Hivatalos Leírás

Tianjin International Chinese College (TICC) egy kínai nyelvű intézmény, amelyet a Tianjin Városi Oktatási Bizottsága akkreditált. A kollégium kínai nyelvű programokat kínál, és tanulmányi vízumot (X1 / X2) bocsát a diákok világszerte.

Főiskolánk jelenleg két egyetemen rendelkezik, amelyek több mint tízezer négyzetméteres területet foglalnak el tökéletes létesítményekkel, mint például a kínai kultúra kiállítótermek, a többfunkciós tanterem, a művészeti tanterem és így tovább. Az akadémiai kurzusok mellett a TICC felkéri a művészeket, hogy tanítanak a kínai kultúráknak, mint például a kínai zene, a Kongfu, a pekingi opera, a kínai kalligráfia, a papírvágás és a Guqin. A diákok egyszerre tanulhatják meg a kínai nyelvet és a hagyományos kultúrát.

A TICC nagy erőfeszítéseket tesz a tapasztalatok oktatói csapatának létrehozásában. Tanárainkat a Hanban tanúsítja. Tanáraink többsége mesterfokozattal rendelkezik, vagy magasabb. A pedagógusaink 80% -a tanári tapasztalatot szerzett a tengerentúlon, míg 87% -uk együttesen írt tankönyveket, például az "Új Mandarin Sorozat Tankönyvét".

Az elmúlt öt évben több mint 30 országból közel 10 000 diákot tanítottunk, mint például Amerika, Oroszország, Kanada, Olaszország, Egyesült Királyság, Korea, Thaiföld, Vietnam, Kambodzsa és még sok más.

Cím: 116 Ya'an utca Nankai kerület, Tianjin
Tel. (86) 22-27623035
E-mail: admissions@ticc.net.cn

Program oktatási nyelve:
Angol
Kínai

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Tianjin International Chinese College

A kínai nyelvű program olyan diákok számára készült, akik hajlandóak kínaiul tanulni. Amikor a diákok először csatlakoznak a programhoz, azokat az elhelyezés teszt eredmé ... [+]

A kínai nyelvű program olyan diákok számára készült, akik hajlandóak kínaiul tanulni. Amikor a diákok először csatlakoznak a programhoz, azokat az elhelyezés teszt eredménye alapján különböző osztályokra helyezik. A program befejezésekor a tanulók nagymértékben javítják kínai nyelvtudásukat, kihasználják a kínai nyelveket a napi kommunikációban, és nagyszerű alapot nyújtanak a szakértői tesztekhez, mint például Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) és Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).

A diplomások azt is választhatják, hogy alkalmazni a kínai egyetemek további tanulmányok. Az elmúlt években a diplomásokat elismert kínai egyetemek és szakiskolák elismerték a folyékony kínai és a HSK és a HKC kiváló minősége miatt.... [-]

Kína Nankai
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Address
116 Ya’an Street Nankai District
300000 Nankai, Tianjin, Kína
Honlap
Telefonszám
+86 22-27623035