MY Chinese Study

Bevezetés

Hivatalos Leírás

MYChineseStudy az egyik legjobb magán kínai nyelvű intézetek pekingi Népi Kína, jelenleg is mandarin oktatási programok és a kulturális tevékenységek tudósok világszerte. Akár célja, hogy megismerjék és elsajátítsák a kínai nyelvi rendszer, fedezze fel Kína a nyári kurzus, fedezze tippek a kínai szövegértési készség, vagy merüljön el a nagy társadalmi, MY kínai tanulmány köszöntik és találkozunk legalább félúton haladja meg a személyes fejlődés vágyak és igények.

2013-ban kezdődő, MY kínai Tanulmányi és ChinaMate Mandarin Club kovácsolt egy átfogó stratégiai partnerség. Bemutatjuk ChinaMate Mandarin szóbeli anyag mellett legújabb szabadalom "hipnotikus és ébredés" megközelítés a kínai tanítás. A tanárképzés és Multi-media, kettős osztályok "oktatási modell, alaposan felülmúlja a hagyományos oktatási formában, és segít a nem őshonos kínai nyelvészek folyékonyan beszél kínaiul a leggyorsabb 3 hónapon belül.

Ahhoz, hogy jobban illeszkedjen a tanulási stílus, mind a magánórák és csoportos foglalkozás áll rendelkezésre. Specialized tanfolyamok túlélés kínai, HSK, és az üzleti kínai Önnek mélyreható betekintést a kínai bölcsesség, szokások, kultúra, történelem és a modern üzleti gyakorlat. Összefogás a gyakori kulturális tevékenységek, társadalmi rendezvények, kirándulások és a külső és Pekingben, bővül az érzékeket, kapcsolatok, és horizontok Kínában.

Te és én kínai tanulmány kezdődik utunk a kínai megvilágosodás a pillanatban, amikor a lábát az ország fővárosa.

MYChineseStudy első kínai nyelvű iskola központjában található Sanlitun SOHO, a terület híres élénk nemzetközi hangulat mellett Sanlitun bar street, DeYun Ő Yashow ruházati piacon, és követségi negyedében. Ez az a hely, hogy megtapasztalják a modern kínai életmód, és kényelmesen egyensúly képzés és szabadidő az izgalomtól! Most a kínai Study tanít Pekingben CBD, Anzhen híd és Shangdi Information Technology Industry Base. Kínai tanulók választhatnak osztály hely a helyzetének megfelelő.

MY kínai tanulmány kínál teljes körű, a kezdőtől a szakértő, az oktatási szolgáltatások, amelyek magukban foglalják a kínai nyelvtanfolyamok, online kínai tanulmány, kulturális tevékenységek, tanulmányutak és nyári kurzusok. Azt is megkönnyítik az időben Kínában azzal, hogy vízum kiterjesztéseket, lakossági szolgáltatás, szakmai gyakorlatok, szállás, reptéri pick-up, és hogy fokozza a tanulmányok és az élet Kínában. MY kínai tanulmány, készen arra, hogy kiterjessze az iránymutatást, társaságot, és segít, várja Önt a család tovább növekszik.

Csökkentse a stresszt, kulturális sokk, és miscommunications Kínában most. Nézzük azonnal kezdődik, és sikerül az oktatási utazás építeni valódi kínai karizmája, karakter, és a csatlakozások helyes kommunikációt. "Nyelvek Open Your World", lenyűgözően több lehetőséget teremteni a Népköztársaság Kína MYChineseStudy, 麦芽 汉语.

Helyszínek

Peking

Address
Rm.3-323, 3/F, Retail Building No.3,
Sanlitun SOHO, 8 Gongtibeilu,
Chaoyang District

100027 Peking, Peking, Kína