Hivatalos Leírás

Az IMI

Fészkel Qutab Institutional Area, International Management Institute (IMI), New Delhi 1981-ben alakult együttműködve IMI Genf (most IMD, Lausanne). IMI India első vállalati szponzorált Business School támogatásával készült el a vállalati házak, mint RPG Enterprises, a Nestlé, ITC, meglátjuk Tata Chemicals, a BOC és Williamson Magor stb Több mint egy ideig az elmúlt 33 év az intézet szerzett egy valóban globális helyzetét. Az intézet kapott UNDP segítséget támogatni kell a nemzetközileg orientált menedzsment oktatás. Emellett azt is számos egyéb nemzetközi kapcsolatok hasonló szervekkel Világbank, UNDP, az ILO, UNCTAD, ázsiai Productivity Szervezet stb Annak érdekében, hogy a globális perspektíva, hogy a diákok, az intézet kiemelt kétéves posztgraduális program Management diákcsere program különböző európai iskolák, mint az ESC Rennes, Franciaország, MIP School of Management Franciaország, Graz University Ausztria, IESEG School of Management és IDRAC Lyon, Franciaország, stb

Emellett IMI egyik empaneled Intézet Külügyminisztérium, IK, különleges Commonwealth segítő program keretében, amely az intézet kapja a Executive MBA hallgatók különböző afro - ázsiai országokban, a 15 hónapos ügyvezető Posztgraduális Program Management.

Ma IMI élvezi a helyet megbecsülés egyik vezető irányítási intézmények és a védnöksége neves üzleti szervezetek az országban. A cél, a megközelítés és tevékenységének IMI vezérli az összes érdekelt fél "a diákok, öregdiákok, a vállalati mecénások és általában a társadalom IMI következik nemzetközi szabvány tantervek a programok, amelyek gazdagodott akadémiai együttműködést a Nemzetközi Institute for Management Development (IMD ), Lausanne (egykori International Management Institute, Genf); Kar Menedzsment, McGill Egyetem, Montreal és a Manchester Business School, Egyesült Királyság, amely előkészíti a résztvevők, hogy sikeresen kezelni és vezetni az egyre globális üzleti környezetben. Az IMI oktatási programok által elismert All India Tanács műszaki oktatás (AICTE) és Minisztérium Humánerőforrás-fejlesztés, Govt. Indiában.

Az üzleti világ Indiában, állami, magán, a multinacionális vállalatok, a nemzetközi tanácsadó cégek és egyéb szervezetek alkalmazott annak hallgatója helyesen nevezik a Achievers.

Az IMI regisztrált szakasza alapján 12A (a) a bizalom rendelkezései értelmében a jövedelemadóról szóló törvény 1961. A jövedelem az intézet szerint mentességet élvez szakasz 80G és 10 (22), valamint a kutatási szakasz szerinti 35 (I) (iii) a személyi jövedelemadóról szóló törvény 1961. mint intézmény kizárólag oktatási célra.

IMI nyújtja az alábbi posztgraduális programok és egy doktori program a Delhi Campus. Minden program által jóváhagyott AICTE. Programok által kínált Delhi Campus:

Két év teljes munkaidős Posztgraduális Diploma in Management (PGDM) Két év teljes munkaidős Posztgraduális Diploma in Human Resource Management-(PGDHRM) Két év teljes - időben Posztgraduális Diploma in Management (banki és pénzügyi szolgáltatások) PGDM (B & FS) Tizenöt hónap teljes munkaidős ügyvezető Posztgraduális Diploma in Management (EX-PGDM) Fellow Program Menedzsment (FPM)

Amellett, hogy a fent említett programok, az IMI is megkezdte a következő: Ezen kívül az intézet teljes választékát kínálja a rendelésre készült a vállalati programok, és Management Development Program (MDP), minden készek gazdagítja a kreativitás, és képes kezelni a egy dinamikus globális környezetben. Az intézet is aktív kutató és tanácsadó bázis viz: Center for kezelése Innovációs és Technológiai Központ Szociális ágazat szabályozását, hogy fokozza a tudást.

A Management programok célja, hogy lehetővé tegye a szelektív számú fiatal szakemberek, akik úgy találtuk, hogy nagy a valószínűsége, hogy elérje felelős pozíciókat az iparban. A programok IMI nevelt integratív képességeket kereszt-funkcionális programmodulok szintetizáló számos speciális tudományág be egységes tanulási tapasztalat.

Egy erősen elkötelezett csapat nemzetközileg képzett és tapasztalt oktatók élvez tiszteletet és elismerést a tudományos közösség, az ipar és a kormány.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Posztgraduális Diploma

International Management Institute

Ez egyre inkább felismerték, hogy az emberek legfontosabb megkülönböztető abban, hogy a szervezetek megszerzése és megtartása versenyelőnyt a határok nélküli társadalom. ... [+]

A Program

Ez egyre inkább felismerték, hogy az emberek legfontosabb megkülönböztető abban, hogy a szervezetek megszerzése és megtartása versenyelőnyt a határok nélküli társadalom. Ezért feltétlenül szükséges, f vagy szervezetek vonzani, gondozására fejleszteni és megtartani, mint a tehetség, amely választ ad az igények folyamatosan változó technológia, a nagyobb mobilitás és a gyorsan növekvő elavulás. HR szakemberek egy alapos megértése alapvető kérdések a menedzsment és a kapcsolódó tudományágak, és aki hozza betekintést az éles szemű emberek kezelése egyre nagyobb a kereslet. Szervezetek, Tanácsadói házak, kormány, intézményi testületek és nem kormányzati szervezetek (NGO-k) folyamatosan keressük a szakértelem képzett HR szakemberek, hogy foglalkozzon jelenlegi és új kihívások kezelésének különféle igényeinek a növekvő emberi tehetség. Insights és perspektívák a különböző HR alrendszereket is szükséges feltétele, amely lehetővé teszi a jövőbeni HR szakemberek, hogy hozzájáruljon a teljesítmények a szervezeti fejlesztési kezdeményezések. A Posztgraduális Diploma in Human Resource Management (PGDM (HRM) előkészíti a káderek HR szakemberek felszerelt megfelelő értékeket, perspektíva, kompetenciák válni katalizátorok fejlődő kultúra kiemelkedő a szervezet.... [-]

India New Delhi
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
International Management Institute

Az IMI két év Posztgraduális Diploma in Management (banki és pénzügyi szolgáltatások) célja, hogy fedezi a növekvő igényt a menedzsment szakemberek a banki és pénzügyi sz ... [+]

A Program

Az IMI két év Posztgraduális Diploma in Management (banki és pénzügyi szolgáltatások) célja, hogy fedezi a növekvő igényt a menedzsment szakemberek a banki és pénzügyi szolgáltatások ágazatában. A cél a program magas színvonalú gazdálkodási szakemberek felszerelt műszaki és vezetői képességekkel globális szemléletet .A hangsúly a program célja, hogy dolgozzon ki egy holisztikus és integratív vezetői a banki és pénzügyi szolgáltatások ágazatában.

Program célja

A program nem ajánlottak a következő célokkal:

A technikai képességek fejlesztése a vezetői kompetencia banki és pénzügyi szolgáltatások ipar Hogy megfeleljenek a növekvő kereslet a kockázatkezelési szakemberek a banki és pénzügyi szolgáltatások iparág globális vezetői szemléletváltásra Megértésének fejlesztése a globális pénzügyi rendszer és a szabályozási struktúra Fen analitikus és problémamegoldó megközelítés a kockázatkezelést és a műveletek a banki és pénzügyi szolgáltatási ágazat A kapacitást termék fejlesztése és forgalmazása a banki és pénzügyi szolgáltatások termékek ... [-]
India New Delhi
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
International Management Institute

Az IMI két év Posztgraduális Diploma in Management célja, hogy felkészítse a tanulókat a pályára az iparban, az egyes funkcionális területeken. A program felvértezi a hal ... [+]

A Program

Az IMI két év Posztgraduális Diploma in Management célja, hogy felkészítse a tanulókat a pályára az iparban, az egyes funkcionális területeken. A program felvértezi a hallgatók erős elméleti képesek kezelni a vállalkozások integrált módon. A hangsúly a fejlődő holisztikus menedzser egy elképzelés, hogy a jövő kihívásainak a szociálisan érzékeny módon.

A program által jóváhagyott AICTE és akkreditált Nemzeti Akkreditációs (NBA) és nemzetközi szinten rangos Szövetsége MBA (AMBA).

Program célja

A program nem ajánlottak a következő célokkal:

Ki kell építeni a figyelmet a társadalmi-gazdasági környezet, a hazai és nemzetközi, valamint annak következményeit az üzleti Fen analitikus és problémamegoldó készség a modern nap vezetési eszközöket, hogy fokozza a döntéshozatali képesség Kölcsönöz a state-of-art készségek és ismeretek funkcionális területek vezetői azzal a céllal készül a diákok számára a kereszt-funkcionális pozíciók ipar Fejleszteni a tanulók személyiségét, integrált erős értékeket és pozitív hozzáállás, hogy nyitottak legyenek a társadalmi aggodalmak és etikai Program időtartama ... [-]
India New Delhi
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

IMI New Delhi, Admissions Video 2016-18