Eruditus Executive Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

KIK VAGYUNK

Az üzleti világ gyors ütemben változik. Szóval hogyan nem alkalmazkodtok önmagatokhoz, de maradjon a verseny előtt?

Az Eruditus Executive Education széleskörű portfóliója Indiában, Szingapúrban, Dubajban és más globális helyszíneken kínálja a ma és a jövő kihívásainak kezeléséhez szükséges kereteket. Az INSEAD és a Harvard ösztöndíjai által vezetett és világszerte program-szakértők által támogatott programokat a globális vezető üzleti iskolák szövetségével tervezték és hajtották végre.

Olyan programokat tervezünk, amelyek lehetővé teszik a tanulás kombinálását a tényleges megvalósítással. Ha beiratkozik az egyik programunkra, akkor előnyös lehet az interaktív környezetben történő tanulás előnyeivel, sokszínű társaival. A programokat számos formátumban tervezték, köztük rövid, néhány héten át tartó műhelymunkákat, online programokat vagy komplett moduláris üléseket, amelyek mindegyik üzleti forgatókönyvet illetően a felelős vezetők fejlesztésére fókuszálnak.

A MI MEGKÖZELÍTÉSÜNK

Az Eruditusban az egyik kiemelt területünk az, hogyan hozhatunk létre és adhatunk meg olyan releváns programokat, amelyek nem csak segítenek a "mi", hanem felkészítenek arra is, hogy mi is lehet.

Ez magában foglal egy olyan átfogó keretet, amely az üzleti kihívások kezeléséhez szükséges.

TUDJUK

Nem csak a tartalom, hanem a módszer is fontos

Programjaink a tanulás módszereinek és moduljainak széles skálájából készülnek, amelyek mind össze vannak hangolva elfoglalt menetrendjeik és munkahelyi elkötelezettségeik körül. Ezzel együtt hangsúlyt kell fektetni arra is, hogy hogyan tanul. A valós osztálytermi interakciók, az online munkamenetek, az esettanulmányok, a valós idejű szimulációk és a gyakorlati gyakorlatok révén megtanulnak a megfelelő kihívásokkal szembenézni. Programjaink arra ösztönöznék Önt, hogy kérdéseket tegyen fel, stratégiai gondolkodást és vitát tárjon fel szakértőkkel - képességekkel, amelyeket a mindennapi irodai környezetben is felhasználhat.

Hogy a tanítás számít

Az Eruditus együttműködik a legjobb üzleti iskolákkal és oktatókkal, akik teljes 360 fokos tanulási tapasztalatot nyújtanak. Nemcsak a vállalkozások számára szükséges legújabb innovációkat tanítják, hanem olyan innovatív kurzusokat is terveznek, amelyek relevánsak a jelenlegi szakmai forgatókönyvben.

Testreszabott programok szükségesek

Minden vállalat igényei egyediek. Minden akadémiai intézmény célkitűzései eltérőek. Nemcsak ezt ismerjük fel, hanem ezt is magunkévá tesszük. Rengeteg időt, előprogramot, hogy megértsük a partnereink egyedi szükségleteit, az sarokköve az Eruditus megközelítésnek. Ennek érdekében folyamatosan dolgozunk, hogy különböző formátumokba tervezzenek és készítsünk programokat, például rövid munkaidőben, néhány héten vagy hónapon át tartó órákon, online tanfolyamokon vagy teljes moduláris programokon keresztül. Minden programot úgy terveztek, hogy a résztvevők mit tartalmaznak a tanterv, a rendelkezésre álló idő és a megfizethetőség tekintetében.

Hosszútávú kapcsolat

A legtöbb partnerünk folytatta velünk folytatódó tanulási munkameneteket. Partnereink iránti elkötelezettségünk meghaladja a tanulási beavatkozást. Nagy érdeklődést tanúsítunk a vállalat vagy az oktatási intézmények hosszú távú céljainak elérésében.

Helyszínek

Mumbai

Address
Eruditus Executive Education
1, Trade Center, Bandra Kurla Complex

400051 Mumbai, Maharashtra, India

Gurugram

Address
Eruditus Executive Education
Level 4, Augusta Point,
Golf Course Road

122002 Gurugram, Haryana, India

Dubai

Address
Eruditus Executive Education FZ-LLC
FO5, Floor 1, Block 18, Dubai Knowledge Village

Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Singapore

Address
78 Shenton Way,
#20-02

079120 Singapore, Szingapúr

Berkeley

Address
Berkeley, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Evanston

Address
Evanston, Illinois, Amerikai Egyesült Államok

London

Address
London, Anglia, Egyesült Királyság