Institute of Technology Development of Canada

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az ITD-ben

Az 1999-ben alapított kollégium a Vancouver belvárosának szívében található. Teljes körű tanulási tapasztalatot nyújtunk mind a hazai, mind a nemzetközi hallgatók számára. Hiszünk az élethosszig tartó tanulás lehetőségeiben, mint az egyének versenyképességének Pathways szolgáló Pathways , amelyek olyan teret tapasztalatokkal látnak el, amelyek felkészítik a tanulókat a változó világra, és felhatalmazzák őket arra, hogy javítsák.

ITD Kanada

Az ITD Canada arra törekszik, hogy olyan oktatást kínáljon, amely lehetővé teszi diplomások számára, hogy megfeleljenek a jelenlegi és jövőbeli kihívásoknak és elérjék céljaikat. Az egyének választhatnak a legmodernebb művészeti , üzleti , vendéglátás és informatikai oklevelek közül, hogy megkezdhessék személyes növekedésüket és szakmai fejlődésüket. A gyakorlati tapasztalat arra ösztönzi a tanulókat, hogy alakítsanak ki olyan kapcsolatokat, amelyek támogatják őket a főiskolán és a jövőben.

Miért törekszünk

Az ITD Canada folyamatosan innovatív, és karriert képzési programokat kínál szakemberek által kifejlesztett szakértői szakterületekhez kapcsolódóan. Kisebb osztályméreteink lehetővé teszik a szorosabb együttműködést és az egyéni figyelmet, miközben megőrzik a minőségi színvonalat, amelyet hallgatóinknak sikerülniük kell jövőbeni törekvéseik során. Továbbá, a karrier-képzési programjaink folyamatosan frissülnek a piaci követelményeknek való megfelelés érdekében.

Akkreditáció

Az ITD Canada elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú képzést nyújtsa. Diplomáinkat és kurzusaikat akkreditálják és elismerik olyan tartományi és szakmai szervezetek, amelyek biztosítják alumniunk nemzetközi elismerését.

Miért ITD Kanada

Több mint 16 éve láttuk, hogy a diplomások a gazdag pályára lépnek. Programjaink célja, hogy felkészítsék a hallgatókat az új pályafutásukra olyan praktikus és gyakorlati gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező gyakorló-oktatók által, akik az évek tapasztalatait és a rendkívüli oktatási képességeket ötvözik. Kínálunk szilárd, piacvezérelt programokat, amelyek segítik a hallgatókat olyan készségek fejlesztésében, amelyek a leginkább igényt tartják a munkáltatók több iparágban.

  • Akkreditált programok
  • Ipari input
  • Co-op munkatapasztalat
  • Kisebb osztályméretek és diákközpontú környezet
  • Ismerje meg az ipar szakembereit
  • Karrier- és társ-szolgáltatási szolgáltatások
  • Megfizethető fizetési tervek állnak rendelkezésre
  • A diákok legfeljebb három hónap szabad ESL-t kaphatnak
  • Ösztöndíj programok állnak rendelkezésre

Élet a Downtown Vancouver Campusban

Vancouver-i campusunk a 474 Granville Street-en található, Vancouver belvárosának szívében. A város kereskedelmi, bevásárló és szórakoztató negyedei nyüzsgője az ITD Canada kicsi, intim és biztonságos kampusa. A belvárosi magban való tanulással a diákok megtapasztalhatják a város üzleti központját az ITD Kanada barátságos, tanulási környezetén belül.

Kényelmesen a fő buszjáratok és a Skytrain közelében lévő lépcsők közelében található, ez a campus lehetővé teszi, hogy a távolabbi diákok könnyedén eljuthassanak az egyetemre.

Közösségi kapcsolatok

Az öregdiákkal, az üzleti szférával és az iparral, a szülőkkel és az iskolai tanácsadókkal való kapcsolataink és kapcsolataik mind része az ITD Kanada kiterjedt közösségének. Lehetőséget biztosítunk a diákoknak arra, hogy hálózatfejlesztő erőforrásokat nyújtsanak, hogy tovább segítsék szakmai növekedésüket.

A vállalkozások és az iparágak különösen támogatják tudományos céljainkat, és segítséget nyújtanak diákjaink számára. Ezek ipari forrásként szolgálnak, és értékes hozzájárulást biztosítanak programjainkhoz. Együttműködő házigazdákként szolgálnak, amikor diákjaink a mezőnybe lépnek, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzenek a munkában. A legfontosabb, hogy bérelnek egyetemeket; néha még mielőtt a hallgató befejezte a co-op komponenst.

Ha többet szeretne megtudni az ITD Canada közösségről, vegye fel a kapcsolatot a felvételi képviselővel.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Diploma a belsőépítészetben

Campus Nappali 4 félév September 2019 Kanada Vancouver

Ezek az okleveles programok arra összpontosítanak, hogy felkészítsék a diákot a különböző belsőépítészeti pozíciókban való munkára. Ezek a programok a hallgatók elméleti ismereteit és a gyakorlati készségeket eredményezik ahhoz, hogy sikeresek lehessenek. A diákok megszerezzék az iparági szabványos szoftvereket és technikai készségeket, valamint ismereteiket a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazására. A diákok portfóliót hoznak létre, amely bemutatja szakmai belsőépítészeti tehetségüket. A belsőépítészmérnöki oklevél választható opcionális komponens, amelyet a tanév versenye után lehet venni. [+]

Ezek az okleveles programok arra összpontosítanak, hogy felkészítsék a diákot a különböző belsőépítészeti pozíciókban való munkára. Ezek a programok a hallgatók elméleti ismereteit és a gyakorlati készségeket eredményezik ahhoz, hogy sikeresek lehessenek. A diákok megszerezzék az iparági szabványos szoftvereket és technikai készségeket, valamint ismereteiket a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazására. A diákok portfóliót hoznak létre, amely bemutatja szakmai belsőépítészeti tehetségüket. A belsőépítészmérnöki oklevél választható opcionális komponens, amelyet a tanév versenye után lehet venni.

... [-]

Diploma a beágyazott programozásban

Campus Nappali 4 félév September 2019 Kanada Vancouver

Ez a Co-op diploma program arra a felkészülésre összpontosít, hogy programozói munkaként dolgozzon, amely szükségessé teszi a jelenlegi programozási politikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazását. Ez a program az elméleti ismereteket és gyakorlati ismereteket nyújtja az iparág szabványos programozási nyelvének, a C és C programnak. Ön is nagyon jártas az assembly nyelv, egy alacsony szintű programozási nyelv használt architektúra-specifikus megoldások. [+]

Ez a Co-op diploma program arra a felkészülésre összpontosít, hogy programozói munkaként dolgozzon, amely szükségessé teszi a jelenlegi programozási politikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazását. Ez a program az elméleti ismereteket és gyakorlati ismereteket nyújtja az iparág szabványos programozási nyelvének, a C és C programnak. Ön is nagyon jártas az assembly nyelv, egy alacsony szintű programozási nyelv használt architektúra-specifikus megoldások.

Felvételi követelményekGrade 12 végzett vagy érett hallgatói státusz (British Columbia, 19 éves vagy idősebb)Megfeleljen az angol nyelvtudás minimumkövetelményeinekKarrierlehetőségek... [-]

Diploma a fenntartható üzleti menedzsmentben

Campus 24 hetek September 2019 Kanada Vancouver

Ez az oklevél program arra a felkészülésre összpontosít, hogy dolgozzon a zöld üzletvezetés fejlődő területén számos pozícióban, amely a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazását igényli. Ez a program elméleti ismereteket és gyakorlati készségeket biztosít a zöld marketing, a zöld üzleti termelékenység, a fenntarthatóság, a vállalati felelősségvállalás és a fenntarthatósági változás menedzsment területén. A program csúcspontja egy gyakorlati projekt, amely lehetővé teszi a programban tanult készségek alkalmazását a valós helyzetekben. [+]

Ról ről

Ez az oklevél program arra a felkészülésre összpontosít, hogy dolgozzon a zöld üzletvezetés fejlődő területén számos pozícióban, amely a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazását igényli. Ez a program elméleti ismereteket és gyakorlati készségeket biztosít a zöld marketing, a zöld üzleti termelékenység, a fenntarthatóság, a vállalati felelősségvállalás és a fenntarthatósági változás menedzsment területén. A program csúcspontja egy gyakorlati projekt, amely lehetővé teszi a programban tanult készségek alkalmazását a valós helyzetekben.

Felvételi követelményekGrade 12 végzett vagy érett hallgatói státusz (British Columbia, 19 éves vagy idősebb)Megfeleljen az angol nyelvtudás minimumkövetelményeinekLegalább egyéves okleveles program befejezése az üzleti életbenKarrierlehetőségek... [-]

Diploma a grafikai tervezésben

Campus Nappali 4 félév September 2019 Kanada Vancouver

Ezek az okleveles programok arra összpontosítanak, hogy a hallgatók különböző grafikai tervezési pozíciókban dolgozhassanak. Ez a program a hallgatók elméleti ismereteit és gyakorlati ismereteit eredményezi sikeresnek. A diákok megszerezzék az iparági szabványos szoftvereket és technikai készségeket, valamint ismereteiket a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazására. A diákok olyan portfoliót hoznak létre, amely bemutatja szakmai grafikai tehetségüket. A Grafikai Design Diploma opcionális kooperatív komponens, amely a tanév után versenyképes. [+]

Ezek az okleveles programok arra összpontosítanak, hogy a hallgatók különböző grafikai tervezési pozíciókban dolgozhassanak. Ez a program a hallgatók elméleti ismereteit és gyakorlati ismereteit eredményezi sikeresnek. A diákok megszerezzék az iparági szabványos szoftvereket és technikai készségeket, valamint ismereteiket a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazására. A diákok olyan portfoliót hoznak létre, amely bemutatja szakmai grafikai tehetségüket. A Grafikai Design Diploma opcionális kooperatív komponens, amely a tanév után versenyképes.

A két lehetőség:

Grafikai tervezés DiplomaGrafikai Design Diploma Co-opFelvételi követelményekGrade 12 végzett vagy érett hallgatói státusz (British Columbia, 19 éves vagy idősebb)Megfeleljen az angol nyelvtudás minimumkövetelményeinek.Karrierlehetőségek... [-]

Diploma a grafikai és webfejlesztésben

Campus Nappali 96 hetek September 2019 Kanada Vancouver

Ez a Co-op diploma program arra összpontosít, hogy felkészüljön arra, hogy grafikus és webes alkalmazásokra szakosodott programozóként dolgozzon, és szükségessé tegye a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök használatát. [+]

Ról ről

Ez a Co-op diploma program arra összpontosít, hogy felkészüljön arra, hogy grafikus és webes alkalmazásokra szakosodott programozóként dolgozzon, és szükségessé tegye a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök használatát. Ez a program az elméleti ismereteket és gyakorlati készségeket biztosítja az ipari szabványos programozási nyelvek, az adatbázis tervezés és az alkalmazások, az objektumorientált programozás, a C éles, a vizuális alap, a HTML, a PHP, a JavaScript, a webdesign és a Photoshop alapjai.

Felvételi követelményekGrade 12 végzett vagy érett hallgatói státusz (British Columbia, 19 éves vagy idősebb)Megfeleljen az angol nyelvtudás minimumkövetelményeinekKarrierlehetőségek... [-]

Diploma a hálózati adminisztrációban

Campus Nappali 4 félév September 2019 Kanada Vancouver

Ez a Co-op diploma program arra összpontosít, hogy felkészüljön arra, hogy hálózati adminisztrátorként dolgozzon, amely a jelenlegi iparpolitikákat, gyakorlatokat, eljárásokat és eszközöket alkalmazza. Ez a program biztosítja az elméleti ismereteket és a gyakorlati készségeket a végfelhasználói támogatás nyújtásában, beleértve a napi rendszergazdai adminisztrációt, karbantartást és a számítógépes rendszerek és hálózatok támogatását. [+]

Ez a Co-op diploma program arra összpontosít, hogy felkészüljön arra, hogy hálózati adminisztrátorként dolgozzon, amely a jelenlegi iparpolitikákat, gyakorlatokat, eljárásokat és eszközöket alkalmazza. Ez a program biztosítja az elméleti ismereteket és a gyakorlati készségeket a végfelhasználói támogatás nyújtásában, beleértve a napi rendszergazdai adminisztrációt, karbantartást és a számítógépes rendszerek és hálózatok támogatását.

Felvételi követelményekGrade 12 végzett vagy érett hallgatói státusz (British Columbia, 19 éves vagy idősebb)Megfeleljen az angol nyelvtudás minimumkövetelményeinek.Karrierlehetőségek

A sikeres befejezése után a diplomások képesek lesznek a foglalkoztatásra minden méretű vállalkozásban, például ügyfélszolgálati és technikai támogatást, adatközpontok üzemeltetőit, hálózati adminisztrátorokat és hálózati támogató elemzőket.... [-]


Diploma a játékfejlesztésben

Campus Nappali 4 félév September 2019 Kanada Vancouver

Ez a Co-op diploma program arra összpontosít, hogy felkészüljön arra, hogy programozóként dolgozzon a videojáték-ipar szakosodásával, és igényli a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazását. Ez a program az elméleti ismereteket és gyakorlati készségeket biztosítja az ipari szabványos programozási nyelvek, az adatbázis tervezés és alkalmazás, az objektumorientált programozás alapjai, a HTML, a Javascript, a grafikus eszközök és a gyakorlati szoftveralkalmazások számára. [+]

Ez a Co-op diploma program arra összpontosít, hogy felkészüljön arra, hogy programozóként dolgozzon a videojáték-ipar szakosodásával, és igényli a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazását. Ez a program az elméleti ismereteket és gyakorlati készségeket biztosítja az ipari szabványos programozási nyelvek, az adatbázis tervezés és alkalmazás, az objektumorientált programozás alapjai, a HTML, a Javascript, a grafikus eszközök és a gyakorlati szoftveralkalmazások számára.

Felvételi követelményekGrade 12 végzett vagy érett hallgatói státusz (British Columbia, 19 éves vagy idősebb)Megfeleljen az angol nyelvtudás minimumkövetelményeinek.Karrierlehetőségek... [-]

Diploma a vendéglátás menedzsmentje

Campus Nappali 4 félév September 2019 Kanada Vancouver

Ezek az okleveles programok arra összpontosítanak, hogy felkészüljenek arra, hogy különböző vendéglátóhelyeken dolgozzanak, amelyek a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazását igénylik. Ezek a programok a hallgatók elméleti ismereteit és gyakorlati készségét nyújtják a csapatmunka, az ügyfélszolgálat, az elülső iroda és a háztartási munkák, az értékesítés és a menedzsment, a vendéglátás könyvelése és az élelmiszer- és italkezelés terén. A vendéglátás menedzsment Diploma opcionális co-op komponens, amely a tanév után versenyképes. [+]

Ezek az okleveles programok arra összpontosítanak, hogy felkészüljenek arra, hogy különböző vendéglátóhelyeken dolgozzanak, amelyek a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazását igénylik. Ezek a programok a hallgatók elméleti ismereteit és gyakorlati készségét nyújtják a csapatmunka, az ügyfélszolgálat, az elülső iroda és a háztartási munkák, az értékesítés és a menedzsment, a vendéglátás könyvelése és az élelmiszer- és italkezelés terén. A vendéglátás menedzsment Diploma opcionális co-op komponens, amely a tanév után versenyképes.

A két lehetőség:

Hospitality Management DiplomaHospitality Management Diploma Co-opFelvételi követelményekGrade 12 végzett vagy érett hallgatói státusz (British Columbia, 19 éves vagy idősebb)Megfeleljen az angol nyelvtudás minimumkövetelményeinek.Karrierlehetőségek... [-]

Diploma az e-kereskedelemben

Campus Nappali 4 félév September 2019 Kanada Vancouver

Ez a co-op diploma program arra összpontosít, hogy felkészítse a hallgatót, hogy dolgozzon programozó szakosodott webes E-Commerce és E-Commerce alkalmazások igénybe a jelenlegi iparági politikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök. Ez a program az elméleti tudást és gyakorlati készségeket biztosítja az ipari szabványos programozási nyelvek, adatbázis-tervezés és alkalmazás, objektum-orientált programozás, C éles, vizuális alap, HTML, XML, PHP, Javascript, web design és Photoshop alapjai. [+]

Ez a co-op diploma program arra összpontosít, hogy felkészítse a hallgatót, hogy dolgozzon programozó szakosodott webes E-Commerce és E-Commerce alkalmazások igénybe a jelenlegi iparági politikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök. Ez a program az elméleti tudást és gyakorlati készségeket biztosítja az ipari szabványos programozási nyelvek, adatbázis-tervezés és alkalmazás, objektum-orientált programozás, C éles, vizuális alap, HTML, XML, PHP, Javascript, web design és Photoshop alapjai.

Felvételi követelményekGrade 12 végzett vagy érett hallgatói státusz (British Columbia, 19 éves vagy idősebb)Megfeleljen az angol nyelvtudás minimumkövetelményeinek.Karrierlehetőségek... [-]

Diploma az általános programozásban

Campus Nappali 96 hetek September 2019 Kanada Vancouver

Ez a Co-op diploma program arra a felkészülésre összpontosít, hogy programozóként dolgozzon, akik a jelenlegi iparpolitikákat, gyakorlatokat, eljárásokat és eszközöket alkalmazzák. [+]

Ról ről

Ez a Co-op diploma program arra a felkészülésre összpontosít, hogy programozóként dolgozzon, akik a jelenlegi iparpolitikákat, gyakorlatokat, eljárásokat és eszközöket alkalmazzák. Ez a program az elméleti ismereteket és gyakorlati készségeket nyújtja az ipari szabványos programozási nyelvek, az adatbázis tervezés és az alkalmazás, az objektum-orientált programozás, a HTML, a Javascript és a gyakorlati alkalmazások alapjai.

Felvételi követelményekGrade 12 végzett vagy érett hallgatói státusz (British Columbia, 19 éves vagy idősebb)Megfeleljen az angol nyelvtudás minimumkövetelményeinek.Karrierlehetőségek

A sikeres befejezés után a diplomások képesek lesznek a foglalkoztatás biztosítására, például alkalmazási programozóként, programozói elemzőként és szoftverfejlesztési programozóként.... [-]


Diploma az üzleti adminisztrációban

Campus 48 - 90 hetek September 2019 Kanada Vancouver

Ezek az okleveles programok arra összpontosítanak, hogy felkészítsék a hallgatót arra, hogy különböző üzleti adminisztrációs pozíciókban dolgozzanak, amelyek igénylik a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazását. Ezek a programok a hallgatók elméleti ismereteit és gyakorlati készségeit nyújtják az üzleti adminisztrációban számviteli és számviteli szoftverekkel. A Business Administration Diploma választható opcionális komponens, amely a tanév befejezése után vehető el. [+]

Ról ről

Ezek az okleveles programok arra összpontosítanak, hogy felkészítsék a hallgatót arra, hogy különböző üzleti adminisztrációs pozíciókban dolgozzanak, amelyek igénylik a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazását. Ezek a programok a hallgatók elméleti ismereteit és gyakorlati készségeit nyújtják az üzleti adminisztrációban számviteli és számviteli szoftverekkel. A Business Administration Diploma választható opcionális komponens, amely a tanév befejezése után vehető el.

A két lehetőség:

Üzleti Adminisztráció DiplomaÜzleti Adminisztráció Diploma Co-opFelvételi követelményekGrade 12 végzett vagy érett hallgatói státusz (British Columbia, 19 éves vagy idősebb)Megfeleljen az angol nyelvtudás minimumkövetelményeinek.Karrierlehetőségek... [-]

Diploma nyílt forráskódú webfejlesztésben

Campus Nappali 4 félév September 2019 Kanada Vancouver

Ezek az okleveles programok arra összpontosítanak, hogy a hallgatókat a nyílt forráskódú eszközökre szakosodott programozóként dolgozzák fel, a digitális forradalmi korszak középpontjába helyezve, és a rugalmasság és a megfizethetőség hálózati hatásának megteremtéséhez olyan cégek számára, amelyek egyéni felhasználói élményt kívánnak létrehozni. Ezek a programok a hallgatók számára elméleti és gyakorlati készségeket biztosítanak a tartalomkezelő rendszerek, a Perl és a Python és a Ruby on Rails területén. A nyílt forráskódú fejlesztéshez szükséges oklevél választható co-op komponens, amelyet a tanév után lehet venni. [+]

Ezek az okleveles programok arra összpontosítanak, hogy a hallgatókat a nyílt forráskódú eszközökre szakosodott programozóként dolgozzák fel, a digitális forradalmi korszak középpontjába helyezve, és a rugalmasság és a megfizethetőség hálózati hatásának megteremtéséhez olyan cégek számára, amelyek egyéni felhasználói élményt kívánnak létrehozni. Ezek a programok a hallgatók számára elméleti és gyakorlati készségeket biztosítanak a tartalomkezelő rendszerek, a Perl és a Python és a Ruby on Rails területén. A nyílt forráskódú fejlesztéshez szükséges oklevél választható co-op komponens, amelyet a tanév után lehet venni.

A két lehetőség:... [-]


Diploma Számviteli és Pénzügyi

Campus 48 - 90 hetek September 2019 Kanada Vancouver

Ezek az okleveles programok arra összpontosítanak, hogy felkészítsék a hallgatót arra, hogy különböző számviteli és pénzügyi pozíciókat dolgozzon ki, amelyek a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazását igénylik. Ezek a programok biztosítják a hallgatók elméleti ismereteit és gyakorlati ismereteit a számviteli, pénzügyi menedzsment és számviteli szoftverek terén. Számviteli és Pénzügyi Diploma opcionális Co-op komponens, amely a tanév után versenyképes. [+]

Ról ről

Ezek az okleveles programok arra összpontosítanak, hogy felkészítsék a hallgatót arra, hogy különböző számviteli és pénzügyi pozíciókat dolgozzon ki, amelyek a jelenlegi iparpolitikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazását igénylik. Ezek a programok biztosítják a hallgatók elméleti ismereteit és gyakorlati ismereteit a számviteli, pénzügyi menedzsment és számviteli szoftverek terén. Számviteli és Pénzügyi Diploma opcionális Co-op komponens, amely a tanév után versenyképes.

A két lehetőség:

Számviteli és pénzügyi oklevélSzámviteli és pénzügyi diploma co-opFelvételi követelmények12. fokozatú diplomás vagy érett hallgatói státusz (brit Columbia 19 éves vagy idősebb)Megfeleljen az angol nyelvtudás minimumkövetelményeinek.Karrierlehetőségek... [-]

Kapcsolat

Institute of Technology Development of Canada

Honlap https://www.itdcanada.ca/