College of the Rockies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A délkeleti BC Kootenay-sziklás hegységében található életmódot és tanulási lehetőségeket kínáljuk a látványos környezethez.

Fő campusunk és Gold Creek Campusunk Cranbrookban található. Mi is rendelkezünk regionális egyetemekkel Crestonban, Fernie-ben, Goldenban, Invermere-ben és Kimberley-ben, amelyek egyedi programokat és tanfolyamokat kínálnak.

Mi College of the Rockies előnye?

  • Kisebb osztályméretek
  • Személyre szabott utasítás
  • Korszerű technológia
  • Nagy támogatási szolgáltatások
  • A professzionális, barátságos személyzet, aki a diákok sikerét College of the Rockies a legjobb hely az élethez, tanuláshoz és játékhoz!

Küldetésünk

AZ ÁLLATOK ÉS A KÖZÖSSÉGEK ÁTALAKÍTÁSA AZ OKTATÁS HATÁSAIN.

A látomásunk

KIÁLLÍTÁS ÉS KIEGÉSZÍTÉSE A SZEMÉLYES SZAKÉRTŐK KÉPZÉSEI KANADA-ban.

Az értékeink

Nem ez az, amit mondunk, hanem amit mi csinálunk.

A diákok sikere hajtja a sikerünket

A bejárati ajtótól az osztályteremig szenvedélyesen elkötelezettek vagyunk abban, hogy személyes érdeklődést vállalunk arra, hogy felfedezzük, mi motiválja és izgatja az egyes diákokat.

Értékelje az embereket, földet és kultúrát

Függetlenül attól, hogy diák, munkatárs vagy közösség tagja van, keressük és ápoljuk egymás lehetőségeit. A kedvességgel és a jövőnk és közösségünk jövőjével törődünk egymással. Megünnepeljük egymás történetét és eredményeit, tudva, hogy mások jobban teljesítenek.

Hallgassa meg és gyorsítsa fel a megértést

Először hallgatjuk, hogy támogassuk egymás sikerét. Hallgatásunk javítása javítja tanulásunkat, kapcsolatainkat és termelékenységünket, miközben minimalizálja a konfliktusokat és a félreértéseket.

Légy kíváncsi és kreatív

Tanulunk itt! És amikor a tanuláshoz és az élethez nyitott szemlélettel, készen állunk a változásra, és képesek vagyunk új dolgokat nézni, jobban támogathatjuk a körülöttünk lévő embereket, hogy növekedjenek és tanuljanak. Kevesebbet ítélünk meg, és gyakrabban kérdezzük meg: "Mit tanultunk?" és "Hogyan juthatnánk hozzá erre?"

Helyszínek

Cranbrook

College of the Rockies

Address
College of the Rockies
2700 College Way, Box 8500

V1C 5L7 Cranbrook, Brit Kolumbia, Kanada
Telefonszám
+1 250-489-2751

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket