College Boreal

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Köszönjük, hogy érdeklődik a Collège Boréal!

1995 óta intézményünk már készül a jövő vezetőit, a kultúra követei és a vállalkozók. Sőt, Collège Boréal szorgalmasan dolgozik, hogy ápolják a gazdagság és a bennük rejlő minden egy. Célunk az, hogy az élményt velünk teljesítő és sikeres; Célunk, hogy az Ön számára a szükséges eszközöket, hogy aktívan hozzájáruljon a Közösség és a munkaerő, és kezdődik a megvalósítása minden álmára.

A 36 központjai 27 közösségekben szerte Ontario tették Collège Boréal válni vezető ezen a téren a frankofón postsecondary oktatás. Kijelölt a francia Language Services Act, Collège Boréal vezet az út a közösségekben szolgálja, ami kihat a társadalmi, kulturális és gazdasági táj. Valóban, a látás célzó "elősegítse a tudás és serkentik a kultúra" messze túlmutat az osztályteremben.

Minőségi berendezések és magasan képzett személyzet szakértelemmel mindkét hivatalos nyelvén teszik Collège Boréal hogy felajánlja képzés és szolgáltatások alapján kiválóság, felkészülés a diplomások nemzetközi karriert.

A irigylésre méltó közvetlenül kapcsolódik a mi kivételes eredményeket végzős elégedettség között 24 főiskola Ontario. Büszkék vagyunk arra is, hogy tudjuk, hogy a munkáltatók egyértelműen jelezték, hogy bíznak Collège Boréal mint 96% -uk azt javasolja, bérbeadása a diplomások.

Mindezen okok miatt, mi örömmel meghívja Önt, hogy legyen büszke tagja a "Boréal család", hogy akkor éri el teljes potenciálját velünk. Tudunk biztosítani, hogy a jövőkép, küldetés, a szenvedély és a hagyományok valóban motiválni minden kedves döntéseket és intézkedéseket. Ez az elkötelezettség a siker kulcsa, ahogy egyre közelebb kerül a 20. évfordulóját!

Köszönöm, hogy hitt Collège Boréal!

Látomás

Elismert minőségi, az elérhetőség és a rugalmasság a képzés és szolgáltatások, Collège Boréal az első választás között a francia nyelvű főiskolák.

Küldetés

Collège Boréal egy nagy kaliberű, személyre szabott oktatás a sokszínű ügyfélkör és gyakorlatok vezetése, hogy elősegítse a fenntartható fejlődés Ontario frankofón közösség.

Jelmondat

"Nourrir le savoir et faire vibrer la culture"

Értékek

Excellence
Humanizmus
Befogadás
Fejlesztés
Tisztelet

Helyszínek

Sudbury

Address
21, boulevard Lasalle
P3A 6B1 Sudbury, Ontario, Kanada

Hearst

Address
Hearst, Ontario, Kanada

Kapuskasing

Address
Kapuskasing, Ontario, Kanada

Temiskaming Shores

Address
Temiskaming Shores, Ontario, Kanada

Timmins

Address
Timmins, Ontario, Kanada

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Kanada

Windsor

Address
Windsor, Ontario, Kanada

Niagara vízesés

Address
Niagara vízesés, Ontario, Kanada

Temiscaming

Address
Temiscaming, Quebec, Kanada

Észak-öböl

Address
Észak-öböl, Ontario, Kanada