Hivatalos Leírás

Medicine Hat College (MHC) egy nyilvános, tábla szabályozza, átfogó közösségi főiskolai szolgáló nagy régió délkeleti Alberta és azon túl. Nyitott 1965 óta, MHC egy modern, progresszív intézmény a tanulás. MHC programokat kínál az üzleti életben, az oktatás, a vizuális és előadóművészetek, a tudomány, az egészségügyi vizsgálatok és a technológia. Medicine Hat College két egyetemen, az egyik a város Medicine Hat és egy a város Brooks, 100 km-re Medicine Hat.

2173 nappali tagozatos hallgatók 1449 részmunkaidős diákok 52% a női 48% férfi A nemzetközi diákok 9% -os, a mi hallgatói szervezet.

Üdvözöljük Medicine Hat College!

Ismert a hangsúly a diákok - és a mi innovatív és együttműködésen alapuló jellege - Medicine Hat College büszkén szolgálja több mint 8000 tanuló évente. Elkötelezettek vagyunk, hogy a közösségek délkelet Alberta, mégis szem előtt tartva a globális lehetőségeket, hogy szeretnének tanulni velünk, partner egy új vállalkozás, vagy ötlet, vagy használja a létesítmények segíteni abban, hogy a legtöbbet a találkozó vagy celebrations- itt vagyunk te.

MHC büszke tagja a Campus Alberta és üdvözli partneri javára a diákok és a közösségek. Ossza meg ötleteit, ossza meg történeteket és megosszák a sikeres jövő velünk.

College Profil

Mi ígérjük

Medicine Hat Főiskola biztosítja oktatás, amely felkészíti a tanulókat a további tanulmányok, karrier és az élet. Népünk szenvedélyes potenciáljának felszabadítása minden hallgató szellemileg, érzelmileg és szociálisan. Keresztül minden találkozás van a diákokon, és mindaz, amit do-igyekszünk felismerni, és ösztönözzék a lehetséges mivel a tanulók, dolgozók és globális polgárokat.

Lehetőségek tanulni

Fok partnerségben Alberta egyetem
Egyetemi átadása, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy indul fok itt
Bizonyítvány, diploma, és alkalmazott képzési programok a pályára, és a foglalkoztatás
College előkészítés
Tanulóidõ ágakban
Folytatva tanulmányok előmenetelt segítő és toborzás
Zeneművészeti és Tánc
angol mint második nyelv
Campusok Medicine Hat és Brooks

Innovációra és az

A Hivatal Innovációs és Ösztöndíj (OIS) támogatja alkalmazott kutatást végzett a tanulók javát, az ipar, a közösség, és azon túl. Ezt azáltal eszközökre, a képzési és szakértelem szervezetek kutatása és fejlesztése a termékek és szolgáltatások. Emellett aktívan együttműködnek a vállalkozások, egyéb felsőfokú intézmények, kormányzati és nem-kormányzati szervek széles körű innovatív projekteket.

A kapcsolatot irodánkkal, ha érdekli, hogy ahol a kutatás és az innováció is eljuthat.

Az MHC Advantage

Sok oka van annak, hogy miért MHC egy nagyszerű választás a nemzetközi diákok számára.

MHC egy kijelölt Learning Intézet (DLI # O18795445892), és minden tudományos hitel programok, beleértve az angol tudományos célokra kijelölt programokat.

Biztonságos, intim települési környezet lehetővé teszi a diákok, hogy átmenet a kanadai kultúra és az észak-amerikai tanítási stílusok Versenyképes nemzetközi tandíjat, mint a többi intézmény Alberta Számos diploma és oklevél lehetőségek kilépési pontok A rendelkezésre álló egyetemi átutalási lehetőségek Folytatás mértékben befejezése Számos képzési programok kínálnak az egyetemen partnerségben más Alberta egyetem Nagy hallgatói elégedettség, mint a többi Alberta Széles körű hallgatói támogatási szolgáltatásokat, amelyek hozzájárulnak a tudományos, társadalmi és személyes fejlődés

MHC Support Services

tanulmányi tanácsadás Akadémiai Resource Center Nyitott Tanulási Központ Students' Association & Peer Support Center Student Foglalkoztatási és Karrier Központ Student Financial Aid személyes Tanácsadás Disability Services Könyvtári ellátásról és írása Specialist Lenniük a Life Center College Napközi Vállalkozó Központ

International Student Services

Érkezés előtti támogatás és tanácsadás Pick-up Medicine Hat Airport vagy Greyhound Bus Station Egészségbiztosítás 24 órás sürgősségi Vendéglátó Gyakorlat Utazási információ Bankszámlanyitás Új Student Orientation

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Medicine Hat College

Medicine Hat College egy progresszív, a kommunikáció alapú angol tudományos célokra program nemzetközi diákok a világ minden tájáról. Sok diák már átalakultak bizonyítván ... [+]

Medicine Hat College egy progresszív, a kommunikáció alapú angol tudományos célokra program nemzetközi diákok a világ minden tájáról. Sok diák már átalakultak bizonyítvány, diploma vagy fokozat programok itt MHC, míg mások folytatott tanulmányokat más intézményekben. Emellett számos, a rövid távú diákokat javult az angol elég ahhoz, hogy sikerrel a globális piacon.

A kar és a személyzet elkötelezett a nemzetközi diákok egy barátságos, támogató, valamint a kiegyensúlyozott tanulási környezet. Sikerünk mérik a sikert!

A Nemzetközi Oktatási Minisztérium szervez programokat és szolgáltatásokat kifejezetten, hogy segítse a nemzetközi diákok az élet, mind a és off-campus.... [-]

Kanada Brooks
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul