Hivatalos Leírás

Tanulmány a CES-nél

A CES-nél felismerjük, hogy egy másik nyelv sikeres tanulása többet igényel, mint egy tankönyv és egy előadás. A felnőtteknek szóló ESL-osztályaink célja a nyelvtanulás kommunikációs megközelítése. A diákok életét gazdagítják a valódi nyelvi és kulturális lehetőségekkel. Mi nevelő hallgatók korszerű módszerekkel, hogy tegye a hallgató az első. Ösztönzöm a diákokat, hogy megvalósítsák céljaikat és bővítsék látókörüket.

Tanulj angolul Torontóban

Észak-Amerikában az egyik legbiztonságosabb város, Toronto olyan város, ahol az emberek biztonságban és kényelmesen érezhetik magukat. Az állandóan választották az egyik legjobb helyet élni és látogatni. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy az emberek Torontóban ünnepeljék és elfogadják a sokszínűséget. Ez egy megkülönböztető világszínvonalú város, amely ünnepli a szeretetet és a tiszteletet az itteni sok kultúrához.

Szociális tevékenységek

A CES sok lehetőséget kínál Torontó nevezetességeinek és hangjainak megtapasztalására. Nézze meg néhány népszerű tevékenységünket!

Tevékenységvezetők: Tevékenységünk többségét a Tevékenységek koordinátora szervezi és vezeti, aki szintén segít a hallgatóknak, akik rutinszerűek a Torontói életben. Ezenkívül - a valós gyakorlatok és feltáró órák bevezetése mellett - a tanárok havi szinten kétszer járnak a tanórán kívüli tevékenységekben. Hallgatói tanácsadók is csatlakoznak a szórakozáshoz és segítenek a tanulóknak a torontói élethez való alkalmazkodáshoz.

A rengeteg nagyszerű város látnivalóival, lenyűgöző építészetével, kellemes éttermeivel és élénk éjszakai életével a Toronto sok mindent kínál a látogatók számára bármilyen költségkeret mellett! Sok izgalmas tevékenység és tapasztalat is van ingyen.

Elhelyezkedés

Kanada legnagyobb és legváltozatosabb városában található Capital English Solutions a lelkes diákok egyik legfontosabb célpontja az angol nyelv és a kanadai kultúra beleszeretéséhez. A felnőttek számára kínált ESL osztályok a Toronto belvárosának szívében, a Yonge Street és a Wellesley Street szívében helyezkednek el. Számos helyi üzlet, kávézó, bár, étterem és szaküzlet vesz körül. A Wellesley metróállomás csak egy saroknyira fekszik, és csak egy rövid útra van a gyönyörű város és Ontario-tó belvárosának eléréséhez.

Beszámolók

"Az egyik legjobb torontói iskola! A személyzet és a diákok olyan kedvesek és minden tanár nagyon tapasztaltabb. Torontóba érkeztem, és nem tudtam semmit az angolról, de mindenki segített nekem javítani. Nagyon boldog vagyok a CES kiválasztásánál. "

- Nadia, Mexikó

"Amikor a CES-hez érkeztem, életemben egy kereszteződésen voltam. De az iskola segítségével nemcsak javítottam angolul, hanem személyes életemet is kifejlesztettem. Sok emberrel találkoztam, akik nagy segítséget nyújtottak nekem, és büszke vagyok a növekedésemre. "

- Serdar, Törökország

"Barátokat csináltam és sok emberből beszéltem különböző országokban a CES-en, így rövid időn belül javíthatom az angol nyelvismeretemet. Nagyon élveztem a leckéket, és most magabiztos angol beszédem vagyok. Ez értékes élmény volt számomra. "

- Kazuki, Japán

"Biztos vagyok benne, hogy a legjobb ESL-iskola Torontóban CES! Képesek voltak nekem oktatásra, egy Torontói életre, egyfajta függetlenségre és fejlődésre. Az iskola tanácsadói csodálatosak, és mindenki annyira barátságos! "

- Jinpyo, Korea

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


Capital English Solutions - Learn English in Toronto

A CES Toronto általános angol nyelvtanfolyamai úgy vannak felépítve, hogy gyorsan megtanulják, hogyan kell alkalmazni a megfelelő nyelvtant írásban és a megfelelő kifejez ... [+]

Angol nyelvórák: Általános angol nyelvtanfolyamok

A CES Toronto általános angol nyelvtanfolyamai úgy vannak felépítve, hogy gyorsan megtanulják, hogyan kell alkalmazni a megfelelő nyelvtant írásban és a megfelelő kifejezést a társalgási angol nyelvükön. Minden tanfolyam klasszikus, és kis osztályú méretek a mi kényelmesen elhelyezkedő campus, egy 1 perces sétára a Wellesley metróállomástól.

Miután befejezte az alábbi tanfolyamokat, lehetősége van arra, hogy folytassák a CES Toronto speciális angol nyelvtanfolyamát, amely részletesebb angol nyelvtanfolyamot kínál.

Szeretné kipróbálni? Olyan mintaosztályokat kínálunk, ahol egy osztályon ülhetsz, és megnézheted, hogy a mi megközelítésünk a megfelelő lehetőség arra, hogy az angol nyelvet a következő szintre vigye.... [-]

Kanada Toronto
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

A fejlettebb tanulók számára a CES Toronto angol nyelvtanfolyamokat kínál Toronto belvárosában. Sokan tanulnak ebbe a szintre az általános angol nyelvből, vagy jönnek, ho ... [+]

Akadémiai angol nyelvtanfolyamok - angol nyelvtudás

A fejlettebb tanulók számára a CES Toronto angol nyelvtanfolyamokat kínál Toronto belvárosában. Sok tanuló végzi ezt a szintet az általános angol nyelvről, vagy jön, hogy javítsa angolul, hogy felkészüljen a munkahelyre.

Üzleti angol

Ideális tanfolyam az angol nyelvű üzleti környezetben való kommunikáció javítására törekvő hallgatók számára. A hallgatók ebben a kurzusban megtanulják üzleti szókincs és a nyelvi formák, a kutatási és bemutató készségek, és a globális üzleti kérdések. A diákok tematikus heti projekteket is készítenek a különböző releváns forrásokból vett hallgatók / olvasóanyagok felhasználásával.... [-]

Kanada Toronto
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

A CES Toronto nem csak a felnőttek számára kínál ESL osztályokat, hanem Pathway programokat is kínálnak olyan diákok számára, akik érdeklődnek az egyik partner kanadai va ... [+]

ESL osztályok felnőtteknek: Pathway

A CES Toronto nem csak a felnőttek számára kínál ESL osztályokat, hanem Pathway programokat is kínálnak olyan diákok számára, akik érdeklődnek az egyik partner kanadai vagy nemzetközi kollégiumunkhoz vagy egyetemünkhöz. Az egyik partner kollégiumba való belépéshez a CES általános angol felső középszintjének sikeres befejezése szükséges.

A CES büszke partnere:

Azoknak a hallgatóknak, akik előkészítik a felsõoktatásra való felkészülést, javasoljuk az egyik legnépszerûbb tanfolyamunkat, a College-University Preparation Course-t.

CUPC: Főiskolai és egyetemi előkészítő tanfolyam

Ez a négy-tizenkét héten át tartó intenzív tanfolyam célja, hogy felkészítse a hallgatókat a sikerre egy angol nyelvű másodlagos környezetben. A főiskolai szintű anyagok felhasználásával megvalósított integrált tudástudományokra összpontosítva a diákok:... [-]

Kanada Toronto
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul

Capital English Solutions - Learn English in Toronto