International Montreal Butler Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

NEMZETKÖZI MONTREÁLIS BUTLER AKADÉMIA

Mester a legmagasabb szolgáltatási színvonal a világon, és lesz a végső XXIst századi Service Professional a Nemzetközi Montreal Butler Akadémián

Üdvözöljük az IMBA-n, az első Butler-Som (Butler & Sommelier) iskola a világon.

A Nemzetközi Montreal Butler Akadémián (IMBA) létrehoztunk egy világszínvonalú tanulóközpontot, melynek célja olyan vezetett egyének irányítása, akik kiemelkednek a komornyik világában, és szakértelmet építenek ki a finom borok pincekezelésében.

A komornyik karrierje igényes, de a kártérítés nagyon magas, és tükrözi az általuk kínált szakértelmet. Emelje fel a lehetőséget és megfeleljen az IMBA kihívásának, amit velünk fog tanulni, karrierjét új magasságokba fogja vinni.

BUTLER-SOM: ELIT BUTLER ÉS ELSŐ OLDAL "BOUTEILLER" (SOMMELIER)

Tudta-e, hogy a szóbeszéd a francia "bouteiller" szóból származik, ami azt jelentette, hogy a hordóban lévő hordóból a pincében a tartályt egy palackba (palack vagy francia "bouteille") átadni kell? A komornyik volt a pincemester.

Ez a borral kapcsolatos történet két kérdést vet fel:

1- Tudja-e, hogyan kell kitölteni és összeállítani a hozzáadott borospincéket a munkáltató ízlésének megfelelően?

2- Lehet-e dolgozni egy szakácsmal és párosítani az optimális borokat a javasolt ételekhez és a funkció hangjának megfelelően?

Az IMBA hallgatói egy fejlett bor- és szeszesital tananyagot kapnak.

Fedezze fel a Nemzetközi Montreal Butler Akadémián a CEWECM-IMBA, a boroktatás és pincészet menedzsment kiválósági központját.

A DINING ROOM: FÖLD ZERO A BUTLERS KÉSZSÉGEKET

Ez egy egyszerű családi étkezéshez, egy fontos társadalmi eseményhez vagy egy protokollt magába foglaló hivatalos feladat tervezéséhez, az étkezőben az a hely, ahol a komornyiknak természetesen ragyogniuk kell, és felül kell haladnia a feladatokat.

A komornyik számára az étkezések olyan alkalmak, hogy örömet szerezzenek és generálják azokat a tapasztalatokat, amelyeket a munkáltató és vendégei emlékeznek meg. A komornyik és munkatársai az asztal körül töltött időt töltenek az öröm és az udvariasság pillanataiban.

Ebből a célból a komornyiknak meg kell dominálnia az etikett minden aspektusát, valamint a Protokoll arcait.

EGYSZERŰ, KÜLÖNLEGES ÉLELMISZERKÉNT

Az egyik hasznos kompetenciát adott a XXI. C. a komornyik elsajátítja a főzés alapjait.

Vannak olyan helyzetek, amikor a séf le van tiltva, vagy a munkáltató utazik. Ilyen körülmények között a munkáltató arra számít, hogy a komornyik bizonyos feladatokkal jár, még akkor is, ha azok nem része a szokásos munkaköri leírásnak.

Az egyszerű, de ízletes étkezés javítása és az eleganciával való ellátása bizonyosan egyike azoknak!

Az IMBA-nál ügyelni fogunk arra, hogy a munkakeresés során megerősítő módon válaszoljon a következő kérdésekre: "van-e birtokában az alapvető készségek készsége?", És hogy ez a vizsgálat nem lenne üzletkötő az egyébként nagyszerű foglalkoztatási lehetőségért ...

LÉPJEN VÁLLALATFELVÉTELÉRT

A sokoldalúság és az értéknövelő készségek elsajátítása növeli a kisasszonyok profilját, és növeli munkalehetőségeit (és a kompenzációs csomagot).

A megfelelő karbantartást igénylő finom ingatlanok kezelése, valamint a javítások és javítások felügyelete nagyon hasznos készségek, amelyek még jobban meg tudják különböztetni a jelöltet.

Például képesnek kell lennie együttműködni a tervezők és az építészek, a kézművesekkel, a kereskedőkkel való tárgyalásra, valamint a bonyolult domotikai rendszerek megőrzésére. Ezek a készségek elsajátítása mind része az IMBA programnak.

MASTER CHAUFFEUR SKILLS

... és tanulni egy tanúsított Bentley / Rolls-Royce sofőről.

Mint említettük, manapság a munkáltatók értékelik a sokoldalúságot. Ez azt jelenti, hogy az embernek több eszközt kell tudnia elsajátítani, mint korábban a klasszikus komornyiknál. Nem szokatlan, ha egy komornyiknak fel kell kérni, hogy alkalmanként vezesse a munkáltatóját vagy családját.

AZ IMBA LOGO DESIGN

Az IMBA logójának tervezője ihlette a lovag viseletét és a vágott kő tiszta vonalait.

A formatervezést azért választották ki, hogy képes legyen a nemes kézművességre utalni, és a tiszta vonalak azt sugallják, hogy a drágakő értéke megfelelő vágással és polírozással érhető el.

SZÁNDOTT

A képzés során személyre szabott pályaorientációs ülésekre szabott lesz. A butlerek, mint például az IMBA szervezet, excellensek a személyre szabott szolgáltatásokban.

Felajánlásunk: Mindegyik diákunk személyre szabott egyéni figyelmet kap.

Helyszínek

Montreal

Address
6810 Somerled
H4V 1T8 Montreal, Quebec, Kanada