Create Career College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

120978_pexels-photo-414462.jpeg

Create Career College egy PTIB (magánképzési intézményi fióktelep) által akkreditált kijelölt oktatási intézmény (DLI), amely elnyerte a BCEQA (British Columbia Education Quality Assurance) kijelölést.

Create Career College lehetőséget kínál a hallgatók számára a nagy igénybevételű munkahelyi készségek elsajátítására, fejlesztésére és gyakorlására. A legtöbb program gyakorlati / co-op alkotóelemet tartalmaz, amely biztosítja, hogy a hallgatók tudományos képzésüket valódi helyzetekben alkalmazzák a diploma megszerzése előtt. Sőt, mivel az iskola számos országból vonzza a hallgatókat, nemzetközi tanulási környezettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a tanulók számára is, hogy egymástól tanuljanak.

"Főiskolai és vállalati együttműködés, elmélet-gyakorlati kombináció"

Create Career College létrehozása szoros kapcsolatot létesített a különböző iparágakban működő vállalkozásokkal. A Create Career College hallgatóinak gyakorlati tapasztalata lesz a készségek elsajátításához, közvetlenül a munkahelyi igényekkel összhangban.

"Kis osztályú méretek, karrier útmutatások"

Create Career College alacsony tanulói és tanári aránya biztosítja, hogy a hallgatók maximális figyelmet és visszajelzést kapjanak az oktatótól. A szakmai tanácsadó karrier-segítséget nyújt, hogy a hallgatók maximálisan kihasználhassák potenciáljukat.

"Rugalmas ütemezés, azonnali indítási dátumok"

Create Career College teljes munkaidős programokat kínál bármilyen ütemtervhez. A legtöbb program négy hetente új adagot kap.

120979_priscilla-du-preez-623040-unsplash.jpg

100% -os gyakorlati elhelyezés

A kurzus befejezése után a Create Career College tapasztalt tanácsadói segítenek a hallgatóknak olyan munkáltatót találni, amely lehetőséget kínál számukra a megtanultak gyakorlására. A gyakorlati gyakorlat során a hallgatók:

Erősítse meg az elméleti ismereteket és gyakorlatilag átültesse őket Szerezzen első kézből betekintést az ipari szakemberekből Hálózat az iparon belül a kapcsolatok fejlesztése érdekében Szilárdítsa a világos karriertervet

Ha többet szeretne tudni a Create Career College , kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Barátságos és hozzáértő felvételi képviselőink szívesen válaszolnak minden esetleges kérdésére.

Create Career College akkreditált

120869_Acceditations.jpg120981_pexels-photo-1302991.jpeg

Helyszínek

Burnaby

Address
#650-4789 Kingsway
V5H 0A3 Burnaby, Brit Kolumbia, Kanada