Hivatalos Leírás

Zhejiang Nemzetközi Tanulmányok Egyetem (ZISU) egy állami egyetem alatt hatóság a Zhejiang tartomány, ahol az idegen nyelvek és irodalmak helyzetű tudományok, az irodalom, közgazdaságtan, menedzsment, pedagógia, a tudomány, a művészet és más tudományágak fejlesztésére összehangoltan. ZISU vezethető vissza Zhejiang Tanárképző Főiskola 1955-ben alapították, és elkezdte rendes egyetemi oktatás 1994-ben. Úgy kezdődött, hogy fogadja el a mai nevét 2010-ben.

Az egyetem egy alapot a termesztés nemzetközileg alkalmazott tehetségét. Jelenleg 8200 főállású diák tanul több mint 30 szakon az Bsc, vagy társult diplomát kínálnak 12 iskola.

Az egyetem aktívan támogatja a nemzetközi oktatási tapasztalatcsere és az együttműködés. ZISU a képviselője Egyetem kínai kormány kiemelkedő egyetemi nemzetközi csereprogram és Zhejiang tartomány kiemelkedő egyetemi nemzetközi csereprogram. A nemzetközi közös fejlesztési projektek, mint a kölcsönös elismerés a kreditek és fok, az egyetem elküldi 250 diák külföldön évente. Korporatív kapcsolatot alakítottunk ki Oroszország, Németország, Spanyolország, Franciaország, Ausztrália, Japán, Dél-Korea, Chile, Mexikó és más országok és régiók, mintegy 30 országban és több mint 60 főiskola és egyetem. ZISU toborozza Észak-Amerika, Latin-Amerika, Kelet-Európa és Nyugat-Európában és más területeken a nemzetközi diák tanul ZISU hosszú vagy rövid kifejezéseket. Az egyetem is megrendezte a Konfuciusz Intézet a Nemzeti Egyetem Egyenlítői-Guinea, hogy aktívan részt vegyenek a nemzetközi promóciós kínai.

Az egyetem található Hangzhou, a Zhejiang tartomány fővárosa. ZISU két egyetemen, Wensanlu campus és Xiaoheshan campus, összesen megszálló 430.000 m2. Wensanlu campus található a belváros Hangzhou kényelmes közlekedés. A déli oldalon Wensanlu campus West Lake, valamint a keleti oldalon a régi csatorna. Xiaoheshan campus található felsőoktatási övezetében Hangzhou friss levegő és a gyönyörű táj, amely ideális hely a tanuláshoz.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Kínai

Az intézmény további kínálata:

Előkészítő Év

Zhejiang International Studies University

A program tanítják a kínai, ez magában foglalja a közel 20 kínai osztályok hetente. Célja, hogy fejlessze a diákok jobban megértsék a kínai kultúra, felvértezi a hallgató ... [+]

A program tanítják a kínai, ez magában foglalja a közel 20 kínai osztályok hetente. Célja, hogy fejlessze a diákok jobban megértsék a kínai kultúra, felvértezi a hallgatók minden szempontból a kínai nyelv, szövegértés, beszéd, olvasás és írás, különösen a javítása a tanulók kínai szinten a kezdőtől HSK4. Egy év után az intenzív képzés, a diákok megértsék legalább 1200 alapokat kínai szavak és vizsgálati figyelembe készség, akkor megkapja az esélyt, hogy alkalmazza a kínai egyetemi főiskolai diplomát szakon.

Tanfolyamok Átfogó Kínai (1) Beszédértés és beszédkészség (1) Olvasás és írás (1) Az egyik, hogy egy n... [-]
Kína Hangzhou
Szeptember 2019
Kínai
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul