Fleming College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Fleming College, akkor lesz része a tanulási közösség. Mi részt Ön személyre szabott tanulási és személyre szabott támogatást. Meghatározott barátságos közösségek, a kisebb egyetemen egy barátságos környezetben, ahol az emberek tudják a nevét.

Szoros kapcsolat, a magas elvárások és a gyakorlati, elmék-on tanulási tapasztalat segít fejleszteni a tudást és készségeket, attitűdöket és értékeket, amelyek sikerre vezetnek a munkában és az életben.

Innen lehet menni sehova, ahogy elkezdtek vagy módosíthatja a karrierjét. Vagy, a jól kidolgozott oktatási utak, akkor folytassa továbbtanulási lehetőségeket. Lesz tapasztalat első kézből az innováció iránti elkötelezettségünket a programok és gyakorlatok és az épület fenntartható, egészséges határidős mi emberek, a közösségek és a környezet.

Mindezen okok miatt, 99% -a Fleming diákok egyetértenek: ők a megfelelő döntést jön Fleming College.

Látomás

A diákok siker a személyre szabott tanulás. Innováció és kitüntetést powered by embereket.

Küldetés

Fleming bajnokok személyes és karrier siker a alkalmazott tanulási. Mi hozzájárulnak a közösség sikere és fenntarthatósága programok révén, a szolgáltatások és az alkalmazott kutatás.

Értékek

A diák tanulási tapasztalat az első kiemelt. Értékeljük az emberek és a közösség. Fleming elkötelezett a fenntartható jövő. Mi ihlette Sir Sandford Fleming innovációs jövőkép és végrehajtása, valamint a kiválóság.

Helyszínek

Peterborough

Fleming College

Address
Sutherland Campus
599 Brealey Drive

K9J 7B1 Peterborough, Ontario, Kanada
Telefonszám
+1 905-372-6865

Lindsay

Address
Frost Campus
200 Albert Street S. P.O. Box 8000

K9V 5E6 Lindsay, Ontario, Kanada

Minden

Address
Haliburton Campus
297 College Drive P.O. Box 839

K0M 1S0 Minden, Ontario, Kanada

Cobourg

Address
Cobourg Campus
1005 Elgin Street

K9A 5J4 Cobourg, Ontario, Kanada