Bifröst University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük Bifröst Egyetem

Bifröst Egyetem ben alakult Reykjavík 1918 mintájára Ruskin College. 1955-ben az iskola költözött 110km északra a főváros. Bifröst Egyetem az Csak Liberal Arts egyetem az országban. Ezt akkreditált egyetemi, 1988-ban először csak az üzleti életben, végül kínál fok törvény 2002 és Társadalomtudományi 2005 óta.

Bifröst Egyetem egy magán, önkormányzó, non-profit intézmény, amely megkapja mintegy 40% -a származik az izlandi állam, 40% -tól tandíj 20% -a pedig egyéb forrásokból. Öregdiák között számos neves vállalkozók és vezetők izlandi üzleti és politikai, köztük a miniszterelnök az ország.

Bifröst Egyetem is kínál egyéves pre-egyetemi szintű előkészítő tanulmányi program a diákok hiányzik a teljes egyetemi felvételi képesítés, valamint a különböző életen át tartó tanulás program, többek között a sikeres programok a kiskereskedelmi menedzsment, a turizmus és az egyik ember dolgozik a helyi kormányzat. Sok egyetemi hallgatók eltölteni egy vagy több szempontból külföldön partner egyetemek Amerikában, Ázsiában és a kontinentális Európában.

Bifröst Egyetem Aktív tagja az izlandi és a nemzetközi kutatói közösségek és büszke felvételi kari széles körű kutatási profillal a társadalomtudományokban. Az egyetem ad otthont számos független kutatási központok, például Európai Tanulmányok Központja, Centre for Retail Tanulmányok és Kutatások Központja Kulturális Szervezőiroda. Bifröst vezetett számos kutatási projekt által finanszírozott izlandi Kutatási Tanács mellett a projektek az EK által finanszírozott kutatási keretprogram. Bifröst is is részt vett számos akadémiai hálózatokat a COST és az Erasmus program, valamint az Északi Periféria programot.

Bifröst Egyetem Oktatási feltételek

Ez az egyetem politika kimagasló oktatás, amely lehetővé teszi a hallgatók szerezzenek széleskörű ismeretek tanulmányi területen, növeli a nyitottság, és erősíti a kreativitást. Hangsúlyt fektetnek a támogatása a diákok azon képességét, hogy elfogadják és gyakorolják szakmai módszerek alkalmazása elméletek és koncepciók a hozzárendelés megoldásokat, és egyre inkább képesek megoldani a gyakorlati kihívásokra. Így az egyetem célja, hogy a hallgatók a lehető legjobb felkészülés részt vegyenek a demokratikus társadalomban és a gazdaságban, illetve a további vizsgálatokhoz. Bifröst Egyetem teljesíti a készített tanulmányok a tudományágak, amelyek az egyetem akkreditálása megtörtént.

Miért érdemes Bifröst Egyetem?

Kis campus egyetem egy elkötelezettség a tudományos innováció

Kiváló tanárok, a személyes figyelem és a gyakori feladatok

Kiváló tanulmányi és oktatási lehetőségek

Garantált on-campus ház minden diák számára

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Summer courses » Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés MA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Izlandi nyári iskola 2019

Campus Nappali 3 hetek July 2019 Izland Borgarnes

A nyári iskola a Bifr természeti paradicsomában található

[+]

A 2019-es Nyári Iskola

A Nyári Iskola Nyugat-Izlandon, a vulkán és a gleccser között található Bifröst falu természetes paradicsomában található. A diákok kényelmes egy-és kétágyas szobákat találnak a program gyönyörű campusában a Hreðarvatn-tó partján.

A háromhetes program (8 ECTS / 4 US Credits) magas szintű vezetési tanulmányokat kínál, különös hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra.

A Nyári Iskola július 13-tól 2019. augusztus 3-ig tart.

A nyári iskola a diákok vezetői képzését és felkészíti azokat a kihívásokra, amelyekkel a jövőbeli vezetők szembesülni fognak.

Itt láthatja a diákok néhány beszámolóját: https://www.bifrost.is/english/international/summer-school-in-iceland/testimonials/... [-]


Tanfolyamok

Tanulmányi szemeszter Izlandon

Campus Nappali July 2019 Izland Borgarnes

Az Izlandon egy féléves lehetőség egy szabadon mozgó diák számára, akik nem a Bifröst University egyik partneregyeteméből származnak, és szeretnének Izlandon tanulni és kalandozni. [+]

Üdvözöljük az Izlandi Adventurous Bifröst University

Gleccserek, vulkánok, éjféli napsütés, tavak, vízesések és egy természet, amely ellenállhatatlan a túrázáshoz. Az izlandi szemeszter egy olyan lehetőség, amelyet szabadon mozoghatnak a diákok, akik nem a Bifröst University egyik partneregyeteméből származnak, és szeretnének Izlandon tanulni és kalandozni. A program lehetőséget kínál arra, hogy egy ambiciózus és dinamikus egyetemen tanuljon, egy igazán egyedi környezetben. Bifröst University a Borgarfjörður "Norðurárdalur" völgyében található, kb. 100 km-re Reykjaviktól. Fészkel a csodálatos és gyönyörű lávába, és végtelen lehetőségeket kínál az érintetlen természet megtapasztalására. A campuson a diákok egy minimarket, kávézót / bárot, edzőtermet, futballpályát, kosárlabda-kereket, mosodát, ATM-t és óvodát találnak.... [-]


Videók

International Summer School in Iceland

International Students at Bifröst University

Open Day 2016

Kapcsolat

Bifrost University (Háskólinn á Bifröst)

Cím Bifröst, 311
Borgarnes, Izland
Honlap http://www.bifrost.is/english/
Telefon +354 433 3000