Hivatalos Leírás

WE ARE NIMBUS

Nimbus Iskola Recording Media & az elit zene és média iskola található gyönyörű Vancouver, BC, Kanada. Nimbus kínál a kis osztálylétszám, mentori iparági szakértők, gyakorlati képzés, és a 24/7 hozzáférést biztosít a professzionális stúdiók. Nimbus-ben társalapítója a neves zenei producerek Bob Ezrin (Pink Floyd, Alice Cooper, csók) és GGGarth Richardson (Rage Against The Machine, a Red Hot Chili Peppers, Biffy Clyro).

Minden tanfolyam tanítják a jelenlegi iparági szakemberek. Kínálunk oklevél és tanúsítvány programok: hangmérnöki, zenei produkció, elektronikus zenei produkció, videó gyártás, utómunka és játék hang, élő hang és a zene ipar vállalkozói szellemet. Nimbus segít a diákoknak létrehozhatják saját jövőbeli zenei és a média.

nimbstud

A Nimbusz ELŐNY:

Gyakorlati tanulási
Építünk tanítások karrier fókuszált, gyakorlati oktatási koncepció. A kis osztálylétszám, akkor tanulhatnak a munkát, nem olvasott róla egy tankönyv. Audió és videó hallgatók képzése valós stúdió felső sorban fogaskerék, ugyanaz a használt felszerelés professzionális stúdiók szerte a világon. Üzleti diákok dolgoznak valódi művészek, terv és fuss valós eseményeket, és dolgozni a hallgatói kézben lemezkiadó.

Mentori & Hálózat
Nimbus kar egy impozáns listája mérnökök, gyártók, hangmérnökök, és az üzleti vezetők (beleértve a Juno Győztesek és jelöltek, és az arany és platina lemez címzettnek). Ön lesz az esélye, hogy megtanulják a legjobb az iparágban. Néhány diák is kapott az első profi album hitelt, míg az iskolában! Nimbus diákok is részesülhetnek a folyamatos hálózati lehetőségeket top szakemberek rendszeres vendég előadások. Korábbi meghívott előadók látogatott el: Nettwerk Records, Monstercat, Earthquaker Devices, Roland, céloz Media, SOCAN, The Feldman Ügynökség, a Universal Music Publishing, és még sok más.

24/7 Gyakorlati tapasztalat ipar
Nimbus nyitva 24/7 diákjaink. 24 órás hozzáférést biztosít a stúdió, akkor minden alkalommal meg kell szerezni a bizalmat és tapasztalatokat a készségek és fogalmak tanulnak. Függetlenül attól, hogy melyik programot veszi át Nimbus, amikor befejezte az idő itt, akkor fejét a világ számtalan órányi gyakorlati szakmai tapasztalattal.

Világszínvonalú Gear
Ahhoz, hogy egy világszínvonalú mérnök, videósok, illetve termelői, meg kell dolgozni a világszínvonalú felszerelést. Abban Nimbus, akkor kap a kezét a legmagasabb minőségű ipari szabvány hajtómű és a legújabb digitális technológia. Ez magában foglalja a három csodálatos SSL konzolok Avid S6 és S3 vezérlő felületek, pala audio Raven MTX, és a legújabb Pro Tools HDX rendszerek. Ha elhagyja Nimbus lesz képes járni minden stúdió és tudjuk, minden gombot és a gombot.

Együttműködés

Légy része a Nimbus ökoszisztéma. Gain értékes interperszonális készségek révén a pszichológiai osztályok célja, hogy a tapasztalati tanulás gyakorlati példákkal stúdió és ipari élet, hogy növelje a önismereti, önbizalom, és a relációs tulajdonságok. Akkor is készítsd el újra az integráció révén a diáktársak más kurzusok és programok. Abban Nimbus, együttműködve a tudományágak, hogy a szakmai projektek az élet természetes velejárója, mint a valós világban.

Alkalom
A mi jó hírnevét és bevonása az iparban, folyamatosan kapnak lehetőséget öregdiák és jelenlegi diákok. Aktív elhelyezési program kapott több mint 200 munkaközvetítő kérelmek tavaly egyedül! Öregdiák mentek, hogy elképesztő dolgokat, többek között megnyerte a Juno. A képviselet a zeneipar arra törekszik, hogy megerősítse az iparág, hogy a diplomások bemegy.

Mi ígéretünk Önnek


Nimbus létezik megváltoztatni életüket a zene. Mi szenvedélyes zenei mentor és a közösség. Értékeljük a kiválóság és a karakter. Elkötelezettek vagyunk, hogy létre egy tartozás érzését, tekintet nélkül fajra, nemre, vallásra irányultságon vagy a mi diákok, öregdiákok, a személyzet és a nagyobb közösségben. Mi biztosítja gyakorlati tudásátadás és életvezetési aktuális szakemberek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Nimbus School of Recording & Media

... [+]

Ebben az innovatív természetesen akkor kapsz egy szilárd alapot a stúdióban, az interperszonális és gyártási technikák mielőtt beleugrik a világ elektronikus zenei termelés. Az eredmény? Lesz egy jól lekerekített gyártó képes kiválóan bármilyen műfajban és környezet.

Mint minden Nimbus tanfolyamok, ez a program tanítják a jelenlegi ipari szakemberek, és akkor 24/7 hozzáférést biztosít a stúdió gyakorolni mindent tanulnak. Építsd meg a portfolió, és átveheti a készségek meg kell állni, és sikerül az izgalmas és versenyképes elektronikus zene termelő ágazat.

Program hangsúlyozza Hasznosítani Avid Pro Tools, Autotune, Melodyne, Lo... [-]
Kanada Vancouver
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Nimbus School of Recording & Media

Kezdve az alapoktól a csomagolás kábelek és forgalomba mikrofonok, ez a tanfolyam elviszi mélyreható minden szempontból a hangmérnöki és a stúdió-alapú zene termelés. 24/ ... [+]

Kezdve az alapoktól a csomagolás kábelek és forgalomba mikrofonok, ez a tanfolyam elviszi mélyreható minden szempontból a hangmérnöki és a stúdió-alapú zene termelés.

24/7 stúdió hozzáférést és mentori ipar profik, akkor lehetősége van arra, hogy növekszik a technikai és interperszonális készségek a gyakorlati tanulás igazi stúdió, a munka valódi művészek és zenekarok.

Ez a mi legnagyobb átfogó program a stúdió zenei termelés és a mérnöki. A befejezése a program akkor lesz benne dolgozó minden stúdióban, a világon bárhol - akár induló saját stúdióban!

Lehetséges Karrier: zenei producer, hangmérnök, Studio asszisztens mérnök, Audio Editor, hangmérnökök, Mastering mérnök, szervezőként.... [-]

Kanada Vancouver
Szeptember 2020
Angol
Nappali
16 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Nimbus School of Recording & Media

Nimbus Advanced Music Industry hallgatók szert up-to-the-minute készségek a zeneiparban, mint ma. A diákok az Advanced Music Industry program előmozdítja album és valós, ... [+]

Nimbus Advanced Music Industry hallgatók szert up-to-the-minute készségek a zeneiparban, mint ma. A diákok az Advanced Music Industry program előmozdítja album és valós, gyakorlati tapasztalat, beleértve, hogyan lehet sikeresen fut és kezeli a modern média üzleti.

MIND 100 - Bevezetés a Music Industry & Entrepreneurship készíti fel a karrier a zeneiparban, akár egy művész, egy producer, videósok vagy vezetői pozíció. Meg fogja tanulni, hogyan a zeneipar működik, és átveheti a vállalkozói készségek futtatni a saját üzlet. A kurzus csúcspontja egy karrier Fejlesztési Terv bemeneti és mentori oktatók több tudományág. A cél az, hogy kapsz egy szilárd terv az Ön számára, és a karrier szeretne a zeneiparban. Lesz arra, hogy bemutassuk ezt a tervet az elejére szakemberek a zeneipar, egyre mélyebben megérteni és perspektívát a tervet.... [-]

Kanada Vancouver
Szeptember 2020
Angol
Nappali
8 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Nimbus School of Recording & Media

Ennek Nimbus video termelés diák, akkor lehet meríteni minden szempontból a digitális video termelés, beleértve: írás, rendezés, öntés, helyszínek felderítésére, termelő, ... [+]

Akár akarjuk, hogy hozzon létre a zenei videók, reklámok, rövidfilm vagy film Élő webcast, akkor megadja a készségek és bizalmat meg kell lépni minden olyan termelési szerepét és professzionális videó tartalom bármilyen közegben.

Ennek Nimbus video termelés diák, akkor lehet meríteni minden szempontból a digitális video termelés, beleértve: írás, rendezés, öntés, helyszínek felderítésére, termelő, lövészet, szerkesztésére, a világítás és a hangkeverés. Plusz, megtanulják a csínját-bínját videó élő közvetítés és webcast!

Megtanítjuk jól megalapozott video termelési technikák és az új, up-to-the-minute készségek szükségesek, hogy magát az élvonalban a folyton változó médiapiacon.... [-]

Kanada Vancouver
Szeptember 2020
Angol
Nappali
8 hónap
Campus
Bővebben magyarul

We Are More Than A School - We Are Nimbus - Nimbus School of Recording & Media

Nimbus School Of Recording & Media