Blue Mountains International Hotel Management School China

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Blue Mountains International Hotel menedzsment iskolája Suzhou egy közös vállalkozás a Suzhou Turizmus és Pénzügyi Intézet, amely két éves Associate Degree of Business (International Hotel

Város és hely

Suzhou egy híres turisztikai város, amely híres kultúrájáról, valamint egy 2500 éves múltra visszatekintő gazdasági fejlesztési területről. Keleten Sanghajra, a déli Zhejiang tartományra, a nyugati Taihu-tóra és az északi Jangce folyóra határolva Suzhou enyhe és mérsékelt éghajlatú. Suzhou mindössze 25 perc alatt vonattal közlekedik a kozmopolita Sanghajból.

Van egy régi kínai mondás, amely a "Paradise in Heaven, Suzhou és Hangzhou a Földre" fordítja. Ez azért van, mert a város mögött hagyta a lenyűgöző legendákat, elegáns klasszikus kertjeit, a túlfolyó folyókat lógó hagyományos hidakat, a gyönyörű tavakat zöld dombjaival, a számos vonzó festői foltot, történelmi helyeket és a gyönyörű művészetet és a kézművesség.

A klasszikus kertek mellett Suzhou a Kunqu Opera és a Pingtan (bengáli éneklés Suzhou dialektus) mellett is híres. A Suzhou-ban található specialitások megnevezésére selymet, kézművességeket, például hímzést, rajongókat, hagyományos kínai hangszereket, lámpákat, bútorokat, jádei faragványokat, selyemfabrikát, hagyományos festményeket, fablokk-nyomatokat stb. a nagy kapu rákok Yangcheng tóból.

Suzhou ideális hely az élet és a tanulás. A campus a dél-afrikai nemzetközi oktatási parkban, a Wuzhong kerületben, Suzhou városában található, 30 percre a nyüzsgő városközponttól és ideális hely a tanulók tanulmányozásához és éléséhez.

Helyszínek

Suzhou

Address
Admission Office
Helen Li
Marketing & Recruitment Manager
Suzhou Tourism and Finance Institute
Education Park South
Wuzhong Avenue
Wuzhong District

215104 Suzhou, Jiangsu, Kína