Read the Official Description

Holisztikus megközelítést kínálunk a vállalkozói képzés számára, hat tantétel alapján. Diplomások lesz stratégiai gondolkodók, magas szintű tervezési készségek, erős iparági betekintést, és képesek lépték gyors és sikeres.

A vállalkozói siker hat tétele

Probléma meghatározás

Az indítás egyik legfőbb oka az, hogy megoldódott a probléma megoldása, vagy olyan probléma megoldása, amely nem érzékeli a felhasználó észlelt értékét. A tervezés-vezérelt módszertanokkal történő problémamegoldás bizalmat és hitelességet teremt a megfelelő megoldás kiépítésében.

Üzleti vágyakozás

Sokszor, a vállalkozók, akik szenvedélyesen és motiválták kreatív hajtásukat, lemondanak az alapvető üzleti fundamentumokról, amelyek meghozhatják vagy megszüntethetik a törekvést. A szervezetektől a pénzügyekig, a marketingig, a kommunikációig és az értékesítési stratégiáig való felvételig, egészen az operatív és technológiai infrastruktúráig és a termékmenedzsmentig, folyamatosan és fokozatosan döntő fontosságúvá válnak napról napra, amikor elmozdulunk egy ötletből a végrehajtásba.

Személyiség

A vállalkozói törekvések kezdetekor emberek. Mivel mindenki a piacon a legjobb tehetségért küzd, a partnerek kiválasztása a megfelelő munkaerő-toborzási és fejlesztési stratégiákkal, az egészséges és rugalmas kultúrával korai növekedési lendületet ad, és jelentős versenyelőnyt jelenthet

Stratégiai előrelátás

Az elképzelések megvalósításának korai igényei alapján, a mindennapi működési igények igényei alapján gyakran indítanak korai myopiát, amely megszünteti a kontextusban bekövetkező változások közel és hosszabb távú befolyásolásának képességét. Ehhez állandó, széles objektíves megközelítésre van szükség ahhoz, hogy megvédje életében a korai, végleges és későbbi szakaszokat.

Üzleti modell innováció

Sem mély zsebek, sem csúcstechnológia vagy vad ötlet nem garantálja a sikereket. Valójában sok esetben a beruházásokra nem is szükség van sikeres üzletre. De a siker legfontosabb elemeinek azonosítása nagyszerű előrelépést jelent a lehetőségek javítása érdekében, újratervezéséhez, megzavarásához vagy akár törléséhez.

Felhasználói viselkedés / tervezés

Axiómának tulajdonítjuk, hogy vállalkozásaink középpontjában az emberközpontúak és érzékenyek a változatos lakosság változó szükségleteinek és kihívásainak. A felhasználói viselkedéstervezési módszertanokat, a társadalomtudományt és az emberközpontú kapcsolódási pontokat használjuk fel arra, hogy értékes, elérhető és vonzó tapasztalatokat hozzunk létre.

Ki kell alkalmazni

  • Diákok, akik fejleszteni szeretnék a tervezést, az innovációt, a távlatokat és a vállalkozói készségeket, a vezetői képességeket
  • Munkavállalók, akik vállalkozóvá válnak, vagy saját magukra indulnak
  • A jelenlegi induló vállalkozások, akik a formális oktatás és a mentorálás révén sikeresnek tartják készségüket

Küldetésünk az IfDE-ben az, hogy olyan sikeres vállalkozókat hozzunk létre, amelyek megakadályozzák az induló kudarc legfontosabb statisztikáit, és fenntartható, hatásos és felelősségteljes globális befolyással bíró újításokat építenek.

Partnereink

A Human Factors International (HFI) a felhasználói élmény (UX) globális vezetője, több mint 30 éves tapasztalattal. A HFI kifejlesztett egy kiforrott keretet, amelyet mindenféle UX projekthez optimalizáltak - komplex, nemzetközi vagy kritikus fontosságú. A HFI bizonyított tervezési módszert kínál, míg az időben tesztelt HFI FrameworkTM zökkenőmentesen összekapcsolja a felhasználói központú tervezési folyamat minden részét - a végrehajtó szándéktól és a digitális stratégia és a végső termék között - egyetlen töretlen Arany szálon.

Yuj Design - A legmagasabb szintű dizájn cég, amely számos megkülönböztetést mutatott az UX alkalmazásokban. A különböző portfólió eredmények és elkötelezettségek, amelyek vezetnek hatásos üzleti és tehetségfejlesztés. A teljes tulajdonjog kultúrája, és a kiváló design tehetség és a szabadalmaztatott formatervezési módszerek alkalmazása révén kiváló teljesítményt és szállítást eredményez, közel kétezer nemzetközi projektben és több mint száz ügyfelében.

A QAI Global Services megkönnyíti a versenyképesség fokozását sokoldalú beavatkozások révén, amelyek üzleti fejlesztéshez vezetnek, tanácsadással, emberekkel, folyamatokkal és operatív értékelésekkel, teljesítményértékeléssel és minőségi outsourcing révén.

Programs taught in:
Angol