Read the Official Description

Mint a diákok ma, ezek az emberek nagy kalandorok, és megmutatta nagy bátorság, alázat és tisztelet, amit ők itt található. Ricci talált egy különösen szoros barátság Xu Guanqi (徐光启), aki megtanította neki a kínai életforma. Az viszont, Ricci megosztotta tudását a Nyugat.

Érjük küldetésünk TBC szakmai és elkötelezett munkatársak.

Szóval, hogy van egy kezdő, vagy egy régi kínai viszont a tapasztalatok TBC biztosít fog változni, és kihívást jelent a ahogy gondol Kína és viszont, megváltoztatja az életét.

Programs taught in:
Angol
Kínai

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

The Beijing Center for Chinese Studies

Ha keres egy TRUE merítés Kínában, a pekingi Center (TBC) is a cél! Állj ki a tömegből, ahogy elvezeti Önt végig egy 2 hetes kirándulás a déli tartományban Yunnan vagy a ... [+]

Ha keres egy TRUE merítés Kínában, a pekingi Center (TBC) lesz a cél!

Állj ki a tömegből, ahogy elvezeti Önt végig egy 2 hetes kirándulás a déli tartományban Yunnan vagy a Selyemút kereskedelmi útvonal Nyugat-Kínában. Hívja Peking az új haza, ahogy és a diákok a világ minden tájáról vannak elhelyezve az egyetem Közgazdaságtudományi egyetemen, ahol a központ is található. Lehet élni egy kínai szobatársam, és elérheti személyes nyelvet oktató, amikor csak akarja, hogy fokozza a beszédkészségét.

Karunk származik Peking top intézetek és számos nemzetközileg elismert tudósok és kutatók jegyezni. Vedd tudomásul veszi, és tekintse meg őket a mi privát könyvtárban, hogy a házak egyik legnagyobb könyv- Kínáról, a kínai (angolul persze!).... [-]

Kína Beijing
January 2020
Nappali
1 - 2 félév
Campus
Bővebben magyarul

Day in the Life of a TBCer

What it is like to live in Beijing

Silk Road Excursion

Yunnan Excursion

Internship Spotlight

Address
4th Floor Ningyuan Bldg of UIBE No. 10 Huixin East Street Chaoyang District Beijing,
100029 Beijing, Beijing, Kína
Honlap
Telefonszám
0086 10 8415 8816