China Study Abroad

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanulmány Kínában a CSA-val

China Study Abroad egy átfogó, megfizethető, szolgáltatásorientált vállalat, amely kínai egyetemeken nyelvtanfolyamokat kínál Kínában. Büszkék vagyunk arra, hogy megtartjuk költségeinket annak érdekében, hogy a Kínában folytatott tanulmányokat a lehető legtöbb ember számára nyitva tartsuk Kínában. Ugyanakkor biztosítja a szükséges támogatást a külföldön tanulásra Kínában.

China Study Abroad könnyű hozzáférést biztosít a nyelvtanfolyamokhoz, a felsőoktatáshoz és a lehetőségekhez Kínában az alábbiak szerint:

  1. Ingyenes tanácsok és információk bármely kínai egyetemi programról
  2. Segítenek Kínába vinni, beleértve az általános tanácsadást és a vízumokkal kapcsolatos segítséget
  3. Segíts, hogy bejusson, amikor megérkezel
  4. Segítségével maximalizálhatja az idejét Kínában, így teljes mértékben kihasználhatja a tapasztalatokat

Hogyan csináljuk ezt?

Ingyenes tanácsok - Kérdezzen bennünket városokról, egyetemekről, tanfolyamokról, kínai életről. Adunk neked minden szükséges információt. Ingyen.

Hozzáférés Kínába - Ha segítségre van szüksége a papírmunkával, hogy elérje a kívánt programot, segítünk. Ez magában foglalja az alkalmazás kitöltését, a szükséges beiskolázási / vízumdokumentumok gyűjtését az egyetemről, küldje vissza nekik, és segítsen megkapni a vízumát (egyes országokban). Mindezt 150 dollárért teszik meg, amely magában foglalja az egyetemre jelentkezõ díjat és az okmányok postaköltségét!

Légy nyugodtan - Határozottan hisszük, hogy minél gyorsabban telepedsz, annál többet kapsz a kínai tapasztalatodból. Néhány országtól eltérően Kína egy kicsit hozzászokik hozzá, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Keleten Kínában egyedül jön egy kaland, de akár hónapok is eltarthatnak, hogy mindent ki tudjanak mutatni. Segítenénk gyorsítani ezt a folyamatot, ami azt jelenti, hogy többet kap majd az Ön tapasztalatából. Testreszabható programtervezőnk minden nagyon egyszerű. Feliratkozol a kívánt dolgokra, semmi mást, nem többet, sem kevesebbet. Ez lehet olyan kevés, mint a reptéri pickup, vagy magában foglalja a szállás, vagy egy privát nyelvtanár, vagy a 24/7 CSA Assistance csomag .

Maximalizálja idejét Kínában - Ezt úgy teszünk, hogy felajánljuk néhány extra dolgot az oldalán, amely valóban hozzá fog járulni az Ön tapasztalataihoz. Önkéntesség, interning, utazás vagy tanítás, rengeteg választási lehetőség áll rendelkezésére. Nem csak szórakoztatóak és kihívásokkal teliek, hanem jelentősen hozzá fognak adni az Önéletrajzához. Ezeket a fajta extra lehetőségeket nehéz megszervezni, és amíg elfoglalt, a hétvégek repülnek. Nem tudjuk hangsúlyozni, mennyire fontos ezek az extra lehetőségek az Ön idejében Kínában.

Készen áll a kínai kalandra? Adjon nekünk egy hívást, Skype-ot ( info-chinastudyabroad ) vagy küldjön egy e-mailt az info@chinastudyabroad.org címre, és együtt tervezzük a tökéletes utazást Kínába!

A tíz legfontosabb ok a kínai tanulásra:

1. A nyelv nyilvánvalóan!

Semmi sem olyan hatékony, mint egy olyan ország nyelvének tanulása, ahonnan származik - különösen, ha ebben az országban több mint egymilliárd ember él! Franciaországba menne, hogy megtanuljon franciául, Olaszországot megtanulni az olaszul, Japánban, hogy megtanuljon japánul ... így a kínai nyelvtanulás természetes választás. Kínában tanulva használhatja azt, amit azonnal megtanul az óráiból és a saját egyéni tanításából; éttermet rendelni egy étteremben, elbánni egy helyi piacon, beszélgetni a taxisokkal, és még új barátokat is létrehozni. Végtére is, ha a világ népességének több mint egyötöde beszél valamilyen kínai nyelvet, valószínűleg előbb vagy utóbb találkozni fog velük egyet!

2. A történelem.

Egy olyan népes ország, mint Kína, nem volt olyan nagy éjszakánként - sokáig tartott. Az írásos kínai történelem legkorábbi példái a Kr.e. 1600-ban nyúlnak vissza, bár a történetek 4200 évvel ezelőtti eseményekre vonatkoznak! Azóta Kína átesett a háború és a béke, a szegénység és a jólét, az invázió és a lázadás, az egyesítés és a polgári küzdelem, a birodalom és a hadviselő államok terjeszkedésének és összehúzódásának. Még a külföldi behatolók, mint a mongolok és a Manchus császári dinnyei is tiszteletben tartották hódított földjük hosszú történelmét - mindketten magukhoz ragadtak a kínai kultúrába, és nem saját népüket. Miközben Kínában tanítod a Mandarinot, akkor is beleveszed magadat ebbe a gazdag és lenyűgöző történelembe, amely soha nem fogja megragadni a látogatókat.

3. Az élelmiszer.

Mielőtt Kínába tanulna, valószínűleg sok hazai ételt vett fel a hazájában, de sokkal több a kínai konyha, mint az édes sertésbabák és a Tso tábornok csirke! Tény, hogy Kínában olyan széles ízek és ízek vannak, hogy elég nehéz meghatározni a "kínai" étel egyedülálló stílusát. Az édes és tanggyi kantoni ételektől Guangdongig, a szecsuáni konyha zavaró fűszerességéig és a bambusz gőzösök sokaságától a klasszikus Pekingi sült kacsa eleganciájáig a felfedezéséhez valami örömet kell találnia!

4. A kultúra.

Amint el lehet képzelni, egy 4000 éves civilizáció kifejlesztett egy nagyon gazdag kultúrát, hogy leírja néhány szót ... de próbáljuk meg: a konfucianizmus, a taoizmus és a buddhizmus. Mandarin és kantoni. Kung fu és tai chi. Shaolin szerzetesek és buddhista templomok. Jet Li és Jackie Chan. Gong Li és Zhang Ziyi. Chen Kaige és Zhang Yimou. Tigris, rejtett sárkány. Búcsúzik az én konkávom. A háború művészete, a Sun Tzu. Feng Shui. Yin és Yang. A holdnaptár. Kínai újév és tavaszi fesztivál. A Sárkányhajó Fesztivál. Közép-Őszi Fesztivál és mooncakes. A kínai állatöv. A sárkány és a főnix. Porcelán és kalligráfia. Ming vázák, jade dísztárgyak és selyemruhák. Terrakotta harcosok és buddhista szobrok. Kínai opera. Zithers, ördögök, dobok és gongok ... csak néhányat említsünk.

5. Az emberek.

Ha korábban ismerkedtél kínaiakkal, akkor valószínű, hogy találkoztál valakivel a Han kínai etnikai csoporttal. Több mint 1,2 milliárd ember Kínában, Tajvanon és Hongkongban, valamint világszerte több mint 40 millióval rendelkező diaszpórával, a han-kínaiak a világ legnagyobb etnikai csoportjai. Kínai lakossága azonban 55 más különálló etnikai kisebbséget is tartalmaz, a Qing dinasztia Manchus-tól a selyemút hui népéig, a közép-ázsiai ujguroktól a dzsingisz kán mongol leszármazottaihoz, amelyek mindegyike saját történelemmel és kultúrával rendelkezik . Tanuljon kínaiat Kínában, és sokszor találkozhat velük.

6. A föld.

Mivel a világ harmadik legnagyobb országa méret szerint van, nincs hiány a helyek meglátogatásához és a dolgok megtekintéséhez, amíg élsz és tanulsz Kínában. A sivatagi dűnéktől és gyepektől északra a déli szubtrópusi éghajlatig, az ország mesésen fogja meg. Nézze meg a Yunnan tartomány látszólag soha véget nem érő hegyeit és látványait, tapasztalja meg Guilin és Yangshuo szürreális mészkőképződéseit, vagy képzelje magát harcosként a Dzsingisz kán hadseregében, amikor lovagol a Belső-Mongóliai sztyeppeken. Kövesse a folyó kereskedelmének élővilágát a Chang Jiang-en (a Jangce folyón), mivel Kína több mint 6000 kilométerre osztja északra és délre Kínát. Mindez lehetséges, még nem említettük még a pandákat!

7. A városok.

A legtöbb ember csak Pekinget vagy Sanghyt nevezheti a kínai városokról, de valójában több mint 160 olyan város található Kínában, ahol több mint 1 millió lakosa van. A regionális különbségek az éghajlat, a fizikai környezet, a konyha, és még a beszélt dialektus, nem csoda, hogy még a kínai emberek nehezen kezelni a dolgokat. Miközben megtanulod a kínai nyelvet, kiválaszthatja Pekingét a császári lenyűgöző világban, vagy Lijiang képeslap látványához közel élvezheti Sanghaj nyüzsgését, vagy lazíthat a Qingdao partján. Alternatív megoldásként, ha a tényleges hidegrázás inkább a stílusod, látogasson el Harbinba januárban a jég szoborfesztiválra, ahol egész épületeket látni jégből! Kínában tanulva minden esélyed lesz a nagyvárosokon túl és megtapasztalhatja mindazt, amit az ország kínál.

8. A gazdaság.

Van-e valami igazán el kell mondani a kínai gazdaságról? Ez a világ második legnagyobb a világon, miután az USA után az elmúlt 30 évben évente mintegy 10% -kal nőtt. Mégis, az éves egy főre eső GDP kevesebb, mint 4000 dollár, még mindig sok a hely javítása. És milyen másik ország büszkélkedhet arról, hogy olyan területen él, mint Kína? A mezőgazdaság és a feldolgozóipar hagyományos iparágai mellett az ország világszerte vezető szerepet tölt be olyan területeken, mint a bányászat, a napelemek, a nagysebességű vonatok és a távközlés. Kína még a világ legnagyobb autópiacává vált, és először megelőzte az USA-t 2009-ben.

9. Az iskolák.

Függetlenül attól, hogy rövid távú kínai nyelvkurzust keres, vagy egy képzési programot igényel, van egy kínai intézmény, amely megfelel az Ön igényeinek. Csináld a nyelvóráidat a pekingi mandarinakadémián. Töltsön el nyáron tanuló Mandarinot a tengerparton a Qingdao-i Ocean Egyetemen. Vegyél egy órát a pekingi Nyelvi és Kulturális Egyetemen, amely az ország legjobb iskolája a kínai tanárok számára. Kihívjon magának egy olyan intézményben, mint a Pekingi Egyetem vagy a Tsinghua Egyetem, mindkettő a QS World University Rankings és a Times Higher Education World Egyetem rangsorában a világ 60 legjobb rangsorában. Bármit is keresel, megtalálhatja itt.

10. A jövő.

Összekapcsolt és globalizált világunkban Kína Kína továbbra is az életünk részét képezi, akár tetszik, akár nem, ezért miért ne vegyünk részt? A lehetőségek itt végtelenek, a lehetőségek korlátlanok. Kínába menni nemcsak a kínai nyelvtanulás legjobb módja, hanem egy csodálatos lehetőség új barátok megismerésére és új kapcsolatok kialakítására. Még ha nem is tervezi, hogy hosszú távon itt marad, a kínai nyelvtanulás tapasztalata érdemes lesz legalább az önéletrajzát vagy önéletrajzát feltenni. Míg a világ többi része a gazdasági és társadalmi megrángásokban szenved, a Közel-Királyság versenyez előre, építi a jövőt: Kínát tanulni Kínában és építeni a jövőjét

Lépjen kapcsolatba velünk

Szeretne többet tudni az egyik külföldi tanulmányi programunkról Kínában? A CSA professzionális és tapasztalt nemzetközi személyzete törekszik megbízható és hatékony tájékoztatásra és tanácsadásra.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden irodában elérhető e-mail címen az info@chinastudyabroad.org címen

Vagy a Skype-on az irodában - chinastudyabroad

Helyszínek

Peking

Beijing

London

London

Buenavista

Mexico City

Shanghai

Shanghai

Sydney

Sydney

Velence

Venice

Madrid

Madrid

San Francisco

San Francisco

Toronto

Toronto