Tokyo Sushi Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Sushi, Shiawase, Sekai

(Sushi, boldogság, World)

Szeretnénk létrehozni a boldogság a világ minden tájáról a Sushi. Célunk, hogy a vonat vezetők japán konyha, mint a sushi, és hogy folytassa emberek boldogsága terítéssel, fejlesztése és felerősíti az érték a japán konyha a világon.

Alapítása óta 2002-ben, Tokióban Sushi Akadémia már vonzza a figyelmet a hazai és a nemzetközi média, mint az első iskola, hogy a vonat sushi szakácsok Japánban és az egyetlen, amely azt tanítja, hogy sushi profi szakácsok angolul.

Jelenleg több mint 4000 öregdiákok és találtak egy új karrier több mint 50 országban, mivel a TSA-ben alakult 2002.

■ Hogy osztály megy? <1> Akkor nézd meg a iskolai élet a youtube-on egyszerűen kattintson a fenti linkre; https://www.youtube.com/watch?v=l-vBNUdUfMU

<2> Tokyo Sushi Akadémia által bevezetett Reuters / TRT világ a youtube-on a közelmúltban. Azt hiszem, ez 3min TV program segít, hogy jobban megértsük az iskolánk! https://www.youtube.com/watch?v=g9bpBT3K0NU

<3> Teszünk közzé fotót napi osztály a Facebook oldalon. https://www.facebook.com/tokyosushiacademytsukiji/ ■ A diplomások Jelenleg több mint 4000 öregdiákok és találtak egy új karrier több mint 50 országban, mivel a TSA-ben alakult 2002. Az egyik végzős Görögország nevezték a világ egyik 100 legjobb szakácsok a díjátadó ünnepségen az első Chefs Világtalálkozó november 2017. http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

MIÉRT Sushi / japán konyha?

 1. Japán konyha szerette a világon A felmérés szerint a végzett japán Földművelésügyi, Erdészeti és Halászati ​​japán éttermek vagy japán fúziós éttermek drasztikusan megnövekedett a számuk körülbelül 24.000 2006 55.000 2013-ban és 2015-ben 89.000.
 2. „Japán konyha”, a legkedveltebb külföldi konyha A felmérést a kedvenc külföldi konyha, az emberek Kínában, Hong Kong, Dél-Korea, Tajvan, Franciaország és Olaszország kiválasztott japán konyha, mint a legkedveltebb. (2013 Japán Külkereskedelmi Szervezet)
 3. Japán szakácsok az országban maradó Annak ellenére, hogy nagy a kereslet a világban, a mai japán séfek is maradnak a kényelmes környezetben a saját országban, és így a japán konyha szakácsok nagy szükség van a világban.
 4. Trend a „Dashi” „Umami” „Dashi” és „Umami” alapvető összetevője a japán konyha, vonzza a figyelmet a világ minden tájáról. Chefs világhírű éttermek látogasson Tokyo tanulni a japán konyha.
 5. Sikeres esetben a japán / japán fúziós konyha Japán fúziós éttermek, mint a Nobu, Zuma, és Morimoto váltak élelmiszer trend a világon.
 6. Sikeres esetben Edo-style sushi éttermek a világ Fejlődésének köszönhetően az elosztási rendszerek az elmúlt évtizedben lehetővé vált nem csak a magas színvonalú éttermek Tokióban, de a világ bármely pontján, hogy a tenger gyümölcsei közvetlenül szállítanak a Tsukiji halpiac. Mivel igényes vevők növelése, high-end Edo-style sushi éttermek sikeresnek bizonyult Hong Kong, New Yorkban és Szingapúrban.

MIÉRT TOKYO / Tsukiji?

 1. Tokió, a világ legversenyképesebb területe éttermek A lakosság több mint 12 millió, és több mint 150.000 étterem, Tokyo ismert, mint a legversenyképesebb területe éttermek a világ. A város területén nem csak a japán, hanem a kínai, olasz, francia és thai étterem és élvezheti a kiváló minőségű ételeket induló ára JPY500 (kb. $ 4).
 2. Michelin elismeri Tokyo 2015-ben, 226 étterem Tokióban szerzett csillagok a Michelin kalauz. A város hagy Paris messze elmarad, ami a második helyen 99 éttermek, és bizonyítja, hogy a szerzett jó hírnevet az ínyencek körében.
 3. Kappabashi-utcáját étterem áruszállítóktól Kappabashi, híres, mint a Street Restaurant áruszállítók, található, mintegy 30 perc alatt elérhető vonattal Tsukiji. Az utca bélelt üzletek konyhai kések, hamis kijelző élelmiszer vagy konyhai eszközök és vonzza azokat, akik élelmiszeripari szerte a világon. Megtalálható éttermi berendezések, valamint eszközök szakácsok.
 4. A nagyszabású élelmiszer események Tokió ad otthont a nagyszabású élelmiszerrel kapcsolatos események, mint például Foodex Japánban, ami tartott minden év márciusában a legnagyobb kiállítása étterem üzleti Ázsiában, vagy Japán Nemzetközi Tengeri megjelenítése augusztusban. A város lehetővé teszi, hogy létrejöjjön a hálózaton belül, élelmiszeripar.
 5. Tsukiji Tsukiji School belül található 5 perc gyalog a világhírű Tsukiji halpiac. Meg lehet építeni a hálózatot a beszállítókkal a piacon a világ legjobb összetevőket.
 6. Négy évszak Tapasztalják tavasz, nyár, ősz és tél, akkor úgy érzi, szezonális lényege a japán konyha és sushi. Ez a tapasztalat akkor már csak Japánban.
 7. Saját tevékenységek Japánban A hétvégén és ünnepnapokon, élvezheti a saját tevékenységek, mint például a síelés, vesz egy forró tavasz fürdő, megtekintés tűzijátékok vagy cseresznye virágok, összekötő hot pot felek, vagy ivott Izakaya (japán stílusú pub).

MIÉRT TSA?

 1. Előző eredmények és a hálózati Mivel a TSA alapítása 2002-ben több mint 4000 alumni talált egy új karrier több mint 50 országban. Találkozhatsz szakácsok érkező a világ minden tájáról a törekvés az azonos cél, és növeli a szellemi motiváció vagy új üzleti partnereket.
 2. Az egyetlen iskola, amely azt tanítja autentikus japán konyha angol TSA (Tokyo Sushi Akadémia) az egyetlen olyan iskola, ahol meg lehet tanulni autentikus japán konyha angolul. Vannak más iskolák japán konyha, de tanítanak japán és szükség nyelvismeretét JLPT N-2 szint (business-szint).
 3. Oktatók Kiemelkedő focisták nem mindig kiemelkedő edzők. Hasonlóképpen, a főzés oktatók tapasztalatra van szüksége, és értelme. A területen a sushi és japán konyha, amely előírja, szakácsok, hogy „nézni és tanulni, a” mi szenvedélyes oktatók kihasználják a tapasztalat tanít külföldiek és válaszolni minden kérdésre.
 4. Gyakorlati órák + források TSA funkciók nem csak gyakorlati órákat különféle halak és az összetevők, hanem széles tartományú angol források a sushi és japán ételeket. Ezek a források lehetővé teszik, hogy tanulni sokféleképpen, kezdve a történelem sushi és japán ételeket, hogy a legújabb trend.
 5. tevékenységek Ajánlunk tevékenységek az osztálytermen kívül, beleértve a tanulmányi kirándulások a Tsukiji és Kappabashi úgy, hogy meg lehet tanulni a japán konyha különböző nézőpontokból.
 6. Támogatása az élet Japánban TSA támogatni fogja, hogy a legjobb tudásunk előtt és után érkezik Japánban, így élvezheti a tartózkodás Tokyo; mi segítünk a keresés a ház és a felkészülés az élet Japánban biztosításával orientációs és biztonsági protokoll földrengések esetén.
 7. Karrier támogatás Miután végzett TSA, segítünk a munkahely- vagy nyitó üzlet.

Helyszínek

Tokyo

Tokyo Sushi Academy

Address
2F KY Bldg, 4-7-5 Tsukiji, Chuo-ku, Tokyo, Japan
160-0023 Tokyo, Japán
Telefonszám
+81 3-3362-1755