Hivatalos Leírás

A látomásunk

Focus College a kanadai felsőoktatás vezetője. Minden döntésünk középpontjába helyezzük a diákjaink sikerét.

Küldetésünk

Emberek felhatalmazása az oktatáson keresztül személyes, interperszonális, társadalmi, gazdasági, technikai és vállalkozói készségeik fejlesztésével.

A Focus College biztonságos és kényelmes tanulási környezetet biztosítunk. Tanfolyamaink mindig a leginkább releváns és naprakész tartalommal rendelkeznek, és az iparági szakértők tanítják, hogy a diákjaink a lehető legjobb élményt nyújtsák.

Sikerünk abból ered, hogy megértjük, hogy az emberek egyedülállóak. Távolítjuk el a tanulási korlátokat, és mindig biztosítjuk a legmagasabb szintű integritást és őszinteséget.

A mi történetünk

1992-ben megszületett a Focus Training Institute. Ez az intézet felajánlotta az Okanagan közösségi programokat, amelyek különböző életet és szakmai készségeket tanítanak. A Focus Training Institute segített a közösség számos tagjának tökéletesíteni képességeiket, elindította karrierjüket és még karrierjüket is megváltoztatta.

Húsz évvel később, 2012-ben láttunk egy problémát és egy lehetőséget: a diákok feliratkoztak a felsőoktatási programokra, és tapasztalataik az elvárásaikhoz képest nagyon alacsonyak voltak.

Válaszul képzési intézettől kollégiumgá fejlődtünk, megváltoztattuk a nevünket a Focus College , és megkezdtük az üzleti és információs technológia (IT) főiskolai szintű programjainak tervezését és kínálását, amelyek összhangban voltak az iparág igényeivel.

Ma a Focus College még mindig kemény munkával, a közösségen belüli kapcsolatokkal és az SQA-val, nemzetközi szinten elismert felsőoktatási akkreditációval látja el életét.

elnevezések

PTA - Magánképzési Törvény

A Magánképzési Törvényt a Fejlett Oktatási Minisztérium Magánképzési Intézménye (PTIB) kezeli. Ez a tanúsítás kötelező a legtöbb olyan magánintézet számára, amely a British Columbia tartományon belül nyújt képzést. Biztosítja a diákok védelmét a különböző szabványok és irányelvek fenntartásával. A magánintézmények vagy csak igazolhatók, vagy a magasabb kritériumoknak megfelelnek. Focus College egy kijelölt iskola.

EQA - Oktatási Minőségbiztosítás

Az oktatási minõségbiztosítási jelölés olyan brit és állami intézmények rendelkezésére áll, amelyek megfelelnek vagy meghaladják a British Columbia tartomány által meghatározott minõségbiztosítási szabványokat.

SQA - Skót Képesítési Hatóság

A Skót Képesítési Hatóság elismert nemzetközi felsőoktatási akkreditáció, amely lehetővé teszi az illetékes intézmények számára, hogy programjaikat felajánlják. Az SQA kritériumok igényesek és szigorú ellenőrzés alatt állnak. A programok követik a nemzetközi szabványokat, és a hozzájuk érkező hallgatók zökkenőmentesen továbbíthatják a partnerintézményeket világszerte a tanulmányok folytatásához. Biztosítja a standardizált minőségi oktatás valóban globális szintjét.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Focus College

A fejlett diploma-képesítések gyakorlati készségeket és elméleti üzleti ismereteket nyújtanak a munkaadóknak. Lehetővé teszik az egyetemek előzetes belépését országos és ... [+]

A fejlett diploma-képesítések gyakorlati készségeket és elméleti üzleti ismereteket nyújtanak a munkaadóknak. Lehetővé teszik az egyetemek előzetes belépését országos és nemzetközi szinten. Az AD Business (SCQF 8. szint) aktuális betekintést nyújt a nemzetközi üzleti tevékenység főbb szempontjaihoz, különös tekintettel az üzleti menedzsmentre és az emberi erőforrás menedzsmentre.

Az AD Business Program magában foglalja az üzleti kultúrát és stratégiát, az emberek különböző méretű szervezetekkel való kezelését, marketinget, gazdasági kérdéseket, könyvelést, üzleti jogot és informatikát.

Tanulási célok

Az AD Business széleskörű kompetenciákat biztosít. Az AD Business konkrét céljai a következők:... [-]

Kanada Kelowna Surrey
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Focus College

A fejlett diploma-képesítések gyakorlati készségeket és elméleti üzleti ismereteket nyújtanak a munkaadóknak. Lehetővé teszik az egyetemek előzetes belépését országos és ... [+]

A fejlett diploma-képesítések gyakorlati készségeket és elméleti üzleti ismereteket nyújtanak a munkaadóknak. Lehetővé teszik az egyetemek előzetes belépését országos és nemzetközi szinten. Az AD Computing (Szoftverfejlesztés) az SCQF 8-as szinten biztosítja a szakértelem technikai szoftverfejlesztésében meglévő készségeket, és naprakész ismereteket fejleszt a programozás és a rendszerek fejlesztése terén.

Szoftverfejlesztőkre van szükség a különböző iparágakban a biotechnológiától a távközlésig és a közlekedésig. Az SQA AD számítástechnika: A szoftverfejlesztés a felsőoktatásba és a foglalkoztatásba való átmenethez szükséges készségeket és elméleti ismereteket ad a tanulóknak. A szoftverfejlesztési tevékenységek közé tartozik az új fejlesztés, módosítás, újrafelhasználás, újratervezés és karbantartás.... [-]

Kanada Kelowna Surrey
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul