CampusCanada

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Orientációs programot Nemzetközi Diákok

CampusCanada biztosítja a nemzetközi bejövő hallgatók bevezetést Kanada és az alapja a tudományos siker egy kanadai egyetemen vagy főiskolán. Ez az integrált online és on-campus tanfolyam a program nyújt interdiszciplináris tanterv középpontjában a megértés kanadai kultúra és a társadalom, alkalmazkodva az új környezetbe, és a fejlődő készségek vezető tudományos siker;

Hozzáférés a személyre szabott eszközök célja, hogy támogassa a nemzetközi hallgatók számára (pl tanulmányi támogatást, könyvtári források, nyelvi képzés, pályaválasztási tanácsadás); Gyakorlati "hogyan kell" tanácsot napi Kanadában élő (biztonság, a banki, a szállítás, stb) Gyors barátságok épül a program kiterjedt hálózati és társadalmi tevékenység. A legfontosabb, hogy CampusCanada biztosít a nemzetközi hallgatók versenyelőnyt sikerével együtt a felsőoktatási törekvések Kanadában biztosításával készek megvalósítani a lehető legteljesebb fejlesztése az egyetemi vagy főiskolai tapasztalatok.

A Capital Advantage

Ottawa Kanada negyedik legnagyobb városa és az ország politikai és technológiai központ. A város gyönyörű és tiszta, magas életszínvonal, és elismerik, hogy sok nemzeti múzeumok, galériák, parkok és előadó-művészeti központ. Ottawa egyik legbiztonságosabb város Kanadában. Az emberek Ottawa magasan képzett, több mint a lakosság fele, amelynek egyetemi, főiskolai végzettség és a legmagasabb az egy főre jutó koncentrációja mérnökök, tudósok és PhD Kanadában. Carleton University, a fogadó CampusCanada, Egy magas rangú átfogó egyetemi található Ottawa.

Augusztus 1 - 13, 2016, megkapod a lehetőséget, hogy megtapasztalják a kanadai főváros alatt a legszebb évszakban. Summers Ottawa egy nagyvonalú számos meleg és napsütéses nap az átlagos hőmérséklet 26 ° C (80 ° F). Ebben az időszakban, akkor rengeteg tevékenységet zene, külső, múzeum, művészet és a kultúra szerelmesei. A város élénk és egy nagyszerű hely a bevezetés Kanadába.

Ottawa található a dél-keleti ország mellett Gatineau, Québec képező ország National Capital Region. Által kiszolgált nagy légitársaságok, vasúton, és agár busz, akkor képes lesz arra, hogy látogassa meg más nagyvárosokban, mint Montreal, Toronto és Quebec elég könnyen.

Miért csatlakozzon CampusCanada

Beállítása az egyetemi vagy főiskolai élet egy ismeretlen országban is elsöprő kihívás. CampusCanada egy "soft-landing" a nemzetközi diákok számára kínál szórakoztató, együttműködő és interaktív lehetőséget, hogy megtapasztalják egyetemi élet és fedezze fel Kanada a szívében az ország fővárosa. Oka, hogy csatlakozzon CampusCanada:

Bizalommal az első tanítási nap. Majd megtanítlak milyen erőforrásokat kell majd eligazodni minden kanadai egyetemen vagy főiskolán. Fedezze fel Kanada fővárosa. Ottawa ismert a számos nemzeti múzeumok, galériák, parkok és előadó-művészeti központ. Helyezze magát kényelembe a kanadai osztályteremben. Ismerje meg a kanadai tanítási stílust és egyetemi struktúra. Élő az egyetemen. Két hét, akkor a mester a hallgatói élet és lakótér egy on-campus tartózkodási. Értsd kanadai kulturális furcsa szokásai. Ismerje Kanada egyedülálló és szokások. Új barátokat szerezni. Nem lesz találkozó más nemzetközi hallgatók, akik az új Kanadában. Képzeld el, akkor van egy barátom minden tartományban végére a program!

Díjak

A program díja CAD $ 4500 (+ HST) a következőket tartalmazza:

Kanada 101: online tanfolyam bevezetésével a nemzetközi diákok Kanadában; Campus 101: tíz nap interaktív programozási az egyetemen, és az egész Ottawa és a nemzeti tőke régió; Utasítás minősített Carleton University oktatói tapasztalattal rendelkező kanadai vizsgálatok; Ház campus Carleton Egyetemen augusztus 01-13; Reggeli, ebéd és vacsora biztosított Fresh Food Company Hozzáférés széles körű tudományos és szabadidős létesítmények; Off-campus kirándulások a nemzeti intézmények, valamint a sport-, kulturális és szabadidős helyszínek kültéri

Hogyan regisztráljunk

Regisztrálhatsz CampusCanada kitöltésével a regisztrációs űrlap megtalálható a https://forms.carleton.ca/globalacademy/CampusCanada/ Mi lesz szükség a kapcsolat adatait, információit az egyetem vagy főiskola akkor már elfogadta, hogy, és az angol nyelvi teszt eredmények. Mi nem követeli meg, hogy bármely dokumentum ezen a ponton.

Miután befejezte a regisztrációs űrlapot, akkor fog irányulni, hogy egy biztonságos külső webhely, ahol a befizetés teljesítéséhez. Miután a kifizetés feldolgozása megtörtént, akkor nyilván van CampusCanada.

Helyszínek

Ottawa

Global Academy (Carleton University)

Address
1125 Colonel By Drive
K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Kanada
Telefonszám
+1 613-520-2600