Camber College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Camber College az egyik kanadai leginnovatívabb és dinamikus nyelvi központok. 2003-ban létrehozott, Camber College óta nyújt a hallgatók magas színvonalú angol nyelvi képzés 12 éve.

Camberi College, tanítunk angol sokféleképpen, mert tudjuk, hogy minden tanuló egyedi, másképp tanulnak és különböző célokat. Egyedülálló programok, mind a ki az osztályteremben, maximalizálja az egyes hallgató oktatási kaland.

Hosszú évek tapasztalatai tanították nekünk, hogy az optimális tanulás akkor történik, amikor a diákok tudják, hogy azok értékeit és vélemények igazán számít, és hogy ezek nem egyszerűen egy másik számot osztály listán.

Minden nap tanítani a gyakorlati kommunikációs készség sok részletes visszajelzést a tanár, így sokkal magabiztosabban felkészült irányítása és ellenőrzése valós élethelyzetekben, hogy kihívást jelent neked.

Miért minket válasszon Sok különböző módon lehet megtanulni angolul, de erősen hisszük, hogy nincs jobb módja, mint a tanulás szemtől-szembe. Úgy véljük, a legjobb módszer a környező magát a saját kultúra és az emberek.

Jelenleg 12 éves tapasztalattal angolt és a hallgatók világszínvonalú nyelvű oktatás.

Ünnepeljük minden kultúrában és tanulni a sokszínűség. Találunk módon kommunikálni a kulturális örökségünk. Mi nyitottak, fényvisszaverő való törődés minden kultúrában. Innovatív osztályok és barátságos, családias légkörben.

Camber kollégium Szociális tevékenység zajlik: részt vesznek tevékenység által szervezett nekünk, hogy javítsa az angol kívüli iskolai környezetben. Átfogó és hatékony vizsgálat előkészítése programok.

Minden kerékdőlés College tanárok magasan képzett, tapasztalt és minősített tanítani angol mint második nyelv (ESL).

Camber Főiskola biztosítja a teljes körű szolgáltatást nyújtó, kiváló minőségű Vendéglátó program reptéri pick-up kérésre.

Powell River élvezi az enyhe nyugati partján éghajlat. Ritkán túl meleg vagy túl hideg. Snow rendkívül ritka.

Camber College akkreditált és kapcsolatban áll a kormányzat minden szintjén és területén. A következő elismerik Camber College a magas ipari szabványok.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Undergraduate Pathways » Megjelenítés Summer courses » Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Kerékdőlés nyári tábor

Campus Nappali 2 - 8 hetek Kanada Powell River

Megfeleljen az új barátok a világ minden tájáról, akik mind törekvő nyelvtudást - mint te! Meg fog kapcsolódni a diákok a pillanatban, amikor beiratkozik, és építeni a hálózatot barátok az élet. [+]

Kerékdőlés College Kanada egyik leginnovatívabb és dinamikus nyelvi központok. Angol tanulás a kerékdőlés College új távlatokat nyit az Ön számára. Tehát, ha felfedezni új helyeket és új emberekkel találkozni, akkor az angol nyelv használata minden, miközben az idő az életed.

Megfeleljen az új barátok a világ minden tájáról, akik mind törekvő nyelvtudást - mint te! Meg fog kapcsolódni a diákok a pillanatban, amikor beiratkozik, és építeni a hálózatot barátok az élet.

A kerékdőlés nyári tábor célja a diákok, akik szeretnének javítani a szintű gyakorlati angol használat, és egyúttal vállalják, vízi sportok és tevékenységek képzett szakemberek, különösen a kajak, kenu, stand-up paddleboarding, és vízisí.... [-]


Tanfolyamok

Akadémiai eSL

Campus Nappali 4 hetek Kanada Powell River

Szeretné, hogy tanulmányozza a kanadai iskola, szakképző főiskolán vagy egyetemen? Ez a tanfolyam lehetőséget nyújt, hogy javítsa a tudományos, beszéd, olvasás és írás. [+]

Szeretné, hogy tanulmányozza a kanadai iskola, szakképző főiskolán vagy egyetemen? Ez a tanfolyam lehetőséget nyújt, hogy javítsa a tudományos, beszéd, olvasás és írás.

Az Akadémiai angol program tanítja az összes fontos angol beszéd-, hallgat, nyelvtan, írás, olvasás, kiejtés és az interkulturális kommunikáció.

A mi tanulási rendszer a diákok a lehetőséget, hogy összpontosítson, és a képességek fejlesztése és készségek, amelyek fontosak számukra. Diákok egyéni segítséget felár nélkül, ha nehézségeik támadnak, illetve kérdés.

Camberi College, a diákok élvezik a változatos tanulási környezet, amely a személyesen gazdagítja, mivel az oktatási és a készségek fejlesztése és a minőség szükséges a változó világban.... [-]


Angol plusz program

Campus Nappali 4 hetek Kanada Powell River

Szeretné, hogy egy rövid nyaralás és angolul tanulni? Az angol Plus program kombinációja általános angol sport-, szociális, turisztikai és kulturális tevékenységek. [+]

Szeretné, hogy egy rövid nyaralás és angolul tanulni? Az angol Plus program kombinációja általános angol sport-, szociális, turisztikai és kulturális tevékenységek.

Az angol Plus program tervezték azokat a fiatalokat, akik szeretnének egy kicsit rugalmasabbá tétele érdekében, angol tanulás ütemezése. Találkozz új emberekkel camberi College, javítani az angol készségek és a rugalmasságot, hogy élvezze nyaralását városnézés.

Camberi College, a diákok élvezik a változatos tanulási környezet, amely a személyesen gazdagítja, mivel az oktatási és a készségek fejlesztése és a minőség szükséges a változó világban.

[-]

Camber Winter Camp

Campus Nappali 2 - 8 hetek Kanada Powell River

Megfeleljen az új barátok a világ minden tájáról, akik mind törekvő nyelvtudást - mint te! Meg fog kapcsolódni a diákok a pillanatban, amikor beiratkozik, és építeni a hálózatot barátok az élet. [+]

Kerékdőlés College Kanada egyik leginnovatívabb és dinamikus nyelvi központok. Angol tanulás a kerékdőlés College új távlatokat nyit az Ön számára.

Megfeleljen az új barátok a világ minden tájáról, akik mind törekvő nyelvtudást - mint te! Meg fog kapcsolódni a diákok a pillanatban, amikor beiratkozik, és építeni a hálózatot barátok az élet.

A Camber Winter Camp célja a diákok, akik szeretnének javítani a szintű gyakorlati angol használat, és egyúttal vállalja a téli sportok és tevékenységek képzett szakemberek, különösen a Curling, jégkorong, snowboard, hó cső. Ez a tökéletes tábort diákok korosztály 13-17.

2-8 hét tevékenységek (hétfőtől vasárnapig) Intenzív angol nyelvtanfolyam heti 15 órát (hétfőtől péntekig) Szállás egy kanadai család Kis csoportok 8-10 diákok 2 felügyelők minden csoportban 3 étkezés naponta Izgalmas tevékenység napi Szállítás minden tevékenység Szállítás Vancouver Powell River (oda-vissza) Részvételi igazolás [-]

Családi ESL programot

Campus Nappali 4 hetek Kanada Powell River

A Family Plus program célja, hogy lehetővé teszi a családok együtt utazni, együtt maradnak, és együtt tanulni. Bízni, és javítja a angol nyelvtudást, míg kiadási minőségi időt a családjával Kanadában. Ez a program minden szempontjára angol nyelvtanulás, beleértve az olvasás, írás, hallás és beszéd. [+]

A Family Plus program úgy tervezték, hogy a családok együtt utaznak, együtt maradnak, és együtt tanulni. Bízni, és javítja a angol nyelvtudást, míg kiadási minőségi időt a családjával Kanadában. Ez a program minden szempontjára angol nyelvtanulás, beleértve az olvasás, írás, hallás és beszéd.

Powell River egy tiszta, barátságos és biztonságos környezetben, csodálatos kilátás nyílik a hegyekre és az óceánra. Strandok, rekreációs park és szép környékeken vannak a közelben. Nem kell aggódnia a jólét itt, mert Powell River biztonságos és mentes a forgalom, a szennyezés és a zaj. Valójában a legtöbb ember nem is zár az ajtókat!

... [-]

Egyetemi út programja

Campus Nappali Kanada Powell River

Kínálunk hat szintű angol, alap és haladó, és három különböző szintű üzleti angol órák. Reggel osztályok állnak a különböző szinteken, és délutáni órák állnak választani. [+]

Camberi College, tanítunk angol sokféleképpen, mert tudjuk, hogy minden tanuló egyedi, másképp tanulnak és különböző célokat. Tudjuk, mire van szüksége, tudjuk, hogyan kell segíteni.

Camberi College, akkor hozzáférhet az egyre növekvő hálózat kanadai Főiskolák és egyetemek keresztül útvonal programot.

Kínálunk hat szintű angol, alap és haladó, és három különböző szintű üzleti angol órák. Reggel osztályok állnak a különböző szinteken, és délutáni órák állnak választani.

[-]

Intenzív eSL

Campus Nappali 4 hetek Kanada Powell River

Camber College széles választékát kínálja angol nyelvtanfolyamok, hogy megfeleljen egy sor tanulmány igényeket. Az Intenzív angol a leggyorsabb módja annak, hogy javítsa az angol nyelvtudás. [+]

Camber College széles választékát kínálja angol nyelvtanfolyamok, hogy megfeleljen egy sor tanulmány igényeket. Az intenzív angol a leggyorsabb módja annak, hogy javítsa az angol nyelvtudás.

Camberi College, tanítunk angol sokféleképpen, mert tudjuk, hogy minden tanuló egyedi, másképp tanulnak és különböző célokat.

Azáltal, hogy tanulmányozza a Camber College, akkor csatlakozik a több száz diák a világ minden tájáról - akik felfedezni az új barátok és lehetőségek az egyik legszebb város Kanadában.

A tanfolyam minden fontos angol beszéd-, hallgat, nyelvtan, írás, olvasás, kiejtés és az interkulturális kommunikáció.

[-]

Vizsgafelkészítő választani TOEFL és Cambridge

Campus Nappali 4 hetek Kanada Powell River

Camber College széles választékát kínálja angol nyelvtanfolyamok, hogy megfeleljen egy sor tanulmány igényeket. A mi vizsgák előkészítő tanfolyamok lesz találkozás számos stratégiát, hogy a lehető legjobb lehetőséget arra, hogy elérje a kívánt célt. [+]

Camber College széles választékát kínálja angol nyelvtanfolyamok, hogy megfeleljen egy sor tanulmány igényeket. A mi vizsgák előkészítő tanfolyamok lesz találkozás számos stratégiát, hogy a lehető legjobb lehetőséget arra, hogy elérje a kívánt célt.

Camberi College, tanítunk angol sokféleképpen, mert tudjuk, hogy minden tanuló egyedi, másképp tanulnak és különböző célokat. Azáltal, hogy tanulmányozza a Camber College, akkor csatlakozik a diákok a világ minden tájáról - akik felfedezni az új barátok és lehetőségek az egyik legszebb város Kanadában.

Minden tanár camberi College magasan képzett és tapasztalt tanítás angol nyelven és minden tanított mind Kanadában, mind külföldön. A tanárok rendszeresen felülvizsgálja a tananyag, hogy megbizonyosodjon arról, hogy fontos és érdekes a diákok számára.... [-]


Üzleti angol választható

Campus Nappali 4 hetek Kanada Powell River

Camberi College, tanítunk angol sokféleképpen, mert tudjuk, hogy minden tanuló egyedi, másképp tanulnak és különböző célokat. [+]

Camber College széles választékát kínálja angol nyelvtanfolyamok, hogy megfeleljen egy sor tanulmány igényeket. Az üzleti angol Választani a leggyorsabb módja annak, hogy javítsa az angol nyelvtudás.

Camberi College, tanítunk angol sokféleképpen, mert tudjuk, hogy minden tanuló egyedi, másképp tanulnak és különböző célokat.

Azáltal, hogy tanulmányozza a Camber College, akkor csatlakozik a több száz diák a világ minden tájáról - akik felfedezni az új barátok és lehetőségek az egyik legszebb város Kanadában.

A tanfolyam minden fontos angol beszéd-, hallgat, nyelvtan, írás, olvasás, kiejtés és az interkulturális kommunikáció.... [-]


Undergraduate Pathway

Középiskolás út programja

Campus Nappali Kanada Powell River

Alap és haladó, megvan a program, amely megfelel az Ön igényeinek. A program célja, hogy azok a diákok, akik érdeklődnek a folyamatos oktatási Kanadában. [+]

Alap és haladó, megvan a program, amely megfelel az Ön igényeinek. A program célja, hogy azok a diákok, akik érdeklődnek a folyamatos oktatási Kanadában.

A mi tanulási rendszer a diákok a lehetőséget, hogy összpontosítson, és a képességek fejlesztése és készségek, amelyek fontosak számukra. Diákok egyéni segítséget felár nélkül, ha nehézségeik támadnak, illetve kérdés.

Segítségkérés felvételt az elejére oktatási intézmények Kanadában. Segítünk szert a nyelvi képesség szükséges a sikerhez kanadai iskolák.

[-]

Videók

Meet the Team | Haydn

Student Testimonials | English | Camber College | Study In Canada

Student Testimonials | Deutsch | Camber College | Study In Canada