Hivatalos Leírás

Karrier, amely különbséget tesz

A Nova Scotia Gyermekkori Oktatás Főiskola egy nonprofit oktatási környezet, amelyet egy igazgatóság felügyel. A Nova Scotia Gyermekkori Oktatási Főiskolán büszkék vagyunk arra, hogy megalapozzák diákjaink személyes és szakmai fejlődését.

Az NSCECE kétéves korai gyermekkori nevelési (ECE) diplomaprogramot kínál, amely több évtizedes kutatás és fejlesztési szempontból megfelelő gyakorlat. A programba beiratkozott hallgatókat a gyermekekkel, családokkal és az ECE szakmával foglalkozó különböző kurzusokkal mutatják be, és megszerzik azokat a tudást, gyakorlatokat és készségeket, amelyek magas önbecsülést, függetlenséget és a társadalmi felelősségvállalás kezdetét fogják kifejleszteni.

Tanulmányaik középpontjában a fejlődési szempontból megfelelő tantervi ötletek megtervezése, megvalósítása és értékelése annak érdekében, hogy támogassák a gyermekcipők 12 éves korig tartó növekedését és fejlődését. A program 870 órás órát és 600 gyakorlati órát foglal magában. Azok a hallgatók, akiknek a menetrendjükben rugalmasságra van szükségük, részmunkaidős esti kurzusokon vehetnek részt.

A diplomások munkakörét sokféle környezetben találják meg, beleértve a gyermekgondozási központokat, az iskolákat, a magánlakások napjait, az óvodákat, a fejlesztési központokat. Az NSCECE diplomások több mint 95% -a találja meg az ECE foglalkoztatását az érettségi után.

Az EBESZ diplomáinak elvégzése után nem jogosultak posztgraduális munkavállalási engedélyre. Nemzetközi diplomásaink más csatornákon is átmenhetnek, mint például az Atlantic Pilot Program, ha Kanadában akarnak dolgozni és maradni.

A program teljes vagy részmunkaidőben vehető igénybe. A pénzügyi támogatás rendelkezésre áll.

118217_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Történelem

1970-ben a Szent József Gyermekközpontja létrehozta az első atlanti kanadai programot a korai gyermekkori oktatásban. A program három hónapos kurzustól egy tíz hónapos diplomaprogramra fejlődött. 1997 májusában a Szent József Gyermekkori Tanulmányi Főiskola a Szent József Gyermekközpontból különálló entitássá vált.

2000-ben annak biztosítása érdekében, hogy az oklevelet a tartományi határokon elismerjék, a programot kétéves időtartamra bővítették. A Diploma Programot a Nova Scotia Munkaügyi és Fejlettségi Tanszék engedélyezi, és a Nova Scotia Oktatási és Korai Gyermekfejlesztési Tanszéke hagyta jóvá.

2008-ban Szent József Gyermekkori Oktatási Főiskola nevét Nova Scotia Gyermekkori Oktatási Főiskolára változtatta.

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Nova Scotia College of Early Childhood Education (NSCECE)

Az NSCECE kétéves diplomát biztosít a gyermekkori oktatásban. A program teljes vagy részmunkaidőben vehető igénybe. A frissített Tanulmányi Program magában foglalja a két ... [+]

5 ok arra, hogy csatlakozzon az NSCECE ECE programjáhozAz NSCECE 50 éves tapasztalattal rendelkezik a korai gyermekkori pedagógusok képzésében.A NSCECE diploma megnyitja az ajtókat a gyermekgondozási központokban, családi erőforrásokban, az állami iskolákban, a családi otthonokban és a családi házakban, valamint az elsődleges programokban.A diplomásoknak az ECE foglalkoztatását kereső több mint 95% -a diplomázáskor bérelhető.Mivel a NSCECE egy magánfinanszírozású intézmény, a tandíj kevesebb, mint más intézmények.A NSCECE diplomások 6,5 kreditet tudnak átutalni a Szent Vincent-hegyi Egyetemnek, hogy a Bölcsészettudományi Kar a Gyermek- és Ifjúsági Tanulmányokban szerezze be a Bachelor of Arts-ot.... [-]
Kanada Halifax
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Early Childhood Education at NSCECE

Address
Halifax, Nova Scotia, Kanada