Hivatalos Leírás

Van-e jobb módszer a nyelv elsajátítására, mint élni? A BLI nem hiszi. Ez az oka annak, hogy minden angol és francia nyelvtanfolyamunkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a hallgatók szükségleteinek és érdekeinek, és olyan dinamikus és kommunikációs megközelítésen alapulnak, amely nem csak segít a diákok nyelvtanulásában, hanem a sikeres eszközök globális szinten. A BLI a nyelvi tudását az Ön életének szempontjából hasznosnak tartja, a képzeletén túlmenően. A lehetőségek szélesítése és a siker maximalizálása a BLI célja.

A BLI a nyelvtanulási folyamatot az osztályteremben kívül veszi át, a hallgatók számára a szórakoztató és érdekes tevékenységek széles skáláját kínálja, valamint egy minőségi Homestay programot, amely lehetővé teszi a tanulók számára, hogy tanulási tapasztalataikat egy másik szintre vigye, a valós világban tanulva. A BLI tanulási tapasztalat egy másik eleme a programok személyre szabása és testreszabása, amelyek segítenek a hallgatóknak személyes érdeklődési körükön, baráti környezetben tanulni, és lehetőséget kapnak arra, hogy BLI diákjaikkal vegyenek részt a világ minden tájáról.

Több mint harminc hat éve segítettünk több ezer diáknak a világ minden tájáról, hogy teljesítsék álmaikat és váljanak globális állampolgárokká. Mindannyiunknak, a BLI pedagógusainak, az adminisztrátoroknak és a koordinátoroknak örömmel fogadjuk Önt az egyik iskolánkban, és az Ön oldalán állunk ebben a nagyszerű élettapasztalatban: "külföldön tanulni".

 • 40 éves tapasztalat
 • Kiválóság az oktatásban
 • Egyéni hallgatói figyelem
 • Személyre szabott programok
 • Top Quality Curriculum
 • Programok széles köre
 • Rugalmas kezdő dátumok
 • Garantált siker
 • Kis osztályok
 • Sokféleség
 • Képzett tanárok
 • Izgalmas tevékenységprogram
 • Két helyszín Kanadában
 • BLIlinguális programok

BLI TÖRTÉNETE

Elégedett hallgatók 1976 óta

A BLI (Bouchereau Lingua International) 1976-ban Montrealban, Quebecben nyitotta meg első nyelviskoláját. Célja az volt, hogy üzleti szakképzést nyújtson vezető iparági vezetők és ügyintézők számára számos iparágban és szakterületen. Nem sokkal később a BLI elkezdte üdvözölni a diákokat a világ minden tájáról, hogy részt vegyenek francia és angol nyelvű merülő programjában.

Miután megalapította a szakértelmet, innovációt és példás ügyfélszolgálatot testesítő vállalatként, az iskola később reagált a növekvő nyelvkínálat iránti igényre, és elkezdte nyújtani csúcsminőségű fordítási szolgáltatásait helyi és nemzetközi cégeknek, kormányzati akkreditált irodáiból .

Egy elkötelezett és szenvedélyes tanári személyzet, valamint egy barátságos és pozitív légkör a BLI aláírása, amely sikeresen megszerzett egy másik campusot Quebec fővárosában.

A Quebec City campus megnyitja az utat a nemzetközi diákok képzésére a francia nyelven.

Azóta a BLI frissítette módszertanát a diákok fejlődő szükségleteinek és érdekeinek kielégítésére. Napjainkban a BLI a világ egyik legelismertebb nyelvi iskolája, és különböző programokat kínál különböző kultúrák és hátterű diákok számára.

A vállalati szolgáltatások területén a BLI nem csak a testre szabott nyelvi képzést kínálja, hanem nyelvi szolgáltatásokat is kínál, mint például a fordítás, értékelések, workshopok stb. Vállalati ügyfeleink olyan multinacionális vállalatok, mint a Deloitte, Coca-Cola, Hydro Quebec stb.

BLI MONTREAL

IDEÁLIS HELYEN, AMELY KÉT NYELVET TANULJON

A Szent Lőrinc-folyó szigetén fekvő Montreal város kontrasztos és eredetiségű város, egy olyan város, ahol az óvilág bűvölete Észak-Amerika kifinomultságához fűződik. Montreal egy multikulturális város, ahol különböző háttérrel rendelkező emberek harmóniában élnek.

Olyan város, ahol a francia és angol kultúrák találkoznak, ideális hely a két nyelv elsajátítására.

A BLI Montreal Montreal óvárosának szívében helyezkedik el, Montrealban minden nagyobb helyszín közelében. Kényelmesen mindössze két percre van a Place-d'Armes metróállomástól, egy örökség épületben, közel a híres Notre-Dame bazilikához. A modern létesítmények a diákok kényelmes és kellemes hangulatot kínálnak, amely a tanulási folyamatot nagyon élvezetessé és szórakoztatóvá teszi.

A Nyelvek Kanada által akkreditált BLI egy olyan nyelviskola, melynek több mint 40 éves tapasztalata van a nyelvoktatásban, és minden szinten magasan sikeres egyetemi és általános bemeneti programok.

Olyan dinamikus és kommunikációs megközelítést használunk, amely nemcsak segít a diákok nyelvtanulásában, hanem globális szinten is sikeres eszközt biztosít számukra.

BLI QUEBEC

A gazdag kultúra kiváló helyszín

Quebec egy gyönyörű kanadai örökségváros. A francia nyelvű kultúra szíve Észak-Amerikában. Európa egy darabja az új kontinensen. A St Lawrence-folyó fenséges partján fekszik, Quebec City a világ egyik legszebb városa.

A legnagyobb, elsősorban francia nyelvű város Kanadában és a Quebec tartomány fővárosa, a Quebec City az a hely, ahol a francia nyelvre merülhet, miközben mindazt, amit a Quebec kínál, a bálnavadászatot Tadoussacban, a borkóstolást a keleti településeken .

A BLI Quebec egy modern épület két emeletén helyezkedik el Quebec City központjában, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és gyalogosan is elérhető minden kényelmi és turisztikai látványosságtól.

A BLI Quebec nemcsak igazi bemélyedési környezetet biztosít a francia nyelvtanuláshoz, hanem különféle tevékenységeket is szervez, hogy segítsen a diákoknak felfedezni a várost és magáévá tegye az egyedülálló francia kanadai kultúrát!

Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Francia

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

BLI Language Schools

A BLI tanulás olyan élmény, amely túlmutat az osztályteremben. Ön része lesz a multikulturális osztályok által tanított képzett tanárok, akik a tanulási idő szórakoztató, ... [+]

TanulA BLI tanulás olyan élmény, amely túlmutat az osztályteremben. Ön része lesz a multikulturális osztályok által tanított képzett tanárok, akik a tanulási idő szórakoztató, érdekes és interaktív.Az osztályok soha nem azonosak! Az osztályok témakörei körültekintően választottak, hogy folytathassák az érdeklődést és a motivációt.A program végére nagyobb bizalmat fogsz szerezni a nyelvi készségek iránt, és céljai elérését szórakoztató és interaktív módon érik el.ÉlőÉljen olyan városban, ahol a tanult nyelv beszél, lehetőséget nyújt az angol vagy a franciák gyakorlására az élethelyzetekben. Az igazi bemerítés előnyeit élvezheti a természetes nyelvnek való kitettség, az igazi emberek meghallgatása és a kanadai francia és angol kultúrához való kapcsolódás.Hagyja, hogy a nyelvtudásod az osztályteremben kívül nőjen, miközben alkalmazkodik ahhoz, hogy Észak-Amerikában az egyik legbiztonságosabb, legkedvezőbb árú és legszebb városban éljen. A történelem, a kultúra és a barátságos emberek körülöttetek soha nem fog megtanulni olyan gyorsan és hatékonyan, mint amikor körülveszi ezeket az elemeket.ÉlvezKapcsolódás más diákokból a világ minden tájáról, csodálatos barátaival és sok más kultúrával tanulhatsz angol és francia együttes használata közben.Tevékenységi programunk biztosítja, hogy olyan emlékeit hozzon létre, amelyek életük hátralévő részében ápolják magukat, miközben kötelezik és tanulnak együtt egy nyugodt és szórakoztató környezetben.Nyelvtanulmányok soha nem élvezték élvezetesebbé!FelfedezMeg fogod élni azt a nyelvet, amelyet megtanulsz a hihetetlen tevékenységprogramunkon keresztül, amely lehetővé teszi, hogy felfedezd és fedezd fel Kanadában két legszebb várost, és gyakoroljak angolul vagy franciául az osztálytársaid és az aktivisták vezetőit az osztályteremen kívül valóban élethelyzetekben.Mindig is elfoglalt lesz, mivel tevékenységi programunk tele van érdekes és vonzó tevékenységekkel és túrákkal.Éljen egy nyáron, amely tele van... [-]
Kanada Montreal Québec város
Kérj Információt
Angol,Francia
Nappali
2 - 6 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

BLI Language Schools

A BLI tanulás olyan élmény, amely túlmutat az osztályteremben. Ön része lesz a multikulturális osztályok által tanított képzett tanárok, akik a tanulási idő szórakoztató, ... [+]

TanulA BLI tanulás olyan élmény, amely túlmutat az osztályteremben. Ön része lesz a multikulturális osztályok által tanított képzett tanárok, akik a tanulási idő szórakoztató, érdekes és interaktív.Az osztályok soha nem azonosak! Az osztályok témakörei körültekintően választottak, hogy folytathassák az érdeklődést és a motivációt.A program végére nagyobb bizalmat fogsz szerezni a nyelvi készségek iránt, és céljai elérését szórakoztató és interaktív módon érik el.ÉlőÉljen olyan városban, ahol a tanult nyelv beszél, lehetőséget nyújt az angol vagy a franciák gyakorlására az élethelyzetekben. Az igazi bemerítés előnyeit élvezheti a természetes nyelvnek való kitettség, az igazi emberek meghallgatása és a kanadai francia és angol kultúrához való kapcsolódás.Hagyja, hogy a nyelvtudásod az osztályteremben kívül nőjen, miközben alkalmazkodik ahhoz, hogy Észak-Amerikában az egyik legbiztonságosabb, legkedvezőbb árú és legszebb városban éljen. A történelem, a kultúra és a barátságos emberek körülöttetek soha nem fog megtanulni olyan gyorsan és hatékonyan, mint amikor körülveszi ezeket az elemeket.ÉlvezKapcsolódás más diákokból a világ minden tájáról, csodálatos barátaival és sok más kultúrával tanulhatsz angol és francia együttes használata közben.Tevékenységi programunk biztosítja, hogy olyan emlékeit hozzon létre, amelyek életük hátralévő részében ápolják magukat, miközben kötelezik és tanulnak együtt egy nyugodt és szórakoztató környezetben.Nyelvtanulmányok soha nem élvezték élvezetesebbé!FelfedezMeg fogod élni azt a nyelvet, amelyet megtanulsz a hihetetlen tevékenységprogramunkon keresztül, amely lehetővé teszi, hogy felfedezd és fedezd fel Kanadában két legszebb várost, és gyakoroljak angolul vagy franciául az osztálytársaid és az aktivisták vezetőit az osztályteremen kívül valóban élethelyzetekben.Mindig is elfoglalt lesz, mivel tevékenységi programunk tele van érdekes és vonzó tevékenységekkel és túrákkal.Élvezze a téli tevékenységeket, például a... [-]
Kanada Montreal Québec város
Kérj Információt
Angol,Francia
Nappali
2 - 6 hetek
Campus
Bővebben magyarul
BLI Language Schools

Azoknak a hallgatóknak, akik a következő szintre szeretnék nyelvet tanulni, ez a lehetőség a napi készségekre és a nyelvi összpontosításra épül, ahol lehetőség nyílik az ... [+]

A BLI általános angol nyelvtanfolyamokat olyan diákok számára tervezték, akik az angol nyelvű kommunikáció során szeretnék javítani a pontosságot és a folyékonyságot. Akár tanulni szeretne angolul munkára, utazásra, iskolára, vagy csak örömére, a BLI segít elérni a célokat.

A BLI széles körű nyelvi programokat kínál minden tanuló igényeinek megfelelően. A menetrendek és a programok széles skálájával az alapvető kommunikációból a haladó tudományos ismeretekhez vezethetünk, olyan tapasztalt tanárokkal folytatott vonzó és dinamikus órákon keresztül, amelyek megértik motivációit és ambícióit.

Intenzív

30 óra hetente

Azoknak a hallgatóknak, akik a következő szintre szeretnék nyelvet tanulni, ez a lehetőség a napi készségekre és a nyelvi összpontosításra épül, ahol lehetőség nyílik az egyes területeken való fejlesztésre. A Task-Based Learning és a hagyományos készségek órái kombinációjánál egy olyan osztály része lesz, amelynek konkrét célja van, ahol a nyelvhasználat minden területe természetesen és hatékonyan aktiválódik.... [-]

Kanada Montreal
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
BLI Language Schools

Azoknak a hallgatóknak, akik a következő szintre szeretnék nyelvet tanulni, ez a lehetőség a napi készségekre és a nyelvi összpontosításra épül, ahol lehetőség nyílik az ... [+]

A BLI általános francia nyelvtanfolyamokat olyan diákok számára tervezték, akik a francia nyelvű kommunikáció során szeretnék javítani a pontosságot és a folyékonyságot. Akár tanulni szeretne franciául munkára, utazásra, iskolára, vagy csak örömére, a BLI segít elérni a céljait.

A BLI a nyelvtanfolyamok széles választékát kínálja minden tanuló igényeinek kielégítésére. A menetrendek és programok széles skálájával az alapvető kommunikációból a haladó tudományos ismeretekhez juthatunk el olyan tapasztalt pedagógusok által folytatott vonzó és dinamikus órákon keresztül, amelyek megértik motivációit és ambícióit.

Intenzív... [-]
Kanada Montreal Québec város
Nyílt Beiratkozás
Francia
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
BLI Language Schools

A négy készség (az olvasás, az írás, a beszéd és a hallgatás), a nyelvtan és a szókincs lefedése egy diákközpontú és kommunikációs környezetben, mind a napi workshopokon ... [+]

A BLI általános angol nyelvtanfolyamokat olyan diákok számára tervezték, akik az angol nyelvű kommunikáció során szeretnék javítani a pontosságot és a folyékonyságot. Akár tanulni szeretne angolul munkára, utazásra, iskolára, vagy csak örömére, a BLI segít elérni a célokat.

A BLI a nyelvtanfolyamok széles választékát kínálja minden tanuló igényeinek kielégítésére. A menetrendek és programok széles skálájával az alapvető kommunikációból a haladó tudományos ismeretekhez juthatunk el olyan tapasztalt pedagógusok által folytatott vonzó és dinamikus órákon keresztül, amelyek megértik motivációit és ambícióit.

Teljes idő

24 óra hetente... [-]

Kanada Montreal
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
BLI Language Schools

A négy készség (az olvasás, az írás, a beszéd és a hallgatás), a nyelvtan és a szókincs lefedése egy diákközpontú és kommunikációs környezetben, mind a napi workshopokon ... [+]

A BLI általános francia nyelvtanfolyamokat olyan diákok számára tervezték, akik a francia nyelvű kommunikáció során szeretnék javítani a pontosságot és a folyékonyságot. Akár tanulni szeretne franciául munkára, utazásra, iskolára, vagy csak örömére, a BLI segít elérni a céljait.

A BLI a nyelvtanfolyamok széles választékát kínálja minden tanuló igényeinek kielégítésére. A menetrendek és programok széles skálájával az alapvető kommunikációból a haladó tudományos ismeretekhez juthatunk el olyan tapasztalt pedagógusok által folytatott vonzó és dinamikus órákon keresztül, amelyek megértik motivációit és ambícióit.

Teljes idő... [-]
Kanada Montreal Québec város
Nyílt Beiratkozás
Francia
Nappali
Campus
Bővebben magyarul