Hivatalos Leírás

Mint a diákok ma, ezek az emberek nagy kalandorok, és megmutatta nagy bátorság, alázat és tisztelet, amit ők itt található. Ricci talált egy különösen szoros barátság Xu Guanqi (徐光启), aki megtanította neki a kínai életforma. Az viszont, Ricci megosztotta tudását a Nyugat.

Érjük küldetésünk TBC szakmai és elkötelezett munkatársak.

Szóval, hogy van egy kezdő, vagy egy régi kínai viszont a tapasztalatok TBC biztosít fog változni, és kihívást jelent a ahogy gondol Kína és viszont, megváltoztatja az életét.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Kínai

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

The Beijing Center for Chinese Studies

Ha keres egy TRUE merítés Kínában, a pekingi Center (TBC) is a cél! Állj ki a tömegből, ahogy elvezeti Önt végig egy 2 hetes kirándulás a déli tartományban Yunnan vagy a ... [+]

Ha keres egy TRUE merítés Kínában, a pekingi Center (TBC) lesz a cél!

Állj ki a tömegből, ahogy elvezeti Önt végig egy 2 hetes kirándulás a déli tartományban Yunnan vagy a Selyemút kereskedelmi útvonal Nyugat-Kínában. Hívja Peking az új haza, ahogy és a diákok a világ minden tájáról vannak elhelyezve az egyetem Közgazdaságtudományi egyetemen, ahol a központ is található. Lehet élni egy kínai szobatársam, és elérheti személyes nyelvet oktató, amikor csak akarja, hogy fokozza a beszédkészségét.

Karunk származik Peking top intézetek és számos nemzetközileg elismert tudósok és kutatók jegyezni. Vedd tudomásul veszi, és tekintse meg őket a mi privát könyvtárban, hogy a házak egyik legnagyobb könyv- Kínáról, a kínai (angolul persze!).... [-]

Kína Beijing
Január 2020
Angol,Kínai
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul