Institute of Technology Development of Canada

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az ITD-ben

Az 1999-ben alapított kollégium a Vancouver belvárosának szívében található. Teljes körű tanulási tapasztalatot nyújtunk mind a hazai, mind a nemzetközi hallgatók számára. Hiszünk az élethosszig tartó tanulás lehetőségeiben, mint az egyének versenyképességének Pathways szolgáló Pathways , amelyek olyan teret tapasztalatokkal látnak el, amelyek felkészítik a tanulókat a változó világra, és felhatalmazzák őket arra, hogy javítsák.

ITD Kanada

Az ITD Canada arra törekszik, hogy olyan oktatást kínáljon, amely lehetővé teszi diplomások számára, hogy megfeleljenek a jelenlegi és jövőbeli kihívásoknak és elérjék céljaikat. Az egyének választhatnak a legmodernebb művészeti , üzleti , vendéglátás és informatikai oklevelek közül, hogy megkezdhessék személyes növekedésüket és szakmai fejlődésüket. A gyakorlati tapasztalat arra ösztönzi a tanulókat, hogy alakítsanak ki olyan kapcsolatokat, amelyek támogatják őket a főiskolán és a jövőben.

Miért törekszünk

Az ITD Canada folyamatosan innovatív, és karriert képzési programokat kínál szakemberek által kifejlesztett szakértői szakterületekhez kapcsolódóan. Kisebb osztályméreteink lehetővé teszik a szorosabb együttműködést és az egyéni figyelmet, miközben megőrzik a minőségi színvonalat, amelyet hallgatóinknak sikerülniük kell jövőbeni törekvéseik során. Továbbá, a karrier-képzési programjaink folyamatosan frissülnek a piaci követelményeknek való megfelelés érdekében.

Akkreditáció

Az ITD Canada elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú képzést nyújtsa. Diplomáinkat és kurzusaikat akkreditálják és elismerik olyan tartományi és szakmai szervezetek, amelyek biztosítják alumniunk nemzetközi elismerését.

 • A Magántanfolyosó Intézet Igazgatósága felelős az oktatási és működési minőségre vonatkozó normák kialakításáért, amelyeket az akkreditáció elérésére vagy fenntartására törekvő intézményeknek kell teljesíteniük. A szabványokat a Haladó Oktatási Minisztérium és a Munkaerőpiac Fejlesztése határozza meg.
 • Oktatás A British Columbia (EQA) minőségbiztosítása azonosítja a BC államháztartási és magán középfokú intézményeket, amelyek megfelelnek a minõségbiztosítási és fogyasztóvédelmi minõség által elismert tartományi kormány által elismert normáknak. Az EQA egy szabványos pecsétet biztosít, amely globálisan a minőség szimbólumaként ismerhető fel. Az EQA pecsét lehetővé teszi a diákok számára, hogy könnyen azonosítsák azokat a tartományi intézményeket, amelyek a kormány elismeri, hogy megfelelnek a minőségbiztosítási előírásoknak, és amelyek fogyasztóvédelmet biztosítanak a tanulóknak.
 • Az American Hotel 1953-ban alakult
 • Állampolgárság és bevándorlás Kanada A Kanadai Institute of Technology Development of Canada (ITD) a DLI szerint bejegyzett és elismert oktatási intézménynek minősül: O19279542632

Miért ITD Kanada

Több mint 16 éve láttuk, hogy a diplomások a gazdag pályára lépnek. Programjaink célja, hogy felkészítsék a hallgatókat az új pályafutásukra olyan praktikus és gyakorlati gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező gyakorló-oktatók által, akik az évek tapasztalatait és a rendkívüli oktatási képességeket ötvözik. Kínálunk szilárd, piacvezérelt programokat, amelyek segítik a hallgatókat olyan készségek fejlesztésében, amelyek a leginkább igényt tartják a munkáltatók több iparágban.

 • Akkreditált programok
 • Ipari input
 • Co-op munkatapasztalat
 • Kisebb osztályméretek és diákközpontú környezet
 • Ismerje meg az ipar szakembereit
 • Karrier- és társ-szolgáltatási szolgáltatások
 • Megfizethető fizetési tervek állnak rendelkezésre
 • A diákok legfeljebb három hónap szabad ESL-t kaphatnak
 • Ösztöndíj programok állnak rendelkezésre

Élet a Downtown Vancouver Campusban

Vancouver-i campusunk a 474 Granville Street-en található, Vancouver belvárosának szívében. A város kereskedelmi, bevásárló és szórakoztató negyedei nyüzsgője az ITD Canada kicsi, intim és biztonságos kampusa. A belvárosi magban való tanulással a diákok megtapasztalhatják a város üzleti központját az ITD Kanada barátságos, tanulási környezetén belül.

Kényelmesen a fő buszjáratok és a Skytrain közelében lévő lépcsők közelében található, ez a campus lehetővé teszi, hogy a távolabbi diákok könnyedén eljuthassanak az egyetemre.

Közösségi kapcsolatok

Az öregdiákkal, az üzleti szférával és az iparral, a szülőkkel és az iskolai tanácsadókkal való kapcsolataink és kapcsolataik mind része az ITD Kanada kiterjedt közösségének. Lehetőséget biztosítunk a diákoknak arra, hogy hálózatfejlesztő erőforrásokat nyújtsanak, hogy tovább segítsék szakmai növekedésüket.

A vállalkozások és az iparágak különösen támogatják tudományos céljainkat, és segítséget nyújtanak diákjaink számára. Ezek ipari forrásként szolgálnak, és értékes hozzájárulást biztosítanak programjainkhoz. Együttműködő házigazdákként szolgálnak, amikor diákjaink a mezőnybe lépnek, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzenek a munkában. A legfontosabb, hogy bérelnek egyetemeket; néha még mielőtt a hallgató befejezte a co-op komponenst.

Ha többet szeretne megtudni az ITD Canada közösségről, vegye fel a kapcsolatot a felvételi képviselővel.

Helyszínek

Vancouver

Institute of Technology Development of Canada