Yokohama Design College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az YDC, a Yokohama Design College , egyike a vezető formatervezési iskoláknak, akik Japánban is híresek a magas szintű japán oktatás számára.

Az YDC Yokohamában található, amely mindössze 30 percre található Tokió központjától, csak egy perc sétára a legközelebbi állomástól, nagyon kényelmes helyen.

Az YDC-ben 3 iskola van egy épületben, a japán nyelviskola, a Design Iskola, a középiskola, a nemzetközi hallgatók és a japán diákok ugyanazokat a berendezéseket, eszközöket használják, amelyek könnyen megismerkedhetnek a japánok lakosságával, élvezhetik a nyelvet / kultúrát.

Yokohama egy bájos város, amely a több kultúrát és a világ kizárólagos értelmezését ötvözi, és minden évben funkcionálisan fejlődik, és megfelelő környezetvédelmi területekkel teli, hogy tanulmányozza a tervezést. Ez az iskola agresszíven elősegíti a helyszíni előadások helyszíni jellegzetességeit, például a Minatomirai kerületben lévő fotó / videó felvételeket, a Vörös Brick Park vázlatát és a Yokohama Múzeumban való megtekintését.

Jelenleg 420 diákunk van, 180 a japán nyelviskolában, 170 a tervezési osztályban, 70 a középiskolában.

A japán nyelv tanszéken körülbelül 25 ország diákja van világszerte.

Japánban tanulnak saját céljukért, Japán Egyetem, Művészeti Tevékenységek (Művészeti Egyetem, Szakiskola) csak az álma országában élnek, munkaélményt ... ..

Az YDC számos opcionális, költségmentes programot kínál a diákok álmaik eléréséhez, valamint a japán kultúrák / gondolkodásmódok megértéséhez.

Amit az YDC tanárai és munkatársai először gondolnak: "Lehet, hogy az álmaid valóra válnak!"

Rövid trem tanfolyamot is kínálunk azoknak a diákoknak, akik hosszú távon nem jönnek Japánba tanulmányi vagy munkatervük miatt. Ideiglenes látogatói vízummal Japánba mehetsz, maradj és tanulj itt 3 hónapig.

Helyszínek

Yokohama

Address
1-33-6 Chuo, Nishi-ku, Yokohoma-shi, Kanagawa-ken
220-0051 Yokohama, Kanagawa prefektúra, Japán

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket