Hivatalos Leírás

A LAB kiválasztása az angol nyelviskolának

Javítsa angol kommunikációs készségeit

A LAB a beszélgetés angol nyelvtanára specializálódott. Aktív és vonzó környezetet biztosítunk, ahol a diákok jól beszélnek angolul és megtanulják hatékonyan és könnyedén kommunikálni.

A LAB a beszélgetésre és a „csak angol nyelvű” politikára összpontosítva a hallgatóknak sok lehetősége van az angol nyelv gyakorlására és a nemzetközi hallgatókkal folytatott szocializáció során az osztályteremen kívül is.

Aktív, barátságos és nemzetközi környezet

A több mint 100 országból érkező diákok úgy döntöttek, hogy tanulnak a LAB angol nyelvű iskolájában, gyönyörű Vancouverben, Kanadában. Iskolánkban a világ minden tájáról érkező emberek megismerkednek és élethosszig tartó baráti társasággá válnak, miközben élvezik az életük legjobb idejét!

A break-time játékok, a felek, a különleges események és a nemzetközi tematikus éjszakák révén kulturális, szociális és oktatási csere ösztönzést kapunk angolul, miközben sok mulatsággal élünk.

Professzionális és hasznos tanárok

Az összes LAB tanár anyanyelvi angol nyelvű tanár, aki professzionális angol tanárképzéssel és TESOL tanúsítvánnyal rendelkezik. Kompetens és barátságos tanárok hozzanak létre egy szórakoztató és érdekes osztály légkört, amely segít a diákoknak az angol nyelvtudás fejlesztésében és fejlesztésében. Büszkék vagyunk arra, hogy annyi tapasztalt, magas színvonalú tanárunk van az angol iskolánkban!

Angol nyelvű programok változatossággal és rugalmassággal

Az LAB angol nyelvtanfolyamainak és programjainak széles skálája lehetővé teszi a diákok számára, hogy az érdeklődési területükre összpontosítsanak és gyengeségeiket leküzdjék. Angol nyelvű iskolánkban a diákok rugalmasan változtathatják meg programjaikat hetente.

Rugalmas péntekórák, szórakoztató és érdekes tevékenység

A LAB Vancouver elismert FREE pénteki tevékenységei lehetővé teszik a diákok számára, hogy a mindennapi helyzetekben angolul használjanak. A szabadtéri program segíti a diákokat az angol nyelv mellett az iskolai környezetben és a mindennapi életben. Ez a gyakorlati megközelítés növeli a tanulási folyamatot és a bizalmat erősíti. Minden héten (a havi érettségi napok kivételével) a diákok hat-nyolc különböző tevékenységet választhatnak a hétre és csatlakozhatnak anélkül, hogy külön díjat fizetnének. Ezek közé tartozik a Vancouver környéki városnéző túrák, a természet túrázása, a kulturális élmények és a sportesemények.

A számos lehetőség közé tartozik a városnézés, a sport, a főzés és a kulturális élmények! NINCS EXTRA DÍJAK, hogy csatlakozzanak ezekhez a tevékenységekhez!

LAB Campus

A LAB egy angol nyelvű iskola, amely kifejezetten egy egyedülálló, barátságos légkört teremt, amely támogatja a tanulást és a szórakozást. Az osztályok olyan modern audiovizuális eszközöket használnak, mint a síkképernyős TV, az MP3 lejátszók, a hordozható számítógépek és a projektorok. A barátságos recepció személyzete mindig rendelkezésre áll a tanácsadás, az iskolai és városi információk, valamint a vízum-segítségnyújtás számára.

Diákjaink igénybe vehetik

 • Tágas hallgatói társalgó
 • Konyha (mikrohullámú sütő
 • Ingyenes kávé és tea
 • Snack és ital gépek
 • Ingyenes nagysebességű internet-hozzáférés (WiFi)
 • Diákos számítógépek
 • Játékok (foosball
 • Kerekesszékkel közlekedők számára is hozzáférhető

Elhelyezkedés

A LAB dinamikus Yaletownban, Vancouver belvárosának legújabb és legdivatosabb negyedében található. Amellett, hogy közel van a Vancouver Könyvtárhoz, a buszmegállóhoz és más központi kényelemhez, az angol iskolánk mindössze néhány percnyi sétára fekszik a Yaletown állomástól, és közvetlen hozzáférést biztosít a Vancouver nemzetközi repülőtérhez.

Mi található a sarokban a Nelson Street és a Cambie Street Vancouver belvárosában.

Két háztömbnyire található a helyünk megtalálja:

 • számos kávézó és étterem Yaletownban
 • a Vancouveri Közkönyvtárban
 • az Aquabus a Granville-szigetre
 • Sportpályák
 • Skytrain állomás (Stadion és Yaletown / Roundhouse állomás)
 • False Creek-i Seawall
 • Roundhouse Közösségi Központ
 • Színházak
 • Fitnesz központok
 • szupermarketek
 • Számtalan egyéb látnivaló és létesítmény

Tanuljon angolul gyönyörű Vancouver-ben

Üdvözöljük Vancouverben! Ezt a várost az egyik legkívánatosabb helynek választották. Az óceán és a hegyek között elhelyezkedő Vancouver sok mindent kínál!

Vancouver egy multikulturális város, ahol bevásárló, éttermek, valamint társadalmi és kulturális tevékenységek vonzanak minden ízléshez. Parkok és nyilvános strandok vesznek körül a város kikötőjét, és rengeteg lehetőséget nyújtanak a szabadtéri tevékenységeknek egész évben.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Előkészítő Év

Languages Across Borders | Vancouver

Az IELTS előkészítő kurzus a LAB Vancouver-ben úgy készült, hogy segítsen megszerezni a vizsgaképesség maximalizálására szolgáló technikákat és stratégiákat. A program se ... [+]

IELTS előkészítésOsztályleírás

Az IELTS előkészítő kurzus a LAB Vancouver-ben úgy készült, hogy segítsen megszerezni a vizsgaképesség maximalizálására szolgáló technikákat és stratégiákat . A program segít megismerni az IELTS vizsga négy összetevőjét .

A különböző szerepjátékok, esettanulmányok, csoportos megbeszélések és interaktív prezentációk segítenek a tanulóknak abban, hogy betekintést nyerjenek a legjobb módszerekbe, hogyan lehet sikeresen elemezni, megérteni és másokkal kommunikálni.

A hallgatóknak számos lehetőségük van arra, hogy angolul beszéljenek és beszéljenek, javítsák kiejtésüket, folyékonyan és aktívan hallgatják a készségeiket, valamint értékes betekintést nyerjenek a legjobb módszerekbe a másokkal való sikeres együttműködésre.... [-]

Kanada Vancouver
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Languages Across Borders | Vancouver

Ez a tanfolyam lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy javítsák az olvasási készségüket és a nyelvtani pontosságot mind a beszédben, mind az írásban. Ebben az osztályban ... [+]

Akadémiai angolOsztályleírás

A LAB Vancouver-i akadémiai angol nyelvtanfolyam célja, hogy összpontosítson

Grammar struktúrákAkadémiai Szókincs ÉpületSzövegértésAkadémiai írói készségek

Ez a tanfolyam lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy javítsák az olvasási készségüket és a nyelvtani pontosságot mind a beszédben, mind az írásban.

Ebben az osztályban részletesen tanulmányozzák az olvasási szövegek széles skáláját. A tartalom sokfélesége a diákokat a szókincs és a nyelvtan széles skálájára bontja, valamint az irodalmi formákat.

A hallgatók a szöveg értelmezését értelmezik és elemzik, mivel új szókincset használnak különböző összefüggésekben.... [-]

Kanada Vancouver
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Languages Across Borders | Vancouver

Ez a kurzus célja, hogy javítsa a diákok üzleti angol nyelvű szókincsét, és segítsen nekik bizalmat szerezni abban, hogy hatékonyan kommunikáljanak angolul a különböző üz ... [+]

Üzleti angolOsztályleírás

A tananyag célja, hogy javítsa a technikai nyelvtan, az üzleti szókincs és a hallgatók számára az angol készségek szükséges kommunikálni a csapatok és üzleti partnerek a munka és beszél angolul bizalommal a szakmai környezetben.

A tanfolyam során megtanulod:

1. hét | Fedőlapok és önéletrajzok

2. hét | Kommunikáció / találkozók

3. hét | Vállalati struktúra és szervezeti / terepi utazások

4. hét | Marketing / kultúrák közötti üzleti / üzleti etika

tanfolyam részletei

Osztályfókusz | Kommunikációs készségek, angol nyelvtudás, üzleti szókincs-épület

Hét óra | 30 óra... [-]

Kanada Vancouver
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul

LAB Montréal to LAB Vancouver - our student's journey from East to West, from French to English

LAB Vancouver - Returning student continues her adventures... as a volunteer!

LAB Vancouver Student Film Festival 2019 - DAMIAN'S CLASS

Address
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, British Columbia, Kanada