Al Baher Arabic Language Training Center

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az Al Baher-ben a sikeres útvonalat arabul!

Az arab sok lehetőséget kínál az életben, és vezethet a sikeres jövő felé. Akár az arab tanulás döntése az oktatásra, a karrierre vagy egyszerűen egy hihetetlen élményre, az Al Baher biztosítja, hogy segítsen elérni céljait. Válasszon a különböző arab nyelvtanfolyamok közül, és hagyja, hogy barátságos és profi oktatóink vezethessenek Önt a folyékonysághoz. A tanfolyamon találkozhat különböző nemzetiségű diákokkal és olyan tapasztalatokkal rendelkezik, amelyeket soha nem fog elfelejteni. Gyönyörű, modern nyelvi központunk az Al Batoul komplexumban található, Abdounban, az Amman-Jordánia egyik legmodernebb területén. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően diákjaink könnyen megközelíthetik a különböző éttermeket, kávézókat, sportklubokat és parkokat. Különféle szálláslehetőségeket, szórakoztató társadalmi tevékenységeket, tanulmányokat kínálunk a közel-keleti történelemről és a kultúráról.

Miért válasszon Al Baher-t?

Az Al Baher arab nyelvoktató központ átfogó, bizonyítékokon alapuló arab nyelvű oktatást biztosít minden szinten és korban lévő diákok számára a támogató biztonságos és kulturális környezetben. 2005-ben alakult, és Ammanban, Jordániában található, Al Baher küldetése, hogy az arab nyelvtanulókat szakmai, személyes és tudományos fejlesztésükre különféle merülő és oktató tanfolyamokon keresztül támogassa. Az Al Baher szolgáltatásait olyan elkötelezett, képzett oktatók révén kínálja, akiknek széles körű tapasztalata van a nyelvek fejlesztésében. Ismerje meg és fejlessze arab nyelvünket velünk, hogy egyedülálló és életet váltson. Nagyszerű tanulási környezetet, szórakoztató és érdekes órákat, hivatásos tanárokat, jó ár-értékű szállást és lehetőséget kínálunk a világ egyik legizgalmasabb városának felfedezésére.

Tanítási módszertan

Kommunikációs megközelítést követünk, hogy átfogó, bizonyítékalapú arab nyelvű oktatást nyújtsunk a diákok széles skálájának különböző programok (beleértve a merülést, az osztálytermet és a távoktatást), mindegyik program példázza elkötelezettségünket, hogy a legmagasabb színvonalat biztosítsa arabul nyelvi oktatás.

Annak érdekében, hogy a tanulás elengedhetetlen és releváns kerete legyen, a leckék különböző témákra összpontosítanak, amelyek az aktuális ügyektől a mindennapi kérdésekig terjednek. Szakmai és baráti tanáraink segítségével diákjaink képesek lesznek olyan témákat választani, amelyek érdeklődést, vitát és vitát teremtenek az osztályban.

Minden diák számára lehetőséget kap arra, hogy a tanulással foglalkozó résztvevők aktív részeket vegyenek részt a nyelvtanulásban, a nyelvtudáson kívül, akár egyedileg, akár párokban vagy kis csoportokban. Ahogy a diákok megtudják a világ más osztálytársait és különböző kultúráit, megtanulják a helyes arab kiejtést is, növelik és bővítik szókincsüket, megtanulják megtanulni a nyelvtant, hogy képesek legyenek a helyes mondatok megalkotására. Végül hallgatóink pontos és megfelelő módon fejezhetik ki magukat, mind arab nyelven!

A mi célunk

Küldetésünk az, hogy támogassuk az arab nyelvtanulókat szakmai, személyes és tudományos fejlődésükben a különböző merülő és oktató tanfolyamokon keresztül. A diákok elvárásainak meghaladása rendkívüli szolgáltatások nyújtásával, az innováció révén történő tanítással és a jelenlegi, testre szabott tanítási stílusok alkalmazásával. Arra törekszünk, hogy az arab nyelvű programok legjobbjai legyenek a versenyképes árak fenntartása mellett.

Minden tanulónak, akár az 1.-es, akár az 5. szintben, ösztönözni kell, és várhatóan aktívan részt vesz az osztályban, ami elősegíti programunk hangsúlyozását a diák beszélési képességének fejlesztésére.

Tantervezés és értékelés

Tananyagunkat kétnyelvű, professzionális, arab származású arab szakembereink tervezték. Innovatív megközelítésük és folyamatos kutatásuk hozzájárul ahhoz, hogy az Al Baher vezető szerepet töltsön be a nyelvtanulás módszereinek és technológiájának fejlődésében. Mindig figyelik diákjaink szükségleteit, hogy garantáljuk a tanfolyamok magas színvonalú kiszállítását.

Tanulási útjuk kezdetén az Al Baher diákok egy elhelyező teszten ülnek, hogy meghatározzák az arab nyelvtudását, majd csatlakoznak egy olyan osztályhoz, ahol ugyanolyan szintű diákok folytatnak értékelést osztályoktatáson, házi feladatokon és rendszeres szinten tesztek.

Jelentéseket generálnak, amelyek részletes visszajelzést adnak az erősségekről és gyengeségekről, valamint az egyes hallgatók általános fejlődéséről.

Csapatunk

Az Al Baher arab nyelvoktató központ 14 főiskolai végzettségű személyiséggel rendelkezik, akik barátságos, udvarias, hatékony, időszerű és pontos szolgáltatást nyújtanak. A központ megbízható és szakmai színvonalait motivált, kétnyelvű, jól képzett arabul beszélő oktatóink tartják fenn, akik tíz év tapasztalattal rendelkeznek saját területükön. Lelkesek, barátságosak és legfontosabbak - mindegyiket a Felsőoktatási Minisztérium teljes mértékben tanúsítja és akkreditálja, hogy strukturált és átfogó osztályainkat fenntartsuk. Kiválasztásuk nagyfokú felülvizsgálattal történik, mivel kulcsfontosságúak az arab szórakoztatásához és hatékonyságához.

Az oktatók időben beadják a pályázók dokumentációját (pl. Teszt / interjú információ), amelyet megfelelő módon értesítenek a jelentkezőknek a tesztek és interjúk látogatására. Az oktatók a lehető leghamarabb eredményeket és érdemi visszajelzéseket adnak a pályázóknak szóló tesztekről és interjúkról, és továbbra is figyelemmel kísérik a kiválasztott módszereket, hatékonyságukat és eredményességüket.

Energia, szakértelmünk és szenvedélyünk az arab tanításában a célunk, hogy segítsünk a diákoknak sikerrel lenni egy globális közösségben, az Al Baher-ben van egy csapat olyan ember, aki üdvözöl és otthon érez. Kérdezze meg őket az akadémiai kérdésekről, a társadalmi tevékenységekről vagy a legjobb helyről, hogy jó kávét kapjon! Ott vannak az Ön számára, ők is elkísérhetik Önt az általunk szervezett számos társadalmi tevékenységben. Ők lesznek az útmutatók, ahogyan te és az új nemzetközi barátaid felfedezed.

Egyetem

Központunk (Abdoun), az egyik legmodernebb terület Ammanban, Jordániában található.

Található az Al Batoul Complex, egy új fényűző épületben, amely számos szép üzletet és sok más felszerelést tartalmaz, továbbá figyelemre méltó helyszínt kínál, amely könnyen összekapcsolja a diákokat különböző éttermekkel, sportklubokkal és parkokkal. Taj Mall, az Amman egyik legújabb bevásárlóközpontja. Az ötemeletes bevásárlóközpontban számos specialitásbolt, egy élelmiszerbolt (Cozmo), tucat éttermek és kávézók, valamint tágas mozik. Az Al Baher ideális elhelyezkedésének és a nyugodt kültéri életmódnak köszönhetően a hallgatók egyedülálló lehetőséget nyújtanak a tanuláshoz.

Az osztályokat kényelmes intézményi környezetben végzik, ahol a hallgatók élvezik a leckéket a központi légkondícionált osztályokban, kényelmes asztalokkal és székekkel ellátva, olyan módon, hogy a diákok szabadon léphessenek egymással. Minden osztályteremben egy nagyméretű, magas színvonalú képernyő található, amelynek célja, hogy hallgatóinkat a külvilággal összekapcsolja, és hogy megkapja a kiváltságokat az oktatók legújabb oktatási módszereihez az audio / video taneszközök segítségével. A diákok élvezhetik a vezeték nélküli, wifi internetes hálózat és a terminálok ingyenes használatát, akiknek meghívást kapnak arra, hogy pihenjenek, tanulmányozzák vagy elvégezzék a házi feladatot a számukra elérhető számítógépekhez mellékelt tanulmányi szalonban.

Helyszínek

Amman

Address
Al Masarrah street 5 ,Zahran, Amman , Jordan
Amman, Ammán kormányzóság, Jordánia