Hivatalos Leírás

Alexander College

Alexander College

Küldetés és célok

Alexander College segíti a fiatalokat részesülnek részt vesz a felsőoktatási közösség. Mi biztosítjuk az első két évben az egyetemi vezető társult fok intézmény átadása a tanuló-központú és támogató környezetben.

célok:

 • Adjon meg egy súlyos és támogató tanulási környezet, ahol a diákok a különböző kulturális háttérrel és nyelvi képességeket lehet kezdeni egyetemi miközben javítják az angol-nyelvtudás.
 • Adjon egyetemi előkészítő által elismert más felsőoktatási intézmények, Észak-Amerikában és azon túl, és hogy alapot nyújt a sikeres fejlődés útján haladó tanulmányokat.
 • Elősegítik az egyéni növekedés és fejlődés támogatása révén minden diák tanulmányi eredmény és részt vesz a közösségi életben a testület.
 • Létrehozása és fenntartása a híres kiváló a tudományos közösség minden szempontból a College programok, tevékenységek és szolgáltatások.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Alexander College

Milyen dokumentumokat kell, hogy nyújtson be a kérelmemet?

Az alábbi dokumentumok szükségesek a felvételi:

 • Hivatalos középiskolás átirat, angol, vagy egy hivatalos vagy hitelesített angol fordítást, ami azt mutatja, az eredményeket az elmúlt három évben a középiskolában. A diákok még 12. évfolyam kérheti érettségi előtt, és ha végzett kell benyújtaniuk a végleges hivatalos átirat előtt természetesen regisztráció.
 • Hivatalos érettségi bizonyítvány, angol, vagy egy hivatalos vagy hitelesített angol fordítást.
 • Angol teszt eredmények (TOEFL, IELTS vagy azzal egyenértékű), ha szükséges.
 • Az összes többi hivatalos középfokú átiratát más kanadai intézmény, ha van ilyen.
 • Felvételi a hivatalos dokumentumok formájában, adott esetben
 • Arcképét és információs oldala
 • Tanulmányi engedély / tanuló vízummal / PR kártya / kanadai állampolgárságot
 • Egészségügyi biztosítás

Én egy nemzetközi diák. Muszáj, hogy nyújtsa be speciális dokumentumok?

Igen. A nemzetközi diákok igényelnek egy pár kiegészítő dokumentumokat.

 • Egy tanulmány engedély szükséges megelőzően természetesen regisztráció.
 • A hiteles angol fordítás szükséges minden alkalmazás dokumentumok, amelyek nem az angol nyelvet.

Mikor van a jelentkezési határidő?

Felvételi nyitva marad, amíg a végén a második héten az osztályok rendszeres ciklus, és a végén az első héten az osztályok, a tavaszi és nyári intenzív távon. Ez a dátum az úgynevezett add / drop / változás határidőt. Egyes kurzusok kitöltheti gyorsan, és ösztönzik az új diákok nyújthatják be kérelmüket a lehető leghamarabb annak érdekében, hogy a legnagyobb tanfolyam kiválasztását.

Mikor osztályok kezdeni?

A tanév oszlik négy félév: Fall (szeptember-december), Winter (Jan-április), Spring (május-július) és nyári intenzív (július-augusztus).

Én egy külföldi nemzetközi diák, és azt kell alkalmazni a tanulmányi engedély jönni Kanadába. Mennyi pénzt kell fizetni, mint a tandíjat befizetni?

A tandíj befizetés egyenértékű díjak 15 kredit (1 term / 5 fogásos). Ez az összeg $ 7,200.00

Hogyan kell alkalmazni a pénzügyi támogatás?

Oktatási diákhitelt állnak rendelkezésre a hazai diákok Sándor Kollégium a nemzeti kormány a kanadai, valamint a tartomány British Columbia.

egyetemi Transfer

Alexander College

Nyernek felvételt az Egyetem és a kiválasztott programba

A University Transfer Program, a diákok képesek felfedezni érdekeiket első- és másodéves egyetemi kurzusok átadható egy főiskola vagy egyetem a második vagy harmadik program évben.

Bachelor tipikusan négy évig tartó, és kínálnak az összes jelentős állami és magánegyetemek Kanadában. Ezek az egyetemek használják a hitel-alapú rendszer, a nagy kiadók (szakirányok) és szakok igénylő befejezése a beállított számú természetesen kredit. Egy standard alapképzési szak igényel befejezése 120 kredit összesen.

Lehetőség van a diákok, hogy belépjen az egyetemi befejezése után néhány kurzus kredit főiskolán. British Columbia, a legtöbb akkreditált állami és magán főiskolák és egyetemek a diákok át tudják váltani hitelek felé főiskolai szak az általuk választott a British Columbia Tanács Felvételi and Transfer (BCCAT) rendszer. A diákok, akik belépnek az egyetemi keresztül főiskola (szemben a belépő egyetemi közvetlenül befejezése után a középiskolát) nevezzük át a diákok.

Ahhoz, hogy felvételt nyerjen az egyetemi, átadása a diákok kell teljesíteni, hogy az egyetemi felvételi követelményeket. Ezen felül, a diákok kell, hogy eleget program követelményeinek a felvételi egyes karok, tanszékek, vagy az iskola.

Alexander College széles skáláját kínálja az első és második évben az egyetemi kurzusok, amelyek átruházható a BCCAT rendszerben és azon túl. Ez lehetővé teszi a diákok kapnak hiteleket tanfolyamok hozott Alexander College egyetemen az általuk választott.

Hogy segítse a hallgatók választott kurzusok, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy sikeresen át az egyetem, Alexander College kínál tanulmányi tanácsadás szolgáltatások, hogy a diákok. Egyetemi tanácsadók segítenek a tanulóknak megérteni egyetemi és kari felvételi követelményeket és hozzon létre egy tanulmány tervet, amely őket az utat a teljesítő alapképzési szak követelményeit. Attól függően, hogy az egyes tanulók különleges helyzetben, egyetemi tanácsadók segítik a hallgatók értékelése céljából előfeltételek és a korábbi egyetemi tanfolyam ahhoz, hogy dolgozzon ki egy tervet a zökkenőmentes átmenetet az egyetemi általuk választott.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Associate of Science

Alexander College

Az Associate of Science fokozat egy két éves egyetemi diploma által kínált sok intézmény a tartomány British Columbia és azon túl. Az Associate Degree program célja, hogy ... [+]

Associate of Science fokozat

Áttekintés

Az Associate of Science fokozat egy két éves egyetemi diploma által kínált sok intézmény a tartomány British Columbia és azon túl. Az Associate Degree program célja, hogy a széles körű ismeretek és tapasztalatok a felkészülés belépő a munkaerő, vagy egy alapot a további egyetemi tanulmány.

A diákok az Associate of Science fokozat program megszerezzék multidiszciplináris ismereteket a természeti és az alkalmazott tudományok, és fejlesszék a kritikus gondolkodás és kutatási szakértelmét. A program egy átfogó tanulási tapasztalat, hogy lehetővé teszi a diákok, hogy testre és a hangsúly a tanfolyam egy olyan területen, a személyes érdek, mint a biológia, kémia, számítástechnika, matematika, vagy a fizika. Diákok is eleget jelentős részét természetesen a munka követelményeit az első évben és mérnök diploma programok.... [-]

Kanada Burnaby
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Művészeti Munkatárs

Alexander College

Az Associate of Arts Degree egy két éves egyetemi diploma által kínált sok intézmény a tartomány British Columbia és azon túl. Az Associate Degree program célja, hogy a s ... [+]

Associate of Arts Degree

Áttekintés

Az Associate of Arts Degree egy két éves egyetemi diploma által kínált sok intézmény a tartomány British Columbia és azon túl. Az Associate Degree program célja, hogy a széles körű ismeretek és tapasztalatok a felkészülés belépő a munkaerő, vagy egy alapot a további egyetemi tanulmány.

A diákok az Associate of Arts szak kapnak multidiszciplináris ismeretek karai művészetek, humán és társadalomtudományok, és fejlesszék a kritikus gondolkodás és kutatási szakértelmét. A program egy átfogó tanulási tapasztalat, hogy lehetővé teszi a diákok, hogy testre a tanfolyam, hogy összpontosítson egy terület a személyes érdek.... [-]

Kanada Burnaby
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Alexander College

Az Associate of Arts (Economics) fokozat kétéves hitelesítő által kínált sok intézmény a tartomány British Columbia és azon túl. Az Associate Degree program célja, hogy a ... [+]

Associate of Arts (Economics) fokozat

Az Associate of Arts (Economics) fokozat kétéves hitelesítő által kínált sok intézmény a tartomány British Columbia és azon túl. Az Associate Degree program célja, hogy a széles körű ismeretek és tapasztalatok a felkészülés belépő a munkaerő, vagy egy alapot a további egyetemi tanulmány.

A diákok a társult of Arts (Economics) szak kapnak multidiszciplináris ismeretek a következő területeken: elméleti és alkalmazott közgazdaságtan, valamint a versenyellenes magatartás, gazdaságpolitika, és a globális gazdaság. Elsajátítják az eszközöket ahhoz, hogy elemezze a termelés, elosztás és fogyasztás az áruk és szolgáltatások.... [-]

Kanada Burnaby
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Alexander College

Az Associate of Arts (pszichológia) fokozat egy két éves egyetemi diploma által kínált sok intézmény a tartomány British Columbia és azon túl. Az Associate Degree program ... [+]

Associate of Arts (pszichológia) diploma

Áttekintés

Az Associate of Arts (pszichológia) fokozat egy két éves egyetemi diploma által kínált sok intézmény a tartomány British Columbia és azon túl. Az Associate Degree program célja, hogy a széles körű ismeretek és tapasztalatok a felkészülés belépő a munkaerő, vagy egy alapot a további egyetemi tanulmány.

A diákok a társult of Arts (pszichológia) szak kapnak multidiszciplináris ismeretek karai művészetek, humán és társadalomtudományi, valamint fejlesszék a kritikus gondolkodás és kutatási szakértelmét. A program magában foglalja a személyre szabható koncentráció, a pszichológia, amely lehetővé teszi a diákok, hogy vizsgálja meg a különböző területeken a pszichológia, beleértve a kognitív és abnormális pszichológia, az adatok elemzése, a kutatási módszertan, valamint a tudományos alapja az emberi viselkedés.... [-]

Kanada Burnaby
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Alexander College

Az Associate of Arts (Business) fokozat egy két éves egyetemi diploma által kínált sok intézmény a tartomány British Columbia és azon túl. Az Associate Degree program cél ... [+]

Associate of Arts (Business) diploma

Áttekintés

Az Associate of Arts (Business) fokozat egy két éves egyetemi diploma által kínált sok intézmény a tartomány British Columbia és azon túl. Az Associate Degree program célja, hogy a széles körű ismeretek és tapasztalatok a felkészülés belépő a munkaerő, vagy egy alapot a további egyetemi tanulmány.

A diákok a társult of Arts (Business) szak kapnak multidiszciplináris tudást a karok közgazdasági, menedzsment, számvitel, marketing, és a statisztikai elemzést, és fejlesszék a kritikus gondolkodás és kutatási szakértelmét. A program magában foglalja a személyre szabható koncentráció közgazdasági, amely lehetővé teszi a diákok, hogy tovább vizsgálja a gazdasági elmélet és alkalmazások együtt kiválasztott témákhoz kereskedelem a társult of Arts (Business) diploma egy alapvető mértékben áll 64 kredit összesen jellemzően befejezett több két év alatt. Program követelmények közé tartozik, legalább 24 kredit közgazdasági és legalább 12 kredit Commerce.... [-]

Kanada Burnaby
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Alexander College

Az angol tudományos célokra Program előkészítő program célja, hogy kidolgozzák az alapvető angol nyelvtudás belül középfokú összefüggésben lehetővé teszi a hallgatók, hog ... [+]

Angol tudományos célokra természetesen száma A kurzus címe Egyetemi szintű képzés A jogosultság ENGL 094 Angol Alapítványok 1: Felső-kezdő N / A ENGL 095 Angol Foundations 2: Lower Intermediate N / A ENGL 096 Akadémiai Elkészítés: Intermediate N / A ENGL 097 Akadémiai Elkészítés: Upper-Intermediate N / A ENGL 098 Akadémiai Elkészítés: Alsó-Advanced Akár 2 egyetemi szintű képzés ENGL 099 Akadémiai Elkészítés: Advanced Akár 3 egyetemi szintű képzés Alapok ENGL 094 és 095 tervezték a diákok, akik szoruló épület alapjait az angol nyelv, mielőtt a tudományos kapcsolatos ismeretek igénylő több világosság ... [-]
Kanada Burnaby
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul

Alexander College - Your Road to University Starts Here