Hivatalos Leírás

Rólunk

1967 óta Cambrian College az észak-ontariói vezető poszt-intézmény.

Kollégiumunk élénk közössége több mint 11 000 tanulótól, több mint 4100 hallgatóval 80 teljes munkaidős programban, és több mint 7000 hallgatója közel 900 részmunkaidős kurzusban és programban három kampuszhelyen Észak-Ontario-ban: Sudbury, Espanola és Little Current / Manitoulin-sziget.

Fedezze fel azokat a szolgáltatásokat és létesítményeket, amelyeket a diákok támogatására kínál, és felkészíti őket a mai versenyképes munkahelyek sikerére.

Fedezze fel mindent, amit kínálnunk kell, és nézze meg Cambrian-t.

Stratégiai terv 2015-19

Az új ötéves stratégiai tervünk arra irányul, hogy meghatározzuk a kambriumot a megkülönböztetés kollégiumaként, amely egyesíti a jövő generációit. Elképzelésünk az, hogy elképzeljük a lehetetlenséget, hogy inspiráljuk egymást, és újítsuk meg azokat a módszereket, amiket még nem tudtunk teljesen feltárni.

A tanulási tapasztalatok átalakítására koncentrálunk, hogy folyamatos hozzáférést biztosítsunk a rugalmas és testreszabható tanulási tapasztalatokhoz. Mi motiváltak vagyunk arra, hogy fokozzuk a tanulói élményt, és támogassuk a támogató tanulási közösségben az együttműködés hatalmát.

113707_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Tervezés és intézményi kutatás

A kollégium tervezési és intézményi kutatócsoportja vezető szerepet és támogatást nyújt a kutatás, a tervezés, a hallgatói tanulási eredmények és a minőségbiztosítás területén, hogy támogassa az Akadémia küldetését, hatékonyságát és a diákok sikerét.

Különleges funkciók:

 • Akadémiai tervezési támogatás és eredmények értékelése
 • Kormányzati jelentések (többéves elszámoltathatósági megállapodás, stratégiai mandátumszerződés, főiskolai üzleti terv, főiskolai éves terv, kulcsfontosságú teljesítménymutatók)
 • Minőségbiztosítási auditok és menedzsment
 • Felmérés-fejlesztés, megkönnyítés, elemzés és jelentéskészítés
 • A beiratkozási tervezés és előrejelzés támogatása
 • Új programtervezés / fejlesztés.
 • Programmenedzsment folyamatok
 • Teljesítménymutatók fejlesztése, nyomon követése és elemzése (főiskolai eredménymutató, osztott és program eredménymutatók)
 • Az egyetemek közötti összehasonlítások és a teljesítményértékelés
 • Környezeti vizsgálatok és piaci elemzések
 • Kutatás, adatelemzés és jelentéskészítés
 • A pályázat felülvizsgálata és fejlesztése az alapok megszerzéséhez
 • Közösségi tájékoztatás és munkaerő-piaci elemzés

Kameriai kutatási etika

Cambrian College előmozdítja és megkönnyíti a Kollégium közösségében végzett kutatások használatát, hogy hozzájáruljon a tudás fejlesztéséhez és alkalmazásához, kritikusan megvizsgálja a gyakorlatokat és az oktatáshoz kapcsolódó ismeretek egyesítésével, valamint a szakmai gyakorlat előmozdításával. A Főiskola elkötelezett amellett, hogy minden kutatás megfeleljen a legmagasabb tudományos és etikai normáknak.

A kiválóság ünneplése

A Cambrian College kiválóságot ünnepeljük. A Cambriannak számos rangos díjazása van, amelyek tiszteletben tartják a diákokat, az öregdiákokat és a személyzetet, akik az iskolánk által kínált legjobbakat képviselik. Ezeket a díjakat azoknak adják, akik büszkén felkelnek a csúcsra, és szolgálják a kambodzsai közösséget, valamint a közösségeket, ahol élnek.

A Glenn Crombie Diáktámogatási Központ

A Cambrian College Glenn Crombie Diáktámogatási Központja egy korszerű létesítmény, amely teljesen elérhető. A több szolgáltatást nyújtó komplexumban TTY telefonok, személyi gondozási helyiségek, számítógépes laboratóriumok, vizsgálati helyiségek és mosdóhelyiségek találhatók.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Cambrian College

A bányászati ipar dinamikus és állandóan változó, és Cambrian bányászati mérnöki programja kihívja Önt, hogy vizsgálja meg, miért és hogyan működnek a dolgok, és találjon ... [+]

Áttekintés

A bányászati ipar dinamikus és állandóan változó, és Cambrian bányászati mérnöki programja kihívja Önt, hogy vizsgálja meg, miért és hogyan működnek a dolgok, és találjon innovatív megoldásokat a problémákra.

Ahogyan a világ egyik bányászati központjában tanulsz és élsz, felkészülsz arra, hogy részese legyen a bányászati mérnöki csapatnak, amely a felmérés, a tervezés, a tervezés, a környezeti tanulmányok, az ipari geológiai és geofizikai terepmunka, a szellőztetés, a nagyszámú projektért felelős. földi vezérlés és felügyelet.

Az iparágban tapasztalt kar tagjai az iparág tapasztalataiból, a híres Sudbury-medencében végzett kirándulásokból és gyakorlati tüntetésekből származó példákkal segítik elő a haladást és a megértést. Sokféle tapasztalati tanulási lehetőséget fogsz élvezni, beleértve az aktív bánya-helyszínen végzett tevékenységeket is, hogy széles körben megismerjék a bányászati mérnöki, valamint a kommunikációs és vezetői képességek különböző aspektusait.... [-]

Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cambrian College

Szerezzen mélyreható hálózati és infrastrukturális készségeket az információs technológia környezetének konfigurálására a különböző méretű és típusú szervezetekben. Megta ... [+]

Áttekintés

Szerezzen mélyreható hálózati és infrastrukturális készségeket az információs technológia környezetének konfigurálására a különböző méretű és típusú szervezetekben. Megtanulhatja, hogyan telepítheti, kezelheti és elháríthatja a hálózatokat és az internetes hálózatokat; valamint helyi és távoli szerverek.

Plusz, megtanulhatsz olyan oktatóktól, mint Bob Vachon - az egyik Profiunk, aki szó szerint segített írni a Cisco Systems könyvet a hálózatról.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az akadémiai tantervet folyamatosan felülvizsgálják és felülvizsgálják annak biztosítása érdekében, hogy a kambriai programok és kurzusok továbbra is relevánsak legyenek. A Főiskola fenntartja magának a jogot, hogy bármikor törölje vagy módosítsa a kurzusokat, programokat, díjakat, eljárásokat vagy egyetemi helyeket.... [-]

Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cambrian College

A korai gyermekkori nevelés diákjaként a Cambrian College lehetősége nyílik arra, hogy fejlessze a korai tanulás és a gyermekgondozás területén szükséges ismereteket és k ... [+]

Áttekintés

A korai gyermekkori nevelés diákjaként a Cambrian College lehetősége nyílik arra, hogy fejlessze a korai tanulás és a gyermekgondozás területén szükséges ismereteket és készségeket. Tanulmányai összekapcsolják a gyermek növekedésének és fejlődésének elméletét a gyakorlati alkalmazási tapasztalatokkal. Az Interaktív tantermi tapasztalatok révén a kisgyermekek játékalapú tanulását tervezik, tervezik, végrehajtják és értékelik születésüktől tizenkét éves korig.

A program felkészíti Önt arra, hogy együtt dolgozzon és támogassa a gyermekek és családok különböző igényeit a jövőbeni munkájában. Létre fognak hozni egy alapot a megértésnek, hogy a gyerekek a játékon keresztül tanulnak. Ez a tanulási megközelítés egy kulturális szempontból releváns környezettel kombinálva tükrözi, hogy a gyerekek kíváncsiak, képesek és kompetensek.... [-]

Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cambrian College

Miután megtanultuk az első évben a szakmák alapjait, a dízelmotorokat, az üzemanyagrendszereket, az erőátviteli rendszereket, az elektromos rendszereket, a hidraulikus re ... [+]

Áttekintés

Miután megtanultuk az első évben a szakmák alapjait, a dízelmotorokat, az üzemanyagrendszereket, az erőátviteli rendszereket, az elektromos rendszereket, a hidraulikus rendszereket, a kormányzást és a fékrendszereket, bemutatjuk a dízelmotorok építését és osztályozását, az erőátviteli vonatokat, a vontatókontrollokat és a kerekeket végső hajtások, elektromos és elektronikai berendezések, valamint légkondicionálás. A kurzusok között szerepel az üzletbiztonság, az alapvető kéziszerszámok és elektromos kéziszerszámok, a rögzítők, a mérőműszerek, a kiindulási segédeszközök és a kereskedelemben használt kiindulási módszerek.

A program kiemeli2 év - 4 félévCo-op Diploma gyakornoki lehetőségMunka a terepjáró nehéz berendezéseken, mint a rakodógépek, buldózerek, teherautók és különböző alkatrészek, mint a motorok, sebességváltók, fékrendszerek, üzemanyagrendszerek, hidraulikus rendszerek, amelyek megtalálhatók a nehézgépüzletünkbenFejleszteni kell a szervizelési és karbantartási képességet a különböző elektronikus vezérlőrendszerek és alkatrészeik karbantartásában4D tanulási lehetőségek... [-]
Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cambrian College

Vegyük át az általános számviteli áramlatunkat, hogy megszerezzük a készségeket és a gyakorlati tapasztalatokat a non-profit, vállalati és egyéb nonprofit szervezetek bel ... [+]

Áttekintés

Vegyük át az általános számviteli áramlatunkat, hogy megszerezzük a készségeket és a gyakorlati tapasztalatokat a non-profit, vállalati és egyéb nonprofit szervezetek belépő szintű könyvelési pozícióinak lebonyolítására.

A számvitel és az üzleti hallgatók közös tantervének első évét követően a számviteli elvekbe és gyakorlatokba kerül, és lehetősége nyílik arra, hogy valós gyakorlatot szerezzen egy munkahelyen.

Ezt a programot mind a hagyományos tantermi, mind az online tanulás útján fogják megvalósítani.

Ez a program célja, hogy befogadja a tanulókat, akik fokozatosan szeretnék folytatni tanulmányaikat, vagy olyan szakmai számviteli programokba léphetnek be, mint a számviteli és pénzügyi (ACAF) speciális tanúsítvány vagy a hitelesített aboriginalis pénzügyi vezető (CAFM). Mint diplomás, akkor választhat, hogy egy további évet tart a kambodzsai üzleti adminisztráció - számviteli program, hogy fokozza a készségeket, és szerezni a fejlett rangsorok az ACAF és / vagy diplomát programokat. Az ACAF-tanúsítvány vagy a CAFM-kijelölési programok megkötése érdekében bizonyos kurzusoknál 60% -os vagy annál nagyobb átlagot kell elérniük, és a Cambrian Business Accounting programjában átlagosan 65% -ot kell elérniük.... [-]

Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cambrian College

A Cambrian Műszaki Szabványok és Biztonsági Hatóság (TSSA) akkreditált programjával felkészülhet a TSSA vizsgáinak kihívására a földgáz-technikus és az olajégető techniku ... [+]

Áttekintés

A Cambrian Műszaki Szabványok és Biztonsági Hatóság (TSSA) akkreditált programjával felkészülhet a TSSA vizsgáinak kihívására a földgáz-technikus és az olajégető technikus tanúsítványai tekintetében. Az elmélet és a gyakorlati laboratóriumi képzés együttesen alakul ki a fűtési rendszerek (földgáz, propán és üzemanyag) szilárd megértéséhez, valamint a légkondicionáláshoz, a hűtési elvekhez, a fémlemezgyártáshoz és a hőveszteséghez / hőszerzéshez. A lakossági és könnyű kereskedelmi fűtési és hűtési alkalmazások telepítéséhez, szervizeléséhez és hibakereséséhez szükséges ismeretek is bemutatásra kerülnek.

... [-]
Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cambrian College

Érdekli az üzleti világ, de nem biztos benne, hogy melyik pályafutásra van szükség? A Cambrian Business program mindössze két év múlva a pénzügyi, vállalkozói, marketing, ... [+]

Áttekintés

Érdekli az üzleti világ, de nem biztos benne, hogy melyik pályafutásra van szükség? A Cambrian Business program mindössze két év múlva a pénzügyi, vállalkozói, marketing, humán erőforrás, számviteli, személyzeti menedzsment, új üzleti fejlesztések és szervezeti tervezés területeit fogja kitenni. Indítsa el a karrierjét, vagy folytassa a kambriai üzleti adminisztrációs program harmadik évében, amikor végzett.

A program kiemeliRugalmas tanulási lehetőségek (hagyományos tantermek, online lehetőségek és virtuális osztályok)Lehetőségek tapasztalati tanulásra klubokon és versenyekenA közös első és második év más üzleti programokkal lehetővé teszi a diplomások zökkenőmentes átmenetét a harmadik évre, hogy előrehaladott diplomát szerezzenekAz összes kulcsfontosságú üzleti funkció, köztük a pénzügyek, a számvitel, az emberi erőforrások, az üzleti fejlődés stbEz egy Northern College kollaboratív szállítási programja... [-]
Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Felsőfokú Diploma

Cambrian College

Cambrian díjnyertes grafikai karának kihívása lesz a tanfolyamok és a sokrétű, valós projektek segítségével, hogy segítsen fejleszteni kreatív tehetségét, és professzioná ... [+]

Áttekintés

Cambrian díjnyertes grafikai karának kihívása lesz a tanfolyamok és a sokrétű, valós projektek segítségével, hogy segítsen fejleszteni kreatív tehetségét, és professzionális vizuális kommunikációs tervezővé váljon. A Graphic Design tanterv karrierközpontú és szigorú, mind a hagyományos készségek, mind az új technológiák figyelembevételével. Ezen kívül fejleszteni fogja a kritikus gondolkodás, a kreativitás és a koncepcióvezérelt munka készségeit, lehetővé téve, hogy ügyes legyen a fejlődő és igényes szakmai kommunikációs iparágban.

A jelenlegi iparági szoftvert használva a Főiskola legmodernebb grafikai laboratóriumaiban megtanulhatja, hogyan kell kreatívan fejleszteni ötleteit és manipulálni a teret, a típust, a képeket és a színt, hogy a munkát a koncepció vázlattól a stratégiai tervezésű, webes vagy digitális formában. A projektek a márkaépítésben, az identitásban (logók) alkalmazott tapasztalattal rendelkeznek... [-]

Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cambrian College

Ismerje meg, hogyan mondhatod el dinamikus és meggyőző 2D és 3D animációs történeteket a tehetséges tanárainkról, akik olyan közönségkedveket dolgoztak, mint a Tarzan, 9, ... [+]

Áttekintés

Ismerje meg, hogyan mondhatod el dinamikus és meggyőző 2D és 3D animációs történeteket a tehetséges tanárainkról, akik olyan közönségkedveket dolgoztak, mint a Tarzan, 9, és a Tom és Jerry Show.

Programunk Sheridan neves animációs programjának tantervén alapul, a diploma szintjén. A hagyományos, 2D-s és 3D-s animációs módszerek munkatudását megszerzi, miközben az animáció 12 alapelveit ismeri. Erős és dinamikus mesemondási, rajzolási és animációs készségeket hoz létre, amelyeket egy sor projekten és egy végső filmen keresztül hoznak létre a képernyőn. Ha végződik, akkor meg tudod mutatni a meggyőző teljesítményt mind a hagyományos, mind a digitális animáció mellett a végső gyártási készletek mellett.... [-]

Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cambrian College

Képzeld el, hogy egy olyan laboratóriumi környezetben dolgozol, amely értékes fémeket nyer ki a nyersanyagokból, dolgozik a környezeti fenntarthatósággal, új és továbbfej ... [+]

Áttekintés

Képzeld el, hogy egy olyan laboratóriumi környezetben dolgozol, amely értékes fémeket nyer ki a nyersanyagokból, dolgozik a környezeti fenntarthatósággal, új és továbbfejlesztett üzemanyagokat fejleszt, vagy a következő generációs gyógyszerek kifejlesztését. A vegyészmérnöki szakterület olyan széles terület, amely mindezen területekre kiterjed.

Cambrian's Chemical Engineering Technology program az egyetlen ilyen jellegű program Ontario-ban, és célja, hogy fejlessze a készségkészleteket, amelyekre ezen izgalmas területeken kell dolgoznia. Az alapvető elméletet a szükséges vegyi gyakorlati, gyakorlati laboratóriumi képzéssel párosítja a vegyiparban és a környezetvédelemben. Önállóan és csoportokban fog dolgozni, hogy megtervezze az önállóan irányított tanulmányi és csapatmunka-készségeket, amelyekre a különböző munkahelyi beállításoknál szükség lesz.... [-]

Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Mester Oklevél

Cambrian College

Növelje az informatikai és üzleti elemzési készségeit, és készen áll a karrierlehetőségek kihasználására. ... [+]

Áttekintés

Növelje az informatikai és üzleti elemzési készségeit, és készen áll a karrierlehetőségek kihasználására.

Ez az intenzív program az informatikai üzleti elemzők iránti kereslet kielégítésére szolgál, és megadja a szervezeti folyamatok megváltoztatásának létrehozásához és kezeléséhez szükséges készségeket és technikákat. Szilárd megértést szerezzen arról, hogyan lehet összegyűjteni, dokumentálni és kommunikálni az érdekelt felekkel szemben támasztott követelményeket, és hogyan ajánlja a megoldásokat, értékelje a megoldásokat és biztosítja a minőségbiztosítást.

A BA-tudáson túlmenően tanfolyamokat is készít az adatmodellezés, az üzleti intelligencia, a projektmenedzsment és a tőkeprojektek költségvetésének tervezésére. A program nyolc hetes elhelyezéssel zárul a harmadik félévben.... [-]

Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cambrian College

Ismerje meg a mobil eszközökhöz való natív alkalmazások építését, valamint a platformokon keresztüli webalkalmazásokat. Különböző technológiákat és programozási nyelveket ... [+]

Áttekintés

Ismerje meg a mobil eszközökhöz való natív alkalmazások építését, valamint a platformokon keresztüli webalkalmazásokat. Különböző technológiákat és programozási nyelveket használ, hogy megszerezze az ügyfelek igényeit kielégítő egyedi felhasználói élményeket fejlesztő és tervező készségeket. Az üzleti célú kurzusok és elhelyezések kiegészítik a technikai képességeit, mivel megadják a kulcsfontosságú készségeket és gyakorlati tapasztalatokat a projektek kezeléséhez és végrehajtásához.

A program kiemeli1 év - 3 félévElhelyezés a harmadik félévbenAz Android és iOS eszközök fejlesztésére, valamint a mobil webes fejlesztésre koncentrálA projektmenedzsment és a vállalkozói tanfolyamok növelik az üzleti hozzáértéstA terepmunka / elhelyezés... [-]
Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cambrian College

Az üzleti döntéshozatalt támogató nagyon nagy és összetett adatkészletekből nyerhetsz értelmes betekintést. Megtanulják, hogyan gyűjthetnek, szerkeszthetnek, manipulálhat ... [+]

Áttekintés

Az üzleti döntéshozatalt támogató nagyon nagy és összetett adatkészletekből nyerhetsz értelmes betekintést. Megtanulják, hogyan gyűjthetnek, szerkeszthetnek, manipulálhatnak, kódolhatnak és tárolhatnak adatkészleteket, így elemezhetők és bányászhatók oly módon, hogy újra felhasználhatóak legyenek, és megoldhatóak legyenek a kihívások megoldása és az üzleti méretek és típusok alakulásának előrejelzése. A tanulmányok fő területei az adatbázis-tervezés és -kezelés, az üzleti elemzés, a piackutatás, az adatbányászat és a döntéshozatal az analitika révén.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az akadémiai tantervet folyamatosan felülvizsgálják és felülvizsgálják annak biztosítása érdekében, hogy a kambriai programok és kurzusok továbbra is relevánsak legyenek. A Főiskola fenntartja magának a jogot, hogy bármikor törölje vagy módosítsa a kurzusokat, programokat, díjakat, eljárásokat vagy egyetemi helyeket.... [-]

Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cambrian College

A projektmenedzsment az iparágak körében keresett szakembergé vált, mivel a vállalkozások és a szervezetek továbbra is keresik a hatékonyságot és az általános hatékonyság ... [+]

Áttekintés

A projektmenedzsment az iparágak körében keresett szakembergé vált, mivel a vállalkozások és a szervezetek továbbra is keresik a hatékonyságot és az általános hatékonyságot, hogy sikeresen versenyezzenek a hazai és a globális piacokon. Cambrian College egyéves (két félév) diplomás tanúsítvány program biztosítja az Ön számára az alapvető elméleti és gyakorlati ismeretek, készségek és technikák sikeres tervezése, végrehajtása, kezelése és értékelése projektek. A tanterv szorosan illeszkedik a projektmenedzsment intézet (PMI) projektmenedzsment testületéhez (PMBOK), de nem kapcsolódik ehhez.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az akadémiai tantervet folyamatosan felülvizsgálják és felülvizsgálják annak biztosítása érdekében, hogy a kambriai programok és kurzusok továbbra is relevánsak legyenek. A Főiskola fenntartja magának a jogot, hogy bármikor törölje vagy módosítsa a kurzusokat, programokat, díjakat, eljárásokat vagy egyetemi helyeket.... [-]

Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cambrian College

Ha érdekel a globális üzleti menedzsment karrierjének folytatása, ez az intenzív program lehetővé teszi a globális menedzsment kulcsfontosságú területeinek feltárását, be ... [+]

Áttekintés

Ha érdekel a globális üzleti menedzsment karrierjének folytatása, ez az intenzív program lehetővé teszi a globális menedzsment kulcsfontosságú területeinek feltárását, beleértve a globális marketing, pénzügyi és ellátási láncokat. Fejleszti az alapvető készségeket, amelyek a globális üzleti tevékenységek szempontjainak hatékony kezeléséhez szükségesek egy szervezet számára, és gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a harmadik félévben történő elhelyezés során.

Végzősként további minősítést tehet a Nemzetközi Kereskedelmi Képzési Fórum (FITT) minősített nemzetközi kereskedelmi szakember (CITP) megnevezésére.

... [-]
Kanada Sudbury
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Address
1400 Barrydowne Road Sudbury
Sudbury, Ontario, Kanada