Medicine Hat College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Medicine Hat College (MHC) egy nyilvános, tábla szabályozza, átfogó közösségi főiskolai szolgáló nagy régió délkeleti Alberta és azon túl. Nyitott 1965 óta, MHC egy modern, progresszív intézmény a tanulás. MHC programokat kínál az üzleti életben, az oktatás, a vizuális és előadóművészetek, a tudomány, az egészségügyi vizsgálatok és a technológia. Medicine Hat College két egyetemen, az egyik a város Medicine Hat és egy a város Brooks, 100 km-re Medicine Hat.

2173 nappali tagozatos hallgatók 1449 részmunkaidős diákok 52% a női 48% férfi A nemzetközi diákok 9% -os, a mi hallgatói szervezet.

Üdvözöljük Medicine Hat College!

Ismert a hangsúly a diákok - és a mi innovatív és együttműködésen alapuló jellege - Medicine Hat College büszkén szolgálja több mint 8000 tanuló évente. Elkötelezettek vagyunk, hogy a közösségek délkelet Alberta, mégis szem előtt tartva a globális lehetőségeket, hogy szeretnének tanulni velünk, partner egy új vállalkozás, vagy ötlet, vagy használja a létesítmények segíteni abban, hogy a legtöbbet a találkozó vagy celebrations- itt vagyunk te.

MHC büszke tagja a Campus Alberta és üdvözli partneri javára a diákok és a közösségek. Ossza meg ötleteit, ossza meg történeteket és megosszák a sikeres jövő velünk.

College Profil

Mi ígérjük

Medicine Hat Főiskola biztosítja oktatás, amely felkészíti a tanulókat a további tanulmányok, karrier és az élet. Népünk szenvedélyes potenciáljának felszabadítása minden hallgató szellemileg, érzelmileg és szociálisan. Keresztül minden találkozás van a diákokon, és mindaz, amit do-igyekszünk felismerni, és ösztönözzék a lehetséges mivel a tanulók, dolgozók és globális polgárokat.

Lehetőségek tanulni

Fok partnerségben Alberta egyetem
Egyetemi átadása, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy indul fok itt
Bizonyítvány, diploma, és alkalmazott képzési programok a pályára, és a foglalkoztatás
College előkészítés
Tanulóidõ ágakban
Folytatva tanulmányok előmenetelt segítő és toborzás
Zeneművészeti és Tánc
angol mint második nyelv
Campusok Medicine Hat és Brooks

Innovációra és az

A Hivatal Innovációs és Ösztöndíj (OIS) támogatja alkalmazott kutatást végzett a tanulók javát, az ipar, a közösség, és azon túl. Ezt azáltal eszközökre, a képzési és szakértelem szervezetek kutatása és fejlesztése a termékek és szolgáltatások. Emellett aktívan együttműködnek a vállalkozások, egyéb felsőfokú intézmények, kormányzati és nem-kormányzati szervek széles körű innovatív projekteket.

A kapcsolatot irodánkkal, ha érdekli, hogy ahol a kutatás és az innováció is eljuthat.

Az MHC Advantage

Sok oka van annak, hogy miért MHC egy nagyszerű választás a nemzetközi diákok számára.

MHC egy kijelölt Learning Intézet (DLI # O18795445892), és minden tudományos hitel programok, beleértve az angol tudományos célokra kijelölt programokat.

Biztonságos, intim települési környezet lehetővé teszi a diákok, hogy átmenet a kanadai kultúra és az észak-amerikai tanítási stílusok Versenyképes nemzetközi tandíjat, mint a többi intézmény Alberta Számos diploma és oklevél lehetőségek kilépési pontok A rendelkezésre álló egyetemi átutalási lehetőségek Folytatás mértékben befejezése Számos képzési programok kínálnak az egyetemen partnerségben más Alberta egyetem Nagy hallgatói elégedettség, mint a többi Alberta Széles körű hallgatói támogatási szolgáltatásokat, amelyek hozzájárulnak a tudományos, társadalmi és személyes fejlődés

MHC Support Services

tanulmányi tanácsadás Akadémiai Resource Center Nyitott Tanulási Központ Students' Association & Peer Support Center Student Foglalkoztatási és Karrier Központ Student Financial Aid személyes Tanácsadás Disability Services Könyvtári ellátásról és írása Specialist Lenniük a Life Center College Napközi Vállalkozó Központ

International Student Services

Érkezés előtti támogatás és tanácsadás Pick-up Medicine Hat Airport vagy Greyhound Bus Station Egészségbiztosítás 24 órás sürgősségi Vendéglátó Gyakorlat Utazási információ Bankszámlanyitás Új Student Orientation

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Természetesen az angol tudományos célú

Campus Nappali 3 félév September 2019 Kanada Brooks

Medicine Hat College egy progresszív, a kommunikáció alapú angol tudományos célokra program nemzetközi diákok a világ minden tájáról. Sok diák már átalakultak bizonyítvány, diploma vagy fokozat programok itt MHC, míg mások folytatott tanulmányokat más intézményekben. [+]

Medicine Hat College egy progresszív, a kommunikáció alapú angol tudományos célokra program nemzetközi diákok a világ minden tájáról. Sok diák már átalakultak bizonyítvány, diploma vagy fokozat programok itt MHC, míg mások folytatott tanulmányokat más intézményekben. Emellett számos, a rövid távú diákokat javult az angol elég ahhoz, hogy sikerrel a globális piacon.

A kar és a személyzet elkötelezett a nemzetközi diákok egy barátságos, támogató, valamint a kiegyensúlyozott tanulási környezet. Sikerünk mérik a sikert!

A Nemzetközi Oktatási Minisztérium szervez programokat és szolgáltatásokat kifejezetten, hogy segítse a nemzetközi diákok az élet, mind a és off-campus.... [-]