Hivatalos Leírás

Filozófiánk Bővebben filozófiánk és elkötelezettség a diákok, diplomások és a fiatal szakemberek a világ minden tájáról.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Kínai

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Hutong School

A 10 éves tapasztalattal, amelyek fiatal tehetség a profi kínai székhelyű vállalat, a több nyelven beszélő csapatunk elkötelezett kínál Önnek a legjobb nemzetközi gyakorl ... [+]

A Gyakornoki Program Kína - Peking, Sanghaj és Chengdu

A 10 éves tapasztalattal, amelyek fiatal tehetség a profi kínai székhelyű vállalat, a több nyelven beszélő csapatunk elkötelezett kínál Önnek a legjobb nemzetközi gyakornoki lehetőséget Pekingben, Sanghajban vagy Chengdu.

Intern Pekingben, Sanghajban vagy Chengdu

Részt venni a Gyakornoki Program Kínában sem Pekingben, Sanghajban vagy Chengdu, a választás az Ön számára! Egész évben alkalmazások, programok Kezdjük az elején minden hónapban.

Top-besorolású gyakorlat széles hálózata nemzetközi cégek különböző ágazatokban

Gondoskodunk róla, a szakmai gyakorlat megfelel az Ön igényeinek és kívánságainak.... [-]

Kína Beijing Shanghai
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 - 6 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Hutong School

A Hutong Iskola, minden tanulónak egy-egy szinten értékelés és vizsgálati tervet. A tanárok nemcsak kitűnnek tanulmányi eredmények ... [+]

A Hutong Iskola, minden tanulónak egy-egy szinten értékelés és vizsgálati tervet. A tanárok nemcsak kitűnnek tanulmányi eredmények, hanem az interperszonális készségek és odaadással a tanítás mandarin kínai nyelven.

Mivel a személyre szabott oktatás a kulcsa a gyors és hatékony eredményeket, úgy véljük, a kis csoportokban a tanulmány a mandarin kínai, átlagosan 4 vagy 5 diák egy osztályban. Egyéni órák is rendelkezésre állnak.

Továbbá, innovatív tanítási módszer, speciálisan a nyugati diákok, elválasztja beszélt mandarin és karakterfelismerés, amely bizonyítottan, hogy előre a lépést a nyelvtanulás.

Szállás Megosztott Apartmanok (opcionális) ... [-]
Kína Beijing Shanghai
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
2 - 36 hetek
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

Chinese is Easy - Episode 1: Tones

Chinese is Easy - Episode 2: Grammar

A China Adventure of a Lifetime by Hutong School