CEPT | Summer Winter School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

célok

Ezek a programok a rendszeres félévektől különböznek a szerkezet, a megközelítés és a tartalom szempontjából. Az SWS szellemét befogadó kulcsszavak kísérlet, változatosság és innováció. Felderítik a feltörekvő területeket, helyet biztosítanak az új ötletek és módszerek teszteléséhez, megkönnyítik a helyszínen szerzett tapasztalatokat, segítenek megérteni a kritikus helyeket és helyzeteket, és lehetőségeket teremtenek a tanuláshoz. Az SWS tanfolyamok intenzívek és 2-4 hetes rövid időtartamúak.

Irányultság

Az SWS fémjelzi a gazdagító fajta. Ezt olyan tantárgyak és kérdések széles skálájával foglalkozó kurzusokat kínálnak, amelyek sokféle tanulócsoportot hoznak létre, és felkéri a többi főiskolai hallgatókat, hogy pályázhassanak. A szellemi környezet is gazdagodik azzal, hogy bevezeti a potenciális szakembereket, akadémikusokat, művészeket és szakértőket az ország és külföldön, hogy tanítson. Annak érdekében, hogy minél több erőforrást vonzzon kívülről és kényelmesebbé tegye, az SWS arra ösztönzi a CEPT oktatóit, hogy velük tartsanak tanfolyamokat. Ilyen esetekben az egyetemi oktatóknak nagy szerepe van a tanfolyamok igazgatásában.

Tanfolyamok

A kar tagjai segítenek a diákoknak megérteni a kurzusok természetét és orientációját, és lehetővé teszik számukra, hogy jól tájékozott döntéseket hozzanak. Ennek elérése érdekében kifejezetten megjelölik a tanulás céljait, módját, a tanulás módját és a tanulás eredményeit. A korábbi SWS-ben a hallgatók kedvelték a műhelymunkákat, a telepítésre orientált és az utazást igénylő tevékenységeket; és olyan lehetőségek, amelyek bizonyos képességek megszerzését biztosítják. Az elkövetkező években ez a paletta kibővülne azzal, hogy több olyan tanfolyamot kínál, amelyek intellektuálisan ösztönöznék magukat, magukba foglalják a többérzékű tanulást, a szakosodott folyamatokra összpontosítanak és továbbadják a készségeket.

Az SWS egyedülálló lehetőségek a tanulás horizontjainak bővítésére, a lelkes és tehetséges diákok, szakemberek és akadémikusok nagy csoportjával való kölcsönhatásra, valamint a CEPT akadémiai kezdeményezéseinek bemutatására. A változatos háttérrel rendelkező diákok számára a kurzusok dinamikus és gazdag multikulturális tanulási környezetekké válnak. Az elkövetkező években a programok további utakat fognak felfedezni és erőteljesebbé válni.

Helyszínek

Ahmedabad

Address
Kasturba Lalabhai Campus, University Road, Vasant Vihar, Navrangpura
Ahmedabad, Gujarat, India

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: