Aveda Institute Canada

Bevezetés

Hivatalos Leírás

transzparens

TANUL. NŐ. VÁLIK

Jöjjön egy álom. Hagyja a karrier.

Hadd dolgozzon a természetes tehetség ...

"Célunk az Aveda, hogy gondoskodjon a világ, amelyben élünk, a termékek teszünk, hogy milyen módon adjuk vissza a társadalomba. Abban Aveda, arra törekszünk, hogy példát környezetvédelmi vezetés és felelősség, nem csak a világot a szépség, hanem az egész világon. " - Horst Rechelbacher, alapító

wt5

4. pontok különbség

Az Aveda Brand

Aveda az első szépségápolási cég gyárt termékeket, szerves növényi alapú alternatívák szintetikus vegyi anyagok és a csomagolás 100% igazolt szélenergia.

Az élvonal tananyag

Aveda az egyetlen globális szépség márka, amely teljes oktatási rendszer dedikált programok a szakmai és szalon fejlődés, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Ön mindig a tetején a játék ebben az iparágban.

A végtelen lehetőségek

A mi 95% elhelyezkedés aránya és Aveda hálózata több mint 7000 szalon / fürdők, intézetek és üzlet világszerte, mehetsz bárhová a tehetséged viszi.

Az ipar innovátorok

Ihlette a kozmetikai iparban újítók, hogy hívja Aveda haza. Tanulni ezekből világhírű globális művészek különleges műhelyek, ipari események és Aveda Advanced Academy osztályok.

Ezek a globális művészek hívja Aveda hazai és tanítani speciális műhelyek, szállít vendég előadások és időbe telik el a reflektorfényben, hogy inspirálja a jövő szakemberei.

WT4

Zöld küldetésünk

Abban Aveda azt javasoljuk diákjaink is a változás. Válnak nagykövetek által válik vezetők és nevelése közösségek, hogyan kell élni egy környezetbarát életmód.

A szalon ipar várhatóan 31% -kal a következő évtizedben, egyre inkább a leginkább megbízható, kreatív és kedvező nemzetközi karrier.

Az Aveda név mögött a lehetőségek korlátlanok. Aveda vezethet az út a karrierlehetőségek belül és kívül egyaránt a globális Aveda Network.

Aveda az egyik leggyorsabban növekvő világméretű szalon hálózatok az iparban. A diplomások tovább, hogy része legyen a kreatív csapat, hogy az utazás a világ inspiráló szépségápolás szakemberek.

banner2

Helyszínek

Calgary

Address
225 - 8TH Avenue SW

T2P 1B7 Calgary, Alberta, Kanada

Winnipeg

Address
80 Rorie Street

R3B 3L6 Winnipeg, Manitoba, Kanada

Toronto

Address
125 King Street East

M5C 1G6 Toronto, Ontario, Kanada

Vancouver

Address
101 - 111 Water Street

V6B 1A7 Vancouver, Brit Kolumbia, Kanada