Hivatalos Leírás

Sushi, Shiawase, Sekai

(Sushi, boldogság, World)

Szeretnénk létrehozni a boldogság a világ minden tájáról a Sushi. Célunk, hogy a vonat vezetők japán konyha, mint a sushi, és hogy folytassa emberek boldogsága terítéssel, fejlesztése és felerősíti az érték a japán konyha a világon.

Alapítása óta 2002-ben, Tokióban Sushi Akadémia már vonzza a figyelmet a hazai és a nemzetközi média, mint az első iskola, hogy a vonat sushi szakácsok Japánban és az egyetlen, amely azt tanítja, hogy sushi profi szakácsok angolul.

Jelenleg több mint 4000 öregdiákok és találtak egy új karrier több mint 50 országban, mivel a TSA-ben alakult 2002.

■ Hogy osztály megy? <1> Akkor nézd meg a iskolai élet a youtube-on egyszerűen kattintson a fenti linkre; https://www.youtube.com/watch?v=l-vBNUdUfMU

<2> Tokyo Sushi Akadémia által bevezetett Reuters / TRT világ a youtube-on a közelmúltban. Azt hiszem, ez 3min TV program segít, hogy jobban megértsük az iskolánk! https://www.youtube.com/watch?v=g9bpBT3K0NU

<3> Teszünk közzé fotót napi osztály a Facebook oldalon. https://www.facebook.com/tokyosushiacademytsukiji/ ■ A diplomások Jelenleg több mint 4000 öregdiákok és találtak egy új karrier több mint 50 országban, mivel a TSA-ben alakult 2002. Az egyik végzős Görögország nevezték a világ egyik 100 legjobb szakácsok a díjátadó ünnepségen az első Chefs Világtalálkozó november 2017. http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

MIÉRT Sushi / japán konyha?

 1. Japán konyha szerette a világon A felmérés szerint a végzett japán Földművelésügyi, Erdészeti és Halászati ​​japán éttermek vagy japán fúziós éttermek drasztikusan megnövekedett a számuk körülbelül 24.000 2006 55.000 2013-ban és 2015-ben 89.000.
 2. „Japán konyha”, a legkedveltebb külföldi konyha A felmérést a kedvenc külföldi konyha, az emberek Kínában, Hong Kong, Dél-Korea, Tajvan, Franciaország és Olaszország kiválasztott japán konyha, mint a legkedveltebb. (2013 Japán Külkereskedelmi Szervezet)
 3. Japán szakácsok az országban maradó Annak ellenére, hogy nagy a kereslet a világban, a mai japán séfek is maradnak a kényelmes környezetben a saját országban, és így a japán konyha szakácsok nagy szükség van a világban.
 4. Trend a „Dashi” „Umami” „Dashi” és „Umami” alapvető összetevője a japán konyha, vonzza a figyelmet a világ minden tájáról. Chefs világhírű éttermek látogasson Tokyo tanulni a japán konyha.
 5. Sikeres esetben a japán / japán fúziós konyha Japán fúziós éttermek, mint a Nobu, Zuma, és Morimoto váltak élelmiszer trend a világon.
 6. Sikeres esetben Edo-style sushi éttermek a világ Fejlődésének köszönhetően az elosztási rendszerek az elmúlt évtizedben lehetővé vált nem csak a magas színvonalú éttermek Tokióban, de a világ bármely pontján, hogy a tenger gyümölcsei közvetlenül szállítanak a Tsukiji halpiac. Mivel igényes vevők növelése, high-end Edo-style sushi éttermek sikeresnek bizonyult Hong Kong, New Yorkban és Szingapúrban.

MIÉRT TOKYO / Tsukiji?

 1. Tokió, a világ legversenyképesebb területe éttermek A lakosság több mint 12 millió, és több mint 150.000 étterem, Tokyo ismert, mint a legversenyképesebb területe éttermek a világ. A város területén nem csak a japán, hanem a kínai, olasz, francia és thai étterem és élvezheti a kiváló minőségű ételeket induló ára JPY500 (kb. $ 4).
 2. Michelin elismeri Tokyo 2015-ben, 226 étterem Tokióban szerzett csillagok a Michelin kalauz. A város hagy Paris messze elmarad, ami a második helyen 99 éttermek, és bizonyítja, hogy a szerzett jó hírnevet az ínyencek körében.
 3. Kappabashi-utcáját étterem áruszállítóktól Kappabashi, híres, mint a Street Restaurant áruszállítók, található, mintegy 30 perc alatt elérhető vonattal Tsukiji. Az utca bélelt üzletek konyhai kések, hamis kijelző élelmiszer vagy konyhai eszközök és vonzza azokat, akik élelmiszeripari szerte a világon. Megtalálható éttermi berendezések, valamint eszközök szakácsok.
 4. A nagyszabású élelmiszer események Tokió ad otthont a nagyszabású élelmiszerrel kapcsolatos események, mint például Foodex Japánban, ami tartott minden év márciusában a legnagyobb kiállítása étterem üzleti Ázsiában, vagy Japán Nemzetközi Tengeri megjelenítése augusztusban. A város lehetővé teszi, hogy létrejöjjön a hálózaton belül, élelmiszeripar.
 5. Tsukiji Tsukiji School belül található 5 perc gyalog a világhírű Tsukiji halpiac. Meg lehet építeni a hálózatot a beszállítókkal a piacon a világ legjobb összetevőket.
 6. Négy évszak Tapasztalják tavasz, nyár, ősz és tél, akkor úgy érzi, szezonális lényege a japán konyha és sushi. Ez a tapasztalat akkor már csak Japánban.
 7. Saját tevékenységek Japánban A hétvégén és ünnepnapokon, élvezheti a saját tevékenységek, mint például a síelés, vesz egy forró tavasz fürdő, megtekintés tűzijátékok vagy cseresznye virágok, összekötő hot pot felek, vagy ivott Izakaya (japán stílusú pub).

MIÉRT TSA?

 1. Előző eredmények és a hálózati Mivel a TSA alapítása 2002-ben több mint 4000 alumni talált egy új karrier több mint 50 országban. Találkozhatsz szakácsok érkező a világ minden tájáról a törekvés az azonos cél, és növeli a szellemi motiváció vagy új üzleti partnereket.
 2. Az egyetlen iskola, amely azt tanítja autentikus japán konyha angol TSA (Tokyo Sushi Akadémia) az egyetlen olyan iskola, ahol meg lehet tanulni autentikus japán konyha angolul. Vannak más iskolák japán konyha, de tanítanak japán és szükség nyelvismeretét JLPT N-2 szint (business-szint).
 3. Oktatók Kiemelkedő focisták nem mindig kiemelkedő edzők. Hasonlóképpen, a főzés oktatók tapasztalatra van szüksége, és értelme. A területen a sushi és japán konyha, amely előírja, szakácsok, hogy „nézni és tanulni, a” mi szenvedélyes oktatók kihasználják a tapasztalat tanít külföldiek és válaszolni minden kérdésre.
 4. Gyakorlati órák + források TSA funkciók nem csak gyakorlati órákat különféle halak és az összetevők, hanem széles tartományú angol források a sushi és japán ételeket. Ezek a források lehetővé teszik, hogy tanulni sokféleképpen, kezdve a történelem sushi és japán ételeket, hogy a legújabb trend.
 5. tevékenységek Ajánlunk tevékenységek az osztálytermen kívül, beleértve a tanulmányi kirándulások a Tsukiji és Kappabashi úgy, hogy meg lehet tanulni a japán konyha különböző nézőpontokból.
 6. Támogatása az élet Japánban TSA támogatni fogja, hogy a legjobb tudásunk előtt és után érkezik Japánban, így élvezheti a tartózkodás Tokyo; mi segítünk a keresés a ház és a felkészülés az élet Japánban biztosításával orientációs és biztonsági protokoll földrengések esetén.
 7. Karrier támogatás Miután végzett TSA, segítünk a munkahely- vagy nyitó üzlet.
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Oklevél

Tokyo Sushi Academy

Meg fogja tanulni a japán kés kezeléstől nyers hal sushi előkészítés, az alapvető mélyebb ismereteket! Minden, ami sushi hogy! ... [+]

4 hét SUSHI COURSE Meg fogja tanulni a japán kés kezeléstől nyers hal sushi előkészítés, az alapvető mélyebb ismereteket! Minden, ami sushi hogy!

3 előnye ennek TANFOLYAM Basics fejlett technikák Akkor szerezhet széles körű készségek és ismeretek sushi, többek között, hogyan kell használni a japán kés, hogyan kell elkészíteni a rizs sushi (Shari), hogyan kell tisztítani, és gyógyítja a hal, hogyan Edomae stílus sushi, tekercsben vagy sashimi, és az élelmiszer-higiéniai kezelése. A sokféle tenger gyümölcsei Meg fogja tanulni, hogyan lehet sushi több mint 20 féle tenger gyümölcsei: fehér, piros, kicsi, közepes vagy nagy hal, kagyló, tintahal vagy polip. Tonhal, lazac, garnélarák yellowtail és népszerű a tengerentúlon, de akkor is foglalkozik az alapvető hal Edomae stílus sushi, például Kohada (Zuza shad) vagy angolna. Technikák ját minden egyes összetevő Edomae stílus sushi őrzi az ősi bölcsességet a szakácsok Tokióban (Edo), mint például Kobu-jime és a Szu-jime (pácolás, tengeri moszat, vagy ecet) és Zuke (pácolt szójaszósz). Az alapvető tanulási technikák, amelyek kiemelik a legjobb íz összetevők szélesíti a lehetőségét a főzés. ... [-]
Japán Tokyo
Április 2020
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Tokyo Sushi Academy

Meg fogja tanulni, hogyan lehet Dashi (Japán húsleves) híres tempura, sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya ételek, Okonomiyaki és így tovább! ... [+]

4 hét WASHOKU (japán konyha) TANFOLYAM Meg fogja tanulni, hogyan lehet Dashi (Japán húsleves) híres tempura, sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya ételek, Okonomiyaki és így tovább!

3 előnye ennek TANFOLYAM Alapjai és alkalmazásai Dashi és Umami Dashi egy állomány készült japán összetevők, például katsuobushi (Bonito pehely), Niboshi (szárított kis szardínia), tengeri moszat és szárítjuk shiitake gomba. Alias ​​Umami, Dashi vonzza a figyelmet a világ minden tájáról. Dashi alapvető Washoku, így megtudhatja, hogy alapokat és alkalmazások: az összetevők, hogy hogyan lehet, és hogyan kell használni azt ételeket. A sokféle japán ételek Japán konyha került kialakításra egyedi hatása alatt a külföldi kultúrák ősidők óta. Meg lehet tanulni egy sokféle étel, beleértve a helyi ételeket szolgál fel Izakaya valamint tempura, sashimi, Yakitori és Tonkatsu, amelyek népszerűek a tengerentúlon. Eszközök és főzési technikák Washoku Most megtudhatod, öt technikát szolgáló nyers (vágás), párolás, grillezés, gőzölés és mélyen sütés-japán eszközök, beleértve egy konyhakéssel. Főzési technikák, amelyek vonzóak öt érzék és a legjobbat hozza ki ízét összetevők különösen nagyra értékelte a világon, úgy, hogy segít fejleszteni a pályaválasztás. ... [-]
Japán Tokyo
Április 2020
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Tokyo Sushi Academy

8 hetes kurzus, amely a 4 hetes Sushi Course és 4 hét Washoku Course, a legnépszerűbb és a kiválasztott 70% -a külföldi hallgatók. ... [+]

8 HETES sushit és WASHOKU (japán konyha) tanfolyam 8 hetes kurzus, amely a 4 hetes Sushi Course és 4 hét Washoku Course, a legnépszerűbb és a kiválasztott 70% -a külföldi hallgatók. Ajánlunk kedvezmény 50,000JPY a teljes ár.

4 hét SUSHI COURSE Meg fogja tanulni a japán kés kezeléstől nyers hal sushi előkészítés, az alapvető mélyebb ismereteket! Minden, ami sushi hogy!

3 előnye ennek TANFOLYAM Basics fejlett technikák Akkor szerezhet széles körű készségek és ismeretek sushi, többek között, hogyan kell használni a japán kés, hogyan kell elkészíteni a rizs sushi (Shari), hogyan kell tisztítani, és gyógyítja a hal, hogyan Edomae stílus sushi, tekercsben vagy sashimi, és az élelmiszer-higiéniai kezelése. A sokféle tenger gyümölcsei Meg fogja tanulni, hogyan lehet sushi több mint 20 féle tenger gyümölcsei: fehér, piros, kicsi, közepes vagy nagy hal, kagyló, tintahal vagy polip. Tonhal, lazac, garnélarák yellowtail és népszerű a tengerentúlon, de akkor is foglalkozik az alapvető hal Edomae stílus sushi, például Kohada (Zuza shad) vagy angolna. Technikák ját minden egyes összetevő Edomae stílus sushi őrzi az ősi bölcsességet a szakácsok Tokióban (Edo), mint például Kobu-jime és a Szu-jime (pácolás, tengeri moszat, vagy ecet) és Zuke (pácolt szójaszósz). Az alapvető tanulási technikák, amelyek kiemelik a legjobb íz összetevők szélesíti a lehetőségét a főzés. ... [-]
Japán Tokyo
Április 2020
Angol
Nappali
8 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Tokyo Sushi Academy

Kérésére is kínálunk magánórákat kezdőtől a profi szakácsok. Óra Magántanfolyamok tól 3 óra egy nap 2 hét. ... [+]

Magántanfolyamok profiknak Kérésére is kínálunk magánórákat kezdőtől a profi szakácsok. Óra Magántanfolyamok tól 3 óra egy nap 2 hét.

1. eset ALAPJAI EDOMAE STYLE sushi

Óra Egy nap, egy slot 3 óra 09:00-06:00

Tartalom

Hogyan tisztítható közepes méretű hal (Ex. Egyféle a Young sárgafarkú, lazac, makréla Ló) - Hogyan vágja ki hal - gyakorlata Nigiri Sushi - Tasting

Díj

Kezdve 40,000JPY (3 óra / nap) Instruction díj, összetevő költségek szerepelnek Ha nem tudunk foglalni egy angol nyelvű oktató, fordítás díj kérhető külön-külön. 8% fogyasztási adó lesz hozzá Hozzávalók során használt befolyásolhatják a feltételeit a vásárlás. ... [-]
Japán Tokyo
Április 2020
Angol
Nappali
6 - 6 napok
Campus
Bővebben magyarul