Centre for Arts and Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ösztönözni fogja Centre for Arts and Technology tanulását.

Ez az, ahol más meghajtott, kreatív emberek vesznek körül - akárcsak te. Akkor dolgozik a saját, együttműködni egy csapattal, és ugyanakkor, hogy egymásnak a legjobb lehet. Úgy fogja érezni, hogy ide tartozik.

Mindeközben a mentorai és oktatói magukban foglalják azokat a szakértőket, akik már bizonyították magukat a saját területükön és ki fogják mondani neked minden helyes és rossz dolgot, hogy sikeres legyen.

Két kollégiumunk szolgál Önnek, BC Kelowna és Surrey BC. Két egyetemünknek vannak olyan funkciói, amelyek mégis megtartják saját identitásukat. Kelowna a zászlóshajó campusunk, két hangfelvételi stúdióval, dedikált animációs laboratóriumokkal és művészeti teremmel, digitális fényképezéssel és digitális filmkészítéssel foglalkozó stúdió, belsőépítészeti laborok és még sok más. A kreativitás és a tanulás nyüzsgő központja, a látogatók fogadják a recepciónkat, és azonnal meglátják a falakon a hallgatói munkák széles skáláját, a munkatársak és diákok szoros munkatársait, valamint az ifjúság és a leleményesség érzését. A vadonatúj Surrey campusunk modern, elegáns, és nagyon büszkék vagyunk.

Surrey belvárosában található, ez a modern, újonnan felújított hely kisebb, mint a Kelowna campus, de csomagolja saját ütését. A padlótól a mennyezetig terjedő képeket, stílusos felületeket és élénk színeket kínál, de ebben a helyiségben nem tud segíteni, de inspirálhat.

A Surrey campus egy animációs laboratóriumot és egy művészeti teret, egy mac labort, egy fotós stúdiót és egy dedikált munkatársat szervez, hogy segítsen az oktatási célok elérésében.

Helyszínek

Kelowna

Centre for Arts and Technology Kelowna

Address
Centre for Arts and Technology
100-1632 Dickson Avenue
Kelowna, BC

V1Y 7T2 Kelowna, Brit Kolumbia, Kanada
Telefonszám
+1 250-860-2787

Surrey

Address
Surrey, Brit Kolumbia, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket