAN KISKERESKEDELEM SZAKMAI FOGYASZTÁSI PROGRAMJÁNAK RÉSZLETEI... [-]

Horvátország Sisak
Október 2019
Angol,Olasz
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute Kul IN

A Kulináris Művészeti kurzus zászlóshajó programunk, és ideális azok számára, akik szakmai karrierjüket terveznek a kulináris iparban, vagy figyelembe veszik a karrier-vá ... [+]

Kurzus: Kulináris művészetek

A két hónapos program során a résztvevők széles körű és intenzív oktatásban részesülnek a szakmai főzésben és cukrászatban. A dinamikus kurzusterv olyan emberek számára készült, akik szeretnék fejleszteni kulináris készségeiket, vagy akik a szakmai gasztronómiában való karrier felé irányulnak. A program gyakorlati megközelítést alkalmaz a főzési technikában, a napi főzőlaboratóriumokat, amelyek kiegészítik a leckéket, valamint számos helyi kirándulást szerveznek a helyi élelmiszer-termelési központok, valamint a horvát és nemzetközi szakácsok vendégelőadásaival. A hallgatók megkapják az alapvető ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy kulináris szakmában kezdjenek dolgozni. A diákok megismerik a termikus és mechanikai élelmiszer-feldolgozást, azonosítják az összetevők minőségét, a fűszerezést, a késmunkát, a minőségi éttermi menüket, az ételek rendezését és ételét, a szakmai főzési szabványokat, az ételeket, az élelmiszer-megőrzést és a gasztronómia történelmét. A hallgatók e program során szerzett szakmai ismeretei mellett lehetőségük nyílik arra, hogy találkozzanak a kortárs gasztronómiában dolgozó sikeres szakácsokkal, és hálózatot alakítsanak ki az ipar szakembereivel. Fedezze fel a gasztronómia iránti szenvedélyét a Kul IN diákhálózaton keresztül. ... [-]

Horvátország Sisak
Október 2019
Angol,Olasz
Nappali
2 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute Kul IN

Ez az intenzív két hónapos tanfolyam a modern sütemények és édességek célja, hogy a diákok szilárd alapot és fejlett technikákat törekvő cukrászok séf. A kis méretű méret ... [+]

A cukrásztermékek széles választéka, amelyek már eljutottak a piactért, létrehozta az édességek és desszertek tanulmányozásának szükségességét a kulináris művészetek saját entitásaként. Tekintettel arra, hogy a klasszikus cukrászati ​​technikák a modern gasztronómiai világot formáló technológiával fejlődtek, az édes gasztronómiai ágazat széleskörű tanulmányi anyagot kínál. Az eddigi szakképzett szakemberek egyre nagyobb népszerűségének és igényének köszönhetően a Culinary Institute Kul IN szakmai cukrászati ​​programot hozott létre a modern édességek számára.

Fedezze fel a gasztronómia iránti szenvedélyét a Kul IN diákhálózaton keresztül.... [-]

Horvátország Sisak
Október 2019
Angol,Olasz
Nappali
2 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute Kul IN

Tudta, hogy a Zinfandel szőlő származik Horvátországból? Történelmileg Horvátországban hosszú és szoros kapcsolat van a borral, és a szőlőültetvények tele vannak őshonos ... [+]

Az étkezés modern kultúrája elképzelhetetlen bor és egyéb alkoholtartalmú italok nélkül, amelyek a gasztronómia és a mindennapi élet elengedhetetlen részévé váltak. A borkóstoláshoz és tároláshoz, a borkultúra ismerete és annak története, valamint a minőségi prezentációs és kommunikációs készségek mindegyike szükséges a bor szakmai munkájához. A borkülönlegességek megismerése mellett a sommelierseknek meg kell követniük az új trendeket az üzletben, hiszen a bor élő termék, és folyamatos ízű, megfontolásokat és kutatást igényel.

Kul IN Wine Program ötvözi az elméleti és a gyakorlati képzést, hogy a diákok teljes betekintést nyerhessenek a bor világába. A program a turizmusban, a vendéglátóiparban, az éttermekben és szállodákban, a borászok, az értékesítési képviselők, a borkritikusok és a bor szerelmeseinek dolgozik. A befejezés után a diákok képesek lesznek függetlenül meghatározni a borminőséget, kiválasztani a borokat, párosítani a bort az ételekkel, és összeírni egy borjegyzéket.... [-]

Horvátország Sisak
Október 2019
Angol
Nappali
50 órák
Campus
Bővebben magyarul
Culinary Institute Kul IN

Ha szeretné megvalósítani a gasztronómia iránti szenvedélyét, fejlessze szakmai készségeit átfogó kurzusokon és szakmai gyakorlatokon keresztül, és tapasztalja meg Európá ... [+]

Ha szeretné megvalósítani a gasztronómia iránti szenvedélyét, fejlessze szakmai készségeit átfogó kurzusokon és szakmai gyakorlatokon keresztül, és tapasztalja meg Európát, miközben megszerzi álmai karrierjét , ez a program az Ön számára.

Ebben az új nemzetközi kulináris programban a hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy két hónapig a kulináris művészetet tanulmányozzák a Kul IN , hogy folytassák továbbképzésüket a svájci Luzern Business and Hotel Management School-ban.

A Kul IN két hónapos kulináris programjának részeként a diákok megtanulják az alapvető kulináris technikákat , dolgoznak különböző összetevőkkel és élelmiszerekkel, megtanulják kezelni a professzionális berendezéseket, készítenek a la carte ételeket és készítenek menüket. A program során a hallgatók megszerzik a szakmai konyhában való boldoguláshoz szükséges készségeket.... [-]

Horvátország Sisak
Október 2019
Angol
Nappali
8 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Address
KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, Horvátország
Honlap