Hivatalos Leírás

Részlegek és tanfolyamok Beppu Mizobe Gakuen College Beppu Mizobe Gaken Főiskola négy kirendeltsége, amely alapján léteznek különböző 2 éves képzési. Két osztályok, a Department of Contemporary Life Design és a Department of Food and Nutrition, már kidolgozott speciális kurzusok a nemzetközi diákok az alábbiak szerint. Gyere tapasztalatok mindent, amink van, hogy Önnek és befektetni a jövőben a Mizobe!

Department of Contemporary Life Design: A kiteljesedett kétéves program egy tartalomban gazdag tananyag együtt a "kezét" tapasztalatokat, és erős támogatást a kar a diákok a munka felé egyre hitelesített az adott területeken. A diákok tudják, hogy osztályok, amelyek érdeklik őket a többi természetesen tantervek, amelyek lehetővé teszi számukra, hogy speciális információkat saját útjukat, hanem meg is tanulmányozza a sokféle témában.

Department of Food and Nutrition: Ez a részleg célja, hogy készítsen gasztronómiai szakemberek és táplálkozási akik jól tanultak a speciális ismereteket illetően táplálkozás, az élelmiszer és az élelmiszer-előkészítés, valamint az egészség. A diákok tudják szerezni a különböző minősítések és készségeket, amelyek jótékony hatással, amikor álláskeresési miközben ők beiratkozott nélkül extra költségek túl a kijelölt tandíj fizetési ami valószínűleg összefügg az, amiért a foglalkoztatási ráta ezen az osztályon diplomások haladhatja meg a 90% -ot évente. Van egy "International Student pálya" belül ezen az osztályon.

Tanszék kisgyermekkori nevelésEz egy kétéves képzési program a diákok, akiknek célja, hogy legyen oktatói nappali ellátásai vagy óvodák. Vannak más bizonyítványokat és engedélyeket, hogy a diákok kaphatnak a tanulmányai során, mint a "kikapcsolódás Oktatók" és a "kortárs segítők."

Department of Certified gondozókEz a részleg elősegítését szolgálja hiteles gondozók, akik képesek kommunikálni simán az idősek és a fogyatékosok és akik rendelkeznek a készségeket, hogy a házimunkát és a mindennapi élet támogatására, tiszteletben tartva az egyéni jogokat.

Nemzetközi Tőzsde és Tevékenységek Nemzetközi Diákok Beppu Mizobe Gakuen College egy viszonylag kis junior főiskolai, azonban mi felismerik annak fontosságát, hogy globális méretekben terjeszkedik és élvezze az élénk, hogy a nemzetközi diákok hozzák a campus. Bár a nemzetközi diákok számára nehézséget okozhat eleinte a japán tanulmányok és más egyetemi tanárok, van bőséges támogatást oktatók és dolgozók, ami segít majd leküzdeni a kezdeti kihívások.

Jártasság japán természetesen fontos, különösen, ami a munkát keres Japánban. Azonban ismeretei a japán kultúra és etikett ugyanolyan fontos. Annak ellenére, hogy a szigor a tudósok, Beppu Mizobe Gakuen College is akar a nemzetközi diákok a szórakozás és számos tevékenységet és tapasztalatokat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megfigyeljék és próbálja a saját kezét a hagyományos japán művészetek, a virágkötészet, tea szertartás, öltözködés, kimonó japán főzés, és még sokan mások. Vannak tanulmányi kirándulások egész évben, látogatások japán általános iskola, részvétel a helyi fesztiválokon való részvétel, önkéntes munka, és rengeteg lehetőséget kínál a csere a helyi emberekkel. Vannak diákok futtatni kulturális klubok (teaszertartás Club, Kínai Kulturális Club, stb), sportegyesületek (japán íjászat, úszás, kosárlabda, stb), az egyetemen, hogy a nemzetközi diákok szívesen csatlakoznak.

Elhelyezkedés A Beppu Mizobe Gakuen College campus található Kyushu, a legdélibb szigetén négy sziget alkotó Japánban. Ahhoz, hogy konkrétabb, Beppu Mizobe Gakuen College található Beppu Város Oita prefektúrában. Beppu City egy közepes méretű város mintegy 120.000, és a szomszédos város Oita prefektúra fővárosa Oita City. Beppu ismert a meleg források, nagyjából 2700 rugók Beppu egyedül, és annak "forró tavasz turizmus", hogy hozza sok ember, hogy ez a város minden évben a pihenni és élvezni a gyönyörű természeti környezetben a terület.

Sok külföldi hallgatók kép a nagyobb városokban Tokióban vagy Osaka, amikor elképzelni Japánban az elméjükben, de mi büszkék vagyunk arra, hogy képesek a diákok, amit azok a városok nem tudnak - egy pillantás az "igazi" Japánban. Kyushu különösen ismert gazdaságot, hogy a japán hagyományok és a helyi íz, amely lehet nehezebb megtalálni a városi központok az ország.

Beppu a biztonságos környezet és olcsó megélhetési költségek mellett a elhelyezkedése és más ázsiai országokban, hogy ez egy ideális hely a nemzetközi diákok kezdik életüket Japánban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Beppu Mizobe Gakuen College

a kurzus célja, hogy elősegítse a szakemberek, akik együtt fog működni a divatipar. Ez persze változatos tananyag célja, hogy ösztönözze a diákok élénk képzeletét. Diák v ... [+]

a kurzus célja, hogy elősegítse a szakemberek, akik együtt fog működni a divatipar. Ez persze változatos tananyag célja, hogy ösztönözze a diákok élénk képzeletét. Diák vesz osztályok ruhatervezés mellett tanul divatszakmában, és tovább lesz hiteles, mint Divat és szépség tanácsadók mellett más minősítések.

[-]
Japán Beppu
Április 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Beppu Mizobe Gakuen College

Élünk, egy olyan korban, amely követeli, hogy az információkat megtervezni, amely működőképes, de vizuálisan stimuláló. A diákok képesek megszerezni minősítést Desktop Pu ... [+]

Élünk, egy olyan korban, amely követeli, hogy az információkat megtervezni, amely működőképes, de vizuálisan stimuláló. A diákok képesek megszerezni minősítést Desktop Publisher tervezők, designerek, és mások Érettségi után.

[-]
Japán Beppu
Április 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Beppu Mizobe Gakuen College

Azzal a céllal, egyre "valóban nemzetközi emberi erőforrások," a diákok tanulni a japán intenzíven, hogy azok képesek átvinni a 2. vagy a 3. évfolyam más egyetemek diplom ... [+]

Azzal a céllal, egyre "valóban nemzetközi emberi erőforrások," a diákok tanulni a japán intenzíven, hogy azok képesek átvinni a 2. vagy a 3. évfolyam más egyetemek diploma megszerzése után a Beppu Mizobe Gakuen College, vagy akár tovább egyetemre. A diákok eléri a japán nyelv ismeretét, amely lehetővé teszi számukra, hogy alkalmazkodjanak a japán tudományos és lakókörnyezeti. A hallgatók célja, hogy adja át az N1-szint a japán nyelvtudás teszt a második évben.

[-]
Japán Beppu
Április 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Beppu Mizobe Gakuen College

A nemzetközi diákok a tanfolyam elsősorban összpontosítani japán nyelvi tanulmányok ugyanakkor megszerzése speciális ismereteket illetően táplálkozás. A hallgatók célja, ... [+]

A nemzetközi diákok a tanfolyam elsősorban összpontosítani japán nyelvi tanulmányok ugyanakkor megszerzése speciális ismereteket illetően táplálkozás. A hallgatók célja, hogy használja a nyelvet és egyéb készségeket, hogy az általuk előállított át a 2. vagy a 3. évfolyam egy 4 éves egyetemi diploma megszerzése után.

[-]
Japán Beppu
Április 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Beppu Mizobe Gakuen College

A nemzetközi diákok fog tanulni az alapokat a nemzetközi üzleti és megszerezzék a szükséges nemzetközi igényességet kínál számukra, hogy aktív a nemzetközi üzleti színpad ... [+]

A nemzetközi diákok fog tanulni az alapokat a nemzetközi üzleti és megszerezzék a szükséges nemzetközi igényességet kínál számukra, hogy aktív a nemzetközi üzleti színpadon, miközben tanul japánul. Beiratkozott hallgatók a tanfolyam célja, hogy elérje tanúsítás értékelik a japán cégek, mint például Information Processing szaküzlet, Certified Business szakemberek, és a számítástechnika kapcsolatos tanúsítványok.

[-]
Japán Beppu
Április 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul