Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az Al Baher-ben a sikeres útvonalat arabul!

Az arab sok lehetőséget kínál az életben, és vezethet a sikeres jövő felé. Akár az arab tanulás döntése az oktatásra, a karrierre vagy egyszerűen egy hihetetlen élményre, az Al Baher biztosítja, hogy segítsen elérni céljait. Válasszon a különböző arab nyelvtanfolyamok közül, és hagyja, hogy barátságos és profi oktatóink vezethessenek Önt a folyékonysághoz. A tanfolyamon találkozhat különböző nemzetiségű diákokkal és olyan tapasztalatokkal rendelkezik, amelyeket soha nem fog elfelejteni. Gyönyörű, modern nyelvi központunk az Al Batoul komplexumban található, Abdounban, az Amman-Jordánia egyik legmodernebb területén. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően diákjaink könnyen megközelíthetik a különböző éttermeket, kávézókat, sportklubokat és parkokat. Különféle szálláslehetőségeket, szórakoztató társadalmi tevékenységeket, tanulmányokat kínálunk a közel-keleti történelemről és a kultúráról.

Miért válasszon Al Baher-t?

Az Al Baher arab nyelvoktató központ átfogó, bizonyítékokon alapuló arab nyelvű oktatást biztosít minden szinten és korban lévő diákok számára a támogató biztonságos és kulturális környezetben. 2005-ben alakult, és Ammanban, Jordániában található, Al Baher küldetése, hogy az arab nyelvtanulókat szakmai, személyes és tudományos fejlesztésükre különféle merülő és oktató tanfolyamokon keresztül támogassa. Az Al Baher szolgáltatásait olyan elkötelezett, képzett oktatók révén kínálja, akiknek széles körű tapasztalata van a nyelvek fejlesztésében. Ismerje meg és fejlessze arab nyelvünket velünk, hogy egyedülálló és életet váltson. Nagyszerű tanulási környezetet, szórakoztató és érdekes órákat, hivatásos tanárokat, jó ár-értékű szállást és lehetőséget kínálunk a világ egyik legizgalmasabb városának felfedezésére.

Tanítási módszertan

Kommunikációs megközelítést követünk, hogy átfogó, bizonyítékalapú arab nyelvű oktatást nyújtsunk a diákok széles skálájának különböző programok (beleértve a merülést, az osztálytermet és a távoktatást), mindegyik program példázza elkötelezettségünket, hogy a legmagasabb színvonalat biztosítsa arabul nyelvi oktatás.

Annak érdekében, hogy a tanulás elengedhetetlen és releváns kerete legyen, a leckék különböző témákra összpontosítanak, amelyek az aktuális ügyektől a mindennapi kérdésekig terjednek. Szakmai és baráti tanáraink segítségével diákjaink képesek lesznek olyan témákat választani, amelyek érdeklődést, vitát és vitát teremtenek az osztályban.

Minden diák számára lehetőséget kap arra, hogy a tanulással foglalkozó résztvevők aktív részeket vegyenek részt a nyelvtanulásban, a nyelvtudáson kívül, akár egyedileg, akár párokban vagy kis csoportokban. Ahogy a diákok megtudják a világ más osztálytársait és különböző kultúráit, megtanulják a helyes arab kiejtést is, növelik és bővítik szókincsüket, megtanulják megtanulni a nyelvtant, hogy képesek legyenek a helyes mondatok megalkotására. Végül hallgatóink pontos és megfelelő módon fejezhetik ki magukat, mind arab nyelven!

A mi célunk

Küldetésünk az, hogy támogassuk az arab nyelvtanulókat szakmai, személyes és tudományos fejlődésükben a különböző merülő és oktató tanfolyamokon keresztül. A diákok elvárásainak meghaladása rendkívüli szolgáltatások nyújtásával, az innováció révén történő tanítással és a jelenlegi, testre szabott tanítási stílusok alkalmazásával. Arra törekszünk, hogy az arab nyelvű programok legjobbjai legyenek a versenyképes árak fenntartása mellett.

Minden tanulónak, akár az 1.-es, akár az 5. szintben, ösztönözni kell, és várhatóan aktívan részt vesz az osztályban, ami elősegíti programunk hangsúlyozását a diák beszélési képességének fejlesztésére.

Tantervezés és értékelés

Tananyagunkat kétnyelvű, professzionális, arab származású arab szakembereink tervezték. Innovatív megközelítésük és folyamatos kutatásuk hozzájárul ahhoz, hogy az Al Baher vezető szerepet töltsön be a nyelvtanulás módszereinek és technológiájának fejlődésében. Mindig figyelik diákjaink szükségleteit, hogy garantáljuk a tanfolyamok magas színvonalú kiszállítását.

Tanulási útjuk kezdetén az Al Baher diákok egy elhelyező teszten ülnek, hogy meghatározzák az arab nyelvtudását, majd csatlakoznak egy olyan osztályhoz, ahol ugyanolyan szintű diákok folytatnak értékelést osztályoktatáson, házi feladatokon és rendszeres szinten tesztek.

Jelentéseket generálnak, amelyek részletes visszajelzést adnak az erősségekről és gyengeségekről, valamint az egyes hallgatók általános fejlődéséről.

Csapatunk

Az Al Baher arab nyelvoktató központ 14 főiskolai végzettségű személyiséggel rendelkezik, akik barátságos, udvarias, hatékony, időszerű és pontos szolgáltatást nyújtanak. A központ megbízható és szakmai színvonalait motivált, kétnyelvű, jól képzett arabul beszélő oktatóink tartják fenn, akik tíz év tapasztalattal rendelkeznek saját területükön. Lelkesek, barátságosak és legfontosabbak - mindegyiket a Felsőoktatási Minisztérium teljes mértékben tanúsítja és akkreditálja, hogy strukturált és átfogó osztályainkat fenntartsuk. Kiválasztásuk nagyfokú felülvizsgálattal történik, mivel kulcsfontosságúak az arab szórakoztatásához és hatékonyságához.

Az oktatók időben beadják a pályázók dokumentációját (pl. Teszt / interjú információ), amelyet megfelelő módon értesítenek a jelentkezőknek a tesztek és interjúk látogatására. Az oktatók a lehető leghamarabb eredményeket és érdemi visszajelzéseket adnak a pályázóknak szóló tesztekről és interjúkról, és továbbra is figyelemmel kísérik a kiválasztott módszereket, hatékonyságukat és eredményességüket.

Energia, szakértelmünk és szenvedélyünk az arab tanításában a célunk, hogy segítsünk a diákoknak sikerrel lenni egy globális közösségben, az Al Baher-ben van egy csapat olyan ember, aki üdvözöl és otthon érez. Kérdezze meg őket az akadémiai kérdésekről, a társadalmi tevékenységekről vagy a legjobb helyről, hogy jó kávét kapjon! Ott vannak az Ön számára, ők is elkísérhetik Önt az általunk szervezett számos társadalmi tevékenységben. Ők lesznek az útmutatók, ahogyan te és az új nemzetközi barátaid felfedezed.

Egyetem

Központunk (Abdoun), az egyik legmodernebb terület Ammanban, Jordániában található.

Található az Al Batoul Complex, egy új fényűző épületben, amely számos szép üzletet és sok más felszerelést tartalmaz, továbbá figyelemre méltó helyszínt kínál, amely könnyen összekapcsolja a diákokat különböző éttermekkel, sportklubokkal és parkokkal. Taj Mall, az Amman egyik legújabb bevásárlóközpontja. Az ötemeletes bevásárlóközpontban számos specialitásbolt, egy élelmiszerbolt (Cozmo), tucat éttermek és kávézók, valamint tágas mozik. Az Al Baher ideális elhelyezkedésének és a nyugodt kültéri életmódnak köszönhetően a hallgatók egyedülálló lehetőséget nyújtanak a tanuláshoz.

Az osztályokat kényelmes intézményi környezetben végzik, ahol a hallgatók élvezik a leckéket a központi légkondícionált osztályokban, kényelmes asztalokkal és székekkel ellátva, olyan módon, hogy a diákok szabadon léphessenek egymással. Minden osztályteremben egy nagyméretű, magas színvonalú képernyő található, amelynek célja, hogy hallgatóinkat a külvilággal összekapcsolja, és hogy megkapja a kiváltságokat az oktatók legújabb oktatási módszereihez az audio / video taneszközök segítségével. A diákok élvezhetik a vezeték nélküli, wifi internetes hálózat és a terminálok ingyenes használatát, akiknek meghívást kapnak arra, hogy pihenjenek, tanulmányozzák vagy elvégezzék a házi feladatot a számukra elérhető számítógépekhez mellékelt tanulmányi szalonban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Oklevél

Al Baher Arabic Language Training Center

Az Al-Baher kétféle merülő kurzust kínál, amelyeket egész évben kínálnak, és nem korlátozódnak a normál programnaptárra. ... [+]

Az Al-Baher kétféle merülő kurzust kínál, amelyeket egész évben kínálnak, és nem korlátozódnak a normál programnaptárra.

* Intenzív bemerülés: (4-12 hét)

Ez a kurzus arra összpontosít, hogy a hallgatókat rövid időre egy autentikus arab környezetbe sodorja. A diákok előnyben részesítik a meglévő arab szint javítását vagy fenntartását, illetve az arabul beszélő országban való munkára való felkészülést

* Hosszú távú merülések: (3-12 hónap)

Ez a kurzus arra készteti a tanulókat, hogy intenzív oktatással magukkal foglalják magukat a nyelvben. A hallgatók a heti oktatási tervek mellett nyomonkövetési teszten mennek keresztül, egyértelmű, kölcsönösen meghatározott célokkal. Számos tananyagon keresztül az osztályok biztosítják a megfelelő és releváns készségek tanítását: beszéd, hallgatás, olvasás és írás. Több hangsúlyt fektetnek a diákok sajátos érdekeire és nyelvhasználatára.... [-]

Jordánia Amman
Nyílt Beiratkozás
Angol
1 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Al Baher Arabic Language Training Center

Ha az Ön célja az, hogy folyékonyan fejlődjön beszélt nyelvünkkel (Ammiya / társalgás), az AL-Baher ezt a programot kínálja a napi interakció és a kommunikáció maximalizá ... [+]

Áttekintés:

Ha az Ön célja az, hogy folyékonyan fejlődjön beszélt nyelvünkkel (Ammiya / társalgás), az AL-Baher ezt a programot kínálja a napi interakció és a kommunikáció maximalizálása érdekében. A diákok képesek lesznek a többnyelvű szellemben használni az arab nyelvet horizontokat és szélesítik társadalmi hálózataikat.

3- Olvassa el és ismerje meg a rövid és egyszerű szövegeket vagy üzeneteket barátaitól, valamint a legfontosabb információkat az ismerős szókincs szavakat tartalmazó hirdetésekben.... [-]

Jordánia Amman
Kérj Információt
Angol
Nappali
5 - 10 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Al Baher Arabic Language Training Center

Az Al Baher előkészítő tanfolyamokat kínál az ilyen vizsgaihoz, amely az Ön sikerének lényeges lépése lesz, és tapasztalt és professzionális oktatóink segítségével biztos ... [+]

Áttekintés

A hallgatók különböző célokat kívánnak elérni, például szeretnének pályafutást nemzetközi környezetben vagy versenyelőnyt szerezni karrierjük során. Mások szeretnének részt venni egy arabul beszélő egyetemen, vagy jobb lehetőségeket keresni a jövőbeni foglalkoztatás érdekében. Annak érdekében, hogy elérhesse a fent említett célokat, a diákok kötelesek az alábbiakban felsorolt ​​egy vagy több vizsgát elvégezni. Az Al Baher előkészítő tanfolyamokat kínál az ilyen vizsgaihoz, amely az Ön sikerének lényeges lépése lesz, és tapasztalt és professzionális oktatóink segítségével biztosítjuk Önnek a legjobb eredményeket.... [-]

Jordánia Amman
Nyílt Beiratkozás
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Al Baher Arabic Language Training Center

Egy kis egyéni figyelem valóban messzire megy! A magánórák személyre szabott hangsúlyt jelentenek Önre. Meg fogja kapni a tanár osztatlan figyelmét, valamint útmutatást é ... [+]

Egy kis egyéni figyelem valóban messzire megy! A magánórák személyre szabott hangsúlyt jelentenek Önre. Meg fogja kapni a tanár osztatlan figyelmét, valamint útmutatást és visszajelzést, amely Önre és a célokra jellemző.

Ha rövid idő alatt jelentősen javítani szeretné a szintet, és célozhatja meg a tanulásokat bizonyos területeken, jelentkezzen be az Al Baher egy-egy kurzusára, és maximalizálja az előrehaladást magánórákon keresztül. Ez a legrugalmasabb és legkedveltebb személyi kurzus, amely egész évben megrendelhető. Magánórák tarthatók a napok vagy az estek között, az oktatók rendelkezésre állásától függően.

Elismerjük, hogy néhány diáknak intenzívebben kell koncentrálni az órákat, míg mások teljes hangsúlyt fektetnek a tudományokra vagy a készségekre; ezért magánoktatót kínálunk. Az osztályokat kifejezetten az Ön igényeihez igazítják. Az egyéni figyelem, ezek a foglalkozások 100% -ban az Ön igényeinek. Állítsa be saját céljait, és a tanár segít elérni őket.... [-]

Jordánia Amman
Nyílt Beiratkozás
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Al Baher Arabic Language Training Center

A Modern Standard Arabic (MSA) a hivatalos arab nyelv. Írásos és szóbeli, és nincs különbség az írott és a beszélt formában. Az MSA az írott formában az irodalom és a méd ... [+]

Áttekintés:

A Modern Standard Arabic (MSA) a hivatalos arab nyelv. Írásos és szóbeli, és nincs különbség az írott és a beszélt formában. Az MSA az írott formában az irodalom és a média (könyvek, újságok, utcanevek, üzletek stb.

A beszélt forma a televízióban, a kormányban és a parlamentben, valamint a hivatalos alkalmakkor használt nyelv (konferenciák, szemináriumok stb.)

Az Al-Baher MSA program négy szintre tagolódik: (Beginner- Pre-intermediate-Intermediate and Advanced), ezek a kurzusok biztosítják a hallgatók számára a kezdeti szinttől kezdve a fejlett szinttől kezdve a sima átvitelt a közös európai nyelvek referenciakerete (CEFR).... [-]

Jordánia Amman
Kérj Információt
Angol
Nappali
5 - 12 hetek
Campus
Bővebben magyarul