Hivatalos Leírás

Camber College az egyik kanadai leginnovatívabb és dinamikus nyelvi központok. 2003-ban létrehozott, Camber College óta nyújt a hallgatók magas színvonalú angol nyelvi képzés 12 éve.

Camberi College, tanítunk angol sokféleképpen, mert tudjuk, hogy minden tanuló egyedi, másképp tanulnak és különböző célokat. Egyedülálló programok, mind a ki az osztályteremben, maximalizálja az egyes hallgató oktatási kaland.

Hosszú évek tapasztalatai tanították nekünk, hogy az optimális tanulás akkor történik, amikor a diákok tudják, hogy azok értékeit és vélemények igazán számít, és hogy ezek nem egyszerűen egy másik számot osztály listán.

Minden nap tanítani a gyakorlati kommunikációs készség sok részletes visszajelzést a tanár, így sokkal magabiztosabban felkészült irányítása és ellenőrzése valós élethelyzetekben, hogy kihívást jelent neked.

Miért minket válasszon Sok különböző módon lehet megtanulni angolul, de erősen hisszük, hogy nincs jobb módja, mint a tanulás szemtől-szembe. Úgy véljük, a legjobb módszer a környező magát a saját kultúra és az emberek.

Jelenleg 12 éves tapasztalattal angolt és a hallgatók világszínvonalú nyelvű oktatás.

Ünnepeljük minden kultúrában és tanulni a sokszínűség. Találunk módon kommunikálni a kulturális örökségünk. Mi nyitottak, fényvisszaverő való törődés minden kultúrában. Innovatív osztályok és barátságos, családias légkörben.

Camber kollégium Szociális tevékenység zajlik: részt vesznek tevékenység által szervezett nekünk, hogy javítsa az angol kívüli iskolai környezetben. Átfogó és hatékony vizsgálat előkészítése programok.

Minden kerékdőlés College tanárok magasan képzett, tapasztalt és minősített tanítani angol mint második nyelv (ESL).

Camber Főiskola biztosítja a teljes körű szolgáltatást nyújtó, kiváló minőségű Vendéglátó program reptéri pick-up kérésre.

Powell River élvezi az enyhe nyugati partján éghajlat. Ritkán túl meleg vagy túl hideg. Snow rendkívül ritka.

Camber College akkreditált és kapcsolatban áll a kormányzat minden szintjén és területén. A következő elismerik Camber College a magas ipari szabványok.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Camber College

Megfeleljen az új barátok a világ minden tájáról, akik mind törekvő nyelvtudást - mint te! Meg fog kapcsolódni a diákok a pillanatban, amikor beiratkozik, és építeni a há ... [+]

Kerékdőlés College Kanada egyik leginnovatívabb és dinamikus nyelvi központok. Angol tanulás a kerékdőlés College új távlatokat nyit az Ön számára. Tehát, ha felfedezni új helyeket és új emberekkel találkozni, akkor az angol nyelv használata minden, miközben az idő az életed.

Megfeleljen az új barátok a világ minden tájáról, akik mind törekvő nyelvtudást - mint te! Meg fog kapcsolódni a diákok a pillanatban, amikor beiratkozik, és építeni a hálózatot barátok az élet.

A kerékdőlés nyári tábor célja a diákok, akik szeretnének javítani a szintű gyakorlati angol használat, és egyúttal vállalják, vízi sportok és tevékenységek képzett szakemberek, különösen a kajak, kenu, stand-up paddleboarding, és vízisí.... [-]

Kanada Powell River
Angol
Nappali
2 - 8 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Camber College

Szeretné, hogy tanulmányozza a kanadai iskola, szakképző főiskolán vagy egyetemen? Ez a tanfolyam lehetőséget nyújt, hogy javítsa a tudományos, beszéd, olvasás és írás. ... [+]

Szeretné, hogy tanulmányozza a kanadai iskola, szakképző főiskolán vagy egyetemen? Ez a tanfolyam lehetőséget nyújt, hogy javítsa a tudományos, beszéd, olvasás és írás.

Az Akadémiai angol program tanítja az összes fontos angol beszéd-, hallgat, nyelvtan, írás, olvasás, kiejtés és az interkulturális kommunikáció.

A mi tanulási rendszer a diákok a lehetőséget, hogy összpontosítson, és a képességek fejlesztése és készségek, amelyek fontosak számukra. Diákok egyéni segítséget felár nélkül, ha nehézségeik támadnak, illetve kérdés.

Camberi College, a diákok élvezik a változatos tanulási környezet, amely a személyesen gazdagítja, mivel az oktatási és a készségek fejlesztése és a minőség szükséges a változó világban.... [-]

Kanada Powell River
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Camber College

Szeretné, hogy egy rövid nyaralás és angolul tanulni? Az angol Plus program kombinációja általános angol sport-, szociális, turisztikai és kulturális tevékenységek. ... [+]

Szeretné, hogy egy rövid nyaralás és angolul tanulni? Az angol Plus program kombinációja általános angol sport-, szociális, turisztikai és kulturális tevékenységek.

Az angol Plus program tervezték azokat a fiatalokat, akik szeretnének egy kicsit rugalmasabbá tétele érdekében, angol tanulás ütemezése. Találkozz új emberekkel camberi College, javítani az angol készségek és a rugalmasságot, hogy élvezze nyaralását városnézés.

Camberi College, a diákok élvezik a változatos tanulási környezet, amely a személyesen gazdagítja, mivel az oktatási és a készségek fejlesztése és a minőség szükséges a változó világban.

[-]
Kanada Powell River
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Camber College

Megfeleljen az új barátok a világ minden tájáról, akik mind törekvő nyelvtudást - mint te! Meg fog kapcsolódni a diákok a pillanatban, amikor beiratkozik, és építeni a há ... [+]

Kerékdőlés College Kanada egyik leginnovatívabb és dinamikus nyelvi központok. Angol tanulás a kerékdőlés College új távlatokat nyit az Ön számára.

Megfeleljen az új barátok a világ minden tájáról, akik mind törekvő nyelvtudást - mint te! Meg fog kapcsolódni a diákok a pillanatban, amikor beiratkozik, és építeni a hálózatot barátok az élet.

A Camber Winter Camp célja a diákok, akik szeretnének javítani a szintű gyakorlati angol használat, és egyúttal vállalja a téli sportok és tevékenységek képzett szakemberek, különösen a Curling, jégkorong, snowboard, hó cső. Ez a tökéletes tábort diákok korosztály 13-17.

2-8 h... [-]
Kanada Powell River
Angol
Nappali
2 - 8 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Camber College

A Family Plus program célja, hogy lehetővé teszi a családok együtt utazni, együtt maradnak, és együtt tanulni. Bízni, és javítja a angol nyelvtudást, míg kiadási minőségi ... [+]

A Family Plus program úgy tervezték, hogy a családok együtt utaznak, együtt maradnak, és együtt tanulni. Bízni, és javítja a angol nyelvtudást, míg kiadási minőségi időt a családjával Kanadában. Ez a program minden szempontjára angol nyelvtanulás, beleértve az olvasás, írás, hallás és beszéd.

Powell River egy tiszta, barátságos és biztonságos környezetben, csodálatos kilátás nyílik a hegyekre és az óceánra. Strandok, rekreációs park és szép környékeken vannak a közelben. Nem kell aggódnia a jólét itt, mert Powell River biztonságos és mentes a forgalom, a szennyezés és a zaj. Valójában a legtöbb ember nem is zár az ajtókat!

... [-]
Kanada Powell River
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Camber College

Kínálunk hat szintű angol, alap és haladó, és három különböző szintű üzleti angol órák. Reggel osztályok állnak a különböző szinteken, és délutáni órák állnak választani. ... [+]

Camberi College, tanítunk angol sokféleképpen, mert tudjuk, hogy minden tanuló egyedi, másképp tanulnak és különböző célokat. Tudjuk, mire van szüksége, tudjuk, hogyan kell segíteni.

Camberi College, akkor hozzáférhet az egyre növekvő hálózat kanadai Főiskolák és egyetemek keresztül útvonal programot.

Kínálunk hat szintű angol, alap és haladó, és három különböző szintű üzleti angol órák. Reggel osztályok állnak a különböző szinteken, és délutáni órák állnak választani.

[-]
Kanada Powell River
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Camber College

Camber College széles választékát kínálja angol nyelvtanfolyamok, hogy megfeleljen egy sor tanulmány igényeket. Az Intenzív angol a leggyorsabb módja annak, hogy javítsa ... [+]

Camber College széles választékát kínálja angol nyelvtanfolyamok, hogy megfeleljen egy sor tanulmány igényeket. Az intenzív angol a leggyorsabb módja annak, hogy javítsa az angol nyelvtudás.

Camberi College, tanítunk angol sokféleképpen, mert tudjuk, hogy minden tanuló egyedi, másképp tanulnak és különböző célokat.

Azáltal, hogy tanulmányozza a Camber College, akkor csatlakozik a több száz diák a világ minden tájáról - akik felfedezni az új barátok és lehetőségek az egyik legszebb város Kanadában.

A tanfolyam minden fontos angol beszéd-, hallgat, nyelvtan, írás, olvasás, kiejtés és az interkulturális kommunikáció.

[-]
Kanada Powell River
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Camber College

Camber College széles választékát kínálja angol nyelvtanfolyamok, hogy megfeleljen egy sor tanulmány igényeket. A mi vizsgák előkészítő tanfolyamok lesz találkozás számos ... [+]

Camber College széles választékát kínálja angol nyelvtanfolyamok, hogy megfeleljen egy sor tanulmány igényeket. A mi vizsgák előkészítő tanfolyamok lesz találkozás számos stratégiát, hogy a lehető legjobb lehetőséget arra, hogy elérje a kívánt célt.

Camberi College, tanítunk angol sokféleképpen, mert tudjuk, hogy minden tanuló egyedi, másképp tanulnak és különböző célokat. Azáltal, hogy tanulmányozza a Camber College, akkor csatlakozik a diákok a világ minden tájáról - akik felfedezni az új barátok és lehetőségek az egyik legszebb város Kanadában.

Minden tanár camberi College magasan képzett és tapasztalt tanítás angol nyelven és minden tanított mind Kanadában, mind külföldön. A tanárok rendszeresen felülvizsgálja a tananyag, hogy megbizonyosodjon arról, hogy fontos és érdekes a diákok számára.... [-]

Kanada Powell River
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Camber College

Camberi College, tanítunk angol sokféleképpen, mert tudjuk, hogy minden tanuló egyedi, másképp tanulnak és különböző célokat. ... [+]

Camber College széles választékát kínálja angol nyelvtanfolyamok, hogy megfeleljen egy sor tanulmány igényeket. Az üzleti angol Választani a leggyorsabb módja annak, hogy javítsa az angol nyelvtudás.

Camberi College, tanítunk angol sokféleképpen, mert tudjuk, hogy minden tanuló egyedi, másképp tanulnak és különböző célokat.

Azáltal, hogy tanulmányozza a Camber College, akkor csatlakozik a több száz diák a világ minden tájáról - akik felfedezni az új barátok és lehetőségek az egyik legszebb város Kanadában.

A tanfolyam minden fontos angol beszéd-, hallgat, nyelvtan, írás, olvasás, kiejtés és az interkulturális kommunikáció.... [-]

Kanada Powell River
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Undergraduate Pathway

Camber College

Alap és haladó, megvan a program, amely megfelel az Ön igényeinek. A program célja, hogy azok a diákok, akik érdeklődnek a folyamatos oktatási Kanadában. ... [+]

Alap és haladó, megvan a program, amely megfelel az Ön igényeinek. A program célja, hogy azok a diákok, akik érdeklődnek a folyamatos oktatási Kanadában.

A mi tanulási rendszer a diákok a lehetőséget, hogy összpontosítson, és a képességek fejlesztése és készségek, amelyek fontosak számukra. Diákok egyéni segítséget felár nélkül, ha nehézségeik támadnak, illetve kérdés.

Segítségkérés felvételt az elejére oktatási intézmények Kanadában. Segítünk szert a nyelvi képesség szükséges a sikerhez kanadai iskolák.

[-]
Kanada Powell River
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Meet the Team | Haydn

Student Testimonials | English | Camber College | Study In Canada

Student Testimonials | Deutsch | Camber College | Study In Canada