Camber College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Camber College az egyik kanadai leginnovatívabb és dinamikus nyelvi központok. 2003-ban létrehozott, Camber College óta nyújt a hallgatók magas színvonalú angol nyelvi képzés 12 éve.

Camberi College, tanítunk angol sokféleképpen, mert tudjuk, hogy minden tanuló egyedi, másképp tanulnak és különböző célokat. Egyedülálló programok, mind a ki az osztályteremben, maximalizálja az egyes hallgató oktatási kaland.

Hosszú évek tapasztalatai tanították nekünk, hogy az optimális tanulás akkor történik, amikor a diákok tudják, hogy azok értékeit és vélemények igazán számít, és hogy ezek nem egyszerűen egy másik számot osztály listán.

Minden nap tanítani a gyakorlati kommunikációs készség sok részletes visszajelzést a tanár, így sokkal magabiztosabban felkészült irányítása és ellenőrzése valós élethelyzetekben, hogy kihívást jelent neked.

Miért minket válasszon Sok különböző módon lehet megtanulni angolul, de erősen hisszük, hogy nincs jobb módja, mint a tanulás szemtől-szembe. Úgy véljük, a legjobb módszer a környező magát a saját kultúra és az emberek.

Jelenleg 12 éves tapasztalattal angolt és a hallgatók világszínvonalú nyelvű oktatás.

Ünnepeljük minden kultúrában és tanulni a sokszínűség. Találunk módon kommunikálni a kulturális örökségünk. Mi nyitottak, fényvisszaverő való törődés minden kultúrában. Innovatív osztályok és barátságos, családias légkörben.

Camber kollégium Szociális tevékenység zajlik: részt vesznek tevékenység által szervezett nekünk, hogy javítsa az angol kívüli iskolai környezetben. Átfogó és hatékony vizsgálat előkészítése programok.

Minden kerékdőlés College tanárok magasan képzett, tapasztalt és minősített tanítani angol mint második nyelv (ESL).

Camber Főiskola biztosítja a teljes körű szolgáltatást nyújtó, kiváló minőségű Vendéglátó program reptéri pick-up kérésre.

Powell River élvezi az enyhe nyugati partján éghajlat. Ritkán túl meleg vagy túl hideg. Snow rendkívül ritka.

Camber College akkreditált és kapcsolatban áll a kormányzat minden szintjén és területén. A következő elismerik Camber College a magas ipari szabványok.

Helyszínek

Powell River

Address
4750 Joyce Avenue, Powell River British Columbia PC: V8A 3B6 Canada

Powell River, Brit Kolumbia, Kanada