Canadian College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Vancouver belvárosának központjában található a CCEL Alberni utcán, a csúcstechnikai kiskereskedők, a legnépszerűbb éttermek és híres szállodák mellett. Campusunk tantermeket foglal magában! étterem, irodák és egy napos tetőtéri terasz. Mi is van egy off-campus diák rezidencia gyalogosan.

Épület

Tantermek találhatók a 2., 3. és 4. emeleten irodákkal, a 4. emeleten, és egy nagy tetőtéri kertben az 5. emeleten.

tantermek

Modern tantermek, melyek mindegyike nagysebességű internetet, a diákok eszközeinek erőműveit és egy nagy felbontású képernyőt tartalmaz, célja a hallgatói központú tanulás elősegítése.

eh! Étterem

Nagyszerű ételekkel és barátságos légkörrel, Eh! egy tökéletes hely, ahol enni, inni és megszólítani az osztályt. Eh! kínál kedvezményes étkeztetési terveket a diákok számára, valamint házigazdák egy ingyenes beszélgetés klub minden héten.

irodák

A negyedik emeleten nagy nyitott koncepciójú irodánkban barátságos személyzet áll az Ön rendelkezésére a tartózkodása alatt.

Tetőterasz

A tetőtéri terasz egy nagyszerű szabadtéri hely, ahol a diákok ebédelhetnek és részt vehetnek számos tevékenységben, mint például a nyári grillsütők, pingpong, jóga és táncórák.

Student Residence

A Vancouver belvárosában található diáklakás egy saroknyira van a Stanley parktól, közel számos megfizethető éttermet és bárt, és egy rövid sétára a CCEL-től.

Helyszínek

Vancouver

Address
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Vancouver, Brit Kolumbia, Kanada