NMAT by GMAC

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Dél-Afrikában kézbesített vizsgákra való feliratkozáshoz kérjük, kattintson

A Fülöp-szigeteken kézbesített vizsga feliratkozásához kérjük, kattintson

Nigériában kézbesített vizsgákra való feliratkozáshoz kérjük, kattintson

A Graduate Management Admission Council (GMAC) egy globális nonprofit szervezet, amely a világ minden tájáról vezető üzleti posztgraduális üzleti iskolákból áll.

A GMAC úgy véli, hogy az üzleti élet és a vezetés kritikus jelentőségű az emberek gazdasági és társadalmi jóléte szempontjából világszerte. Támogatjuk a diplomás menedzsment oktatást és annak értékét az egyének és a társadalom számára. A GMAC a GMAT® és az NMAT tulajdonosa és adminisztrátora a NMAT by GMAC ™ vizsgák alapján.

A GMAC arra törekszik, hogy javítsa a hozzáférést annak érdekében, hogy növekedjen és diverzifikálja a jelölt állományt; értékelések kidolgozása a globális menedzsment oktatási igények kielégítése érdekében; és terjessze az értéket az iskolákra termékeink, szolgáltatásaink és ipari ismereteinkkel.

A GMAC kielégíti a menedzsment iskolák és a jelenlegi és leendő hallgatók igényeit, olyan termékek, szolgáltatások és programok széles választéka révén, amelyek célja a hallgatók, szakemberek és diplomások menedzsment programjai világszerte. A GMAC a vezető kutatási és információforrásként szolgál a minőségi végzettségű menedzsment oktatásról is.

121167_headway-537308-unsplash.jpg

Miért vegye be az NMAT by GMAC ™ segítségével?

1. A feltörekvő piacok vezető üzleti iskolái által elfogadott

Az NMAT by GMAC ™ vizsga felvételi NMAT by GMAC szolgál a feltörekvő piacokon, köztük Indiában, Dél-Afrikában, Nigériában és a Fülöp-szigeteken vezető vezető diplomás üzleti programok számára. A GMAT® vizsga készítői részéről az NMAT NMAT by GMAC vizsga méri a menedzsment programok akadémiai sikeréhez szükséges készségeket.

Az NMAT by GMAC vizsga célja, hogy bizalmat adjon a képességei szerint. A vizsga jelölt-barát, lehetővé téve a szakaszok sorrendjének kiválasztását, és nincs negatív jelölés. Fontos szempont, hogy a Tesztelés előkészítése anyag segít megismerkedni a kérdés formátumával és tartalmával, amelyet az NMAT by GMAC on NMAT by GMAC vizsga segítségével. Ne feledje - az előkészítés növeli a bizalmat és a teljesítményt.

2. Kiváló minőségű értékelés a GMAT vizsgakészítőktől

Az NMAT by GMAC vizsga a minőség szimbóluma, mivel azt 20 évvel ezelőtt indították elő Indiában - ez lehetővé teszi a vizsgáztatók számára a hallgatói diplomát és a választott karriert, miközben az iskolák számára hozzáférést biztosítanak a felső tehetségekhez.

3. Kényelemre és bizalomépítésre tervezték

Bármely tesztre való megjelenéskor az idegek mindig hozzájárulnak ahhoz, hogy mennyire teljesítenek a teszt napján. Az NMAT by GMAC vizsgán történő megtervezésekor NMAT by GMAC módjait, hogy bizalommal teljesítsen.

Az NMAT by GMAC vizsga célja, hogy bizalmat adjon a képességei szerint:

  1. A teszt többszöri elvégzése: Az NMAT by GMAC egy adott vizsgálati évben háromszor NMAT by GMAC . Ez biztosítja azt a bizalmat, hogy egynél több lehetősége van a legjobbak teljesítésére.
  2. Válassza ki a szakaszok sorrendjét: Az NMAT by GMAC vizsga lehetővé teszi, hogy kiválassza a sorrendet, amelyben válaszol a teszt egyes szakaszaira. Ez lehetővé teszi az erősségeidhez való játékot.
  3. Nincs negatív jelölés: Néha csak nem biztos a teszt helyes válaszában, és az idő elfogy. Nos, megalapozottan kitalálhatja anélkül, hogy félne büntetéstől, ha téves választ ad. A negatív jelölés rendszere összhangban áll a globális gyakorlattal.
  4. A hivatalos gyakorlati anyag elérhetősége: Fontos, hogy felkészüljünk a tesztre, hogy a lehető legjobb mértékben teljesítsd. Az előkészítés segít megismerni a kérdések formátumait és a tartalmat, amelyet az NMAT by GMAC on NMAT by GMAC vizsgával. Az NMAT by GMAC ™ hivatalos gyakorlati anyagaival NMAT by GMAC amelyek kérdései merülnek fel a múltban elvégzett tényleges NMAT-vizsgákból.
  5. Gyakorlat a készségek élesebbé NMAT by GMAC : Az NMAT by GMAC hivatalos gyakorlati anyagainak célja a megkérdezés típusainak és stílusának megismerése és ismerete. Az előkészítés növeli a bizalmat és a teljesítményt.

Az NMAT by GMAC vizsga az Ön kényelme érdekében készült:

  1. Tesztelési ablak: A tesztablakban kiválaszthatja a kívánt dátumot.
  2. Saját ütemezés: Kiválaszthatja a teszt időpontját, idejét és helyét valós időben, az egyes tesztközpontokban rendelkezésre álló helyek alapján.
  3. Regisztráljon az NMAT by GMAC ™ vizsgára a mobiltelefonjáról: Lehetővé teszi bármikor, bárhol regisztrálást.
  4. Jelentkezés üzleti iskolákba az eredmények áttekintése után: Az eredmény áttekintése után elküldheti pontozását az elfogadó B-iskolának, az iskola jelentkezésének határidejétől függően.

Helyszínek

12. ágazat

Address
122002 12. ágazat, Haryana, India

Fokváros

Address
Fokváros, Nyugati-fok, Dél-afrikai Köztársaság

Makati

Address
Makati, Metro Manila, Fülöp-szigetek

Abuja

Address
Abuja, Szövetségi fővárosi terület, Nigéria