BLI Language Schools

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Van-e jobb módszer a nyelv elsajátítására, mint élni? A BLI nem hiszi. Ez az oka annak, hogy minden angol és francia nyelvtanfolyamunkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a hallgatók szükségleteinek és érdekeinek, és olyan dinamikus és kommunikációs megközelítésen alapulnak, amely nem csak segít a diákok nyelvtanulásában, hanem a sikeres eszközök globális szinten. A BLI a nyelvi tudását az Ön életének szempontjából hasznosnak tartja, a képzeletén túlmenően. A lehetőségek szélesítése és a siker maximalizálása a BLI célja.

A BLI a nyelvtanulási folyamatot az osztályteremben kívül veszi át, a hallgatók számára a szórakoztató és érdekes tevékenységek széles skáláját kínálja, valamint egy minőségi Homestay programot, amely lehetővé teszi a tanulók számára, hogy tanulási tapasztalataikat egy másik szintre vigye, a valós világban tanulva. A BLI tanulási tapasztalat egy másik eleme a programok személyre szabása és testreszabása, amelyek segítenek a hallgatóknak személyes érdeklődési körükön, baráti környezetben tanulni, és lehetőséget kapnak arra, hogy BLI diákjaikkal vegyenek részt a világ minden tájáról.

Több mint harminc hat éve segítettünk több ezer diáknak a világ minden tájáról, hogy teljesítsék álmaikat és váljanak globális állampolgárokká. Mindannyiunknak, a BLI pedagógusainak, az adminisztrátoroknak és a koordinátoroknak örömmel fogadjuk Önt az egyik iskolánkban, és az Ön oldalán állunk ebben a nagyszerű élettapasztalatban: "külföldön tanulni".

 • 40 éves tapasztalat
 • Kiválóság az oktatásban
 • Egyéni hallgatói figyelem
 • Személyre szabott programok
 • Top Quality Curriculum
 • Programok széles köre
 • Rugalmas kezdő dátumok
 • Garantált siker
 • Kis osztályok
 • Sokféleség
 • Képzett tanárok
 • Izgalmas tevékenységprogram
 • Két helyszín Kanadában
 • BLIlinguális programok

BLI TÖRTÉNETE

Elégedett hallgatók 1976 óta

A BLI (Bouchereau Lingua International) 1976-ban Montrealban, Quebecben nyitotta meg első nyelviskoláját. Célja az volt, hogy üzleti szakképzést nyújtson vezető iparági vezetők és ügyintézők számára számos iparágban és szakterületen. Nem sokkal később a BLI elkezdte üdvözölni a diákokat a világ minden tájáról, hogy részt vegyenek francia és angol nyelvű merülő programjában.

Miután megalapította a szakértelmet, innovációt és példás ügyfélszolgálatot testesítő vállalatként, az iskola később reagált a növekvő nyelvkínálat iránti igényre, és elkezdte nyújtani csúcsminőségű fordítási szolgáltatásait helyi és nemzetközi cégeknek, kormányzati akkreditált irodáiból .

Egy elkötelezett és szenvedélyes tanári személyzet, valamint egy barátságos és pozitív légkör a BLI aláírása, amely sikeresen megszerzett egy másik campusot Quebec fővárosában.

A Quebec City campus megnyitja az utat a nemzetközi diákok képzésére a francia nyelven.

Azóta a BLI frissítette módszertanát a diákok fejlődő szükségleteinek és érdekeinek kielégítésére. Napjainkban a BLI a világ egyik legelismertebb nyelvi iskolája, és különböző programokat kínál különböző kultúrák és hátterű diákok számára.

A vállalati szolgáltatások területén a BLI nem csak a testre szabott nyelvi képzést kínálja, hanem nyelvi szolgáltatásokat is kínál, mint például a fordítás, értékelések, workshopok stb. Vállalati ügyfeleink olyan multinacionális vállalatok, mint a Deloitte, Coca-Cola, Hydro Quebec stb.

BLI MONTREAL

IDEÁLIS HELYEN, AMELY KÉT NYELVET TANULJON

A Szent Lőrinc-folyó szigetén fekvő Montreal város kontrasztos és eredetiségű város, egy olyan város, ahol az óvilág bűvölete Észak-Amerika kifinomultságához fűződik. Montreal egy multikulturális város, ahol különböző háttérrel rendelkező emberek harmóniában élnek.

Olyan város, ahol a francia és angol kultúrák találkoznak, ideális hely a két nyelv elsajátítására.

A BLI Montreal Montreal óvárosának szívében helyezkedik el, Montrealban minden nagyobb helyszín közelében. Kényelmesen mindössze két percre van a Place-d'Armes metróállomástól, egy örökség épületben, közel a híres Notre-Dame bazilikához. A modern létesítmények a diákok kényelmes és kellemes hangulatot kínálnak, amely a tanulási folyamatot nagyon élvezetessé és szórakoztatóvá teszi.

A Nyelvek Kanada által akkreditált BLI egy olyan nyelviskola, melynek több mint 40 éves tapasztalata van a nyelvoktatásban, és minden szinten magasan sikeres egyetemi és általános bemeneti programok.

Olyan dinamikus és kommunikációs megközelítést használunk, amely nemcsak segít a diákok nyelvtanulásában, hanem globális szinten is sikeres eszközt biztosít számukra.

BLI QUEBEC

A gazdag kultúra kiváló helyszín

Quebec egy gyönyörű kanadai örökségváros. A francia nyelvű kultúra szíve Észak-Amerikában. Európa egy darabja az új kontinensen. A St Lawrence-folyó fenséges partján fekszik, Quebec City a világ egyik legszebb városa.

A legnagyobb, elsősorban francia nyelvű város Kanadában és a Quebec tartomány fővárosa, a Quebec City az a hely, ahol a francia nyelvre merülhet, miközben mindazt, amit a Quebec kínál, a bálnavadászatot Tadoussacban, a borkóstolást a keleti településeken .

A BLI Quebec egy modern épület két emeletén helyezkedik el Quebec City központjában, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és gyalogosan is elérhető minden kényelmi és turisztikai látványosságtól.

A BLI Quebec nemcsak igazi bemélyedési környezetet biztosít a francia nyelvtanuláshoz, hanem különféle tevékenységeket is szervez, hogy segítsen a diákoknak felfedezni a várost és magáévá tegye az egyedülálló francia kanadai kultúrát!

Helyszínek

Montreal

Address
70, rue Notre-Dame O., suite 400
Montréal, QC, Canada, H2Y 1S6

H2Y 1S6 Montreal, Quebec, Kanada

Québec város

Address
763, rue St-Joseph E., suite 104
Québec, QC, Canada, G1k 3C6

G1k 3C6 Québec város, Quebec, Kanada