Cambridge International College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Cambridge International Főiskola biztosítja AKKREDITÁLT, szakmai tanulmányutak, képzés és oktatás brit férfiak esetében, és a nők a világ NAGYSZABÁSÚ sikeres karriert

Cambridge International College egy nagy tekintélyű, tapasztalt, hatékony és professzionális intézmény tanulmányi, képzés és oktatás. A hangsúly a testület, és az első számú prioritás, nagyon egyszerű; ez:

"Ahhoz, hogy a szakmai, megfizethető, magas színvonalú képzések, amelyek biztosítják a tagok tudás, megértés, képesség és kompetencia, és amely lehetővé teszi a tagok, hogy megszerezzék a jó foglalkoztatási és elérni karrier siker."

Íme egy másik 10 darab információkat, hogy tudni Cambridge International College, amely reményeink talál releváns, érdekes és megnyugtató:

  • Az eredete Cambridge International College nyúlnak vissza 1935 (2015 volt az 80. évforduló). 1935-ben négy úr - a vállalkozói JJ Cleaver, akadémikus Dr. Joseph Lee, tanár, David Hume és adminisztrátor Leslie Cowham - jöttek össze Cambridge és London létrehozni egy intézmény, amely pozitívan befolyásolja a milliók életét férfiak és nők országban szerte a világ - és még napjainkban is 80 évvel később.
  • Alaptevékenységek és szakterületén a testület többek között a szakmai írás, fejlesztése és gyártása Tanulmányi és képzési anyagok a koncentráció az üzleti, menedzsment és az adminisztráció, valamint a széles körű kapcsolódó szakterületek, mint a számvitel, marketing és HR. Ezek tananyagok szerves részét képezik (benne van a díj) az elismert, jóváhagyott és elismert szakmai karrier-fejlesztési Tanulmányi és képzési programok és a magasabb kínált programok, ami a diplomák és magasabb díjat.
  • A testület akkreditált, támogatott, jóváhagyott és elismert brit és világszerte többek között a brit Institute for tanulás és fejlesztés, EDI (Education Development International), az International Association for Distance Learning (IADL), az Institute of Leadership & Management (ILM) , értékelése és akkreditációja tanulási szolgáltatók (EALP), a Nemzeti akkreditáló Testület, TEVETA, és mások. A testület azt is elérni a rangos BILD Quality Mark, bejegyzett UK Learning Szolgáltató (UKRLP), és az is regisztrált szervek, mint a Nemzetközi Fejlesztési Minisztérium.
  • A Kollégium jelenleg több mint 100 különböző tanfolyam címek és rendszeresen ad hozzá új tanfolyamok, amelyek megfelelnek az igényeinek ambiciózus férfiak és nők, akik keresik a karrier siker, a világ minden tájáról. Ezen kívül a testület is néha nem - külön kérésre - testre szabott és speciálisan előkészített pálya címeket, különösen a különböző szakterületek számára az érettségi és az EBH-programokat kínált.
  • Adott időben a testület általában képviselők között 100 és 125 nemzet és a világ más országaiban, így a testület valóban nemzetközi intézmény. Az aktuális nyomtatott Tájékoztató funkciók College tagjai és a diplomások több mint 65 ezekben az országokban. Számos alkalommal generációk ugyanazon család - apák / anyák és fiaik / lányai - már tanult és az elért díjaikat a testület.
  • A jelenlegi fő Cambridge International College Dr Stephen M Lawson, a nagy tekintélyű, nagyon tapasztalt, ismert pedagógus. Dr. Stephen Lawson meglátogatta minden kontinensen, a világ, és az Akadémia munkatársai és vezetői egy hatalmas tudás és tapasztalat a tanulmányi és szakmai igényeit ambiciózus férfiak és nők világszerte. Dr. Stephen Lawson az unokaöccse egyik alapítója a testület Dr. Jospeh Lee, és részt vett jobbá teszi több százezer tagok (diákok és tanulók) és családjaik szerte a világon.
  • Míg a többség a tagok, akik tanulnak együtt -, vagy akik tanult - a testület ezt a kollégium szakmai távoktatási módszer a Kollégium több mint 50 Partner szervezetek szerte a világon, amely egy széles körű szolgáltatások, beleértve: a segítő kérelmezők regisztrálni a College és mivel a helyi kapcsolattartó; Egyes Partnerek is nyújtanak előadás, tantermi vagy tutori támogatás, amely lehet egy részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben, vagy az esti órákban vagy hétvégén; és vizsgálata invigilation / felügyelet szolgáltatás.
  • Átlagosan 30% és 60% az Akadémia tagjai - beiratkozott tagok (tanulók és diákok) - a férfiak és nők, akik már ajánlott, illetve be a testület korábbi, vagy jelenlegi tagok, illetve akik az újbóli regisztrálás további vizsgálatok a Kollégium elvégzése után egy korábbi természetesen a testület.
  • A minimális életkora vizsgálat CIC 18; nincs felső korhatár, bár úgy gondoljuk, hogy a legidősebb ember, hogy felvesz 84 éves; ez volt az úr - orvos - Trinidad & Tobago a Nyugat-Indiában, aki nyit egy új orvosi üzleti és kinek kell tudni, hogyan kell futtatni, hogy hatékonyan és eredményesen. A jelenlegi igazgatóhelyettes Cambridge International College, aki egy túra a nyugat-indiai idején képes volt bemutatni a doktor az ő Diploma in Business Management & Administration, részt vett a doktor felesége és barátai, és egy csoport más a tagok, akik a közelmúltban fejezték be a CIC tanulmányok; ez is az egyik igazgatóhelyettes kedvenc történeteit az ő 20 + év, az Akadémia.
  • Az Akadémia nagyon komolyan veszi akkreditált, és jóváhagyta állapotát, a hitelesség és jóváhagyása, és annak jó hírnevét és szabványok (és a Kollégium örömmel hagyja tag sikerei igazolják, hogy a minőség és állapot a testület - ezt a weboldalt, rendszeres hírlevél és egyéb College kiadványok adnak példát a híreket, beszámolókat és sikertörténetek tagok). Részeként elfogadott és akkreditált státusz a testület rendszeresen vizsgálják a szakmai és a felhatalmazott szervek, amely magában foglalja a szigorú ellenőrzése: minőségbiztosítási folyamatok; tartalma, szerkezete és értékelési szabványok a tanulási programok; minőségű képzési és tanulási intézkedések; karbantartása megfelelő célkitűzéseket és feltételeket ezek eléréséhez; kiváló minőségben tanulás és fejlődés.

SIKERTÖRTÉNETEK

"Köszönöm segített frissíteni a tanuláshoz, ami szintén segített nyerni beléptetését a Graduate Oktatási Intézet az én posztgraduális bizonyítvány projektmenedzsment. A tanulmányaim a College az új vállalat a fejlett nekem kölcsön nekem fizetni a díjat. "

Danial bíboros Langton írta Ghána

Helyszínek

Szent Péter

Address
Heron House
JE3 7BY Szent Péter, Szent Péter, Jersey
Telefonszám
+44 534 485485