Canadian College of English Language

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Vancouver belvárosának központjában található Canadian College az Alberni utcában található, divatos kiskereskedők, legnépszerűbb éttermek és híres szállodák mellett. A campusunk 28 tantermet tartalmaz, na! étterem, irodák és napos tetőtéri terasz. Sétatávolságra van egy egyetemen kívüli diáklakásunk is.

Épület

A tantermek a 2., a 3. és a 4. emeleten találhatók, irodák a 4. emeleten és egy nagy tetőtéri kert az 5. emeleten.

tantermek

Modern tantermeinket, amelyek mindegyike nagy sebességű internettel, a hallgatók készülékeinek erőműveivel és nagyfelbontású képernyővel van felszerelve, a hallgatóközpontú tanulás megkönnyítésére terveztük.

na! Étterem

Remek ételekkel és barátságos légkörrel, Eh! tökéletes hely enni, inni és beszélgetni óra után. Eh! kedvezményes étkezési programokat kínál a hallgatók számára, és minden héten ingyenes beszélgető klubnak is otthont ad.

Irodák

A negyedik emeleten, nyitott koncepciójú irodánkban barátságos személyzetünk áll rendelkezésre, hogy segítsen Önnek tartózkodása alatt.

Tetőtéri terasz

A tetőtéri terasz nagyszerű szabadtéri hely, ahol a diákok ebédelhetnek és számos tevékenységben részt vehetnek, például nyári grillezésben, pingpongban, jóga- és táncórákon.

Diáklakás

A Vancouver belvárosában található hallgatóház néhány háztömbnyire fekszik a Stanley Parktól, számos megfizethető étterem és bár közelében, és egy rövid sétára a Canadian College-tól.

Helyszínek

Vancouver

Address
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Vancouver, Brit Kolumbia, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket