Centennial College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Centennial College Ontario első nyilvános főiskolája, ahol öt campus van Kanadában, Torontóban. A Centennial magas színvonalú kanadai oktatást kínál, amely gyakorlati és foglalkoztatási jellegű. A Centennial programjaiban a tapasztalati tanulás laboratóriumi oktatással, kooperációs oktatással és iparági elhelyezésekkel foglalkozik. A Centennial következetesen Torontoban az 1. helyet foglalja el a Student Satisfaction! (KPI: 2016, 2017, 2018).

Hét speciális egyetemi iskolával a Centennial több mint 160 programot kínál üzleti, mérnöki technológiai és alkalmazott tudományok, kommunikáció, média, művészet és tervezés, egészségügy, vendéglátás, turizmus és kulináris művészetek és közlekedés területén. A Centennial posztgraduális és posztgraduális programokat, valamint angol nyelvtanulási és alapítványi programokat kínál főiskolai és egyetemi előkészületekhez.

Miért tanul a Centennial College ?

  • Megfizethető és költséghatékony
  • Magas színvonalú oktatás
  • Co-op és iparági kapcsolatok
  • Hihetetlen sokféleség
  • Lehetőség Kanadában dolgozni
  • Biztonságos város és barátságos közösség
  • Magas színvonalú oktatás

Ön itt van! A Centennial a Kanadai Nemzetközi Diákok Főiskolai Választása ! 25 ezer főállású diákunk több mint 11 000 nemzetközi diákból áll 126 országból!
Ahogy élvezed a kanadai főiskolai oktatás tudományos előnyeit, a globális perspektívák széles skálája gazdagítja az oktatásodat és a tapasztalatodat.

Díjnyertes kanadai intézmény
A Centennial a 2018-as Világegyetemek és Főiskolák Világszövetségének (WFCP) Kiválósági Díjainak Aranyérmet kapott a vezetői fejlesztésért. A Centennial a Kanadai Főiskolák és Intézetek (CICan) 2016-os aranyérmet is megkapta.

Vezetők, innovátorok és vállalkozók vagyunk
Több mint 800 ipari partnerrel dolgozunk! Hozzáférhetsz a legújabb felszerelésekhez és technológiákhoz, az iparág vezető karához és a co-op lehetőségekhez, hogy a diploma megszerzéséhez készen állsz. A Centennial a harmadik helyen áll Kanadában az alkalmazott kutatásban foglalkoztatott és fizetett diákok számára (Kanada legjobb 50 kutatási főiskolája)

Több mint 1000 Pathways ! Centennial College programokat kínál 367 Degree Pathways és 40 Master Pathways a partner egyetemek Kanadában és külföldön.

Globális tapasztalatot keres? A Centennial egyedülálló globális tanulási lehetőségeket kínál a diákok számára: Nemzetközi szakmai gyakorlatok, szemesztercsere, karvezető nemzetközi programok, globális állampolgárság és tanulási tapasztalatok, nyelv és kultúra tanulás, konferenciák és versenyek külföldön. A Suzhou Centennial College tanulási webhelye Kanadában a kanadai oktatást kínálja Kínában, hitelátutalás Pathways és szemesztercsereit.

Tanulás, munka és élet Kanadában

Centennial College üdvözli Önt abban, hogy hihetetlen nemzetközi oktatási tapasztalatot szerezzen. A Centennialnak híres a hallgatói és diplomás sikereiért, és számos díjat kapott a Nemzetközi Oktatási Vezetésért. A nemzetközi diákok a Centennialban érik el céljukat, és a sikeres diplomások arányában vezetik a tartományt! A nemzetközi hallgatók 92,3% -a sikeresen megkezdi tanulmányait.

Centennial College a Kanada tanulmányi és munkaprogramjainak jóváhagyott intézménye! A teljes munkaidős nemzetközi diplomát, diplomát vagy bizonyítványt beiratkozó diákok részmunkaidőben (heti 20 órában) dolgozhatnak tanulás közben és teljes munkaidőben a tervezett szünetek alatt.

A posztgraduális munkavégzési engedély lehetővé teszi a nemzetközi diákok számára, hogy értékes kanadai munkatapasztalatot szerezzenek a Centennial College befejezését követően. A diplomások jogosultak a posztgraduális munkavégzési engedélyre három évig!

114206_Programsbanner.png

Jelentkezési határidők

A nemzetközi hallgatóknak legalább 2-3 hónappal a várt kezdetüket megelőzően kell jelentkezniük annak biztosítása érdekében, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre ahhoz, hogy kérjen tanulmányi engedélyt a régiót kiszolgáló kanadai vízum irodától. Centennial College folyamatos leveleket kínál. Jelentkezz most! Az alkalmazás feldolgozási ideje körülbelül 2 hét. Nem állított be határidőt az összes programra, azonban határidő lesz, amikor a programválasztás teljes lesz a tervezett kezdő dátumra.

Jelentkezési határidők

A pályázókat arra ösztönzik, hogy korán alkalmazzanak. Engedje meg, hogy körülbelül négy-hat hónappal a várható kezdő dátum előtt elegendő időt biztosítson a belépésre és a tanulmányi engedély / vízum feldolgozására. Azonban, ha a programban rendelkezésre áll a hely, a kezdési időponthoz közelebb érkezett alkalmazások kerülnek megfontolásra. A Centennial évente három bevitelt kínál:

2019 nyarán kezdődő programok 2019. május 6-án kezdődnek
2019. ősz A programok kezdődnek: 2019. szeptember 3.
A 2019. évi téli programok kezdődnek: 2019. január 6.

Alkalmazás Online: www.centennialcollege.ca/International

Helyszínek

Toronto

Centennial College

Address
941 Progress Avene
Toronto, ON M1G 3V4

M1K 5E9 Toronto, Ontario, Kanada
Telefonszám
+1 416-289-5300