Sophia University Summer School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Sophia különleges jellemzői

A Sophia Egyetem vezette a nemzetközivé válást Japánban, tanulmányi és oktatási lehetőségeket biztosítva, amelyek figyelembe veszik az egyre összetettebb világot. Az évek során az egyetem létrehozott egy eredeti globális hálózatot, amely lehetővé teszi a tengerentúli kutatók és diákok számára, hogy Japánban tanítsanak és tanuljanak, valamint a japán kutatók és diákok ugyanezt külföldön.

A Sophia kitűnő oktatási környezetet biztosít a nemzetközivé válás korában, a "férfiak és nők mások számára, másokkal", akik a világszínvonalon kiemelkedhetnek.

Az egyik legnépszerűbb japán egyetem

Sophia kiválósága az egyetemi oktatásban, a kiemelkedő posztgraduális programokban és a versenyképes kutatási környezetben lehetővé teszi, hogy megőrizze rangsorát Japán egyik legjobb magán egyetemének. A diákok rendkívüli mértékben részesülnek az általuk választott szakterület legfrissebb fejleményeinek tanulmányozásában a kiemelkedő japán és nemzetközi karokkal. Az oktatás minőségének tükrében a Sophia diplomások a multinacionális vállalatoknál és nemzetközi szervezeteknél a globális munkahely vezetői.

Minden karunk és végzősiskola üdvözli a nemzetközi diákokat. 1448 nemzetközi diák érkezik több mint 60 országból és a világ minden részéből. Karunk tagjai több mint 20 országból állnak, és a legtöbb kar tagjai tengerentúli tanulmányi és kutatási tapasztalattal rendelkeznek.


Japán úttörője a globális oktatásban

A Sophia Egyetem több mint 60 éve kínál angol nyelvű programokat. Az egyetemet a közelmúltban a globális oktatásban úttörő úttörő szerepének figyelembevételével nemrégiben választották ki egy sor támogatási programra, amelyeket az Oktatási, Kulturális, Sport-, Tudomány- és Technológiai Minisztérium hajt végre a japán egyetemek nemzetközivé tételére. beleértve a Top Global Universities projektet és a Global 30 projektet. Ezek a programok segítik tovább erősíteni az egyetem erőfeszítéseit diákjaink globális kompetenciájának erősítésére.

Ugyanakkor a 42 országban 206 tengerentúli egyetemmel kötött megállapodások biztosítják diákjaink dinamikus mobilitását. Több mint 1500 nemzetközi hallgató tanul Sophia-ból a világ minden tájáról, és egy nemzetközivé vált egyetemi kultúrát támogat. Az egyetem is híres a japán diákok külföldi tanulmányozásának széles skálájával történő ösztönzéséről. Mind a bejövő, mind a kimenő diákok megtudják, hogy az oktatás valóban életre kel-e a nemzetközi kontextusban Sophia-ban.


Sokszínűség egy egyetemen Tokió lenyűgöző városában

A Sophia Egyetem kompakt nyomdaipar, amely egyesíti a tudományok és a humán tudományok minden karát és egyetemet egy egyetemen. Ez a megközelítés jelentős előnyökkel jár az egyetemi programok számára az oktatási mobilitás, az együttműködés és a specializáció elmélyítésével. A különböző kulturális, nyelvi és vallási háttérrel rendelkező diákokat és oktatókat összefogó környezetet kínálva a campus a globális társadalom mikrokozmosza. Nem kevésbé előnyös az egyetem Tokióban való elhelyezkedése, a megapát, amely felkéri a diákokat, hogy élvezzék a legmodernebb technológia, létesítmények és infrastruktúra minden előnyét. A legjobb az egészben, hogy a város felbecsülhetetlen lehetőséget kínál egy olyan egyedi kultúra megismerésére, amelyben a hagyományos és modern elemek összekeverednek.


Széles választékú angol nyelvű programok

A diákok angolul tanulhatnak üzleti és gazdasági, tudományos és technológiai, valamint környezetvédelmi tanulmányokat, minden erősséget Japánban. Sophia a japán tanulmányokban is hosszú hagyományokkal büszkélkedhet. Az Egyetemen szerkesztik Nipponica Monumenta, egy angol-közepes tudományos folyóirat, amely fontos forrást jelent a világszerte Japánban tanulók számára.

A következő programok teljes egészében angol nyelvű tananyagot tartalmaznak:

Az egyetemi szint:

  • Bölcsészettudományi
  • Tudomány és technológia

Diploma szint:

  • Globális tanulmányok
  • Globális környezeti tanulmányok
  • TESOL (angol nyelv tanítása más nyelvek hangszóróira)
  • Tudomány és technológia

Nem fokozatos programok:

  • Bölcsészettudományi
  • Nyelvoktatási és Kutatási Központ (japán nyelvtanfolyamok)
  • Rövid programok (ázsiai tanulmányok, japán tanulmányok és japán nyelv és kultúra)


A kiváló minőségű nyelvoktatásról híres

Alapítása óta Sophia hangsúlyozta az idegennyelv-oktatást, és Sophia diplomások a rendkívüli nyelvtudásukért és kommunikációs készségeikért nagy figyelmet szentelnek. A Nyelvoktatási és Kutatási Központ 22 nyelven kínál kurzusokat a japánul beszélő hallgatók számára. A központ a japán kurzusok széles választékát is kínálja nemzetközi diákoknak. A Sophia Egyetem arra törekszik, hogy az idegennyelv-tudás kihasználásának képességét az egyre globálisabb és változatosabb világban folytassa, és az alapjait a diákok idegen nyelvek használatának képességének megteremtésére tervezi, hogy logikusan fejlesszék saját gondolkodásmódjukat, bemutassák gondolataikat. és tárgyaljunk mélyebb szinten.

Helyszínek

Chiyoda

Address
102-8554 Chiyoda, Tokyo, Japán