Donghua University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bevezetés

Található Shanghai, Donghua Egyetem áll a Yan'an Road Campus a belvárosban és a Songjiang Campus a történelmi bölcsője a város. A történelem Donghua Egyetem vezethető vissza, hogy a létesítmény Nantong College 1912-ben Zhang Jian, a híres gyáros a Qing dinasztia. 1951-ben, Kelet-Kína Institute of Textile Science & Technology-ben alakult; 1985-ben, a neve megváltozott Kína Textil University; 1999-ben ismét változott a Donghua Egyetem. Donghua Egyetem jóváhagyták az állami-kulcs egyetem 1960-ban, és ez az egyik a 75 egyetem, hogy közvetlenül az Oktatási Minisztérium Kína. 26. a doktori fokozat, 53 mester szakok és 52 egyetemi programok állnak rendelkezésre a nemzetközi diákoknak. Több mint 2700 kar és több mint 30.000 beiratkozott diákok.

A vezető tudományágak Donghua Egyetem textil, divat, anyagok és Kereskedelmi stb Textil Science & Engineering, az állami-kulcs fegyelem, soraiban 1. az értékelése Első szintű Fegyelmi által meghirdetett Kína Tudományos fokozatok és Graduate Education Development Center (CDGDC). 2005 óta, a több kutatási papír kivett SCI, EI és ISTP is túlerőben voltak az összesen 9 más hasonló intézmények világszerte híres textil. Emellett számos kutatási eredményeket találtak alkalmazások területén a légi és űrhajózási, katonai, építőipar, a környezetvédelem, az új anyagok, stb, külön is hozzájárult a kínai Élőerős tér projektek, mint például a Sencsou V, VI és Sencsou Sencsou VII.

Donghua University értékek nemzetközi együttműködést és a cseréket. Ez létrehozott együttműködés több mint 100 neves egyetemek, kutatóközpontok és vállalatok a világ minden tájáról. 1995 óta, sikeresen adott otthont a Nemzetközi Fashion Forum alatt a Shanghai International Fashion Kulturális Fesztivál. Eltekintve a 83th Világ Textil Konferencia Donghua Egyetem tartott számos nagy nemzetközi tudományos konferenciákon elhangzott, mint például a Nemzetközi Tudományos Fórum PhD diákok Textile Science & Engineering, a 25. International Data Engineering Conference, 2009 American Society Fiber Konferencia és a Nemzetközi Konferencia Environmental Science & Technology, stb

Már 1954-ben, Donghua Egyetem megkezdte elfogadni a nemzetközi diákok, akik között voltak az első csoport a külföldi hallgatók beiratkozott a kínai egyetemeken. Azt kijelölt Shanghai Önkormányzat elfogadja a nemzetközi hallgatók Shanghai kormány ösztöndíj. 2002-ben International Cultural Exchange iskola jött létre, hogy teljes felelősséget a toborzás, termesztése és kezelése a nemzetközi hallgatók. Ezt követően, a nemzetközi diákok az oktatás fejlődött ugrásszerűen, és több éve, hogy annak mértéke növekedési rangsorban legjobb között a felsőoktatási intézmények az ország egész területén. 2013-ban, 4562 nemzetközi diákok 140 országban tanult Donghua Egyetem. Ez a lakosság soraiban 5. Sanghajban és No.11 Kínában.

Helyszínek

Shanghai

Address
1882 Yan'an Road West
Shanghai Shanghai, Shanghai, Kína