Alexander College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Alexander College

Misszió és célok Az Alexander College segíti a fiatalokat abban, hogy részesüljenek a felsőoktatási közösségben való részvételből. Biztosítjuk az egyetemi tanulmány első két évét, amely társult diplomához és egyetemi átadáshoz vezet, hallgatóközpontú és támogató környezetben. célok:

 • Biztosítson egy komoly és támogató tanulási környezetet, ahol a különféle kulturális háttérrel és nyelvi képességekkel rendelkező hallgatók megkezdhetik egyetemi tanulmányaikat, miközben javíthatják angol nyelvtudásukat.
 • Biztosítson olyan tudományos felkészülést, amelyet más akadémiai intézmények elismernek egész Észak-Amerikában és azon kívül, és amely alapot ad a sikeres fejlődéshez fejlettebb tanulmányok révén.
 • Az egyéni növekedés és fejlődés elősegítése azáltal, hogy támogatja az egyes hallgatók tudományos eredményeit és bevonását a Főiskola közösségi életébe.
 • Hozza létre és tartsa fenn a kiválóság hírnevét az akadémiai közösségben a főiskolai programok, tevékenységek és szolgáltatások minden területén.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Milyen dokumentumok szükségesek a jelentkezésem benyújtásához? A belépéshez a következő dokumentumok szükségesek:

 • Hivatalos középiskolai átirat angolul, vagy hivatalos vagy közjegyzői hiteles angol fordítással, amely bemutatja a középiskola utolsó három évének eredményeit. A 12. osztályba tartozó hallgatók jelentkezhetnek a diploma megszerzése előtt, és a diploma megszerzése után kötelesek benyújtani a végleges hivatalos átiratot a tanfolyamra való regisztráció előtt.
 • Hivatalos középiskolai érettségi bizonyítvány, angol nyelven, vagy hivatalos vagy közjegyzői hiteles angol fordítással.
 • Angol teszt eredmények (TOEFL, IELTS vagy azzal egyenértékű), ha alkalmazható.
 • A többi kanadai intézménytől származó összes hivatalos középiskola utáni átirat, ha van.
 • Felvétel nem hivatalos dokumentumokkal, ha van
 • Útlevél fénykép és információ oldal
 • Tanulmányi engedély / hallgató vízum / PR kártya / kanadai állampolgárság
 • Egészségbiztosítási fedezet

Nemzetközi hallgató vagyok. Szükségem van-e külön dokumentumok benyújtására? Igen. A nemzetközi hallgatóknak szükségük van néhány további dokumentumra.

 • Tanulmányi engedély szükséges a tanfolyam regisztrációja előtt.
 • A nem angol nyelvű jelentkezési dokumentumokhoz hiteles angol fordítás szükséges.

Mikor jelentkezik a jelentkezési határidő? A felvétel nyitva marad az osztályok második hete végéig, rendszeres időtartamra, valamint az osztályok első hete végéig a tavaszi és nyári intenzív időszakban. Ezt a dátumot add / drop / change határidőnek hívják. Egyes tanfolyamok gyorsan kitöltődhetnek, és arra ösztönözzük az új hallgatókat, hogy a lehető leghamarabb nyújtsák be jelentkezésüket annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb kurzusválaszték legyen. Mikor kezdődik az osztály? A tanévet négy részre osztják: őszre (szeptember-december), télre (január-április), tavaszra (május-július) és nyáron intenzív (július-augusztus). Tengerentúli nemzetközi hallgató vagyok, és Kanadába érkezésem iránti kérelmet kell kérelmeznem. Mennyit kell fizetnem a tandíj fizetéséhez? A tandíj 15 kredit díjának felel meg (1 félév / 5 tanfolyam). Ez az összeg 7 200,00 USD. Hogyan jelentkezhetek pénzügyi támogatásra? Az oktatási diákhitelt az Alexander College belföldi hallgatói Alexander College a kanadai kormánytól, valamint a Brit Columbia tartománytól.

Egyetemi transzfer

Jelentkezzen be az egyetembe és az Ön választása szerinti programba A University Transfer Program segítségével a hallgatók képesek legyenek felfedezni érdeklődésüket az első és a második évfolyamon átadott egyetemi tanfolyamokon keresztül, amelyeket a második vagy a harmadik programévben át lehet adni egyetemen vagy egyetemen. A főiskolai diploma általában négy év, és kanadai főbb köz- és magán egyetemek kínálják. Ezek az egyetemek kredit-alapú rendszert használnak, a nagy szakok (szakirányok) és a képzési programok megkövetelik egy meghatározott számú kurzus-kredit befejezését. A szokásos alapképzési program összesen 120 kredit teljesítését igényli. A hallgatók az egyetemre léphetnek be, miután egyetemi tanfolyamon kreditben részesültek. A British Columbiaban az akkreditált állami és magán főiskolák és egyetemek többsége lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy átvegyék középiskolai végzettségüket az általuk választott alapképzési programba a Brit Columbia Felvételi és Átadási Tanácsa (BCCAT) rendszerén belül. Azokat a hallgatókat, akik egyetemen lépnek be egyetemen (szemben a középiskolát közvetlenül a középiskola befejezése után), transzfer hallgatónak nevezik. Az egyetemi felvétel megszerzéséhez a transzfer hallgatóknak teljesíteniük kell az egyetem felvételi követelményeit. Ezen túlmenően a hallgatóknak teljesíteniük kell bizonyos karok, tanszékek vagy iskolák felvételére vonatkozó programkövetelményeket. Alexander College széles választékot kínál az első és a második év egyetemi tanfolyamairól, amelyeket át lehet ruházni a BCCAT rendszerben és azon túl is. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy kreditet kapjanak az általuk választott egyetem Alexander College tartott kurzusokra. Annak elősegítése érdekében, hogy a hallgatók olyan kurzusokat válasszanak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy sikeresen átmenjenek az egyetemre, az Alexander College minden hallgatójának akadémiai tanácsadási szolgáltatásokat kínál. Az akadémiai tanácsadók segítenek a hallgatóknak megérteni az egyetemi és kari felvételi követelményeket, és elkészítik egy olyan tanulmányi tervet, amely arra készteti őket, hogy teljesítsék a Bachelor fokozatú program követelményeit. Az egyetemi hallgatók egyedi helyzetétől függően az akadémiai tanácsadók segítenek a hallgatóknak előfeltételeik és korábbi egyetemi tanfolyamok felmérésében annak érdekében, hogy kidolgozzák a választott egyetemre történő zökkenőmentes átmenet tervét.

Helyszínek

Burnaby

Address
#101 - 4603 Kingsway
Burnaby, BC, Canada V5H 4M4

Burnaby, Brit Kolumbia, Kanada

Vancouver

Address
#100 - 602 West Hastings Street
Vancouver, BC, Canada V6B 1P2

Vancouver, Brit Kolumbia, Kanada