Hivatalos Leírás

A Wanderlust Exchangeről

A Wanderlust Exchange 2014-ben alakult, olyan lehetőségekkel, amelyek integrálják az oktatási utazást, az önkéntességet, a mandarinoktatást, a gyermekgondozást és az angol nyelvtudást a tengerentúli fiatalok számára. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megtapasztalhassuk Kínát autentikus érintéssel a kínai fogadó családok mellett.

Az angol "wanderlust" jelszó már egészen a középkori németektől származik. A Wanderlust az önfejlődés intenzív ösztönzését tükrözi az ismeretlen, az előre nem látott kihívásokkal való szembenézés, az ismeretlen kultúrák, életmódok és viselkedések megismerése révén.

A hallgatóknak minőségi autentikus kulturális élményeket nyújtanak, azzal a céllal, hogy áthidalja a kultúra megosztottságát, hogy segítse a résztvevőket az öntudatosság és a kultúrák közötti kompetenciák fejlesztésében, hogy a világ aktív résztvevőivé váljanak.

Hisszük, hogy egy másik kultúrát megismerni a kényelmes zónájával, amely egy széles körű elképzelést, engedékenységet, rugalmasságot és jobb megértést biztosít számunkra az egyének számára.

Küldetésünk

A könyvben

1. I-es típusú civilizáció: Minden bolygóerő az irányításuk alatt van.

2. II. Típusú civilizáció: azok, amelyek képesek a nap teljes erejét kihasználni.

3. III. Típusú civilizáció: azok, amelyek képesek kihasználni az egész galaxis erejét. Szabadon járnak a galaxis térsávjaiban.

Arról beszélt, hogy saját civilizációnk a 0-as típusú civilizációnak felel meg. Csak a nap energiájának apró hányadát alkalmazzuk, amely a bolygónkra esik. De már látjuk az I. típusú civilizáció kezdetét a Földön: az internet az egész bolygót összeköti; az Európai Unió felemelkedése; Az angol az első számú második nyelv a Földön; A helyi kultúrák és szokások továbbra is a Föld több ezer fajtájában fognak boldogulni, de bolygóműveletek fognak uralkodni az emberek mozaikjaiban.

A legveszélyesebb átmenet lehet egy 0-as típusú és 1-es típusú civilizáció. A 0-as típusú civilizáció még mindig felbomlik a szektariánizmus, a fundamentalizmus és a rasszizmus, amely jellemezte a felemelkedését.

Ezzel az interkulturális tapasztalattal reméljük, hogy a világ és a magatok között jobban megértik, jobb engedékenységgel, megértéssel és elismeréssel, szélesebb értelemben, szemmel és szívvel.

 • Célunk, hogy segítsük a résztvevőket az önismeret és a kultúrák közötti kompetenciák fejlesztésében, hogy a világ aktív résztvevőivé váljanak
 • Célunk, hogy segítsük a résztvevőket a mandarin nyelvtudás megszerzésében e nyelvtanulás és merülési tapasztalatok révén.
 • Célunk, hogy segítsük a fiatalabb generációt (a befogadó gyermekeket) a horizonton keresztül, mind nyelvi, mind kulturálisan.
 • Célunk, hogy felajánljuk a fogadó szüleinknek a lehetőséget, hogy megismerjék egy idegen kultúrát, és elősegítsék a résztvevők örök barátságát.
 • Célunk a kulturális megosztottság áthidalása ezen a hiteles kultúracsereprogramon keresztül, amely megteremti a megértést, ami létfontosságú ahhoz, hogy a világ jobb élethelyet biztosítson.

Az értékeink

 • becsületesség
 • kreativitás
 • Hála
 • Kíváncsiság
 • móka

Miért a Wanderlust Exchange?

 • FIGYELMEZTETünk arról, hogy nagyszerű élményben vagyunk Kínában való tartózkodása alatt, ezért diszkréten megnézzük a vendéglátó családokat
 • Érkezéskor érdemes tájékozódni
 • Számos kulturális tevékenységet folytatunk a kínai kultúra további feltárására
 • Szeretnénk látni, hogy ilyen tapasztalatokon keresztül nősz
 • Szeretjük, hogy az idegenvezetés az egész életen át tartó kaland Kínában
 • Itt vagyunk, hogy "ápoljunk a gondjaidról
Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Wanderlust Exchange China

A Mogao-barlangok legismertebbek a kínai buddhizmus barlangokról, és a Longmen-barlangokkal és a Yungang-barlangokkal együtt egyike a három híres kínai ókori buddhista sz ... [+]

Áttekintés

A Mogao-barlangok legismertebbek a kínai buddhizmus barlangokról, és a Longmen-barlangokkal és a Yungang-barlangokkal együtt egyike a három híres kínai ókori buddhista szobrászatnak. Mint Kína egyik világörökségi helyszíne, a barlangok tartalmazzák a buddhista művészet egyik legszebb példáját, amely 1000 évig terjed. Mint önkéntes a Mogao-barlangokban, megismerkedhet a Mogao-barlangok történelmével, és bemutatja azokat a világi látogatóknak.

A projekt elhelyezkedése: Dunhuang, Kína

A kezdési időpont: 2019. május / május 2020

A projekt hossza: 5 hét

Érkezési repülőtér: Shanghai Pudong Airport

Programdíj: 600 USD... [-]

Kína Shanghai
May 2019
5 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Wanderlust Exchange China

Ez a projekt lehetőséget ad arra, hogy szórakoztasson a kínai gyermekek tanulásában, miközben felfedezheti az egyik legsikeresebb és legkorszerűbb kínai várost - Sanghajo ... [+]

Tenisz edzői gyakorlatprogram áttekintés

Ez a projekt lehetőséget ad arra, hogy szórakoztasson a kínai gyermekek tanulásában, miközben felfedezheti az egyik legsikeresebb és legkorszerűbb kínai várost - Sanghajot. Mint tenisz edző asszisztens, akkor tanítani tenisz gyermekek számára leginkább 4-10 éves kor között.

Helyszín: Shanghai, KínaA kezdési időpont: július 1Tartózkodás időtartama: 2-3 hónapÉrkezési repülőtér: Shanghai Pudong AirportA pályázók igénye:18-35 éves300 óra teniszezési élményVannak gyermekgondozási vagy kapcsolódó edzői tapasztalatokKözépiskolai diploma és magasabbJó az egészségbenTiszta bűnügyi nyilvántartásFel... [-]
Kína Shanghai
July 2019
Nappali
2 - 3 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Wanderlust Exchange China

A Wanderlust Exchange lehetőséget nyújt a diákok számára az oktatási utazás, a mandarin tanulás, a gyermekgondozás és az angol nyelvtanulás integrálására. Nagyszerű esély ... [+]

Wanderlust Au Pair Kínai Program

A Wanderlust Exchange lehetőséget nyújt a diákok számára az oktatási utazás, a mandarin tanulás, a gyermekgondozás és az angol nyelvtanulás integrálására. Nagyszerű esély a tengerentúli fiatalok számára, hogy a kínai fogadó családokkal való tartózkodással hiteles tapintással megtapasztalják Kínát.

Au Pair Kína program áttekintése

A befogadó családok helyszínei: Főleg Sanghajban (más nagyvárosokban vannak pl. Peking, Chongqing, Hangzhou, Tian Jin stb.

A program időtartama: 3 hónap-12 hónapAdni: 30 órás gyermekgondozási és angol nyelvtudás hetenteKapsz: 1500 RMB zsebpénz / hónapKapsz: 3000-12000 RMB re... [-]
Kína Shanghai
September 2019
Nappali
3 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Wanderlust Exchange China

A Wanderlust önkéntes program lehetőséget ad arra, hogy különbséget tegyen, ahol a legnagyobb szükség van rá, miközben megvan a lehetősége arra, hogy felfedezzék az egyik ... [+]

Wanderlust önkéntes program

A Wanderlust önkéntes program lehetőséget ad arra, hogy különbséget tegyen, ahol a legnagyobb szükség van rá, miközben megvan a lehetősége arra, hogy felfedezzék az egyik modernista és legrangosabb városot Kínában - Sanghajban. Egy gyermekkórházban található árvaházban tartózkodik, ahol a súlyosan sérült árvákat küldik jobb orvosi ellátáshoz. Ezek a gyerekek érkeznek más árvaházakból a vidéki területeken Kínában, és a szeretet és a gondozás segítségével segíthet nekik a gyógyulás révén.

Program áttekintés:

Ez a projekt lehetőséget ad arra, hogy különbséget tegyenek abban, ahol a leginkább szükséges, miközben felfedezik az egyik legsikeresebb és legkorszerűbb kínai várost - Sanghajot. Mint önkéntes, egy gyermekkórházban található árvaházban tartózkodik, ahol a sérült és beteg árvákat küldik jobb orvosi ellátásra. Ezek a gyerekek érkeznek más árvaházakból a vidéki területeken Kínában, és a szeretet és a gondozás segítségével segíthet nekik a gyógyulás révén.... [-]

Kína Shanghai
September 2019
Nappali
2 - 24 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Address
2nd Floor, No.588, East Yan'an Road
200002 Shanghai, Shanghai, Kína