EasyMandarin

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mintegy EasyMandarin Kínai Iskola

Hogyan kezdtük és a sikerünk titka

Még mindig emlékszem a legelső lecke adott EasyMandarin a 2006 nyarán. Ez volt egy kis csoportja a kezdők, akik összegyűltek a kis társalgójában School társalapítója Y jelentése Weintraub Shanghai lakás.

Abban az időben, a terv az volt, egyszerű - megteremtse a fajta kínai nyelviskola szeretnénk részt venni, és nem lenne olyan nagy, hogy másokat is bizonyos, hogy csatlakozzon hozzánk. Milyen nehéz lehet ez?

Az első diákok is egy német mérnök diplomával Mauritius és egy brazil táncosnő, aki azt állította, hogy a testvére focista Ronaldinho (akkoriban Brazíliában és Barcelona leghíresebb lejátszó). Ez később kiderült, hogy nem igaz, de ez volt a nagy történetet elmondani a barátok!

A szórakozás és izgalom azok első órák mind az új oktatási legkorábbi diákok van valami, amit soha nem felejtek el, és még mindig vezet az út futunk EasyMandarin ma.

2006 óta lettünk egy campus tizennégy modern tantermek egy teljesen fantasztikus helyen (mi néznek Jing An templom a tizenötödik emeleten, bizonyos fesztivál nap, akkor hullám „hello”, hogy a szerzetesek a harangtorony) és váltak az egyik sanghaji legnagyobb és legsikeresebb kínai nyelvű iskolákban.

Nem tudtuk, hogy 2006-ban, hogy EasyMandarin nőne olyan gyorsan. De megosztása az öröm és jutalom a tanulás kínai a több ezer diák már megismertem az elmúlt években bámulatos volt, és van valami, amit soha nem fárad el.

Belül és kívül az osztályban, szeretjük minden diákunk (akkor is, ha küld nekünk szöveges üzeneteket 03:00 kér segítséget!), És hinni fog messzire, hogy megbizonyosodjon arról, hogy boldogok.

Az oka, sikerünk egyszerű - törődünk a diákok a lehető legjobb élményt az élet és a tanulás kínai Kínában.

EasyMandarin Timeline

2006 - április:

Liann fut a cég, amely a kulturális csere események és irodai szolgáltatások külföldiek Sanghajban. Y jelentése érkezik Sanghajban, miután kilépett az állását MTV New Yorkban.

2006 - június:

Liann és Y jelentése találkozik véletlenül az épületben, ahol Y jelentése él és dolgozik Liann. Az ötlet EasyMandarin kezd valósággá vált.

2006 - Július:

EasyMandarin hivatalosan megnyitja osztályok tartott az első emeleten Y jelentése Shanghai duplex lakás. A diákok gyorsan indul regisztrálni.

2007:

EM költözik új helyre a 1851 Xinzha Road 3 tantermek, a 7. emeleten; Alapítva együttműködve a svéd hallgató segélyszervezet, CSN

2008:

EM bővül 8 tantermes hozzáadásával 5 osztálytermekben a 8. emeleti ugyanabban az épületben.

2010:

EM eléri az 1000 beiskolázási.

2011:

Iskola költözik új helyre néző Jing'an Temple - bővül a 14 modern tantermek.

2012:

Létre partnerségek American Chamber of Commerce, német kereskedelmi kamara, Dán Kereskedelmi Kamara

2013:

Létre partnerségek B-Kínai Iskola Japán és a kínai Iskola Nederland Hollandiában; Partners Dragon Adventures.

2014-ben:

EM felülmúlja 2500 beiskolázási. Partners svájci kereskedelmi kamara

2015:

EM alakul kínai igény forrás WeChat - több mint ezer követője az év végére. Alapítva partnerség non-profit közösségi oldal, ShanghaiMamas. Kiemelt japán Global News Channel, NHK World.

Helyszínek

Shanghai

Address
Jing’an Centre (Main Campus)
United World Plaza, 172 Yuyuan Rd, Bldg A, 15th Floor, Room 1501

200000 Shanghai, Shanghai, Kína

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: