Hivatalos Leírás

Az Culinary Institute of Israel a következő szintre veszi a főzési készségeket

az izraeli, arab, a közel-keleti és a mediterrán konyhaművészet elméleti és gyakorlati órái, valamint Tel Aviv nagy szállodai konyhái. Az osztályokat az Ort Israel Dan Gourmet Kulináris Művészeti Iskolájában tanítják. A professzionális kulináris készségek közül Ön megtanulja:

  • Globális konyha: Közel-Kelet, Földközi-tenger, Olasz, Arab, Hagyományos zsidó ételek, Kosher főzés, Desszertek
  • Borok
  • Kóser konyha főzés
  • és több

kitchen01

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Culinary Institute of Israel

Ez egy személyes karrierfejlesztési program, amely kombinálja a kulináris karrierlehetőségeket Izrael egyik exkluzív ínyenc főzőiskolájában, amelyet egy vezető szakképző ... [+]

Ez egy személyes karrierfejlesztési program, amely kombinálja a kulináris karrierlehetőségeket Izrael egyik exkluzív gourmet főzőiskolájában, amelyet egy vezető szakmai kollégium, a Dan Gourmet Ort vezetett, gyakorlati gyakornokként nagy szállodákban.

Tel Aviv Izrael legnagyobb nagyvárosa, világhírű kulturális események, élénk éjszakai élet, homokos strandok, LGBT barátságos és persze - csodálatos kulináris jelenet. 2018-ban a várost Vegan Nation néven nevezték el a változatosságért és az innovációért vegánbarát ételekkel.

Dan Gourmet hely

Itt van egy egyedülálló lehetőség arra, hogy tovább vizsgálja az izraeli, a közel-keleti és a mediterrán kóser konyhákra összpontosító kulináris művészeteket, és gyakorolja a kézművességet és készségeket gyakornokként a nagy, 5 csillagos szállodákban Tel-Avivban. A program heti elméleti és gyakorlati gasztronómiai órákból, több mint 700 szakmai gyakorlatból áll a szállodákban, állomásforgatásban (beleértve az eseményeket is), és így tovább.... [-]

Izrael Tel Aviv-Yafo
July 2019
Nappali
6 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District, IL