Zhejiang International Studies University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Zhejiang Nemzetközi Tanulmányok Egyetem (ZISU) egy állami egyetem alatt hatóság a Zhejiang tartomány, ahol az idegen nyelvek és irodalmak helyzetű tudományok, az irodalom, közgazdaságtan, menedzsment, pedagógia, a tudomány, a művészet és más tudományágak fejlesztésére összehangoltan. ZISU vezethető vissza Zhejiang Tanárképző Főiskola 1955-ben alapították, és elkezdte rendes egyetemi oktatás 1994-ben. Úgy kezdődött, hogy fogadja el a mai nevét 2010-ben.

Az egyetem egy alapot a termesztés nemzetközileg alkalmazott tehetségét. Jelenleg 8200 főállású diák tanul több mint 30 szakon az Bsc, vagy társult diplomát kínálnak 12 iskola.

Az egyetem aktívan támogatja a nemzetközi oktatási tapasztalatcsere és az együttműködés. ZISU a képviselője Egyetem kínai kormány kiemelkedő egyetemi nemzetközi csereprogram és Zhejiang tartomány kiemelkedő egyetemi nemzetközi csereprogram. A nemzetközi közös fejlesztési projektek, mint a kölcsönös elismerés a kreditek és fok, az egyetem elküldi 250 diák külföldön évente. Korporatív kapcsolatot alakítottunk ki Oroszország, Németország, Spanyolország, Franciaország, Ausztrália, Japán, Dél-Korea, Chile, Mexikó és más országok és régiók, mintegy 30 országban és több mint 60 főiskola és egyetem. ZISU toborozza Észak-Amerika, Latin-Amerika, Kelet-Európa és Nyugat-Európában és más területeken a nemzetközi diák tanul ZISU hosszú vagy rövid kifejezéseket. Az egyetem is megrendezte a Konfuciusz Intézet a Nemzeti Egyetem Egyenlítői-Guinea, hogy aktívan részt vegyenek a nemzetközi promóciós kínai.

Az egyetem található Hangzhou, a Zhejiang tartomány fővárosa. ZISU két egyetemen, Wensanlu campus és Xiaoheshan campus, összesen megszálló 430.000 m2. Wensanlu campus található a belváros Hangzhou kényelmes közlekedés. A déli oldalon Wensanlu campus West Lake, valamint a keleti oldalon a régi csatorna. Xiaoheshan campus található felsőoktatási övezetében Hangzhou friss levegő és a gyönyörű táj, amely ideális hely a tanuláshoz.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Kínai

Megjelenítés Előkészítő Év » Megjelenítés BA-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Előkészítő Év

Egyéves intenzív kínai nyelvi előkészítő programot

Campus Nappali 1 év September 2019 Kína Hangzhou

A program tanítják a kínai, ez magában foglalja a közel 20 kínai osztályok hetente. Célja, hogy fejlessze a diákok jobban megértsék a kínai kultúra, felvértezi a hallgatók minden szempontból a kínai nyelv [+]

A program tanítják a kínai, ez magában foglalja a közel 20 kínai osztályok hetente. Célja, hogy fejlessze a diákok jobban megértsék a kínai kultúra, felvértezi a hallgatók minden szempontból a kínai nyelv, szövegértés, beszéd, olvasás és írás, különösen a javítása a tanulók kínai szinten a kezdőtől HSK4. Egy év után az intenzív képzés, a diákok megértsék legalább 1200 alapokat kínai szavak és vizsgálati figyelembe készség, akkor megkapja az esélyt, hogy alkalmazza a kínai egyetemi főiskolai diplomát szakon.

Tanfolyamok Átfogó Kínai (1) Beszédértés és beszédkészség (1) Olvasás és írás (1) Az egyik, hogy egy nyelv Drill (nem kötelező) HSK (nem kötelező) Kínai Kulturális (nem kötelező) Egy DBC természetesen (nem kötelező) Átfogó Kínai (2) Hallás és beszéd (2) Olvasás és írás (2) Az egyik, hogy egy nyelv Drill (nem kötelező) HSK (nem kötelező) Kínai Kulturális (nem kötelező) Egy DBC természetesen (nem kötelező) [-]