Hivatalos Leírás

A Blue Mountains International Hotel menedzsment iskolája Suzhou egy közös vállalkozás a Suzhou Turizmus és Pénzügyi Intézet, amely két éves Associate Degree of Business (International Hotel

Város és hely

Suzhou egy híres turisztikai város, amely híres kultúrájáról, valamint egy 2500 éves múltra visszatekintő gazdasági fejlesztési területről. Keleten Sanghajra, a déli Zhejiang tartományra, a nyugati Taihu-tóra és az északi Jangce folyóra határolva Suzhou enyhe és mérsékelt éghajlatú. Suzhou mindössze 25 perc alatt vonattal közlekedik a kozmopolita Sanghajból.

Van egy régi kínai mondás, amely a "Paradise in Heaven, Suzhou és Hangzhou a Földre" fordítja. Ez azért van, mert a város mögött hagyta a lenyűgöző legendákat, elegáns klasszikus kertjeit, a túlfolyó folyókat lógó hagyományos hidakat, a gyönyörű tavakat zöld dombjaival, a számos vonzó festői foltot, történelmi helyeket és a gyönyörű művészetet és a kézművesség.

A klasszikus kertek mellett Suzhou a Kunqu Opera és a Pingtan (bengáli éneklés Suzhou dialektus) mellett is híres. A Suzhou-ban található specialitások megnevezésére selymet, kézművességeket, például hímzést, rajongókat, hagyományos kínai hangszereket, lámpákat, bútorokat, jádei faragványokat, selyemfabrikát, hagyományos festményeket, fablokk-nyomatokat stb. a nagy kapu rákok Yangcheng tóból.

Suzhou ideális hely az élet és a tanulás. A campus a dél-afrikai nemzetközi oktatási parkban, a Wuzhong kerületben, Suzhou városában található, 30 percre a nyüzsgő városközponttól és ideális hely a tanulók tanulmányozásához és éléséhez.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Kínai

Az intézmény további kínálata:

Társdiploma

Blue Mountains International Hotel Management School China

Ez a szak a diákok széles körű üzleti - elsősorban az oktatás és a képzés minden fő szempontok a szálloda és üdülő menedzsment. A program felkészíti a tanulókat a felügye ... [+]

Tanulmány Journey

2 éve Kínában - Associate Degree of Business (International Hotel and Resort Management)

6 hónap Ausztráliában - Bachelor of Business (International Hotel and Resort Management)

Ez a szak a diákok széles körű üzleti - elsősorban az oktatás és a képzés minden fő szempontok a szálloda és üdülő menedzsment. A program felkészíti a tanulókat a felügyeleti és menedzsment gyakornok pozíciók Érettségi után a szállodaiparban, valamint a kapcsolódó szállás, vendéglátás és a turizmus területén.

Tanulmányozzuk a két éves egyetemi Associate Degree of Business (International Hotel & Resort Management) Suzhou.

Miért érdemes a Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?Tanulj Ausztráliában és Ázsiában száma 1 Hotel School (TNS Survey 2013) Végzős egy világszerte elismert képesítést kifejezetten a vendéglátóiparban (TEQSA Akkreditált) Előnyeit és a globális karrierlehetőségeket rendelkezésre, amit tanulni Kínában. Diplomások sikeresen mozgatni től kiváló karrierlehetőségek a globális szállodaiparban. A nemzetközi diákok tanulni a kínai nyelvet az egész Associate Degree of Business (Hotel & Resort Management) és rendelkeznek a tanulói vízumot támogatást. Előnyei GARANTÁLT karrierlehetőségek Vendéglátóipari és Idegenforgalmi a leggyorsabban növekvő iparág a világon. Kína vendéglátó ipar virágzik. NEMZETKÖZI ELISMERT KÉPESÍTÉST Az iskola létrehozott egy nagy hálózat a nemzetközi lánc szállodák és oktatási intézmények, ahol a diákok építették a pályát, vagy tovább növeli az oktatás tengerentúli köszönhetően a vendéglátást oktatás. A tanfolyamok tanítani angol nyelven A tanterv és tananyag fejlesztése és ugyanezt a tanulmányi eredmények és értékelések a Blue Mountains International Hotel Management School - Ausztrália, így garantálva a magas színvonalú oktatás színvonalának a Business (International Hotel & Resort Management). A hallgatók... [-]
Kína Suzhou
Kérj Információt
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul