Hivatalos Leírás

Üdvözöljük Bifröst Egyetem

Bifröst Egyetem ben alakult Reykjavík 1918 mintájára Ruskin College. 1955-ben az iskola költözött 110km északra a főváros. Bifröst Egyetem az Csak Liberal Arts egyetem az országban. Ezt akkreditált egyetemi, 1988-ban először csak az üzleti életben, végül kínál fok törvény 2002 és Társadalomtudományi 2005 óta.

Bifröst Egyetem egy magán, önkormányzó, non-profit intézmény, amely megkapja mintegy 40% -a származik az izlandi állam, 40% -tól tandíj 20% -a pedig egyéb forrásokból. Öregdiák között számos neves vállalkozók és vezetők izlandi üzleti és politikai, köztük a miniszterelnök az ország.

Bifröst Egyetem is kínál egyéves pre-egyetemi szintű előkészítő tanulmányi program a diákok hiányzik a teljes egyetemi felvételi képesítés, valamint a különböző életen át tartó tanulás program, többek között a sikeres programok a kiskereskedelmi menedzsment, a turizmus és az egyik ember dolgozik a helyi kormányzat. Sok egyetemi hallgatók eltölteni egy vagy több szempontból külföldön partner egyetemek Amerikában, Ázsiában és a kontinentális Európában.

Bifröst Egyetem Aktív tagja az izlandi és a nemzetközi kutatói közösségek és büszke felvételi kari széles körű kutatási profillal a társadalomtudományokban. Az egyetem ad otthont számos független kutatási központok, például Európai Tanulmányok Központja, Centre for Retail Tanulmányok és Kutatások Központja Kulturális Szervezőiroda. Bifröst vezetett számos kutatási projekt által finanszírozott izlandi Kutatási Tanács mellett a projektek az EK által finanszírozott kutatási keretprogram. Bifröst is is részt vett számos akadémiai hálózatokat a COST és az Erasmus program, valamint az Északi Periféria programot.

Bifröst Egyetem Oktatási feltételek

Ez az egyetem politika kimagasló oktatás, amely lehetővé teszi a hallgatók szerezzenek széleskörű ismeretek tanulmányi területen, növeli a nyitottság, és erősíti a kreativitást. Hangsúlyt fektetnek a támogatása a diákok azon képességét, hogy elfogadják és gyakorolják szakmai módszerek alkalmazása elméletek és koncepciók a hozzárendelés megoldásokat, és egyre inkább képesek megoldani a gyakorlati kihívásokra. Így az egyetem célja, hogy a hallgatók a lehető legjobb felkészülés részt vegyenek a demokratikus társadalomban és a gazdaságban, illetve a további vizsgálatokhoz. Bifröst Egyetem teljesíti a készített tanulmányok a tudományágak, amelyek az egyetem akkreditálása megtörtént.

Miért érdemes Bifröst Egyetem?

Kis campus egyetem egy elkötelezettség a tudományos innováció

Kiváló tanárok, a személyes figyelem és a gyakori feladatok

Kiváló tanulmányi és oktatási lehetőségek

Garantált on-campus ház minden diák számára

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Bifröst University

A nyári iskola a Bifr természeti paradicsomában található ... [+]

A 2019-es Nyári Iskola

A Nyári Iskola Nyugat-Izlandon, a vulkán és a gleccser között található Bifröst falu természetes paradicsomában található. A diákok kényelmes egy-és kétágyas szobákat találnak a program gyönyörű campusában a Hreðarvatn-tó partján.

A háromhetes program (8 ECTS / 4 US Credits) magas szintű vezetési tanulmányokat kínál, különös hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra.

A Nyári Iskola július 13-tól 2019. augusztus 3-ig tart.

A nyári iskola a diákok vezetői képzését és felkészíti azokat a kihívásokra, amelyekkel a jövőbeli vezetők szembesülni fognak.

Itt láthatja a diákok néhány beszámolóját: https://www.bifrost.is/english/international/summer-school-in-iceland/testimonials/... [-]

Izland Borgarnes
July 2019
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Bifröst University

A kurzus célja a nemek közötti egyenlőség és a nőket érintő általános tudatosság növelése a vállalati létra mászásakor, és hatékony eszközöket biztosít a résztvevőknek a ... [+]

Vezetés és nemek közötti egyenlőség a 21. századbanBifröst University IzlandJúnius 29. - július 20.

Jól ismert tény, hogy a nők alulreprezentáltak a felső szintű szerepben, például az üzleti életben, a politikában és az egyetemeken, olyan területeken, amelyek így lemondanak a vezetői potenciál hatalmas erőforrásairól. A nemi, faji, vallási és egyéb szempontok sokféleségének hiánya tehát az elveszett lehetőségek óceánja és általános veszteség a gazdasági növekedés és az általános társadalmi jólét szempontjából. A kurzus magja a vezetői és vezetői elméletek körében fordul elő a nemek összefüggésében.

A nemzetközi politikai vita során Izland kiváló példája a nemek közötti egyenlőség terén elért sikernek, amelyet gyakran az „egyenlőség paradicsoma” -nak tekintünk, és amelyet különösen a többi országgal és a világ egy részével összehasonlítva fognak megvitatni. A kutatások kimutatták, hogy a vezetés és a kormányzás szempontjából befogadó vállalatok és intézmények felülmúlják azokat, amelyek nem mutatják ugyanezt a sokszínűséget. Továbbá összefüggés van a nemek közötti egyenlőség és a társadalmi jólét szintje között.... [-]

Izland Borgarnes
June 2019
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Bifröst University

Ez a program 2019. június 29-től július 13-ig kerül megrendezésre. Június 29-én a Programkoordinátor által adott tájékozódási ülés bemutatja a program és a campus résztve ... [+]

A 21. századi vállalkozói nőBifröst University IzlandJúnius 29. - július 13.program áttekintés

Ez a program 2019. június 29-től július 13-ig kerül megrendezésre. Június 29-én a Programkoordinátor által adott tájékozódási ülés bemutatja a program és a campus résztvevőit. Az üdvözlő vacsora június 29-én kerül megrendezésre.

Az Egyetem június 28-án 18: 00-kor buszfelvételt szervez Reykjavikból Bifröstbe, így a résztvevőknek ajánljuk, hogy június 27-én vagy 28-án foglalják el repülőjegyeiket Izlandra érkezéskor.

A résztvevőknek azt tanácsolják, hogy a repülőjegyet Izlandon a július 14-én 14:00 óra után foglalják le. A reptéri transzfer július 14-én 12:00 órakor érkezik meg a repülőtérre.... [-]

Izland Borgarnes
June 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul

International Summer School in Iceland

International Students at Bifröst University

Open Day 2016

Bifrost University (Háskólinn á Bifröst)
Address
Bifröst, 311
Borgarnes, Izland
Honlap
Telefonszám
+354 433 3000