Focus College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A látomásunk

Focus College a kanadai felsőoktatás vezetője. Minden döntésünk középpontjába helyezzük a diákjaink sikerét.

Küldetésünk

Emberek felhatalmazása az oktatáson keresztül személyes, interperszonális, társadalmi, gazdasági, technikai és vállalkozói készségeik fejlesztésével.

A Focus College biztonságos és kényelmes tanulási környezetet biztosítunk. Tanfolyamaink mindig a leginkább releváns és naprakész tartalommal rendelkeznek, és az iparági szakértők tanítják, hogy a diákjaink a lehető legjobb élményt nyújtsák.

Sikerünk abból ered, hogy megértjük, hogy az emberek egyedülállóak. Távolítjuk el a tanulási korlátokat, és mindig biztosítjuk a legmagasabb szintű integritást és őszinteséget.

A mi történetünk

1992-ben megszületett a Focus Training Institute. Ez az intézet felajánlotta az Okanagan közösségi programokat, amelyek különböző életet és szakmai készségeket tanítanak. A Focus Training Institute segített a közösség számos tagjának tökéletesíteni képességeiket, elindította karrierjüket és még karrierjüket is megváltoztatta.

Húsz évvel később, 2012-ben láttunk egy problémát és egy lehetőséget: a diákok feliratkoztak a felsőoktatási programokra, és tapasztalataik az elvárásaikhoz képest nagyon alacsonyak voltak.

Válaszul képzési intézettől kollégiumgá fejlődtünk, megváltoztattuk a nevünket a Focus College , és megkezdtük az üzleti és információs technológia (IT) főiskolai szintű programjainak tervezését és kínálását, amelyek összhangban voltak az iparág igényeivel.

Ma a Focus College még mindig kemény munkával, a közösségen belüli kapcsolatokkal és az SQA-val, nemzetközi szinten elismert felsőoktatási akkreditációval látja el életét.

elnevezések

PTA - Magánképzési Törvény

A Magánképzési Törvényt a Fejlett Oktatási Minisztérium Magánképzési Intézménye (PTIB) kezeli. Ez a tanúsítás kötelező a legtöbb olyan magánintézet számára, amely a British Columbia tartományon belül nyújt képzést. Biztosítja a diákok védelmét a különböző szabványok és irányelvek fenntartásával. A magánintézmények vagy csak igazolhatók, vagy a magasabb kritériumoknak megfelelnek. Focus College egy kijelölt iskola.

EQA - Oktatási Minőségbiztosítás

Az oktatási minõségbiztosítási jelölés olyan brit és állami intézmények rendelkezésére áll, amelyek megfelelnek vagy meghaladják a British Columbia tartomány által meghatározott minõségbiztosítási szabványokat.

SQA - Skót Képesítési Hatóság

A Skót Képesítési Hatóság elismert nemzetközi felsőoktatási akkreditáció, amely lehetővé teszi az illetékes intézmények számára, hogy programjaikat felajánlják. Az SQA kritériumok igényesek és szigorú ellenőrzés alatt állnak. A programok követik a nemzetközi szabványokat, és a hozzájuk érkező hallgatók zökkenőmentesen továbbíthatják a partnerintézményeket világszerte a tanulmányok folytatásához. Biztosítja a standardizált minőségi oktatás valóban globális szintjét.

Helyszínek

Kelowna

Kelowna Campus

Address
1753 Dolphin Ave #10
V1Y 8A6 Kelowna, Brit Kolumbia, Kanada
Telefonszám
+1-250-861-5808

Surrey

Surrey Campus

Address
104 Avenue,13655
V3T 1W3 Surrey, Brit Kolumbia, Kanada
Telefonszám
+1-250-861-5808 ext. 203