Anibrain School Of Media Design

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Anibrain School of Media Design hozunk létre, bűvészek, akik képzettek megidézni a lehetetlent, és irányt mutat a digitális korban.

Tanuljon a Iparági szakértők: US!

Szakképzett oktatók és a tanárok, hogy év szakmai tapasztalat, hogy az asztal mellett iparági legjobb gyakorlatokat amelyek ideálisak tanítani és tudást.

A hitelt az elmúlt 65 hollywoodi filmek köztük Harry Potter, Resident Evil, Death Race és a sót. Anibrain VFX az India egyik vezető szolgáltatója a Visual Effects, hogy a hollywoodi filmipar.

estd. 2006-ban

2006-ban alakult meg Jesh Kitti, Anibrain egyik vezető név világszerte a digitális tartalom létrehozása, beleértve a film, TV, Apps, Mobile és a Web. Ügyfeleink között a Ki kicsoda a digitális világban, és ez az a tapasztalat és tudás hozzuk a digitális oktatási arena.Our egyedülálló természetesen edények és pedagógia lehetővé teszi számunkra, hogy hozzon létre az ipar kész az új média szakemberek, akik versenyezni globális szinten a szakmák, beleértve VFX, Animáció, Játék, Mobile Apps, Digital Pixel manipuláció, Web, interaktivitás média, videotechnika, látványtervező, stb

MIÉRT

Akár a kamat Animáció, Visual Effects filmek, illetve eszközöket, hogy mesés Új alkalmazások, játékok, videók, vagy a karrier kezdete a Digital Marketing, van egy széles körű tanfolyamok állnak rendelkezésre, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, és segít csatlakozzanak egy mesés karrierjét. Ghost Rider, Silent Hill, Chronicles, Cats and Dogs John Woo Red Cliff és Resident Evil csak néhány név a hosszú listát hollywoodi filmek, ahol Anibrain a varázslás is elismerte és nagyra értékelik.

Helyszínek

Pune

Anibrain School Of Media Design

Address
Anibrain School of Media Design,
2nd floor, Sapphire Plaza,
Near Axis Bank, Sakorenagar,
Vimannagar

411014 Pune, Maharashtra, India
Telefonszám
+91 20 3056 0344