Hivatalos Leírás

Cambridge International Főiskola biztosítja AKKREDITÁLT, szakmai tanulmányutak, képzés és oktatás brit férfiak esetében, és a nők a világ NAGYSZABÁSÚ sikeres karriert

Cambridge International College egy nagy tekintélyű, tapasztalt, hatékony és professzionális intézmény tanulmányi, képzés és oktatás. A hangsúly a testület, és az első számú prioritás, nagyon egyszerű; ez:

"Ahhoz, hogy a szakmai, megfizethető, magas színvonalú képzések, amelyek biztosítják a tagok tudás, megértés, képesség és kompetencia, és amely lehetővé teszi a tagok, hogy megszerezzék a jó foglalkoztatási és elérni karrier siker."

Íme egy másik 10 darab információkat, hogy tudni Cambridge International College, amely reményeink talál releváns, érdekes és megnyugtató:

 • Az eredete Cambridge International College nyúlnak vissza 1935 (2015 volt az 80. évforduló). 1935-ben négy úr - a vállalkozói JJ Cleaver, akadémikus Dr. Joseph Lee, tanár, David Hume és adminisztrátor Leslie Cowham - jöttek össze Cambridge és London létrehozni egy intézmény, amely pozitívan befolyásolja a milliók életét férfiak és nők országban szerte a világ - és még napjainkban is 80 évvel később.
 • Alaptevékenységek és szakterületén a testület többek között a szakmai írás, fejlesztése és gyártása Tanulmányi és képzési anyagok a koncentráció az üzleti, menedzsment és az adminisztráció, valamint a széles körű kapcsolódó szakterületek, mint a számvitel, marketing és HR. Ezek tananyagok szerves részét képezik (benne van a díj) az elismert, jóváhagyott és elismert szakmai karrier-fejlesztési Tanulmányi és képzési programok és a magasabb kínált programok, ami a diplomák és magasabb díjat.
 • A testület akkreditált, támogatott, jóváhagyott és elismert brit és világszerte többek között a brit Institute for tanulás és fejlesztés, EDI (Education Development International), az International Association for Distance Learning (IADL), az Institute of Leadership & Management (ILM) , értékelése és akkreditációja tanulási szolgáltatók (EALP), a Nemzeti akkreditáló Testület, TEVETA, és mások. A testület azt is elérni a rangos BILD Quality Mark, bejegyzett UK Learning Szolgáltató (UKRLP), és az is regisztrált szervek, mint a Nemzetközi Fejlesztési Minisztérium.
 • A Kollégium jelenleg több mint 100 különböző tanfolyam címek és rendszeresen ad hozzá új tanfolyamok, amelyek megfelelnek az igényeinek ambiciózus férfiak és nők, akik keresik a karrier siker, a világ minden tájáról. Ezen kívül a testület is néha nem - külön kérésre - testre szabott és speciálisan előkészített pálya címeket, különösen a különböző szakterületek számára az érettségi és az EBH-programokat kínált.
 • Adott időben a testület általában képviselők között 100 és 125 nemzet és a világ más országaiban, így a testület valóban nemzetközi intézmény. Az aktuális nyomtatott Tájékoztató funkciók College tagjai és a diplomások több mint 65 ezekben az országokban. Számos alkalommal generációk ugyanazon család - apák / anyák és fiaik / lányai - már tanult és az elért díjaikat a testület.
 • A jelenlegi fő Cambridge International College Dr Stephen M Lawson, a nagy tekintélyű, nagyon tapasztalt, ismert pedagógus. Dr. Stephen Lawson meglátogatta minden kontinensen, a világ, és az Akadémia munkatársai és vezetői egy hatalmas tudás és tapasztalat a tanulmányi és szakmai igényeit ambiciózus férfiak és nők világszerte. Dr. Stephen Lawson az unokaöccse egyik alapítója a testület Dr. Jospeh Lee, és részt vett jobbá teszi több százezer tagok (diákok és tanulók) és családjaik szerte a világon.
 • Míg a többség a tagok, akik tanulnak együtt -, vagy akik tanult - a testület ezt a kollégium szakmai távoktatási módszer a Kollégium több mint 50 Partner szervezetek szerte a világon, amely egy széles körű szolgáltatások, beleértve: a segítő kérelmezők regisztrálni a College és mivel a helyi kapcsolattartó; Egyes Partnerek is nyújtanak előadás, tantermi vagy tutori támogatás, amely lehet egy részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben, vagy az esti órákban vagy hétvégén; és vizsgálata invigilation / felügyelet szolgáltatás.
 • Átlagosan 30% és 60% az Akadémia tagjai - beiratkozott tagok (tanulók és diákok) - a férfiak és nők, akik már ajánlott, illetve be a testület korábbi, vagy jelenlegi tagok, illetve akik az újbóli regisztrálás további vizsgálatok a Kollégium elvégzése után egy korábbi természetesen a testület.
 • A minimális életkora vizsgálat CIC 18; nincs felső korhatár, bár úgy gondoljuk, hogy a legidősebb ember, hogy felvesz 84 éves; ez volt az úr - orvos - Trinidad & Tobago a Nyugat-Indiában, aki nyit egy új orvosi üzleti és kinek kell tudni, hogyan kell futtatni, hogy hatékonyan és eredményesen. A jelenlegi igazgatóhelyettes Cambridge International College, aki egy túra a nyugat-indiai idején képes volt bemutatni a doktor az ő Diploma in Business Management & Administration, részt vett a doktor felesége és barátai, és egy csoport más a tagok, akik a közelmúltban fejezték be a CIC tanulmányok; ez is az egyik igazgatóhelyettes kedvenc történeteit az ő 20 + év, az Akadémia.
 • Az Akadémia nagyon komolyan veszi akkreditált, és jóváhagyta állapotát, a hitelesség és jóváhagyása, és annak jó hírnevét és szabványok (és a Kollégium örömmel hagyja tag sikerei igazolják, hogy a minőség és állapot a testület - ezt a weboldalt, rendszeres hírlevél és egyéb College kiadványok adnak példát a híreket, beszámolókat és sikertörténetek tagok). Részeként elfogadott és akkreditált státusz a testület rendszeresen vizsgálják a szakmai és a felhatalmazott szervek, amely magában foglalja a szigorú ellenőrzése: minőségbiztosítási folyamatok; tartalma, szerkezete és értékelési szabványok a tanulási programok; minőségű képzési és tanulási intézkedések; karbantartása megfelelő célkitűzéseket és feltételeket ezek eléréséhez; kiváló minőségben tanulás és fejlődés.

SIKERTÖRTÉNETEK

"Köszönöm segített frissíteni a tanuláshoz, ami szintén segített nyerni beléptetését a Graduate Oktatási Intézet az én posztgraduális bizonyítvány projektmenedzsment. A tanulmányaim a College az új vállalat a fejlett nekem kölcsön nekem fizetni a díjat. "

Danial bíboros Langton írta Ghána

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Cambridge International College

A program középpontjában a tervezés, szervezés vagy kontrolling logisztikai, anyagok és Supply Chain Management tevékenység - kulcsfontosságú eleme a sikeres menedzsment ... [+]

Diploma Logisztikai, anyagok és Supply Chain Management EZ NAGY program biztosítja a tandíj A tevékenységek széles skáláját RÉSZTVEVŐ modern logisztikai, az anyagmozgatás és ellátási lánc menedzsment, többek között: a fizikai elosztás, anyaggazdálkodási, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS, megkönnyítve, az ügyfélszolgálat, a beszerzés, rendelés-feldolgozás, a beszerzés, a raktározás, készletgazdálkodás, komissiózó- és rendező, a csomagolás és a szállítási, LOGISZTIKA projektmenedzsment.

A program középpontjában a tervezés, szervezés vagy kontrolling logisztikai, anyagok és Supply Chain Management tevékenység - kulcsfontosságú eleme a sikeres menedzsment bármilyen vállalkozásban - és ez magában foglalja a stratégiai tervezés és döntéshozatal fontos része a folyamatot. A program ideális vezetők és a személyzet minden szinten, akik részt vesznek a logisztikai tevékenységek vagy annak biztosításában, hogy a termékek és szolgáltatások rendelkezésre álljanak az ügyfelek (vagy ügyfelek, illetve címzettek) az idő és a hely, és az állapot és kívánatos forma, hatékony, gazdaságos és költséghatékony módon.... [-]

Jersey Szent Péter
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge International College

Ahhoz, hogy sikeresek globálisan cégtulajdonosok, munkatársak, alkalmazottak és a vezetők kell képezni, hogy megértsék a nemzetközi kereskedelem - ez a program fog vezető ... [+]

Diploma Nemzetközi üzleti és Kereskedelmi A praktikus és hozzáférhető bevezetés sikeres nemzetközi üzleti, importáló és exportáló; A program azt is azonosítják és magyarázzák a tényezők, amelyek meg kell oldani kidolgozása érdekében egy hatékony export marketing tervet.

Ahhoz, hogy sikeresek globálisan cégtulajdonosok, munkatársak, alkalmazottak és a vezetők kell képezni, hogy megértsék a nemzetközi kereskedelem - ez a program fog vezetők és a személyzet, akik jól ismerik a nemzetközi kereskedelemben, fel van szerelve a tudás és készség, hogy segítsen, hogy a vállalkozás sikeres nemzetközi szinten. Exportálása nem olyan tevékenység gyakorlatlan értékesítési vezetők; exportáló lehet kifizetődő, és nyereséges, ha végzett professzionális módon, és ha egy hatékony nemzetközi marketing stratégia kialakítása; így ez a program azt tanítja, hogyan kell értékelni a lehetséges export és a "termék fit", és annak fontosságát, hogy a termékek megfelelnek a szabványoknak és kulturális követelményeknek célországok. Foglalkozik marketing módszereket és eszközöket, és bemutatja a hatékony marketing koncepciók és stratégiák használata adja a megcélzott piacokon. Azt vizsgálja, árképzés, közlekedés és logisztika, valuta, a dokumentáció és a biztosítás, és a nemzetközi jog vonatkozó szerződéseket; és ez ad egy praktikus, hasznos és átfogó alapot a követelmények sikeres import és export.... [-]

Jersey Szent Péter
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge International College

Egy népszerű program, amely szaktudással a banki és pénzügyi menedzsment, a szilárd megértése vagy sok fontos szempont az üzleti és a fejlett menedzsment és az adminisztr ... [+]

Kitüntetések diploma Banki, Pénzügyi és menedzsment A PROGRAM, amely részletes és érdekes tudás és a megértés a fontos karrier területén a banki, pénzügyi, üzleti és menedzsment.

Egy népszerű program, amely szaktudással a banki és pénzügyi menedzsment, a szilárd megértése vagy sok fontos szempont az üzleti és a fejlett menedzsment és az adminisztráció. Birtoklása kitüntetéses Group Diploma bizonyítja tudását és képességét, és azt jelzi, hogy tulajdonosa rendelkezik hatáskörébe, a megértés és lehetősége, hogy egy sikeres vezető, adminisztrátor vagy vezetői az ő választott területen a tanulmány, és általában az ipar, menedzsment, üzleti , banki, pénzügyi és más karrier szakmában.... [-]

Jersey Szent Péter
Augusztus 2020
Angol
Nappali
21 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge International College

Ezt a programot ismerteti a modern menedzsment és az adminisztráció - hogyan kell tervezni, koordinálni, ellenőrizni, motiválja és ólom - és hogyan kell megérteni és irán ... [+]

Kitüntetések diploma a Management & munkabiztonság Ez egy ideális PROGRAM JELENLEGI mangers, felügyelők, üzlettulajdonosok és az alkalmazottak egy HR ÉS / VAGY EGÉSZSÉG ÉS BIZTONSÁG szerep - és bárki kívánó a fent megadott. Átalakítására fókuszáló KITŰNŐ MANAGER, kiterjed az VITAL és egészségvédelem területén BIZTONSÁGI ÉS KÜLÖNBÖZŐ jogi kötelezettségeit SZERVEZETEK A alkalmazottak, és társai.

Ezt a programot ismerteti a modern menedzsment és az adminisztráció - hogyan kell tervezni, koordinálni, ellenőrizni, motiválja és ólom - és hogyan kell megérteni és irányítani a gyakorlati, elméleti és jogi szempontból az egészségügyi és biztonsági menedzsment. Ez magyarázza a funkciók, szerepek és felelősségi vezetők és rendszergazdák, valamint a gazdálkodási és adminisztrációs tevékenységek - és hogyan lehet felkészült, jól informált és proaktív jászolban egy jó megértése a jogi, egészségügyi és biztonsági kérdések. Birtoklása kitüntetéses Group Diploma bizonyítja tudását és képességét, és azt jelzi, hogy tulajdonosa rendelkezik hatáskörébe, a megértés és lehetősége, hogy egy sikeres vezető, adminisztrátor vagy a végrehajtó.... [-]

Jersey Szent Péter
Augusztus 2020
Angol
Nappali
21 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge International College

A cél ennek a programnak az, hogy az illetékes, hozzáértő, hatékony és elismert vezetők, üzletemberek, adminisztrátorok és menedzserek. ... [+]

Executive Business Administration Egy rugalmas, élvezetes és magas színvonalú nemzetközi PROGRAM felajánlott becsvágyó férfiak és nőkkel való sikeres lesz és hatékonyabb vezetők, vezetők és felsővezetők.

A cél ennek a programnak az, hogy az illetékes, hozzáértő, hatékony és elismert vezetők, üzletemberek, adminisztrátorok és menedzserek. Ezen program fog tanulni sokféle fontos, érdekes, technikai, gyakorlati és szakmai témákról, és képes lesz arra, hogy megtanulják, gyors és élvezetes a professzionálisan tanulmányi és képzési anyagok által készített vezető szakértők. Arra is van lehetőség, hogy készítsen egy üzleti projekt a keverék elméleti és gyakorlati ismereteket szerzett, és hogy növelje a elemző képesség. A program nagyban javítja a készségek és képességek, és hogy a tudás és a bizalmat, hogy a magasabb szinteken. Ez a program az út a sikeres vezetői szintű karrier, és a lehetőséget, hogy szakosodnak üzleti, menedzsment és adminisztráció.... [-]

Jersey Szent Péter
Augusztus 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

Mesterdiploma

Cambridge International College

Ez a program azt vizsgálja, marketing koncepciók, stratégiai szempontból, és keretet biztosít marketing és menedzsment gondolkodás; úgy ítéli meg, hogy hogyan vállalja a ... [+]

Elsajátítását Management Graduate Diploma marketingstratégiáik A program, amely a gyakorlati, stratégiai VEZETŐI megközelítés marketing mérlegelésére SZERVEZET célok és erőforrások ELLENI igények és lehetőségek a piacon.

Ez a program azt vizsgálja, marketing koncepciók, stratégiai szempontból, és keretet biztosít marketing és menedzsment gondolkodás; úgy ítéli meg, hogy hogyan vállalja a stratégiai piaci tervezés és fejlesztése alapvető stratégiája; meghatározni és piaci szegmenseket, hogy kapcsolatokat építsenek ki a vevői elégedettség, a minőség, érték és szolgáltatás; és elérni a növekedést. Marketing döntő szerepet üzlet - ez segít azonosítani az ügyfél igényeit és szükségleteit, és meghatározza, hogy mely célpiacok cég szolgálhat, és hogyan lehet a legjobban megtenni; marketing, akkor segít irányítani a design megfelelő termékek, szolgáltatások és programok szolgálják ezeken a piacokon. Ez a program magában foglalja ezeket a kulcsfontosságú fogalmak, és hogyan kell alkalmazni a modern stratégiai marketing, beleértve a termékek és szolgáltatások cégek, a fogyasztói és az üzleti piacokon, a profit és non-profit szervezetek, a hazai és a globális vállalatok és a kis- és nagyvállalatok számára.... [-]

Jersey Szent Péter
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul