Cochin International Language Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Cochin International Language Academy (CILA) egy nemzetközi intézmény angol nyelvi képzés és Tanárképző. Elkészítjük a nemzetközi lehetőségeket angol nyelvtanárok nem-angol nyelvű régiókban, mint Nyugat-Európában, Közép / Kelet-Európában, Ázsiában, Latin-Amerikában, a Közel-Kelet / Észak-Afrika és a szubszaharai Afrikában. Azt is előírják, angol nyelvi képzés a hallgatók, akik szeretnének külföldön tanulni és dolgozni, különösen egy angol nyelvű országban.

Cochin International LANGUAGE ACADEMY (CILA) tulajdonosa és üzemeltetője a JS képzési megoldások Private Limited, a cég bejegyzett és be a társasági törvény, 1956. CILA található Angamaly, közel a Cochin nemzetközi repülőtértől. Ez csak 2 percre a Angamaly Vasútállomás.

Az iskola által kezelt angol anyanyelvű az Egyesült Királyságban és Kanadában több éves tapasztalattal a tanítás angol. Mi biztosítjuk a különböző tanfolyamok, mint például a Trinity Cert. TESOL az angol tanárok, hogy lesz egy képzett angol tanár beszélők más nyelvek, IELTS azok számára, akik szeretnének dolgozni, vagy külföldön tanulni, Business English, Beszélt angol felnőtteknek, angol beszélt nyelvet Gyermekek és még 1-1 Skype ülés.

Tanáraink jól képzett és gyakorlott tanítani angol nyelven segítségével a modern módszereket. A diákok élvezik a tanulást angol központunkban. Két tanárunk egykori IELTS vizsgáztatók és dolgozott az országban szerte a világon, mint az Egyesült Királyság, Kanada és a Közel-Keleten. Így biztos lehet abban, hogy a tanulási 100% helyes. Szóval, CILA lesz az első választás, tanulni és tanítani az angol nyelvet.

Helyszínek

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: