Centennial College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Centennial College Ontario első nyilvános főiskola, öt campus-szal Torontóban, Kanada. A Centennial kiváló minőségű, gyakorlati és foglalkoztatásközpontú kanadai oktatást kínál. A Centennial programjai előmozdítják a tapasztalati tanulást laboratóriumi oktatással, co-op oktatással és ipari gyakorlatokkal. A Centennial következetesen torontói 1. helyet foglal el a hallgatói elégedettségért! (KPI: 2016, 2017, 2018).

Hét speciális tudományos iskolával a Centennial több mint 160 programot kínál üzleti, műszaki technológiai és alkalmazott tudomány, kommunikáció, média, művészet és formatervezés, egészségügy, vendéglátás, turizmus és kulináris művészetek, valamint a közlekedés területén. A Centennial poszt-közép- és posztgraduális programokat, valamint angol nyelvtanulási és alapítványi programokat kínál főiskolai és egyetemi felkészülésre.

Miért tanul a Centennial College ?

  • Megfizethető és költséghatékony
  • Magas színvonalú oktatás
  • Co-op és iparági kapcsolatok
  • Hihetetlen sokféleség
  • Lehetőség Kanadában dolgozni
  • Biztonságos város és barátságos közösség
  • Magas színvonalú oktatás

Ide tartozik! A centennial a kanadai nemzetközi hallgatók első számú főiskolai választása ! 25 000 nappali tagozatos hallgatónkban több mint 11 000 nemzetközi hallgató található 126 országból!
Ahogy élvezi a kanadai főiskolai oktatás tudományos előnyeit, a globális perspektívák széles skálája gazdagítja oktatását és tapasztalatait.

Díjnyertes kanadai intézmény
A Centennial a 2018-as Világegyetemek és Főiskolák Világszövetségének (WFCP) Kiválósági Díjainak Aranyérmet kapott a vezetői fejlesztésért. A Centennial a Kanadai Főiskolák és Intézetek (CICan) 2016-os aranyérmet is megkapta.

Vezetők, innovátorok és vállalkozók vagyunk
Több mint 800 ipari partnerrel dolgozunk! Hozzáférést biztosít a legújabb berendezésekhez és technológiákhoz, az iparág vezető oktatói és co-op lehetőségeihez, hogy készen álljon a munka elvégzésére a diploma megszerzése után. A Centennial Kanadában a harmadik helyen áll az alkalmazott kutatásban alkalmazott és fizetett hallgatók száma szerint (kanadai 50 legjobb kutatóiskola)

Több mint 1000 Pathways ! Centennial College programokat kínál 367 Degree Pathways és 40 Master Pathways a partner egyetemek Kanadában és külföldön.

Globális élményt keres? A Centennial egyedülálló globális tanulási lehetőségeket kínál a hallgatók számára: Nemzetközi szakmai gyakorlatok, szemesztercserék, oktatók által vezetett nemzetközi programok, globális állampolgársági és részvényesi tanulási tapasztalatok, nyelv- és kulturális tanulás, valamint konferenciák és versenyek külföldön. A Suzhou Centennial College tanulási weboldala kínai kanadai oktatást, átutalási Pathways és szemeszter cseréket kínál a kanadai torontói campusokkal.

Tanulás, munka és élet Kanadában

Centennial College üdvözli Önt hihetetlen nemzetközi oktatási tapasztalattal. A Centennial jó hírnevet szerzett magának a hallgatók és a hallgatók sikereiről, és számos díjat kapott a Nemzetközi Oktatási Vezetés számára. A nemzetközi hallgatók elérik céljaikat a centenáriumi évben, és vezetik a provinciát a sikeres diploma elvégzéséhez! A programot indító nemzetközi hallgatók 92,3% -a sikeresen diplomázik.

Centennial College egy jóváhagyott kormányzati intézmény kanadai tanulmányi és munkaprogramokhoz! A diploma, oklevél vagy bizonyítvány programba beiratkozott nappali tagozatos hallgatók részmunkaidőben (hetente 20 órát) tanulhatnak, és teljes munkaidőben tervezett szünetekben.

A posztgraduális munkavégzési engedély lehetővé teszi a nemzetközi diákok számára, hogy értékes kanadai munkatapasztalatot szerezzenek a Centennial College befejezését követően. A diplomások jogosultak a posztgraduális munkavégzési engedélyre három évig!

114206_Programsbanner.png

Jelentkezési határidők

A nemzetközi hallgatóknak legalább 2-3 hónappal jelentkezniük kell a várható kezdete előtt, hogy biztosított-e elegendő ideje arra, hogy tanulmányi engedélyt kérjen a régióját kiszolgáló kanadai Visa irodából. Centennial College kiadványai folyamatosan kínálnak leveleket. Jelentkezz most! Az alkalmazás feldolgozási ideje körülbelül 2 hét. Nem állított be minden programra határidőt, de akkor jelentkezik határidő, amikor a programválasztás megtelik a tervezett kezdési dátumhoz.

Jelentkezési határidők

A pályázókat arra ösztönzik, hogy korán alkalmazzanak. Engedje meg, hogy körülbelül négy-hat hónappal a várható kezdő dátum előtt elegendő időt biztosítson a belépésre és a tanulmányi engedély / vízum feldolgozására. Azonban, ha a programban rendelkezésre áll a hely, a kezdési időponthoz közelebb érkezett alkalmazások kerülnek megfontolásra. A Centennial évente három bevitelt kínál:

A 2020. nyári programok kezdődik: 2020. május 6
A 2020 őszi programjai 2020. szeptember 3-án kezdődnek
2021. téli programok kezdődik: 2021. január 6

Alkalmazás Online: www.centennialcollege.ca/International

Helyszínek

Toronto

Centennial College

Address
941 Progress Avene
Toronto, ON M1G 3V4

M1K 5E9 Toronto, Ontario, Kanada
Telefonszám
+1 416-289-5300

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket