Hivatalos Leírás

A CSLI kiválasztása az Ön angol iskolájává

Javítsa angol kommunikációs készségeit

A CSLI szakterülete a Conversational angol osztályokba tartozik. Olyan aktív és vonzó környezetet biztosítunk, ahol a diákok kényelmesen beszélnek angolul és megtanulják hatékonyan és könnyedén kommunikálni.

A CSLI-nak a beszélgetésekre és a "csak angol nyelvű" politikájára összpontosítva a hallgatók sok lehetőséget kínálnak az angol nyelvtanuláshoz és az osztálytermeken kívüli fejlesztéshez, miközben más nemzetközi diákokkal társulnak.

Aktív, barátságos és nemzetközi környezet

Több mint 100 különböző ország diákjai a CSLI angol iskolájában tanulják a gyönyörű kanadai Vancouverben. Iskolánkban az egész világon élő emberek találkoznak és élethosszig tartó barátokká válnak, miközben élete legjobb idejét élvezik!

A break-time játékok, a felek, a különleges események és a nemzetközi tematikus éjszakák révén kulturális, szociális és oktatási csere ösztönzést kapunk angolul, miközben sok mulatsággal élünk.

Professzionális és hasznos tanárok

A CSLI összes tanára angol anyanyelvű, professzionális angol tanárképzéssel és TESOL tanúsítvánnyal rendelkezik. Az illetékes és barátságos tanárok olyan szórakoztató és vonzó osztályteret hoznak létre, amely segít a diákoknak tovább javítani és fejleszteni angol nyelvtudásukat. Büszkék vagyunk arra, hogy annyian tapasztaltunk jó minőségű tanárokat az angol iskolánkban!

Angol nyelvű programok változatossággal és rugalmassággal

A CSLI Angol nyelvtanfolyamainak és programjainak széles skálája lehetővé teszi a diákok számára, hogy az érdeklődési területükre összpontosítsanak és leküzdjék gyengeségeiket. Angol iskolánkban a hallgatók rugalmasan cserélik programjaikat hetente.

Ez a rugalmasság lehetővé teszi mind a diákok rövidebb tartózkodását, mind a hosszú távú diákokat, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki Kanadában szerzett tapasztalataikból, és nagyszerűen javíthassák angol nyelvükön.

Péntek tevékenységek felár nélkül

A CSLI-ban használhatod angol nyelvedet szórakoztató és gyakorlati helyzetekben a CSLI híres szabad pénteki tevékenysége során! Minden pénteken diákjainknak rendezvényeket szervezünk, hogy angolul gyakorolhassák, miközben megtapasztalják mindazokat a nagyszerű dolgokat, amelyeket Vancouver és Kanada kínál.

A számos lehetőség közé tartozik a városnézés, a sport, a főzés és a kulturális élmények! NINCS EXTRA DÍJAK, hogy csatlakozzanak ezekhez a tevékenységekhez!

CSLI Campus

A CSLI egy olyan angol iskola, amelyet kifejezetten egy egyedi, barátságos légkör megteremtésére terveztek, amely támogatja a tanulást és a szórakozást. Az osztályok modern audiovizuális eszközöket használnak, mint például síkképernyős TV-k, MP3 lejátszók, laptopok és vetítők. A barátságos recepció személyzete mindig rendelkezésre áll tanácsadásra, iskolai és városi információkra, valamint vízumellátásra.

Diákjaink igénybe vehetik

 • Tágas hallgatói társalgó
 • Konyha (mikrohullámú sütő
 • Ingyenes kávé és tea
 • Snack és ital gépek
 • Ingyenes nagysebességű internet-hozzáférés (WiFi)
 • Diákos számítógépek
 • Játékok (foosball
 • Kerekesszékkel közlekedők számára is hozzáférhető

Elhelyezkedés

CSLI található dinamikus Yaletown, a legújabb és legdivatosabb kerület Vancouver belvárosában. Amellett, hogy közel van a Vancouveri Közkönyvtárhoz, buszmegállókhoz és egyéb központi kényelmi létesítményekhez, az angol iskola mindössze néhány percnyi sétára van a Yaletown állomástól, közvetlen skytrain hozzáférést biztosítva a Vancouver nemzetközi repülőtérhez.

Mi található a sarokban a Nelson Street és a Cambie Street Vancouver belvárosában.

Két háztömbnyire található a helyünk megtalálja:

 • számos kávézó és étterem Yaletownban
 • a Vancouveri Közkönyvtárban
 • az Aquabus a Granville-szigetre
 • Sportpályák
 • Skytrain állomás (Stadion és Yaletown / Roundhouse állomás)
 • False Creek-i Seawall
 • Roundhouse Közösségi Központ
 • Színházak
 • Fitnesz központok
 • szupermarketek
 • Számtalan egyéb látnivaló és létesítmény

Tanuljon angolul gyönyörű Vancouver-ben

Üdvözöljük Vancouverben! Ezt a várost az egyik legkívánatosabb helynek választották. Az óceán és a hegyek között elhelyezkedő Vancouver sok mindent kínál!

Vancouver egy multikulturális város, ahol bevásárló, éttermek, valamint társadalmi és kulturális tevékenységek vonzanak minden ízléshez. Parkok és nyilvános strandok vesznek körül a város kikötőjét, és rengeteg lehetőséget nyújtanak a szabadtéri tevékenységeknek egész évben.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Languages Across Borders | Vancouver

Ez a tanfolyam lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy javítsák az olvasási készségüket és a nyelvtani pontosságot mind a beszédben, mind az írásban. Ebben az osztályban ... [+]

Akadémiai angolOsztályleírás

A CSLI-ban folyó akadémiai angol nyelvtanfolyam célja

Grammar struktúrákAkadémiai Szókincs ÉpületSzövegértésÍrói képességek

Ez a tanfolyam lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy javítsák az olvasási készségüket és a nyelvtani pontosságot mind a beszédben, mind az írásban.

Ebben az osztályban részletesen tanulmányozzák az olvasási szövegek széles skáláját. A tartalom sokfélesége a diákokat a szókincs és a nyelvtan széles skálájára bontja, valamint az irodalmi formákat.

A hallgatók a szöveg értelmezését értelmezik és elemzik, mivel új szókincset használnak különböző összefüggésekben.... [-]

Kanada Vancouver
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Languages Across Borders | Vancouver

Ez a kurzus célja, hogy javítsa a hallgatók üzleti angol szókincsét, és segítsen nekik bizalmat teremteni ahhoz, hogy hatékonyan kommunikálhassanak angolul különböző üzle ... [+]

Üzleti angolOsztályleírás

Ez a kurzus célja, hogy javítsa a hallgatók üzleti angol szókincsét, és segítsen nekik bizalmat teremteni ahhoz, hogy hatékonyan kommunikálhassanak angolul különböző üzleti helyzetekben.

A program során sokféle tevékenységet, többek között párbeszédet, gyakorlatokat és szerepjátékokat használnak a diákok közötti kommunikáció ösztönzésére.

A tananyag célja, hogy javítsa a technikai nyelvtan, az üzleti szókincs és a hallgatók számára az angol készségek szükséges kommunikálni a csapatok és üzleti partnerek a munka és beszél angolul bizalommal a szakmai környezetben.

1. hét: Cover Letters and Resumes... [-]

Kanada Vancouver
August 2019
Részidős oktatás
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Address
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, British Columbia, Kanada