Focus College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A látomásunk

A Focus Fõiskola a kanadai felsõoktatás nyomon követõje. Diákjaink sikerét minden döntésünk középpontjába helyezzük.

Küldetésünk

Emberek felhatalmazása az oktatáson keresztül személyes, interperszonális, társadalmi, gazdasági, technikai és vállalkozói készségeik fejlesztésével.

A Focus College-ban teljesítjük küldetésünket egy biztonságos és kényelmes tanulási környezet biztosításával. Tanfolyamaink mindig a legrelevánsabbak és naprakészek, és az iparági szakemberek tanítják, hogy a diákjaink a lehető legjobb élményt nyújtsák.

Sikerünk abból ered, hogy megértjük, hogy az emberek egyedülállóak. Távolítjuk el a tanulási korlátokat, és mindig biztosítjuk a legmagasabb szintű integritást és őszinteséget.

A mi történetünk

1992-ben megszületett a Focus Training Institute. Ez az intézet felajánlotta az Okanagan közösségi programokat, amelyek különböző életet és szakmai készségeket tanítanak. A Focus Training Institute segített a közösség számos tagjának tökéletesíteni képességeiket, elindította karrierjüket és még karrierjüket is megváltoztatta.

Húsz évvel később, 2012-ben láttunk egy problémát és egy lehetőséget: a diákok feliratkoztak a felsőoktatási programokra, és tapasztalataik az elvárásaikhoz képest nagyon alacsonyak voltak.

Válaszként egy képzőintézetből egy főiskolára alakult át, nevünket a Focus College-ra változtattuk, és elkezdtük az üzleti és informatikai (IT) főiskolai szintű programokat tervezni és kínálni, amelyek összhangban voltak az ipar szükségleteivel.

Ma a Focus College még mindig kemény munkával, a közösségen belüli kapcsolatokkal és az SQA-val, egy nemzetközileg elismert felsőoktatási akkreditációval partnerséget nyújt.

elnevezések

PTA - Magánképzési Törvény

A magánoktatási törvényt a Haladó Oktatási Minisztérium Magánképzési Intézete (PTIB) irányítja. Ez a tanúsítás kötelező a legtöbb magánintézmény számára, amely képzési lehetőséget nyújt a British Columbia tartományban. Biztosítja, hogy a hallgatók védelmet élvezzenek különböző szabványok és irányelvek fenntartásával. A magánintézményeket vagy csak igazolhatják, vagy magasabb kritériumokat vehetnek igénybe a kijelöléshez. A Focus College egy kijelölt iskola.

EQA - Oktatási Minőségbiztosítás

Az oktatási minõségbiztosítási jelölés olyan brit és állami intézmények rendelkezésére áll, amelyek megfelelnek vagy meghaladják a British Columbia tartomány által meghatározott minõségbiztosítási szabványokat.

SQA - Skót Képesítési Hatóság

A Skót Képesítési Hatóság elismert nemzetközi felsőoktatási akkreditáció, amely lehetővé teszi az illetékes intézmények számára, hogy programjaikat felajánlják. Az SQA kritériumok igényesek és szigorú ellenőrzés alatt állnak. A programok követik a nemzetközi szabványokat, és a hozzájuk érkező hallgatók zökkenőmentesen továbbíthatják a partnerintézményeket világszerte a tanulmányok folytatásához. Biztosítja a standardizált minőségi oktatás valóban globális szintjét.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

HND számítástechnika: szoftverfejlesztés

Campus Nappali 2 év January 2019 Kanada Kelowna Surrey + 1 további

A magasabb nemzeti képesítések gyakorlati készségeket és elméleti üzleti ismereteket biztosítanak a munkáltatók számára. Lehetővé teszik az egyetemek országos és nemzetközi szintű belépését. A HND számítástechnika: A szoftverfejlesztés a SCQF 8-as szinten biztosítja a szakosodott műszaki szoftverfejlesztés aktuális készségeit, és fejleszti a naprakész tudást a programozás és a rendszerfejlesztés területén. [+]

A magasabb nemzeti képesítések gyakorlati készségeket és elméleti üzleti ismereteket biztosítanak a munkáltatók számára. Lehetővé teszik az egyetemek országos és nemzetközi szintű belépését. A HND számítástechnika: A szoftverfejlesztés a SCQF 8-as szinten biztosítja a szakosodott műszaki szoftverfejlesztés aktuális készségeit, és fejleszti a naprakész tudást a programozás és a rendszerfejlesztés területén.

Szoftverfejlesztőkre van szükség számos iparágban a biotechnológiától a távközlésig és a közlekedésig. Az SQA HND számítástechnika: A szoftverfejlesztés lehetőséget ad a tanulóknak arra a képességekre és elméleti ismeretekre, amelyekre szükségük van, mivel áttérnek a felsőoktatásra és a foglalkoztatásra. A szóban forgó szoftverfejlesztési tevékenységek közé tartozik az új fejlesztés, módosítás, újrafelhasználás, újraépítés és karbantartás.... [-]


Magasabb nemzeti diploma az üzleti életben

Campus Nappali 2 év January 2019 Kanada Kelowna Surrey + 1 további

A magasabb nemzeti képesítések gyakorlati készségeket és elméleti üzleti ismereteket biztosítanak a munkáltatók számára. Lehetővé teszik az egyetemek országos és nemzetközi szintű belépését. A HND az üzleti életben (SCQF 8. szint) aktuális betekintést nyújt a nemzetközi üzleti tevékenység főbb szempontjaiból, különös tekintettel az üzleti menedzsmentre és az emberi erőforrás gazdálkodásra. [+]

A magasabb nemzeti képesítések gyakorlati készségeket és elméleti üzleti ismereteket biztosítanak a munkáltatók számára. Lehetővé teszik az egyetemek országos és nemzetközi szintű belépését. A HND az üzleti életben (SCQF 8. szint) aktuális betekintést nyújt a nemzetközi üzleti tevékenység főbb szempontjaiból, különös tekintettel az üzleti menedzsmentre és az emberi erőforrás gazdálkodásra.

A HND üzleti program az üzleti kultúrát és stratégiát foglalja magában, kezeli az emberek különböző méretű szervezeteket, marketingeket, gazdasági kérdéseket, könyvelést, üzleti jogot és IT-t.

Tanulási célok

A HND Business széles körű kompetenciákat nyújt. A HND üzletág konkrét célja:... [-]


Kapcsolat

Kelowna Campus

Cím 1753 Dolphin Ave #10
V1Y 8A6 Kelowna, British Columbia, Kanada
Honlap http://focuscollege.com/
Telefon +1-250-861-5808

Surrey Campus

Cím 104 Avenue,13655
V3T 1W3 Surrey, British Columbia, Kanada
Honlap http://focuscollege.com/
Telefon +1-250-861-5808 ext. 203